Jump to content

ioankas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ioankas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

ioankas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την MF8.. Πολλή καλή και στην αυτονομία και γενικά χωρίς κωλύματα. Ρόδο και το LTE 4g μια χαρά αλλά οχι παντού γιατί έχει λίγες κεραίες ...
  2. Το πέρασα και εγώ και δουλεύει μια χαρά.. Του πέρασα και το CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505 alla όταν πάω να ανοίξω το πρόγραμμα Samsung Galaxy CSC για αλλαγή χώρας δεν ανοίγει ..μου γράφει root access granted και σταματάει.. κάποια ιδέα;;.. Άλλα προγράμματα που θέλουν root δουλεύουν κανονικά.
  3. Εχω προβλημα με την αναβαθμιση.. Καποια πατατα εκανα και εσβησε το PIT FILE.... Για να περασω αλλο firmware μου γραφει οτι δεν εχει το pit. file Υπαρχει καπου να το περασω ξανα με ODIN για να μπορεσω να καβω αναβαθμιση
  4. Το titanium και σε εμένα δεν δουλεύει..Γραφει Αιτηση προσβασης root και μενει ετσι.. Οταν παω πανω δεξια γραφει δεν πληρουνται οι απαιτησεις συστηματος. P.S Μετα απο 2 restart το titanium ειναι μια χαρα τωρα..
  5. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το internet..Αν θυμάμαι καλά στην αρχή είχα κάποια προβλήματα αλλά μετά όλα ΟΚ.. Δουλεύω OPERA.. κάποιο πρόβλημα υπήρχε με το flash.. Δεν θυμάμαι τι έκανα αλλά πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό... Δουλεύω Ωμέγα από τότε που βγήκε...και όλες τις αναβαθμίσεις τις.. Μπήκα στο insomnia και όλα καλα..
  6. http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-I9300RWDVGR-spec Μπαταρία 2100 mAh Έως 1300 λεπτά (2G) / Έως 650 λεπτά (3G) Έως 900 ώρες (2G) / Έως 750 ώρες (3G)
  7. Ειναι το spirit.. Το εχω απο μαυροmarkt kai δουλευει μια χαρα.
  8. Πάμε ρυθμίσεις ROM CONTROL battery και μετά battery icon style.. Εγώ έχω το circleMod
  9. Έχω την Resurrection Aokp 4.04 και την δοκιμάζω και δείχνει πολύ καλή αλλά θα βάλω πάλι την 11,1 Ωμεγα..(δεν αλλάζω την Ωμεγα) Περιμένω την Omega 4,04 AOKP :)
×
×
  • Create New...