Glx90 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Παιδια καλησπερα...θα αγορασω ενα 100αρι honda γνωριζει καποιος ποσο ειναι η μεταβιβαση? Δεν πληρώνεις πλέον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Ουαου...μου εφτιαξες το βραδυ...δηλαδη παω ΚΕΠ κανουμε τις αιτησεις και αυτο ειναι? Τελεια... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Το μηχανακι ειναι ενα suzuki uc 150 και οσο και αν το εχω ψαξει αδειες και οτι αλλα χαρτια που βρηκα, στο ιντερνετ, σε περιοδικα που το κανανε παρουσιαση δεν υπαρχει τπτ. Και δεν ξερω τωρα που θα βγαλω διπλωμα αν θα μπορω να το οδηγησω Το οδηγεις με το διπλωμα που μπορεις να βγαλεις στα 18.Οχι λογο βεβαια των κυβικων αλλα της ισχης του.Στο ιντερνετ λεει οτι ειναι 16 αλογακια. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnS Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 καλησπερα παιδες, Ποσο στοιχιζουν τα μαθηματα περιπου για διπλωμα μηχανης Α1... σε αυτη τη τιμη ειναι και ολα τα παραβολα μεσα η ειναι ολα μεσα_? Περιοχη αθηνα ... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slila65 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 ρε παιδια μιπος υπαρχει καποιο τεστ με τις ερωτησεις για διπλομα για 50αρι??:happy: Παράθεση honda power;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Για τσέκαρε αυτό http://kok.artinoi.gr/ Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 η αδεια και τα τελη κυκοφορειας ποσο ειναι πανω κατω σε ενα 250 και ποσο σε ενα 450 μηχανακι??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 η αδεια και τα τελη κυκοφορειας ποσο ειναι πανω κατω σε ενα 250 και ποσο σε ενα 450 μηχανακι??????? αδεια αν θυμαμαι καλα καπου στα 100 ευρο! χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι παντα την αδεια την εβγαζε ο αντιπροσωπος που αγοραζα την μηχανη. τωρα για τα τελη του 2009 απο 301-785 κ.εκ.: 46 ευρώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 αδεια αν θυμαμαι καλα καπου στα 100 ευρο! χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι παντα την αδεια την εβγαζε ο αντιπροσωπος που αγοραζα την μηχανη. τωρα για τα τελη του 2009 απο 301-785 κ.εκ.: 46 ευρώ :) κατω απο 301cc εχουν μεγαλη διαφορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 κατω απο 301cc εχουν μεγαλη διαφορα?? Έως 300 κ.εκ.:18 ευρώ και να υπολογισεις και καμια 150 ευρο την ασφαλεια.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Έως 300 κ.εκ.:18 ευρώ και να υπολογισεις και καμια 150 ευρο την ασφαλεια.;) μμμ οποτε η ασφαλεια ειναι αυτη που ποναει:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 μμμ οποτε η ασφαλεια ειναι αυτη που ποναει:wacko::wacko: μπα..οταν εχεις κατι και χαιρεσαι και γουσταρεις αυτα ειναι μεσα στο "πακετο". εδω 50 ευρο κανει η ασφαλεια για παπακι :lol: βεβαια μπορεις να βρεις και φθηνοτερη ασφαλεια..αλλα εσυ θα πληρωσεις ακριβα λογω διπλωματος και bonus malus. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 για 50αρι 50 ευρω για ενα χρονο ειναι η βασικη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 μπα..οταν εχεις κατι και χαιρεσαι και γουσταρεις αυτα ειναι μεσα στο "πακετο". εδω 50 ευρο κανει η ασφαλεια για παπακι :lol: βεβαια μπορεις να βρεις και φθηνοτερη ασφαλεια..αλλα εσυ θα πληρωσεις ακριβα λογω διπλωματος και bonus malus. Ισχυει δηλαδη επιβαρυνση επειδη δεν εχουμε το διπλωμα πολλα χρονια? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Ισχυει δηλαδη επιβαρυνση επειδη δεν εχουμε το διπλωμα πολλα χρονια? ναι ειναι διαφορετικη η τιμολογηση οπως και επισης αμα εχεις κανει τροχαια ατυχηματα. ιδια μοτοσυκλετα με ενα παιδι εδω,εγω εχω διπλωμα 13 χρονια! αυτος εχει 2 και πληρωνει "καπελο" 39 ευρο παραπανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 ναι ειναι διαφορετικη η τιμολογηση οπως και επισης αμα εχεις κανει τροχαια ατυχηματα. ιδια μοτοσυκλετα με ενα παιδι εδω,εγω εχω διπλωμα 13 χρονια! αυτος εχει 2 και πληρωνει "καπελο" 39 ευρο παραπανω. Παλι καλα.Γιατι στην αρχη τρομαξα νομιζα οτι θα χει τιμες σαν της Αγγλιας στις ασφαλειες.Και κατι αλλο.Πρεπει να εχεις αναγκαστικα διπλωμα μηχανης για απεριοριστα κυβικα για να ασφαλισεις την μηχανη πανω σου?Μιλαω για 600αρι 4κυλινδρο SS. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Παλι καλα.Γιατι στην αρχη τρομαξα νομιζα οτι θα χει τιμες σαν της Αγγλιας στις ασφαλειες.Και κατι αλλο.Πρεπει να εχεις αναγκαστικα διπλωμα μηχανης για απεριοριστα κυβικα για να ασφαλισεις την μηχανη πανω σου?Μιλαω για 600αρι 4κυλινδρο SS. Για να ασφαλισεις μοτοσυκλετα σε σοβαρη εταιρεια σου ζητανε διπλωμα. εως τωρα εμενα ετσι εχει συμβει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Η τιμη για το διπλωμα για το 50αρι σου παει συνολο γυρω στα 105 ευρω. φωτογραφιες και παραβολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Γειά σας παίδες, λοιπόν μπάινω απευθείας στο ψητό.Έφτασε ο καιρός να βγάλω δίπλωμα σε λίγες μόνο μέρες.Φτάνω τα 16 χρόνια μου και ήρθε η ώρα να ρωτήσω και να μάθω.Έχουμε και λέμε: Πώς θα βγάλω δίπλωμα ; Τί χρήματα χρειάζοντε ; Τί χαρτιά ; Φορολογική δήλωση πώς βγάζουμε ; (για αγορά παπιού) Έχω ήδη καλήξει σε Daytona Sprinter 125cc δέν παίρνω 50άρι γιατί δέν μου κάνει. Όταν θα το αγοράσω το Daytona θέλω να βάλω εξάτμηση η οποία να μήν κάνει πολύ θόριβο αλλά και κάποια η οποία να μήν είναι πολύ χοντρή.Πώς γίνεται η ανήψωση των πίσω αναρτήσεων ; Όσο για το θέμα οτι θα με ποιάσουν δέν νομίζω γιατί ακόμη και να με ποιάσουν έχω βίσμα=(Δηλαδή ένα τηλέφωνο), και όλα μέλι-γάλα. Και κάτι άλλο: Αν ποιάσουν έναν φίλο ο οποιός έχει 50άρι δίπλωμα και έχει στην κατωχή του ένα 125άρι δηλωμένο κανονικότατα πέρα από το πρόστιμο πόσο θα πάει το δικαστήριο 2χρόνια ή παραπάνω ; Σας ευχαριστώ πολύ, Μανώλης. Υ.Γ.: Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι καινούργιος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 manos20082: Πώς θα βγάλω δίπλωμα ; Για 50cc δίπλωμα πάς στην Τροχαία της περιοχής σου Τί χρήματα χρειάζοντε ; Τί χαρτιά ; Στην Τροχαία θα σου δώσουν ένα χαρτί που αναγράφει τι χαρτιά χρειάζοντε να φέρεις (φωτογραφίες κτλ).Ενημερωτικά περίπου 80 - 100€ χρειάζεσε για δίπλωμα 50cc. Φορολογική δήλωση πώς βγάζουμε ; (για αγορά παπιού) Εφόσον είσαι ανήλικος ακόμη δεν μπορείς να φορολογηθείς ακόμα διότι πρέπει να εργάζεσαι σε ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα για να έχεις έσοδα/έξοδα.Θα πρέπει να στο αγοράσουν οι γονείς σου ή κάποιος άλλος ενήλικας.Το σημαντικότερο είναι ότι θές να πάρεις 125cc για τα όποια έχουν δικαιοδοσία το Υπουργείο Μεταφορών και Συγκοινωνιών.Οπότε το 50cc δίπλωμα σου είναι άχρηστο.είτε το πάρεις είτε όχι δεν θα σε σώσει σε έλεγχο στο δρόμο και το πιό σημαντικό είναι αν μπλέξεις σε ατύχημα (ο μη γίνετο:X) θα έχεις τρεχάματα.Αν είσαι τόσο σίγουρος για το "βύσμα" που αναφέρεις ότι έχεις...πάω πάσο για τα λεγόμενα μου παραπάνω. Υ.γ.:Αν θές την γνώμη μου μείνε όσο γίνετε πιο "κοντά" στο νόμιμο κομμάτι..άν με πιάνεις;) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 manos20082: Πώς θα βγάλω δίπλωμα ; Για 50cc δίπλωμα πάς στην Τροχαία της περιοχής σου Τί χρήματα χρειάζοντε ; Τί χαρτιά ; Στην Τροχαία θα σου δώσουν ένα χαρτί που αναγράφει τι χαρτιά χρειάζοντε να φέρεις (φωτογραφίες κτλ).Ενημερωτικά περίπου 80 - 100€ χρειάζεσε για δίπλωμα 50cc. Φορολογική δήλωση πώς βγάζουμε ; (για αγορά παπιού) Εφόσον είσαι ανήλικος ακόμη δεν μπορείς να φορολογηθείς ακόμα διότι πρέπει να εργάζεσαι σε ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα για να έχεις έσοδα/έξοδα.Θα πρέπει να στο αγοράσουν οι γονείς σου ή κάποιος άλλος ενήλικας.Το σημαντικότερο είναι ότι θές να πάρεις 125cc για τα όποια έχουν δικαιοδοσία το Υπουργείο Μεταφορών και Συγκοινωνιών.Οπότε το 50cc δίπλωμα σου είναι άχρηστο.είτε το πάρεις είτε όχι δεν θα σε σώσει σε έλεγχο στο δρόμο και το πιό σημαντικό είναι αν μπλέξεις σε ατύχημα (ο μη γίνετο:X) θα έχεις τρεχάματα.Αν είσαι τόσο σίγουρος για το "βύσμα" που αναφέρεις ότι έχεις...πάω πάσο για τα λεγόμενα μου παραπάνω. Υ.γ.:Αν θές την γνώμη μου μείνε όσο γίνετε πιο "κοντά" στο νόμιμο κομμάτι..άν με πιάνεις;) Όσον για την φορολογική δήλωση μου είπαν από την εφορία οτι πάω με τους γονείς μου (Μαμά & Μπαμπάς) για να υπογράψουν να βγάλω μία.Έτσι μου είπαν τουλάχιστον.Οπότε δέν υπαρχει θέμα με την φορολογική δήλωση(έτσι νομίζω τουλάχιστον).:) Υ.γ.: Οκ μπορεί να μπώ και προς αυτήν την μεριά .......;).....thanks anyway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Όσον για την φορολογική δήλωση μου είπαν από την εφορία οτι πάω με τους γονείς μου (Μαμά & Μπαμπάς) για να υπογράψουν να βγάλω μία.Έτσι μου είπαν τουλάχιστον.Οπότε δέν υπαρχει θέμα με την φορολογική δήλωση(έτσι νομίζω τουλάχιστον).:) Υ.γ.: Οκ μπορεί να μπώ και προς αυτήν την μεριά .......;).....thanks anyway. Για το ΑΦΜ (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου) λές,η φορολογική δήλωση είναι άλλη υπόθεση. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Για το ΑΦΜ (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου) λές,η φορολογική δήλωση είναι άλλη υπόθεση. ανα μπράβω βρε φίλε μου αυτό ήθελα να πώ σε ευχαριστώ.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 παιδιά θέλω να σας ρωτήσω 2 πράγματα 1.εγώ καταρχάς δεν δουλέβω(είμαι ενήλικας).πρέπει να κάνω φορολογική δήλωση κανονικά για μηχανη? και αν ναι πέζουν ρόλο τα κυβικά? 2.πήρα δίπλωμα 125 κυβικά πριν 2 χρόνια.(το 2007 τον ιούλιο) μπορώ να πάω να το κάνω απεριόριστα κυβικά? και αν ναι,μπορώ τώρα η πρέπει να περιμένω τον ιούλιο? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 παιδιά θέλω να σας ρωτήσω 2 πράγματα 1.εγώ καταρχάς δεν δουλέβω(είμαι ενήλικας).πρέπει να κάνω φορολογική δήλωση κανονικά για μηχανη? και αν ναι πέζουν ρόλο τα κυβικά? 2.πήρα δίπλωμα 125 κυβικά πριν 2 χρόνια.(το 2007 τον ιούλιο) μπορώ να πάω να το κάνω απεριόριστα κυβικά? και αν ναι,μπορώ τώρα η πρέπει να περιμένω τον ιούλιο? 1.Aν εννοείς να αγοράσεις καινούργια μηχανή και την βάλεις με δόσεις θα σου ζητήσουν εκαθαριστικό εφορίας γιατί ο τάδε έμπορος πρέπει να ξέρει ότι από κάπου πρέπει να έχεις έσοδα για να μπορέσει να σε εμπιστευτεί σε δόσεις την μηχάνη που θα πάρεις.Αν πληρώσεις μετρητοίς,σου κάνει τα χαρτιά και είσαι έτοιμος. 2.Αν είσαι 21 και πάνω πας σε μια σχολή οδηγών πληρώνεις κάποια παράβολα και το κάνεις απεριόριστων κυβικών το δίπλωμα σου. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts