advantix Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το καλώδιο είναι μια χαρά , το δοκίμασα σε φλασάκι 4G και δουλεύει και το πρόβήμα λύθηκε αλλάζωντας USB. Χρησιμοποιούσα μία από της δύο usb που έχει από δεξιά και δεν έπαιζε, ενώ μόλις το έβαλα στην αριστερή μεριά που έχει μια usb δούλεψε, απλά εκεί είχα συνηθίσει να βάζω το stick από το ασύρματο ποντίκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PReD Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Μια γρήγορη ερώτηση. Έχω μια sim internet on the go κανονικά με το stickάκι της. Θέλω να την βάλω σε ένα κινητό να χρησιμοποιώ internet απο εκεί χωρίς να έχω τηλέφωνο. Γίνεται; Το βάζω αλλά ότι ρυθμίσεις και να κάνω δεν βλέπω να δουλεύει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Καλησπέρα, Πρόσφατα άλλαξα κινητό και χρησιμοποιώ το Cosmote internet on the phone Basic και δεν ξέρω πως να ξαναπεράσω στο νέο κινητό τις ρυθμίσεις για το ιντερνετ που είχα στο προηγούμενο. Λίγη βοήθεια παίδες!! Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Μια γρήγορη ερώτηση. Έχω μια sim internet on the go κανονικά με το stickάκι της. Θέλω να την βάλω σε ένα κινητό να χρησιμοποιώ internet απο εκεί χωρίς να έχω τηλέφωνο. Γίνεται; Το βάζω αλλά ότι ρυθμίσεις και να κάνω δεν βλέπω να δουλεύει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ναι δουλεύει κανονικότατα. Αρκεί να έχεις τις ρυθμίσεις cosmote wireless internet. Σε μένα με Ν900 δουλεύει καμπάνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω φορητότητα απο Vodafone σε Cosmote με πρόγραμμα το i20. Η ερώτησή μου είναι, δουλεύουν λογαριασμοί mail IMAP (port 993, IMAP SSL) μέσω του internet που δίνει η Cosmote? Γενικα με ενδιαφέρει αυτό καθώς και τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, που απαιτούν SSL σύνδεση στο port 443. Αν δουλεύουν αυτά, τότε δε θα έχω πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει? Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Παιδια δεν ειδα καποιο σχετικο θεμα και συγνωμη αν υπαρχει. Γινεται σε καρτοκινητο whats up να προσθεσω δυνατοτητα internet και αν ναι με ποιους ορους ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 http://www.whatsup.gr/services/internet-phone Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ευχαριστω.Βλεπω οτι στο προγραμμα με παγιο 3 ευρω δινει 60ΜΒ τον μηνα ενω τηλεφωνικα μου ειπαν 1ΜΒ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 σε blackberry vodafone με watch up θα μπορω να εχω internet? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Όχι, γιατί το blackberry θέλει ειδική υπηρεσία που παρέχεται μόνο στις συνδέσεις συμβολαίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Καλημέρα!!! Από το πρωί στέλνω μήνυμα "1 στο 1256" για να μάθω το υπόλοιπο μου... και μου βγάζει σφάλμα. Έχετε το ίδιο πρόβλημα? Edited November 10, 2010 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Καλημέρα!!! Από το πρωί στέλνω μήνυμα "1 στο 1256" για να μάθω το υπόλοιπο μου... και μου βγάζει σφάλμα. Έχετε το ίδιο πρόβλημα? Ναι πραγματι εμενα δεν μπορει ουτε καν να το στειλει το μηνυμα στο 1256 Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Όντως και Εδώ υπάρχει πρόβλημα ... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Στο Βαρθολομιό Ηλείας κάπως καλύτερα τα πράγματα εδώ και μερικές μέρες και επιτέλους υπάρχει η ένδειξη "HSPA". Με μέγιστη ταχύτητα τα 4, κάτι Mbps κατεβάζω με http://www.speedtest.net/result/1024686895.png + ένα αρχείο από hotfile που κατεβαίνει με μ.ό. 110Kb/sec.. Μια χαρά θα έλεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Τώρα έστειλα "1 στο 1256" και δούλεψε. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Από εχθές το απόγευμα δεν υπάρχει κάλυψη στα όρια Αμαρουσίου-Πεύκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Τώρα έστειλα "1 στο 1256" και δούλεψε. Εγώ στέλνω πάντα ΕΥ με λατινικούς χαρακτήρες στο 1256 και ποτέ δεν είχα πρόβλημα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdrifter Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 (edited) Γεια σας! Σημερα μολις μου ηρθε ενα μηνυμα απο την Cosmote οπου λεει επ ακριβως: Απο 15/12/2010 η ρυθμιση συσκευων για προσβαση στο ιντερνετ 3G-Internet καταργειτε. Αποθηκευστε τη ρυθμιση ιντερνετ που θα λαβετε εισαγωντας τον κωδικο ταδε η καλεστε για πληροφοριες στο 1212 απο κινητο. Πηρα τηλεφωνο στη υπηρεσια και μου ειπε (τουλαχιστον αυτο καταλαβα..)οτι το 3G καταργειτε και θα υπαρχει μονο GPRS. Ξερει κανενας τπτ γι αυτο??Δηλαδη τελος το 3G?Για να το επιβεβαιωσω ρωτησα την κοπελα δηλαδη δεν θα υπαρχει 3G πλεον, αλλα δεν μου απαντησε καθαρα.Μου ειπε οτι απλα βγαινουν οι παλιες ρυθμισεις απο το κινητο μας και μπαινουν αλλες για GPRS. Τα φωτα σας παρακαλω!! Ειναι δυνατον να αντεξουμε την απιστευτα αργη συνδεση GPRS αν ισχυει τελικα κατι τετοιο? Γενικα παντως παιδια,σε μερη οπου ειχε 3G πλεον δεν πιανει.Το χω παρατηρησει εδω και μερικες μερες. Κων/νος Edited November 19, 2010 by mrdrifter Παράθεση "Ποτε μην πιστευεις αυτο που πιστευεις, γιατι μπορει να πιστεψεις αυτο που δεν πιστευεις"... (Κωνσταντινος):p Emulator games στο HD2-> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3106354#post3106354 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Σιγα μην καταργησουνε το 3G ...ουτε για αστειο κατι αλλο μαλλον ισως εννοει αλλες ρυθμισεις γενικοτερα ..γιατι οτιδηποτε αλλο μου ακουγεται τρελο Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 http://tapa.tk/mu/6db2328f-598c-f0a3.jpg Τρίκαλα Κορινθίας! Not bad :) Βέβαια σε κομμάτι στο δρομο δεν Εχει σήμα Αλλά γενικά παει πολυ Καλα σαν δίκτυο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Εννοει οτι το APN 3g-internet καταργειται και η προσβαση θα γινεται μονο μεσω του internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Κριθώνι Λέρου, παραλία, πολυσύχναστο μέρος το καλοκαίρι. Cosmote GPRS που σερνόταν (και είναι χειμώνας, φαντάσου άμα μαζευτεί και κόσμος). Voda ακριβώς στο ίδιο μέρος HSDPA... Καμπάνα και εδώ... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Γιατί εδώ; Πόλη τις Ηγουμενίτσας, σπίτι πολύ κοντά στο κέντρο. Cosmote, 3g μόνο αν κολήσω στο παράθυρο. Vodafone 3g κανονικά παντού μέσα στο σπίτι. Επίσης η Voda έχει και EDGE, η Cosmote μόνο GPRS. Κι ακόμα ακόμα, 3G πιάνω κι απο WIND μέσα στο σπίτι. H Cosmote έχει το χειρότερο σήμα εδώ με διαφορά. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Γιατί εδώ; Πόλη τις Ηγουμενίτσας, σπίτι πολύ κοντά στο κέντρο. Cosmote, 3g μόνο αν κολήσω στο παράθυρο. Vodafone 3g κανονικά παντού μέσα στο σπίτι. Επίσης η Voda έχει και EDGE, η Cosmote μόνο GPRS. Κι ακόμα ακόμα, 3G πιάνω κι απο WIND μέσα στο σπίτι. H Cosmote έχει το χειρότερο σήμα εδώ με διαφορά. Η Cosmote όντως έχει ανεπαρκή κάλυψη 3G στην Ηγουμενίτσα. Στην Θεσπρωτία γενικά η VF θερίζει με το HSDPA :p Επίσης, και στη διαδρομή προς Πάργα, απ'το χωριό Μαργαρίτι και μετά υπάρχει κανονικά HSDPA από VF ενώ η Cosmote....... GPRS! Δε τη θέλει το μέρος φαίνεται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Στην δουλειά σε κάποια φάση δεν είχα σήμα (τυχαία το πρόσεξα) και όταν το έβγαλα απο 3G είχα κανονικά. Εντύπωση μου έκανε ότι το κινητό από μόνο του δεν πήγε στην 2η γενιά και είχε "κολλήσει" στο 3G. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts