Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα


alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υποτίθεται ότι όταν εμφανίζεται το Η έχεις ταχύτητα έως 3,6 Mbps(αναλόγως την περιοχή).

 

Με το 3G έχεις ταχύτητα έως 384 kbps.

 

Πρακτικά όμως,δεν έχει διαφορά.Υποτίθεται ότι η πλατφόρμα της Ericsson διαχωρίζει κατ'αυτόν τον τρόπο το hspa δίκτυο απ'το απλό umts,αλλά πλέον δεν ισχύει αυτό,καθ'ότι νομίζω πως τα δίκτυά μας όπου έχουν κάλυψη 3g έχουν εμπλουτίσει το δίκτυο με την hspa τεχνολογία.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς στην Ιταλία σε ποια εταιρεία σε μεταφέρει αυτόματα η Cosmote με περιαγωγή ( roaming ) ;
.
Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς στην Ιταλία σε ποια εταιρεία σε μεταφέρει αυτόματα η Cosmote με περιαγωγή ( roaming ) ;

 

Kαι με τις τρεις (Vodafone-TIM-WIND) έχει συνεργασία.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα,

 

Εχω καρτοκινητο Κοσμοτε,συσκευη SE C510,δλδ 3G..

 

Eχετε να προτεινετε καποια οικονομικη λυση για ιντερνετ στο κινητο?

Link to comment
Share on other sites

Η μία και μοναδική λύση είναι το WAP Advanced(μόνο που έχει περιορισμένες ταχύτητες) και βάζεις ως πρόγραμμα το My web and view,με μηνιαίο πάγιο 4 ευρώ και δωρεάν όγκο δεδομένων 40 ΜΒ.

 

Για ενεργοποίηση και πληροφορίες,δες εδώ:http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal;jsessionid=K1xpbmjdr7Cd6k2x19VTPGpTxSDs74vRWT1ppWfpLZQxl5rWmhTL!768218331?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=my_view_index

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα, υπαρχει πουθενα η σημερινη καλυψη δικτυου σε 3G πανελλαδικα, κανενας χαρτης, η εστω και περιγραφικα ? Ευχαριστω πολυ :)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Link to comment
Share on other sites

Όσο κι αν ψάξεις δεν θα βρεις. κακώς αλλά δεν υπάρχει. Μονο η Wind έχει αξιόλογο χάρτη στη σελίδα της. Ακόμη και στο gsmworld.com δεν έχει δώσει χάρτη 3G cosmote. Αν και οι υπόλοιποι χάρτες που έχει εκεί μαλλον λίγο παλιοι είναι. Για όποια περιοχή σε ενδιαφέρει μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και να ρωτήσεις για την κάλυψη.
Link to comment
Share on other sites

10 μήνες!!!!:blink:

 

Μην το σχολιάσω καλύτερα. :!:

Τέλως πάντων, το θέμα είναι ότι δεν φρόντησες να ενυμερωθείς σωστά για κάποιες υπηρεσίες που σου προσφέρει μια Α εταιρεία (δεν είναι μόνον η Cosmote, θα μπορούσε να είναι η οποιαδήποτε εταιρεία) και τώρα φωνάζεις και διαμαρτήρεσε γιατί η εταιρεία, θα έπρεπε (κατα την γνώμη σου), να παρέχει σεμηνάρια χρήσης των υπηρεσιών της στους χρήστες!! Δεν είναι έτσι φίλε μου. Όταν πας να αγοράσεις ένα Α προϊόν, κοιτάς, ψάχνεις, μαθαίνεις γι' αυτό. Πως δουλεύει? Τι κάνει? Τι ΜΠΟΡΕΙ να κάνει? Τι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει? Και αν μετά από αυτά, δεις ότι καλύπτει τις ανάγκες σου, πας και το παίρνεις.

Το παράδειγμα που έφερες πιο πριν με το αυτοκίνητο, δεν είναι απόλυτα σωστό. Εγώ μάλλον θα έλεγα, ότι ανακάλυψες ξαφνικά ότι αν πατήσεις ένα κουμπάκι στο ταμπλό, τότε το αμάξι ανεβάζει +200 άλογα και εσύ το ξεκώλ...ς!!:happy:

Το πρόβλημά σου όμως είναι, ότι σκέφτηκες αργά "Ρε μπας και καίει περισσότερο? Για κάτσε να ρωτήσω!" Πήρες απλά λοιπόν ένα τηλέφωνο στο συνεργείο και ρώτησες: "Παιδιά, το αμάξι έχει ένα κουμπί που του δίνει +200 άλογα και του έχω πιει το αίμα, λέτε να καίει περισσότερο?"

Κατα τα λεγώμενά σου τώρα, θα έπρεπε η αντιπροσωπία, να σου πληρώσει την βενζίνη που έκαψες και να σε καλέσει για σεμινάριο για το τι συμβαίνει όταν πατάς αυτό το κουμπί, και επειδή δεν το έκανε τους τα χώνεις! Δεν είναι έτσι φίλε. Το αμάξι είναι δικό σου και εσύ οφείλεις να κάτσεις να ψάξεις τι κάνει και πως το κάνει. Η αντιπροσωπία θα στο πουλήσει, θα σου δίξει γενικά πως δουλεύει, θα σου παρέχει υποστήριξη στην βλάβη, αλλά τις "κρυφές αρετές" του αυτοκινήτου σου ΕΣΥ θα πρέπει να τις ψάξεις. Δεν σε ικανοποίησαν οι απαντήσεις? Ψάχνεις αλλού, στο net. Δεν έχεις net? Δεν ξέρεις από αυτά? Παίρνεις το αμάξι (τηλέφωνο) και πας από το μαγαζί. (worst case ever). "Παιδί για έλα εδώ ένα λεπτό. Έχω αυτό το αμάξι (κινητό) και κάνει αυτό. Τι είναι? Τι κάνει? Θα καίει περισσότερο? Θα κάνει ζημιά στο αμάξι? ...... Που πας? Δεν μου απάντησες! Για πες μου! κλπ - κλπ"

 

Φίλε, αυτά λέει η λογική, και το δικό μου φτωχό μυαλό. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα το "ψάξε και μάθε" με έσωσε από πολλές κακοτοπιές. Αντίθετα το "δε βαριέσαι θα πάρω ένα τηλέφωνο και θα μου πούνε" δεν μου δούλεψε ποτέ. Και αυτό γιατί ποτέ δεν με ικανοποίησαν αυτά που μου είπαν, οπότε κοίταξα και παρακάτω. Όπως και να έχει πάντως ποτέ δεν κατηγόρησα τους άλλους για κάτι που έκανα εν αγνοία μου. Δεν ήξερα? Δεν φρόντισα να μάθω? Το βουλώνω και πληρώνω την λυπιτερή. Δεν κατοιγωρώ τους άλλους, γιατί την στιγμή που πατούσα το κουμπί δεν είχαν κάποιο δίπλα μου να μου κρατήσει το δάκτυλο!

 

Νομιζω πως θα το πω αρκετες φορες... Αλλα με το που πηρα το κινητο, και μπηκα σε 2-3 site, πηρα και τηλεφωνο για να μαθω τις χρεωσεις... οπου και πληροφορηθηκα ελειπως... (Επιμενω σε αυτο, γιατι οπως ειπα παραπανω, θα μπορουσα να ειμαι ενας τσομπανος και να μην ξερω τιποτα απο αυτα... οπως και ψιλοαποδειχτηκε οτι ειμαι... :-) ) αν λοιπον, θελουν να μου χρεωσουν τα 20 ευρω που κοστισε αυτη η χρηση της υπηρεσιας, πριν την ελειπη ενημερωση... ας τα χρεωσουν... Δεν πηρα τηλεφωνο στην cosmote αφου ηρθε ο λογαριασμος και μετα... αλλα απο την αρχη... οκ?

 

Η ουσια ειναι στον τσομπανο!!! Για ποιον λογο αρχικα, να ειναι μια υπηρεσια ενεργοποιημενη αυτοματα??? γιατι??? για την δικη μου εξυπηρετηση??? Απλα δεν νομιζω οτι καμια επιχειρηση εχει σαν κυριο στοχο της το κοινο καλο... ειναι επιχειρηση και σκοπο εχει την αυξηση των κερδων της.(τελεία!) Οποτε οτιδηποτε αλλο ειναι περιτο... Το κανει γιατι ετσι θα σε δελεασει να την χρησημοποιησεις... Και ειναι απολυτα λόγικο... Οποιος σκεφτεται το αντιθετο, ας αναθεωρησει, και ας ερθει στην πραγματικοτητα...

Δεν λεω οτι δεν επρεπε να το ψαξω κι αλλο... επρεπε... αλλα, ποιο το νοημα της εξυπηρετησης πελατων, αν δεν σε εξυπηρετει...??? Δηλαδη οταν ρωτησα την κοπελα αν ξερει γιατι δεν μπαινει το κινητο μου στην σελιδα του youtube, δεν επρεπε να μου πει οτι, ξερετε κυριε, αυτη η σελιδα ειναι wap, και θα χρεωθειτε διαφορετικα... Και γιατι την επομενη φορα που πηρα τηλ. και εκανα τις ιδιες ερωτησεις,για να δω αν θα παρω τις ιδιες απαντησεις (αφου ηρθε η πρωτη λυπητερη) μου το ξεκαθαρισαν απο την αρχη??? Και μην μου πειτε οτι επρεπε να ξαναπαρω... αν ειναι να ξημεροβραδιαζομαι στο ιντερνετ και στα τηλεφωνα και στα φυλαδια για να μαθω τις χρεωσεις μιας υπηρεσιας, τοτε δεν ειναι ζωη αυτη...

Και απο αυτο στηριζεται η συγχρονη κλεψια... στο οτι ο αλλος δεν εχει το χρονο να κατσει να ασχοληθει τοσο... Γιατι εχει σημαντικοτερα πραγματα να κανει... Και στο οτι πολλοι δεν γνωριζουν και τοσο καλα την τεχνολογια...

 

Α, και οσο αφορα τους 10 μηνες.. και το οτι δεν το σχολιαζεις... τι εννοεις?

 

Ευχαριστω για το ενδιαφερον...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ λέω να κάνεις μήνυση και στην κατασκευάστρια εταιρία του κινητού σου πάντως, η κακιά εταιρία που σου έδωσε τη λειτουργία στο κινητό, ένα κινητό που αυτόματα πήρε τις ρυθμίσεις και χρεώθηκες. Μετά, θυμήσου αν μικρός σκόνταψες σε καμία πέτρα και αν ναι, κάνε και μια μήνυση κατά πάσης δύναμης του σύμπαντος που τοποθέτησε εκεί τη πέτρα.

Κρίνω ότι η υπάλληλος πολύ σωστά σε ενημέρωσε. Θα είχες πάτημα αν της έλεγες ότι θέλεις να έχεις πρόσβαση στο internet και ξεκινούσε να σου λέει για το wireless internet. Στην "καταγγελία" σου αναφέρεις ότι σε ρώτησε "θελετε να ενημερωθείτε για το wireless internet ή το wap advanced?" κι εσύ απάντησες "ξέρω'γω? Για το internet". Προσέχεις μια λεπτομέρεια; Μια πρόταση απο τον καθένα, με κοινό παράγοντα τη λέξη "internet". Και ενημερώθηκες για την υπηρεσία που περιέχει στην ονομασία της τη λέξη "Internet". Ποιος σου φταίει αν εσύ δεν έκανες την απλούστατη ερώτηση "ποια η διαφορά?". Ή μήπως το customer care είναι υποχρεωμένο να παίζει το παιχνίδι των 20 ερωτήσεων; Τέλος, έρχεσαι εδώ και τα χώνεις στην συγκεκριμένη εταιρία. Όλα καλά. Αφού λοιπόν ήξερες τον δρόμο και αφού το μέρος είναι ελεύθερο για ερωτήσεις ( μπορώ να πω ότι προσωπικά χαίρομαι να απαντώ σε ερωτήσεις, όταν ξέρω ότι έχω τη σωστή απάντηση φυσικά ), πως και δεν είδες τα τόσα θέματα που έχουν να κάνουν με τις χρεώσεις; Τελικά, ποιος έχει πρόθεση να εκμεταλλευτεί τους άλλους; Η cosmote που σου παρέχει μια υπηρεσία και σου δίνει ενημέρωση για τις χρεώσεις τόσο τηλεφωνικά όσο και απο το site της, καθώς και στους καταλόγους της ή εσύ που όπως φαίνεται ήρθες να μαζέψεις λαό για να κινηθείτε εναντίον της κότας που - νομίζεις ότι - θα κάνει το χρυσό αυγό; Γιατί, όσο διαβάζω τα λεγόμενά σου, αυτή την εντύπωση έχω. Και γι'αυτό σου λέω, η ιστορία σου μπάζει απο παντού.

 

Καταρχην, δεν βλεπω πιο το νοημα της ειρωνιας... Αν θελεις να το παιξεις εξυπνος, πηγαινε στην mensa! Προφανως θα σε βγαλουν ιδιοφυια και θα μπορεις να λες και μεγαλυτερες εξυπναδες... αν ο σκοπος σου δεν ειναι να προσφερεις την βοηθεια σου σε ενα προβλημα, αλλα το να πεις κατι που δεν εχει "νοημα"... τοτε κακως απαντησες...

 

Αν ηθελες να δωσεις ενα παραδειγμα, θα μπορουσες να το κανεις με λιγο περισοτερο τακτ...

 

Η εξυπηρετηση πελατων, υπαρχει για να με εξυπηρετει... Ναι ακριβως, για να με εξυπηρετει... Περιεργο,ε? Να παιζει το παιχνιδι των 20 ερωτησεων οπως ειπες... Αντι να αδιαφορει για αυτα που λεει... Οπως εγω εχω μια ευθυνη στο τομεα εργσιας μου, ετσι οφειλουν και αυτοι... Γι' αυτο και οι συνομιλιες καταγρφονται... η ετσι τουλαχιστον υποθετω...

Και οπως ειπα παραπανω... οταν εγω δειχνω αγνοια, δεν εχει ο αλλος μια ευθυνη απεναντι μου για να με προστατεψει απο καποια κινηση που θα κανω ετσι ωστε να μην την κανω, και ερθω σε αυτην την κατασταση...???

Οταν εσυ ερθεις να με ρωτησεις πως θα φτιαξεις το σπιτι σου, θα σου πω οτι υπαρχει αυτος ο τροπος, οτι αυτο ειναι ακριβο... οτι εκεινο ειναι φτηνο... αν βαλεις το αλλο θα πεσει... Και οχι να περιμενω απο σενα να μου πεις τι θελεις να βαλεις και να σου πω μια τιμη... Γιατι εσυ, υποτιθεται οτι δεν ξερεις, και ρωτας εμενα να σου πω... αν εγω ειμαι ανευθυνος θα σου απαντησω "μονο" σε αυτα που με ρωτησες και θα στο φτιαξω... Κι οταν θα ραγισει ή πεσει... θα σου πω... Α! εσυ αυτα μου ζητησες??? Δεν ειναι ετσι τα πραγματα...

Και μην μου πεις οτι θα πας και σε εναν αλλο να ρωτησεις... πρωτα γιατι το ξερω,και μετα θα σου πω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σου απαντησω με τετοιο ανευθυνο τροπο... αλλα εγω δεν ειχα και καποιον αλλο ανταγωνιστη να ρωτησω... τι να εκανα να ξαναεπαιρνα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων...??? αφου αυτη μου απαντησε... και δεν ειχα προσβαση ουτε σε ιντερνετ, ουτε σε καποιο καταστημα... Φανταρος ημουν σε ενα βουνο... και στην τελικη και να ειχα, οπως προειπα, δεν πηρα καποιον ασχετο, αλλα στην πηγη, την cosmote!!!

 

και δεν εχω κανενα σκοπο να βρω κοτες με χρυσα αυγα... αυτο το εκανε η συγκεκριμενη εταιρια με το wap, αλλιως θα το χρεωνε οπως κι οι αλλες εταιριες... η τουλαχιστον θα το εμπεριειχε μεσα στα προγραμματα της...

 

Αλλα τωρα θα μου πεις... τι σε νοιαζει εσενα... εσυ τι πατησες...??? εσυ απλα αυτο που ηθελες να κανεις ηταν ο χαβαλες σου... και να κανεις τον εξυπνο... Μπραβο σου που τα καταφερες τοσο καλα στην ζωη σου... ετσι να συνεχισεις σου ευχομαι... και να δουλευεις για πολλα ακομη χρονια στην Cosmote!!! Γιατι δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο, οτι απο εκει εισαι...

 

Επισης ξεχασα να αναφερω οτι εκανα επισης ερωτηση στην κοπελα για το αν υπαρχουν καποια προγραμματα με παγιο κοστος... Δεν μου εδωσε θετικη απαντηση... παρ'ολ'αυτα υπηρχαν προγραμματα που ετρεχαν... και που τρεχουν ακομα... Και γι'αυτο ζητουσα τις συνομιλιες μου... για να αποδειξω αυτο που ισχυριζομαι... Αλλα ειπαν οτι τις εσβησαν... Κριμα για αυτους... Αν ηταν οι δικοι τους ισχυρισμοι σωστοι θα ηταν η μονη ατραταχντη αποδειξη που θα ειχαν...

Οποτε... δεν ειναι λιγο περιεργο το οτι σβηστηκαν??? χμμμ...

Α... και τις ρυθμισεις τις στελνει ο παροχος... δεν τις παιρνει απο μονο του... ακομη κι αν ψαχνει απο μονο του, αν δεν τις παρειχε ο παροχος, δεν θα τις λαμβανε... οποτε, ναι αυτοματα εγινε η ενεργοποιηση, χωρις την εγκριση μου... Εχω διαβασει κατι λιγα για εναν κανονισμο δεοντολογιας που εχει συνταξει η Ε.Ε.Τ.Τ. και εχουν συνυπογραψει η Cosmote, η vodafone και η wind... Θα τον διαβασω και ισως επανελθω με επιχειρηματα δεοντολογικης αποψεως... γιατι περι αυτου προκειται... περι δεοντολογιας και αντιμετωπισης του πελατη-συνδρομητη...

 

Αυτα και παλι... Ευχαριστω για το ενδιαφερον... :-)

 

και ας πουμε οτι δεν εχει υποχρεωση να μου αναφερει τις χρεωσεις του wap advance, δεν θα επρεπε ομως να μου πει τουλαχιστον σε ποια site μπορω να μπω και ποια οχι... θα ηταν πολυ απλο... "μπορειτε να μπειτε σε οποιο site ξεκινα με www. και οτιδηποτε αλλο ειναι με αλλη χρεωση που δεν επιθυμειτε να μαθετε, οποτε δεν σας την λεω..." εγω νομιζω οτι οταν ρωταω για το ποια ειναι η χρεωση για μια υπηρεσια, ο παροχος μου παρεχει αυτη ακριβως την υπηρεσια... εφοσον υπαρχει η πιθανοτητα να μπω και σε αλλα site τα οποια δεν καλυπτονται απο τις συγκεκριμενες χρεωσεις οφειλεις να με ενημερωνεις... και βασικα, εξαρχης εφοσον ειναι δυο διαφορετικα πραγματα, γιατι πανε μαζι...??? θα επρεπε να ενεργοποιεις το wireless internet και αυτο μονο... αφου αυτο δεν ηθελα??? δεν ηθελα κατι αλλο...

 

π.χ.

-ποσο εχουν οι ντοματες???

-1 ευρω το κιλο...

αλλα ο παγκος εχει ντοματες κρητης και ντοματες πελλοπονησου... οι πρωτες εχουν 1 ευρω και οι αλλες 10...

-εχω ακουσει οτι οι ντοματες που γινονται στο ναυπλιο ειναι πολυ καλες...!!! μπορεις να μου δωσεις λιγες...??? (εδω γινεται αντιστοιχια με την ερωτηση που εκανα για το site του youtube)(επισης δεν εχω ιδεα αν βγαζει ντοματες η πελλοπονησος, ειναι καθαρα ενα παραδειγμα... -προς αποφυγην-)...

-μαλιστα να σας φερω μια σακουλα...

παιρνω πελλοπονησου λοιπον... παω στο ταμειο... μου χτυπαει 30 ευρω για 3 κιλα!!!

-αααα.... αυτες ειναι πιο ακριβες!!!

-μα καλα γιατι δεν μου το λες πιο νωρις???

-τωρα τις πηρατε κυριε... να τις φατε!!!

απλα το συγκερκιμενο προιον το επιστρεφεις... την υπηρεσια οχι...

 

Αν σου τις χρεωναν να δεις τι καλα που θα εκανες και εσυ καταγγελια...!!!

 

Επισης περα απο την ερωτηση για το youtube... ρωτησα και για το msn messenger... και για το facebook(φανταρος ειπαμε ημουν)... αλλα δεν πηρα καποια προειδοποιηση οτι αυτο δεν ειναι site με χρεωσεις wireless internet... απλα με αφησαν στην αγνοια μου... σου λεει, θα μπει και μετα θα πληρωσει...

 

αυτα... για αλλη μια φορα...

Link to comment
Share on other sites

Θεσσαλονικη οπου κ να πηγα εβγαζε 3G και οχι "H". Γιατι ετσι; Ειναι δυνατον να εχει σκετο 3G;

 

Παντως η κωδικοποιηση ηχου ειναι AMR_HALF RATE! (κ οχι Full Rate)

Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα έπαιρνα τηλέφωνο τον κολλητό μου που έχει whats up και έβγαινε άλλος συνδρομητής και μου έλεγε ρε φίλε είσαι σίγουρος ότι παίρνεις σωστά τόση ώρα?Το περίεργο είναι ότι έπαιρνα κανονικά τον αριθμό του φίλου μου,αλλά εβγαινε άλλος συνδροτής και δεν τίθεται ζήτημα να μου έκανε πλάκα ο φίλος μου,γτ ήταν επείγον και τον έπαιρνα τηλ.Πώς γίνεται αυτό?Σας έχει συμβεί?

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

το αντιθετο. λες να ημουν εγω αυτος που επαιρνες; :)

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Link to comment
Share on other sites

Μπα μεγάλος ήταν αυτός που μιλούσα εγώ :)

Πάντως μετά από πόσες προσπάθειες λύθηκε το πρόβλημα και επικοινώνησα με τον φίλο μου.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

παιδιά έχω χαθεί λίγο

 

έχω εδώ κ κάτι χρόνια το what´s up της cosmote (καρτοκινητή)

έχω κ το htc touch pro 2 (το οποίο το πήρα πρόσφατα κ είναι το πρώτο μου windows mobile :lol: χαράααα!)

προσπάθησα να μπώ στο ίντερνετ ή στο google maps δεν με αφήνει.

πήγα σε ένα κατάστημα cosmote κ μου λένε ότι για να έχεις υπηρεσίες ίντερνετ πρέπει να κάνεις συμβόλαιο.

 

Καλά μέχρι εδώ.

 

έχω κ μια κάρτα της wind, την οποία την πήρα πρόσφατα, κ την έχω σε ένα αλλο κινητό, με το που την έβαλα στο htc, αμέσως όλα δουλεψαν, κ google maps, opera τα πάντα, κ χωρίς καμία ενεργοποίηση από εμένα.

 

τώρα για να καταλάβω, η wind προσφέρει ίντερνετ στην καρτοκινητή ενώ η cosmote όχι, και θα πρέπει να χρησημοποιήσω φορητότητα αριθμού για να να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ χώρις να αλλάξω αριθμό... :blink:

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί απλά να μην είχες τις ρυθμίσεις της cosmote για να μπείς στο ιντερνετ.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που σου είπαν απο το κατάστημα είναι ότι για να έχεις wireless internet υπηρεσίες, θα πρέπει να περάσεις σε συμβόλαιο. Απο'κει και πέρα, υπάρχει το wap advanced με κόστος ανά διακινούμενο kb στα 0,0119€ και παρέχεται το πακέτο των 40mb αν ενεργοποιήσεις το μηνιαίο πάσο του cosmote myview ( το μενού υπηρεσιών της cosmote ) που κοστίζει 4€. Προφανώς είχες ενεργοποιημένη την υπηρεσία στο πακέτο της wind και το κινητό πήρε αυτόματα τις ρυθμίσεις. Στείλε wapa στο 1333, θα σου πει ότι θα πρέπει να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών ( που για τα καρτοκινητά είναι το 1313 ). Μπορείς λοιπόν είτε να καλέσεις και να ζητήσεις να σου στείλουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις ή να πας ρυθμίσεις->συνδέσεις->εγκατάσταση σύνδεσης και να αφήσεις το κινητό να πάρει μόνο του τις ρυθμίσεις ( αν και δεν τις έχω τεστάρει σε wapa, σε wireless internet που έχω πάντως λειτουργούν σωστά ).
Link to comment
Share on other sites

ΕΡΩΤΗΣΗ...

 

Ειχα κανει περσι συνδεση Ιντερνετ On the go και εει τελειωσει....

 

Μπορω να κανω νεα ΧΩΡΙΣ να παρω USB STICK και ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ 12 μηνου?

 

Επίσης Αν υπαρχει κατι τετοιο ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ με αλλη εταιρια και αν ναι ειναι συμβατο αυτό;.

 

http://freefotos.gr/images/aab3f3e7stt3jzjusdtf_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ΕΡΩΤΗΣΗ...

 

Ειχα κανει περσι συνδεση Ιντερνετ On the go και εει τελειωσει....

 

Μπορω να κανω νεα ΧΩΡΙΣ να παρω USB STICK και ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ 12 μηνου?

 

Επίσης Αν υπαρχει κατι τετοιο ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ με αλλη εταιρια και αν ναι ειναι συμβατο αυτό;.

 

http://freefotos.gr/images/aab3f3e7stt3jzjusdtf_thumb.jpg

 

Η σύνδεση ΔΕΝ έχει τελειώσει. Ολες οι συνδέσεις μετά το πέρας της 12μηνης δέσμευσης, μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου. Αρα δεν κάνεις τίποτε και συνεχίζεις ως είσαι.

Link to comment
Share on other sites

έχει ληξει και την εχω σταματησει!

 

Απλά προεκυψε ταξιδι διμηνο και θα το χρειαστω εκ νεου

 

αφού έχεις stick, κάνε σε ένα κατάστημα μία σύνδεση στο πρόγραμμα που θέλεις χωρίς να πάρεις στικακι, οπότε δεν υπάρχει δέσμευση και το διακόπτεις ή μειώνεις στο βασικό όποτε θες

Link to comment
Share on other sites

Επεσε στα χέρια μου ένα φυλαδιο από το ΠΛΑΙΣΙΟ το οποίο σε μία αναφορά στο mobile broadband ιντερνετ ανέφερε για 3G κάλυψη 96%. Είναι δυνατόν?
Link to comment
Share on other sites

Επεσε στα χέρια μου ένα φυλαδιο από το ΠΛΑΙΣΙΟ το οποίο σε μία αναφορά στο mobile broadband ιντερνετ ανέφερε για 3G κάλυψη 96%. Είναι δυνατόν?

 

Σε καμία περίπτωση :) Για τώρα τουλάχιστον

Link to comment
Share on other sites

έβαλα σήμερα το myview για να το δουλέψω με το iphone 3G , έκανα αλλαγή στο apn σε "i-mode" και κενό το user/pass και ενεργοποίησα το myview της cosmote/watsup επίσης ενεργοποίησα το EDGE και το 3G από sbsettings αλλά δεν μπαίνει.. και νομίζω ότι φταίει το .plist αρχείο κάποιος να ξέρει τι παίζει?

 

thnx

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...