ioathe Δημ. April 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Επιτέλους η επίσημη έκδοση [FW] GT-I9100 Region:EUR (Greece (eur)), V:I9100XWLP7 (4.0.3) DIRECT DL & TORRENTS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618284 [FW] GT-I9100 Region:COS (Greece (cosmote)), V:I9100BOLPD (4.0.3) DIRECT DL & TORRENT http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618282 Επίσης για όσους έχουν Cosmote το modem BOLP5.. Δοκιμάστε το σε εμένα δείχνει καλό αν και δεν το έχω πολύ ώρα... http://www.2shared.com/file/Mu3kN4Mj/Modem_BOLP5.html Άντε Γιάννη κάνε τα μαγικά σου και δες τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να βελτιωθεί η OMEGA! Ευχαριστούμε Θάνο, κατεβάζω :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loretzos Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Το noide reduction ειναι απενεργοποιημενο στην ωμεγα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 καλησπερα..αμα ειμαστε ρουτ και θελουμε να κανουμε ναβαθμισει μεσο kies γινετε;να βαλουμε μια επισημη δλδ 2.3.5 και να κανουμε...το κιεσ θα καταλαβει οτι ειμασταν ρουτ πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loretzos Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδια την περασα την ρομ , φανταστικη δουλεια ειμαι ετοιμος για το donate ,θα θελα να πως πως εκανα τα wipe , την περασα ολα καλα , εκανα και restore ολα καλα . Το μονο που δεν δουλευει ως τωρα ειναι το noise reduction , ειναι ενεργοποιημενο ,και μου εχει τις επαφες περασμενες και απο Σιμ και απο το gmail. μηπως υπαρχει καποιος τροπος να με βοηθησετε? Δινει ρεισταλ η ομεγα τωρα θα δουμε απο θεματα μπαταριας και θερμοκρασιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Επιτέλους η επίσημη έκδοση [FW] GT-I9100 Region:EUR (Greece (eur)), V:I9100XWLP7 (4.0.3) DIRECT DL & TORRENTS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618284 [FW] GT-I9100 Region:COS (Greece (cosmote)), V:I9100BOLPD (4.0.3) DIRECT DL & TORRENT http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618282 Επίσης για όσους έχουν Cosmote το modem BOLP5.. Δοκιμάστε το σε εμένα δείχνει καλό αν και δεν το έχω πολύ ώρα... http://www.2shared.com/file/Mu3kN4Mj/Modem_BOLP5.html Άντε Γιάννη κάνε τα μαγικά σου και δες τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να βελτιωθεί η OMEGA! Θανο αυτες ειναι με τον insecure kerne η θα παθουμε κανα .... με το counter παλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Θανο αυτες ειναι με τον insecure kerne η θα παθουμε κανα .... με το counter παλι; Οχι μην τις φλασαρετε.... ειναι οι επισημες.. τις εβαλα απλα για τον Γιαννη... Αλλα μπορειτε να βαλετε το modem εγω εχω δει πολυ καλα αποτελεσματα σε cosmote! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 @indie : τώρα που βγήκε η ελληνική, θα μπορούμε να έχουμε κ στα app του gmail τη δυνατότητα να χτυπάμε όνομα στα ελληνικά κ να μας βάζει τη διεύθυνση από τον κατάλογο;; ρωτάω, γιατί τώρα δε δουλεύει! πρέπει να χτυπήσεις αγγλικό χαρακτήρα κ να περιέχεται στο mail αυτός ο χαρακτήρας για να εμφανίσει προτάσεις με mail από άτομα στον κατάλογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Γιάννη αν προλάβεις βάλε και το Google Maps v6.6.0 στην 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 παιδια το kitchen λειτουργει σε εσας? μηπως μπορει καποιος να ανεβασει το μοντεμ lps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 παιδια το kitchen λειτουργει σε εσας? μηπως μπορει καποιος να ανεβασει το μοντεμ lps https://www.box.com/shared/e3a1be8656238bacb585 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 καλημερα παιδες εχει κανεις προβλημα με το σημα του;εκει που μιλαω μενει απο σημα...κανω reboot και ολα καλα ... αλλα μου κανει σαν κουλο να ειναι φοραωτο τελευταιο μοντεμ για κοσμοτε bolp5 και φοραω τον τουρκο κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Στην 11.1 το enable crt animation (ics) εξακολουθει να μην δουλευει! Θα το κοιτάξω το συντομότερο, ευχαριστώ για την ενημέρωση. γιαννη η 11.1 ICS γιατι δεν ειναι διαθεσιμη απο τορεντ? Γιατί δεν μπορώ να κάνω σωστά το torrent. Ασχοληθήκαμε 3 άτομα για πολλές ώρες αλλά τίποτα :( Παιδια την περασα την ρομ , φανταστικη δουλεια ειμαι ετοιμος για το donate ,θα θελα να πως πως εκανα τα wipe , την περασα ολα καλα , εκανα και restore ολα καλα . Το μονο που δεν δουλευει ως τωρα ειναι το noise reduction , ειναι ενεργοποιημενο ,και μου εχει τις επαφες περασμενες και απο Σιμ και απο το gmail. μηπως υπαρχει καποιος τροπος να με βοηθησετε? Δινει ρεισταλ η ομεγα τωρα θα δουμε απο θεματα μπαταριας και θερμοκρασιας. Καλώς ήρθες στην παρέα μας, το noise reduction είναι απενεργοποιημένο. Ευχαριστώ για το επερχόμενο donate. @indie : τώρα που βγήκε η ελληνική, θα μπορούμε να έχουμε κ στα app του gmail τη δυνατότητα να χτυπάμε όνομα στα ελληνικά κ να μας βάζει τη διεύθυνση από τον κατάλογο;; ρωτάω, γιατί τώρα δε δουλεύει! πρέπει να χτυπήσεις αγγλικό χαρακτήρα κ να περιέχεται στο mail αυτός ο χαρακτήρας για να εμφανίσει προτάσεις με mail από άτομα στον κατάλογο! Αν μπορεί ας δοκιμάσει κάποιος την samsung official και ας μας ενημερώσει, δεν προλαβαίνω να το δω εγώ. Γιάννη αν προλάβεις βάλε και το Google Maps v6.6.0 στην 12. Θα το κάνω, άρχισα την Omega v12 με XWLP9 :) παιδια το kitchen λειτουργει σε εσας? Άλλαξα σερβερ και για λίγες μέρες θα μισό δουλεύει, έχει πολύ δουλειά ή μεταφορά και κάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ, στον νέο server δεν θα έχουμε πότε downtime :) καλημερα παιδες εχει κανεις προβλημα με το σημα του;εκει που μιλαω μενει απο σημα...κανω reboot και ολα καλα ... αλλα μου κανει σαν κουλο να ειναι φοραω το τελευταιο μοντεμ για κοσμοτε bolp5 και φοραω τον τουρκο κερνελ Αυτό δεν είναι φυσιολογικό, βάλε την ρομ χωρίς full wipe και ενημέρωσε μας. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 https://www.box.com/shared/e3a1be8656238bacb585 νασαι καλα αδερφε σημερα η κουζινα λειτουργει μια χαρα... γιαννη εχεις σκεφτει να ασχοληθεις με ΑΟΚP?? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 καλημερα παιδες εχει κανεις προβλημα με το σημα του;εκει που μιλαω μενει απο σημα...κανω reboot και ολα καλα ... αλλα μου κανει σαν κουλο να ειναι φοραωτο τελευταιο μοντεμ για κοσμοτε bolp5 και φοραω τον τουρκο κερνελ Το ίδιο μου συνέβη κι εμένα σήμερα το πρωί με ρομ AOKP που πειραματίζομαι και έχω dual boot με Ωμεγα.Έχω κι εγώ Cosmote.Λες να φταίει το δίκτυο; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Δε πρεπει να ειναι θεμα ρομ γιατι εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορει κ δεν ειχα ποτε προβλημα με το σημα(vodafone) Εχω ομως διαβασει και στο επισημο θεμα να εχουν αρκετοι αυτο το θεμα αλλα με κοσμοτε οποτε ειναι πιθανοτερο να ειναι θεμα δυκτιου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Το ίδιο μου συνέβη κι εμένα σήμερα το πρωί με ρομ AOKP που πειραματίζομαι και έχω dual boot με Ωμεγα.Έχω κι εγώ Cosmote.Λες να φταίει το δίκτυο; Μιας και το ανέφερες, θα έχουμε και Omega με 4.0.4 AOKP, πιστεύω σύντομα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 νασαι καλα αδερφε σημερα η κουζινα λειτουργει μια χαρα... γιαννη εχεις σκεφτει να ασχοληθεις με ΑΟΚP?? :) Το έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι κάτι μαγειρεύει. Edit με πρόλαβε.:) Έρχεται το πέμπτο donation μου φαίνεται. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loretzos Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Μετα απο περιπου μια μερα και κατι ενασχολησης με την Ωμεγα , θα θελα να πω τις παρατηρησεις μου/ Θα προτιμουσα να υπαρχει το μενου επαφες στην συντομευση τηλεφωνο , οπως επισης και στα αγαπημενα να υπαρχουν σε λιστα , με μικρη φωτο. Τωρα να παραθεσω οτι δεν δουλευει το navigon . αλλα ολα τα λλα δουλευουν ρολοι.. Παρατηρω οτι το κινητο μετα απο λιγη ωρα ζεματαει , αλλα απο μπαταρια σχιζει , 61% με 21 Ω 55 Λ . και ικανοποιητικη χρηση του κινητου . Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μετα απο περιπου μια μερα και κατι ενασχολησης με την Ωμεγα , θα θελα να πω τις παρατηρησεις μου/ Θα προτιμουσα να υπαρχει το μενου επαφες στην συντομευση τηλεφωνο , οπως επισης και στα αγαπημενα να υπαρχουν σε λιστα , με μικρη φωτο. Τωρα να παραθεσω οτι δεν δουλευει το navigon . αλλα ολα τα λλα δουλευουν ρολοι.. Παρατηρω οτι το κινητο μετα απο λιγη ωρα ζεματαει , αλλα απο μπαταρια σχιζει , 61% με 21 Ω 55 Λ . και ικανοποιητικη χρηση του κινητου . Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος Navigon ποια version έχεις, γιατί η 4.0.1 δεν είναι συμβατή με ics..βάλε πιο καινούργια κ θα σου δουλέψει κ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Σκέφτομαι να την περάσω αλλά θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις πρώτα, ένα πως πάει από θέμα μπαταρίας σε σχέση με μια μαμά ρομ; Και για να κάνεις αναβάθμιση θα πρέπει να στήνεις το κινητό πάλι από την αρχή; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Σκέφτομαι να την περάσω αλλά θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις πρώτα, ένα πως πάει από θέμα μπαταρίας σε σχέση με μια μαμά ρομ; Και για να κάνεις αναβάθμιση θα πρέπει να στήνεις το κινητό πάλι από την αρχή; ως προς το πρωτο δε γνωριζω να σου πω γιατι ποτε δεν ειχα stock rom.. ως προς το 2ο οι ρομ του γιαννη ειναι no wipe, οποτε μπορεις πχ να φλασαρεις την 11.1 πανω στην 11.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 ως προς το πρωτο δε γνωριζω να σου πω γιατι ποτε δεν ειχα stock rom.. ως προς το 2ο οι ρομ του γιαννη ειναι no wipe, οποτε μπορεις πχ να φλασαρεις την 11.1 πανω στην 11.. Ωραία πες μου τότε πόσο σε βγάζει με αυτήν στο περίπου και τι χρήση κάνεις :) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Γιάννη, μέχρι τώρα ήμουν με την ν.10.4 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αποφάσισα αυτό το ΣΚ να ασχοληθώ λίγο με τη συσκευή και έτσι έβαλα και εγώ τη νέα rom. ΜΠΡΑΒΟ Γιάννη, έχεις κάνει απίστευτη δουλειά και σου αξίζουν για άλλη μια φορά συγχαρητήρια. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Ωραία πες μου τότε πόσο σε βγάζει με αυτήν στο περίπου και τι χρήση κάνεις :) κοιτα δεν ειμαι μετρο συγκρισης με τη χρηση που του κανω.. παντως με βαρια χρηση σπανια να μεινω απο μπαταρια μεσα στην ημερα.. σε γενικες γραμμες η αυτονομια ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) κοιτα δεν ειμαι μετρο συγκρισης με τη χρηση που του κανω.. παντως με βαρια χρηση σπανια να μεινω απο μπαταρια μεσα στην ημερα.. σε γενικες γραμμες η αυτονομια ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο παντως.. Κι εγώ της βαριάς είμαι, το galaxy Y duos πχ που έχω για δεύτερο κινητό, σε όλο τον κόσμο βγάζει από 2-4 μέρες κι εγώ το γονατίζω σε λιγότερο από μέρα. Μόλις την πέρασα μια χαρά μου φαίνεται μια δυο ερωτήσεις, το κίτρινο θαυμαστικό όταν ανοίγει το κινητό πως το αφαιρούμε; Και σ αυτό το ριμάδι τον apex πως βάζουμε φακέλους στην αρχική οθόνη; Edited April 29, 2012 by DeathAngel Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts