Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι οντως "Έτος ευρυζωνικότητας" αφου οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας εισερχονται σταδιακα και στο σταθερο παιχνιδι με την εξαγορα εταιρειων. Οποτε μοιραια λογω ανταγωνισμου καποια στιγμη οι τιμες θα ακολουθηοσυν καθοδικη πορεια..

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από σήμερα και η Κατερίνη σε AFS (Lac:114)! Η Λάρισα ακόμα σε FR είναι!Το ίδιο και η Καβάλα μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή τώρα αν άλλαξε δεν γνωρίζω!

Επίσης παρατήρησα ότι μπήκε κάπου καινούρια κεραία μεταξύ Ραψάνης,Τέμπη τα cell id που έπιασα είναι τα 46181,46182,46183,επίσης στην πόλη της Λάρισας προς τον σταθμό των τραίνων συνδέθηκα με ένα cell id 45792 επίσης καινούριο!Όποιος γνωρίζει τα ακριβή σημεία για αυτά εκπομπής ας ενημερώσει!!Και τέλος στην εθνική οδό Θεσ/νίκης-Καβάλας μπήκε ένα καινούριο cell στην Γερακαρού (Lac:113 cell id 10907) και στην Ν.Κερδυλία (Lac:113 cell id 32378)

EDIT: Αν μπορεί κάποιος mod να το μεταφέρει το μην. στο topic ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις

Αγαπητοί φίλοι του myphone.gr,

μπορεί κάποιος(α) να με διαφωτίσει στο εξής:

Μπορεί μια κάρτα 3G(USIM) να λειτουργήσει σε μια συσκευή 2G ??? :wacko:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Από σήμερα και η Κατερίνη σε AFS (Lac:114)! Η Λάρισα ακόμα σε FR είναι!Το ίδιο και η Καβάλα μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή τώρα αν άλλαξε δεν γνωρίζω!

Επίσης παρατήρησα ότι μπήκε κάπου καινούρια κεραία μεταξύ Ραψάνης,Τέμπη τα cell id που έπιασα είναι τα 46181,46182,46183,επίσης στην πόλη της Λάρισας προς τον σταθμό των τραίνων συνδέθηκα με ένα cell id 45792 επίσης καινούριο!Όποιος γνωρίζει τα ακριβή σημεία για αυτά εκπομπής ας ενημερώσει!!Και τέλος στην εθνική οδό Θεσ/νίκης-Καβάλας μπήκε ένα καινούριο cell στην Γερακαρού (Lac:113 cell id 10907) και στην Ν.Κερδυλία (Lac:113 cell id 32378)

EDIT: Αν μπορεί κάποιος mod να το μεταφέρει το μην. στο topic ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις

cocu, όλες αυτές τις πληροφορίες για το δίκτυο μόνο από ΝΟΚΙΑ φαίνονται?

Και κάτι άλλο, η κάλυψη 3G στην Κατερίνη πως είναι? Έχω κάρτα 2G τώρα και σκέφτομαι να την αλλάξω με USIM. :cool:

cocu, όλες αυτές τις πληροφορίες για το δίκτυο μόνο από ΝΟΚΙΑ φαίνονται?

Και κάτι άλλο, η κάλυψη 3G στην Κατερίνη πως είναι? Έχω κάρτα 2G τώρα και σκέφτομαι να την αλλάξω με USIM. :cool:

Μόνο σε ΝΟΚΙΑ ναι!!Υπάρχουν όμως και άλλες συσκευές οι οποίες μπορούν να πάρουν Netmonitor!!

Το 3G είναι τέλειο σε όλη την πόλη και στην Παραλία εκτός από την Κατερινόσκαλα που δεν έχει!Επίσης από χτές...μόνο στο κέντρο όμως στους 3σταθμούς βάσης παίζει HSPDA!!

Μόνο σε ΝΟΚΙΑ ναι!!Υπάρχουν όμως και άλλες συσκευές οι οποίες μπορούν να πάρουν Netmonitor!!

Το 3G είναι τέλειο σε όλη την πόλη και στην Παραλία εκτός από την Κατερινόσκαλα που δεν έχει!Επίσης από χτές...μόνο στο κέντρο όμως στους 3σταθμούς βάσης παίζει HSPDA!!

ενδιαφέρον αυτό για το HSDPA... έχεις datacard?

για sonyericsson έχεις υπόψιν σου εάν παίζει netmonitor ή τίποτε αντίστοιχο?

Μπορεί να πεί κάποιος ποιές είναι οι συσκευές που συγκεκριμένα παίρνουν netmonitor; Η στις οποίες μπορείς να κάνεις κάτι για να ενεργοποιηθεί;
Samsung S21 Ultra

Αγαπητοί φίλοι του myphone.gr,

μπορεί κάποιος(α) να με διαφωτίσει στο εξής:

Μπορεί μια κάρτα 3G(USIM) να λειτουργήσει σε μια συσκευή 2G ??? :wacko:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Απαντώ ο ίδιος στο ερώτημα μου, για την περίπτωση που κάποιος(α) άλλος(η) έχει το ίδιο ερώτημα: Μια 3G(USIM) κάρτα εάν τοποθετηθεί σε ένα 2G κινητό τηλέφωνο θα λειτουργήσει σαν να ήταν μια 2G κάρτα. :)

Kalimera sas tha ithela na rotiso oson afora gia to thema periagogis...ego tis 17 Iouliou pao Cordoba Argentina mesw Parisi kai Santiago Xilis..27 ores ptisis..Stin Argentini tha exei 3G???An gnorizete peite mou...giati exo siskevi 3G...Sas euxaristo poli
Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D

Kalimera sas tha ithela na rotiso oson afora gia to thema periagogis...ego tis 17 Iouliou pao Cordoba Argentina mesw Parisi kai Santiago Xilis..27 ores ptisis..Stin Argentini tha exei 3G???An gnorizete peite mou...giati exo siskevi 3G...Sas euxaristo poli

3G δεν έχει η Αργεντινή αλλά θα πρέπει να έχεις και κινητό να παίζει στις 3μπάντες για να έχεις roaming γιατί παίζουν σε άλλες συνχνότητες!!

• 2 weeks later...

Καλημέρα σε όλους!

Χτες το βράδυ, στην περιοχή της Κατερίνης, η Cosmote άρχισε να δίνει 3G με απλή SIM!!!

Είναι κάτι μόνιμο ή μια πιθανή δυσλειτουργία του δικτύου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους!

Χτες το βράδυ, στην περιοχή της Κατερίνης, η Cosmote άρχισε να δίνει 3G με απλή SIM!!!

Είναι κάτι μόνιμο ή μια πιθανή δυσλειτουργία του δικτύου;

Και με καρτοκινητό; εσύ τι έχεις;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Κι εγώ σήμερα το πρωί είδα το 3G και λεω δεν μπορεί, θα έφαγε κόλλημα το κινητό :p

Και σε κάρτα και σε σύνδεση δουλευει άψογα η βίντεοκλήση και ΝΑΙ, μετά απο 1,5 χρόνο, χρησιμοποίησα την μπροστινή κάμερα για πρώτη φορά :lol:

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Πλέον και η COSMOTE δίνει την δυνατότητα στους συνδρομητές της να μπορούν να χρησιμοποιούν το εκτεταμένο 3G δίκτυο της και με απλή κάρτα SIM,

αντί για USIM που απαιτούνταν μέχρι σήμερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καιρος ηταν πια ;)

Κριμα που εκανα αλλαγη καρτας SIM πριν απο ενα μηνα.

Πεταμενα λεφτα. :mad:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Χαλκιδική, Ορμύλια αν δεν κάνω λάθος παίρνουμε το σήμα απο την κεράια Βατοπεδίου. Παίρνω σήμερα το κινητό του πατέρα μου και είδα την ένδειξη 3G.

Απο voda που έχω 'γω τίποτα.

Εμένα πάντως στην Άνω Κυψέλη που καλύπτεται από τις κεραίες 3G, 681 και 764, με απλή κάρτα SIM, το τηλέφωνο δεν δικτυώνεται...

Η συσκευή μου είναι το 6680, το οποίο με κάρτα USIM, πιάνει κατευθείαν 3G.

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Προσωπικά δεν έκανα τίποτα. Απλά εμφανίστηκε η ένδειξη 3G το βράδυ της Δευτέρας και επιτρέπονταν οι video κλήσεις και την Τρίτη ήταν διαθέσιμο και το wap, internet κτλ. Να υπενθυμίσω ότι έχω dual SIM και το 3G είναι διαθέσιμο και στις 2 γραμμές.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλλιθεα τιποτα.

Με dual sim δεν δικτυωνεται. Μηδεν σημα. Νομιζω δεν ειναι τυχαιο το οτι τα παιδια στα βόρεια εχουν και εδω τιποτα. Μαλλον ξεκινα απο εκει αλλα εδω μαλλον μπουκωνει ή δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω.

Χαλκιδική, Ορμύλια αν δεν κάνω λάθος παίρνουμε το σήμα απο την κεράια Βατοπεδίου. Παίρνω σήμερα το κινητό του πατέρα μου και είδα την ένδειξη 3G.

Απο voda που έχω 'γω τίποτα.

Βάλανε 3g στην κεραία (πυλώνας της cosmote) στην Ορμύλια, ωραίοι!!!

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Καλλιθεα τιποτα.

Με dual sim δεν δικτυωνεται. Μηδεν σημα. Νομιζω δεν ειναι τυχαιο το οτι τα παιδια στα βόρεια εχουν και εδω τιποτα. Μαλλον ξεκινα απο εκει αλλα εδω μαλλον μπουκωνει ή δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω.

Παντως Αθηνα δεν δινεται μεχρι στιγμης προσβαση στο 3G με απλη sim.

Μία φορά μας έβαλαν κι εμάς πρώτους κάτι και αμέσως να μας φάτε :p.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!