Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είσαι ο μαναδικός φίλε, το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα στο κέντρο της Αθήνας.

Ελπίζω να διορθωθούν τα πράγματα, διαφορετικά δεν αξίζουν τα 29€

Συμφωνώ κάτι γίνεται τελευταία και αργεί πολύ. Κάτι ανάλογο είχε γίνει παλιότερα με τις υπηρεσίες imode και αργότερα είχαμε αλλαγές στις χρεώσεις και κατάργηση της ογκοχρέωσης στην πλοήγηση μέσω imode καθώς και την κατάργηση της ογκοχρέωσης μέσω wap όταν κατεβάζεις αρχεία (realtones, mp3, games κτλ) όταν τα κατεβάζεις μέσα από το cosmoteview. Ελπίζω να διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα και να έχουμε και την κατάργηση της ογκοχρέωσης στο wap.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους !

Έχω mobile connect για σύνδεση στο Inernet και τις τελευταίες δύο εβδομάδες περίπου, η ταχύτητα του έχει πέσει δραματικά :wacko:

Το προγραμματάκι της HUAWEI μου δείχνει 5 μπάρες, αλλά το Internet σέρνεται.... Κάποια site που άνοιγαν για πλάκα, τώρα κάνουν 5 ώρες να ανέβουν και κάποια άλλα δεν ανοίγουν με τίποτα :(

Έχει τύχει και σε άλλους ρε παιδιά ή είμαι ο μόνος που μου συμβαίνει ???

Μια απο τα ιδια κ σε μενα κ ειμαι στην Θηβα με H.D δίκτυο μηπως να τους παρουμε να τους πουμε τιποτα τι λετε?

Συμφωνώ κάτι γίνεται τελευταία και αργεί πολύ. Κάτι ανάλογο είχε γίνει παλιότερα με τις υπηρεσίες imode και αργότερα είχαμε αλλαγές στις χρεώσεις και κατάργηση της ογκοχρέωσης στην πλοήγηση μέσω imode καθώς και την κατάργηση της ογκοχρέωσης μέσω wap όταν κατεβάζεις αρχεία (realtones, mp3, games κτλ) όταν τα κατεβάζεις μέσα από το cosmoteview. Ελπίζω να διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα και να έχουμε και την κατάργηση της ογκοχρέωσης στο wap.

Η αλήθεια είναι πως καθυστερεί το άνοιγμα των ιστοσελίδων, στο dwonloading ταχύτητα είναι σχετικά αξιοπρεπής. Στο RS κατεβάζω περίπου με 175 ΚΒ/S

σαν τι δηλαδή ?:confused:

στο προγραμμα 5gb δινουν δωρεαν μεχρι τις 30/9

( η voda δινει μεχρι 31/10 + σκληρο)

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

στο προγραμμα 5gb δινουν δωρεαν μεχρι τις 30/9

( η voda δινει μεχρι 31/10 + σκληρο)

H Vodafone δίνει unlimited χρήση (πληρώνεις το πάγιο, όχι δωρεάν :X ) για τους πρώτους 6 μήνες, όχι μέχρι κάποια ημερομηνία.

Η Cosmote το δίνει μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη, και αυτή όχι δωρεάν.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε αυτο εννουσα και εγω το unlimited
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

H Vodafone δίνει unlimited χρήση (πληρώνεις το πάγιο, όχι δωρεάν :X ) για τους πρώτους 6 μήνες, όχι μέχρι κάποια ημερομηνία.

Μεχρι 30/10.

θελω να ρωτησω..............

το ε170 που υποστηριζει μονο μια συχνοτητα , ειναι μειονεκτημα;

γιατι το δινει δωρεαν μονο στο 5 γιγα η kοσμοτε , σε αντιθεση με τα αλλα που τα δινει και στο 250

αυτο δεν σημαινει οτι ειναι πιο ακριβο;

και κατι αλλο

υπαρχει καλωδιο επεκτασησ για να βγαζω το στικ εξω απο το παραθυρο για καλυτερο σημα;

νεα μακρη - ραφηνα ξερει κανεις αν εχει καλο 3g;

θελω να ρωτησω..............

το ε170 που υποστηριζει μονο μια συχνοτητα , ειναι μειονεκτημα;

γιατι το δινει δωρεαν μονο στο 5 γιγα η kοσμοτε , σε αντιθεση με τα αλλα που τα δινει και στο 250

αυτο δεν σημαινει οτι ειναι πιο ακριβο;

και κατι αλλο

υπαρχει καλωδιο επεκτασησ για να βγαζω το στικ εξω απο το παραθυρο για καλυτερο σημα;

νεα μακρη - ραφηνα ξερει κανεις αν εχει καλο 3g;

Για το πρωτο που λες δεν ξερω εγω το 7,2 option που εχω ειναι μια χαρα.

Οσο για το καλωδιο εγω πειρα ενα θυληκο σε αρσενικο 1.5 μετρο 2ευρ απο ενα οποιοδηποτε καταστημα με αξεσουαρ υπολ κ δουλευει τελεια.

Οσο για το καλωδιο εγω πειρα ενα θυληκο σε αρσενικο 1.5 μετρο 2ευρ απο ενα οποιοδηποτε καταστημα με αξεσουαρ υπολ κ δουλευει τελεια.

To E170 είναι πιο ακριβό από το E220...

Εγώ πάλι κάθε φορά που το συνδέω σε καλώδιο επέκτασης USB, μόλις συνδεθεί σε HSPA, μετά από κανά δίλεπτο ξεσυνδέεται σα να το βγάζω από το pc και να το ξανασυνδέω... Το έχω δηλώσει και σαν βλάβη στην cosmote, αλλά δεν εχω πάρει ακόμα ενημέρωση.

Όσον αφορά τις χαμηλές ταχύτητες, από την cosmote μου είπαν ότι γίνονταν εργασίες στο 3G δίκτυο, οι οποίες τελείωσαν προχθές. Και πράγματι, από εχθές κατεβάζω με περίπου 700ΚΒ/sec και ανεβάζω με 150ΚΒ/sec! (σε HSPA πάντα!)

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Που το βρεικες ρε φιλε τετοιο daownload παραξενο κ γω HSPA εχω κ πανω απο 120 δεν εχει παει τι φτιαξανε μας δουλευουν αυτοι στην cosmote.

Που το βρεικες ρε φιλε τετοιο daownload παραξενο κ γω HSPA εχω κ πανω απο 120 δεν εχει παει τι φτιαξανε μας δουλευουν αυτοι στην cosmote.

εγω με το Ε270 η μεγαλυτερη ταχυτητα που εχω δει ειναι 170 kb/s στο κατέβασμα και 35 κb/s στο upload.

περιοχη: Κορυδαλλος

Παίζουν πολλοί παράγοντες για την ταχύτητα που θα πάρεις... Ο κυριότερος είναι πόσο καλό είναι το σήμα που παίρνεις από την κεραία! Επίσεις είναι και πόσο μπουκωμένη είναι η κεραία κτλ κτλ...

Αυτή την ταχύτητα την έπιασα στην Άνω Κυψέλη...

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Ρε παιδια τι λετε τωρα που ειναι το 7,2 που λενε κ μην βιαστει καποιος να πει ειναι ενδεικτικές οι τιμές ωραια βρείτε μου εστω 3,6.

Κ οσο για αυτο που λεει ο φιλος Kostas DJ 2 εγω εχω φουλ HS κ οχι απλο 3g κ δεν ειδα ποτε σε καμια μετρηση πανω απο 1,2 κ ρε παιδια δεν ειμαι ο μοναδικος πουθενα στην Ελλαδα δεν υπαρχουν τετειες ταχυτητες κ αν καποιος εχει θελω να μου πει που ειναι για να τις δω κ εγω.

Εκτος κ αν η cosmote εννοει κατω ακριβως απ την κεραια.

Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι οσοι ζουν στην επαρχια κ δεν υπαρχει γραμμη adsl ειναι καταδικασμενη να ζουν χωρις ιντερνετ η ζωη παει μπροστα να δω ποτε θα το καταλαβουν αυτοι που πρεπει.

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Πιστεύω πάντως πως αρκετά σύντομα θα έχει και στην επαρχία 7.2... Και επίσεις πιστεύω πως είναι σε αρκετά πρόιμο στάδιο οι υπηρεσίες data στην ελλάδα... αυτό που μας μένει, είναι να περιμένουμε και να αφήσουμε τον ανταγωνισμό να κάνει την δουλειά του!

οχι οχι δεν ειμαι πλεονέχτης δεν θελω 7,2 εστω 3,6 μου φτανει εμενα.

Αλλα θελω να ρωτησω κατι υπαρχει καποιο tips να αυξησω την λήψη μου ειμαι σε μια περιοχη αυτη την στιγμη που εχει 2γραμμες 3g κ ταχυτητα 336kb ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι.

Καλησπερα σε ολους. Στο παρακατω λινκ βλεπουμε οτι τα 2 μοντεμακια εχουν διαφορα 20ευρω περιπου. Ποιο απο τα 2προτεινετε?? Μηπως το stick δεν εχει καλο πομποδεκτη σε σχεση με το Ε270?

http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Data&categoryId=CP00-CP00-CP00-CP058&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP030&_windowLabel=portlet_66_5&portlet_66_5_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowWNetworkCards

Καλησπερα σε ολους. Στο παρακατω λινκ βλεπουμε οτι τα 2 μοντεμακια εχουν διαφορα 20ευρω περιπου. Ποιο απο τα 2προτεινετε?? Μηπως το stick δεν εχει καλο πομποδεκτη σε σχεση με το Ε270?

http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Data&categoryId=CP00-CP00-CP00-CP058&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP030&_windowLabel=portlet_66_5&portlet_66_5_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowWNetworkCards

Eγω φιλε θα ελεγα το μαυρο το ε270 γιατι κοιτα τι λεει λογισμικο απο την cosmote ενω το αλλο οχι οπως κ το δικο μου κ δεν εχω ουτε ογκομετρητη ουτε καμια αλλη επιλογη απλα συνδεομαι στα τυφλα.

ρε παιδια το πρωτο παγιο μου ειρθε 52ε κ μου λενε ετσι ειναι γιατι προπληρωνω ενα μηνα ξερετε κατι τετοιο αν ειναι ετσι?

Eγω φιλε θα ελεγα το μαυρο το ε270 γιατι κοιτα τι λεει λογισμικο απο την cosmote ενω το αλλο οχι οπως κ το δικο μου κ δεν εχω ουτε ογκομετρητη ουτε καμια αλλη επιλογη απλα συνδεομαι στα τυφλα.

ρε παιδια το πρωτο παγιο μου ειρθε 52ε κ μου λενε ετσι ειναι γιατι προπληρωνω ενα μηνα ξερετε κατι τετοιο αν ειναι ετσι?

έτσι είναι, μην ανησυχεις................

Μηπως ξερουμε ποια εταιρεια τα κατασκευαζει αυτα?

(Γιατι εχω την εντυπωση οτι το HUAWEI Ε-220 που εχω απο περσυ ειναι πολυ ανωτερο???)

Μηπως ξερουμε ποια εταιρεια τα κατασκευαζει αυτα?

(Γιατι εχω την εντυπωση οτι το HUAWEI Ε-220 που εχω απο περσυ ειναι πολυ ανωτερο???)

TO 870 και το 270 όπως και το 220 ειναι huawei

να ρωτησω κατι.. στην υπηρεσια mobile tv χρeωνομαι αν δεν κανω λαθος 1,19€ την μερα οταν βλεπω τα καναλια χρεωνομαι και τα kb?

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

να ρωτησω κατι.. στην υπηρεσια mobile tv χρeωνομαι αν δεν κανω λαθος 1,19€ την μερα οταν βλεπω τα καναλια χρεωνομαι και τα kb?

δυστυχως ΝΑΙ

και πιστευα οτι η cosmote σ'αυτο οτι θα ηταν καλυτερη... τελικα για κοψιμο την παω την συνδεση....

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13