aris1390 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Καλησπέρα.Είμαι 19 χρονών και έχω δίπλωμα για αυτοκίνητο.Επειδή δεν θέλω τώρα να δώσω λεφτά για δίπλωμα για 125 και θέλω να πεταχτώ στην τροχαία να βγάλω για 50 κυβικά,χρειάζεται πάλι παράβολα από γιατρούς?Γιατί έχω πάρει για αμάξι,μήπως δε χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Χρειζεται.Γραφειο συγκοινωνιων και τροχαια ειναι 2 εντελως διαφορετικα πραγματα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1390 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Α μάλιστα ευχαριστώ.Δηλαδή εγώ που έχω του αυτοκινήτου έχω καμία διαφορά σε αυτά που πρέπει να κάνω από το αν δεν είχα?Επίσης τι παράβολο χρειάζεται? Ευχαριστώ ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Kαμια διαφορα δεν θα ειχε.Θα πας να σου δωσουν μια λιστα με φωτογραφιες διαβατηριου παραβολα εξετασεις και κατι αλλα και θα τους τα παρεις ολα μαζι. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1390 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 σε ευχαριστώ πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Εφόσον εχεις αυτοκινήτου δίνεις πολυ λιγότερα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Δεν νομιζω να ισχυει αυτο για το διπλωμα για το 50αρακι. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Ισχύει δεν δινεις σήματα πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Ισχύει δεν δινεις σήματα πάλι φιλε για να βγαλεις διπλωμα για μοτοποδηλατο και εφοσον εχεις διπλωμα για αυτοκινητο θα χρειασετι να δωσεις για 2 λογους παλι σηματα.ο 1ος ειναι γιατι εισαι σε διαφορετικη αρχη και 2ος γιατι ετσι πρεπει. φιλος μου πριν 1 μηνα πηρε διπλωμα γι'αυτο κινητο και την πεμπτη που μας περασε πηγε εφτιαξε τα χαρτια για μοτοσυκλετα,αποτελεσμα να του δωσουν ενα αλλο βιβλιο για να δωσει και παλι σηματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaskanter_27 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 παιδιά θέλω να πάρω καινούριο παπί 125κ.εκ. μπορεί να μου πει κάποιος τις διαδικασίες που χρειάζεται να κάνω για άδειες κυκλοφορίας, ασφάλειες και τέτοια;και κάτι άλλο μπορώ να πάω με το μηχανάκι μου για να δώσω για δίπλωμα ή κινδυνεύω να με πιάσουν όταν θα πηγαίνω;και κάτι τελευταίο αν δεν έχω δίπλωμα μπορώ να ασφαλίσω το μηχανάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Πρώτα βγάλε δίπλωμα και μετά πάρε μηχανή φιλε για να βγαλεις διπλωμα για μοτοποδηλατο και εφοσον εχεις διπλωμα για αυτοκινητο θα χρειασετι να δωσεις για 2 λογους παλι σηματα.ο 1ος ειναι γιατι εισαι σε διαφορετικη αρχη και 2ος γιατι ετσι πρεπει. φιλος μου πριν 1 μηνα πηρε διπλωμα γι'αυτο κινητο και την πεμπτη που μας περασε πηγε εφτιαξε τα χαρτια για μοτοσυκλετα,αποτελεσμα να του δωσουν ενα αλλο βιβλιο για να δωσει και παλι σηματα. Toυλάχιστον για μοτοποδήλατο δε χρειάζεται. Μόλις τώρα πάω να δωσω και εφόσον εχω αυτοκινητου γλυτώνω παραβολα ιατρών και σήματα. Δίνεις το βιβλιο για τις μηχανές μονο το μικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 παιδιά θέλω να πάρω καινούριο παπί 125κ.εκ. μπορεί να μου πει κάποιος τις διαδικασίες που χρειάζεται να κάνω για άδειες κυκλοφορίας, ασφάλειες και τέτοια;και κάτι άλλο μπορώ να πάω με το μηχανάκι μου για να δώσω για δίπλωμα ή κινδυνεύω να με πιάσουν όταν θα πηγαίνω;και κάτι τελευταίο αν δεν έχω δίπλωμα μπορώ να ασφαλίσω το μηχανάκι; Οταν αγορασεις το παπι η αδεια κυκλοφοριας το σημα πινακιδες ερχονται μαζι με το μηχανακι.Ειναι στην τιμη που θα το πληρωσεις.Διπλωμα για να βγαλεις πρεπει να εχεις κλεισει τα 18.Μπορεις να βγαλεις ασφαλεια και να την γραψεις σε καποιον αλλον που εχει διπλωμα αλλα αν δεν εχεις εσυ διπλωμα και παθεις κατι χτυπα ξυλο δεν ισχυει η ασφαλεια.Αν σε πιασουν χωρις διπλωμα τρως μυνηση και μετα σε καλουν στο δικαστηριο για να δειξεις οτι εχεις διπωμα και σ αφηνουν. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaskanter_27 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 έχω κλείσει τα 18 αλλά δεν υπάρχει κάποιος που να έχει δίπλωμα για μηχανάκι στην οικογένειά μου.πώς μπορώ να βγάλω ασφάλεια στο όνομά μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Εγω παντως κυκλοφορω το μηχανακι μου χωρις διπλωμα μονο σηματα μηχανολογικα εχω περασει και η ασφαλεια ειναι στο ονομα του πατερα μου οπως και το μηχανακι και ας μην εχει διπλωμα για 125.Και κατι αλλο νομιζω πρεπει στην ασφαλεια και στην αδεια να αναγραφεται το ιδιο ονομα κατοχου. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaskanter_27 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ευχαριστώ φίλε madloufos για τις χρήσιμες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Παιδια εγω τον Οκτωβριο γινομαι 16 ετων και εχω στο σπιτι ενα μεταχειρησμενο Kawasaki kazer 98'...Ειναι 115 κυβικα...Θα μπορω να το κυκλοφορησω η αμα με πιασουν την εκατσα? Ειχα ακουσει οτι βγηκε νομος και τωρα πια ειναι αναλογα με τους ιππους και οχι με τα κυβικα...ισχυει? Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Παιδια εγω τον Οκτωβριο γινομαι 16 ετων και εχω στο σπιτι ενα μεταχειρησμενο Kawasaki kazer 98'...Ειναι 115 κυβικα...Θα μπορω να το κυκλοφορησω η αμα με πιασουν την εκατσα? Ειχα ακουσει οτι βγηκε νομος και τωρα πια ειναι αναλογα με τους ιππους και οχι με τα κυβικα...ισχυει? Δεν σε καλυπτει το διπλωμα των 16.Ειναι μονο για 50 κυβικα.Στα 18 σου θα μπορεις εισαι με το παπι αυτο νομιμος. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 τελικα ρε παιδια πρεπει να κλεισεις τα 16 η να εισαι 16? Εγω γεννηθηκα 1993 Οκτωβριο αρα θα παω μετα το καλοκαιρι του 2009 η του 2010? Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 τελικα ρε παιδια πρεπει να κλεισεις τα 16 η να εισαι 16? Εγω γεννηθηκα 1993 Οκτωβριο αρα θα παω μετα το καλοκαιρι του 2009 η του 2010? Πρεπει να εχεις κλεισει τα 16 για να κανεις δηλωση για να βγαλεις διπλωμα.Αρα τον Οκτωβρη του 2009 θα μπορεις να βγαλεις διπλωμα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Τελικά πότε θα αλλάξουν οι νόμοι σχετικά με τα διπλώματα?Ξέρουμε κάτι? Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Προς το παρόν κανένα νεό. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Τελικά πότε θα αλλάξουν οι νόμοι σχετικά με τα διπλώματα?Ξέρουμε κάτι? Δηλαδη τι να αλλαξει? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Παιδιά μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Η άδεια οδήγησης αυτοκινήτου που έχω είναι βρετανική (UK). Εκεί την έβγαλα και δεν την άλλαξα όταν επέστρεψα από Αγγλία. Τώρα που ξεκίνησαν να δίνονται οι άδειες νέου τύπου θέλω να την αλλάξω και να την κάνω ελληνική. Κατέβασα τη σχετική αίτηση απ' το Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών και μέσα αναφέρει ότι πρέπει μαζί με τη βρετανική άδεια να καταθέσω και όποια άλλη άδεια οδήγησης έχω, προκειμένου να ενσωματωθεί με τη νέα ελληνική άδεια που θα μου εκδώσουν. Το θέμα είναι ότι εγώ έχω και μια άλλη πολύ παλιά άδεια για μοτοποδήλατο (50 cc) που την είχα βγάλει απ' την τροχαία πριν 20+ χρόνια. Πρέπει να την καταθέσω κι αυτή μαζί με την αίτηση ή να την αγνοήσω αφού δεν είναι του Υπουργείου; Απλά φοβάμαι μήπως η άδεια μοτοποδηλάτου τους μπερδέψει και κολλήσει το θέμα και μείνω χωρίς άδεια για πολύ καιρό, γιαυτό ρωτάω. Θα τα καταθέσω αύριο το πρωί, οπότε αν μπορεί κάποιος να απαντήσει ας το κάνει σύντομα. Ευχαριστώ πολύ όλους. :) [Edit:] Μόλις γύρισα από Χολαργό (Νομαρχία Αθηνών). Όλα εντάξει, τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει η άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου αφού εκδίδεται απ' την τροχαία και είναι ανεξάρτητη. Οπότε αγνοήστε το post μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 παιδια ποσο παει γενικα για διπλωμα για μηχανη...Πηγα σημερα σε ενα και μου ειπε 300 ολα μαζι...Εχω ηδη για αμαξι και του ζητησα το διπλωμα χωρις οριο κυβικων....Μου ζητησε και ενα παραβολο 30 ευρων απο Εθνικη για νεου τυπου διπλωμα...Μου λεει αυτο το δινεις στην παραλαβη του διπλωματος,αλλα μου λεει εγω στο βαζω στην αρχικη τιμη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 ε καπως ετσι ειναι . οι τιμες παιζουν απο πολη σε πολη αναλογα με τον ανταγωνισμο . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts