Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

settings / DEVELOPER OPTIONS ? που είναι ρε παιδιά αυτή η επιλογή ? μήπως πρέπει να κάνεις root πρώτα ?

Μιλάω για JB 4.1.2 unrooted.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επίσης έβαλα και επιλογή να μην τρέχει καμία διεργασία στο παρασκήνιο αλλά η ελεύθερη ραμ είναι ίδια πάνω κάτω.

Πως το έκανες;

Πως το έκανες;

Στην ίδια επιλογή είναι, αντί για μέγιστο 4 επιλέγεις χωρίς διεργασίες στο παρασκήνιο.

Βάζω και εγώ 4 διεργασίες μέγιστο όριο αλλά μετά το restart του κινητού χάνεται η ρύθμιση και γυρίζει στο "τυπικο όριο" συμβαίνει και σε εσάς αυτό;

Βάζω και εγώ 4 διεργασίες μέγιστο όριο αλλά μετά το restart του κινητού χάνεται η ρύθμιση και γυρίζει στο "τυπικο όριο" συμβαίνει και σε εσάς αυτό;

Ναι, οπότε ή το ξαναβάζεις ή δεν κάνεις ριστάρτ.

1.κατεβάζετε αυτό

2.το κάνετε εγκατάσταση στο κινητό

3.κατεβάζετε έναν browser που υποστηρίζει flash πχ firefox

4.κάνετε reboot και είστε οκ.

όλα καλά. Δουλεύει άψογα με τον angel browser ο οποίος ομολογουμένος είναι εξαιρετικός.

Παιδιά καλησπέρα,

έχω βάλει τη σερβική 4.1.2 και ομολογουμένως είμαι πολύ ευχαριστημένος:)

να ρωτήσω μόνο με ποιόν kernel ταιριάζει καλύτερα;;

και αν γίνεται να μου δώσετε ένα link

Φτούουουου! Επανέρχεται στο "Τυπικό όριο" μετά από επανεκκίνηση! :cry:

Δεν πειράζει... Μισο λεπτο δουλειας και λιγοτερο που κ που αξιζεο τον κοπο αν απελευθερωνει τοση ram.

παιδια δειτε λιγο εδω
ειναι τοσο απλο?? και αν το κανω αυτο ειμαι κομπλε η πρεπει να αλλαζω κερνελ και τετοια?

Τόσο απλό είναι! Πρέπει να κάνεις και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, όμως, αλλιώς μάλλον θα κολλάει. Kernel δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις, πάντως είναι κι αυτό πανεύκολο (και σίγουρα βελτιώνει πολύ το κινητό).

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Τόσο απλό είναι! Πρέπει να κάνεις και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, όμως, αλλιώς μάλλον θα κολλάει. Kernel δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις, πάντως είναι κι αυτό πανεύκολο (και σίγουρα βελτιώνει πολύ το κινητό).

πια εκδοση περναει στο βιντεο καταλαβες? τη ρωσικη?

Παρήγγειλα ζελατίνες από αυτόν και γω αλλά δεν έλαβα ποτέ την παραγγελία.. Μου επέστρεψε τα χρήματα όμως.

Και εμενα αργησαν αλλα ηρθαν τελικα. Πιθανοτατα θα σου ερθουν και σενα, και τζαμπα απ'οτι φαινεται!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

παιδια καλημερα!!!

επειδη δεν το κατεχω το θεμα!!

αν κανω αυτην την διαδικασια και περασω την ρωσικη η την σερβικη πχ!

θα περνω κανονικα αναβαθμισεις??

τι θα μου προσφερει παραπανω η ελληνικη οταν βγει!!

γιατι αμα δεν αργησει πολυ ακομα λεω να μην πειραξω το κινητο!!

επισης με factory reset χανεις αρχεια?

Edited by modechristo

παιδια καλημερα!!!

επειδη δεν το κατεχω το θεμα!!

αν κανω αυτην την διαδικασια και περασω την ρωσικη η την σερβικη πχ!

θα περνω κανονικα αναβαθμισεις??

τι θα μου προσφερει παραπανω η ελληνικη οταν βγει!!

γιατι αμα δεν αργησει πολυ ακομα λεω να μην πειραξω το κινητο!!

επισης με factory reset χανεις αρχεια?

Αναβαθμίσεις θα κάνεις μόνο με το odin. Όταν βγει η ελληνική, αν θέλεις την περνάς και μετά αναβαθμίζεις με kies.

Η ελληνική δε νομίζω να προσφέρει τίποτα παραπάνω.

Απ΄ ό,τι λένε οι ειδικότεροι του φόρουμ, καλύτερα πέρνα γερμανική ή πολωνική.

Με factory reset χάνονται όλα και το τηλέφωνο γίνεται όπως όταν το αγόρασες, οπότε φρόντισε για backup.

Redmi Note 5

Αναβαθμίσεις θα κάνεις μόνο με το odin. Όταν βγει η ελληνική, αν θέλεις την περνάς και μετά αναβαθμίζεις με kies.

Η ελληνική δε νομίζω να προσφέρει τίποτα παραπάνω.

Απ΄ ό,τι λένε οι ειδικότεροι του φόρουμ, καλύτερα πέρνα γερμανική ή πολωνική.

Με factory reset χάνονται όλα και το τηλέφωνο γίνεται όπως όταν το αγόρασες, οπότε φρόντισε για backup.

δηλαδη οταν βγει η ελληνικη κανω ακριβως την ιδια διαδικασια με odin και την περναω απο πανω?

το factory reset δεν επιρεαζει την καρτα μνημης σωστα?

μονο οτι εχει το κινητο να υποθεσω!

δηλαδη οταν βγει η ελληνικη κανω ακριβως την ιδια διαδικασια με odin και την περναω απο πανω?

το factory reset δεν επιρεαζει την καρτα μνημης σωστα?

μονο οτι εχει το κινητο να υποθεσω!

Ακριβώς έτσι! Χάνονται προγράμματα, επαφές, μηνύματα κτλ. και όχι τα δεδομένα της κάρτας.

Redmi Note 5

εβλεπα σχολεια στη σελιδα του advance για την αναβαθμιση και γινεται ο χαμος! lag απιστευτο απειρο ελαχιστη ραμ προβλημα με το βιντεο και γενικα πολυ παραπονο!

Ακριβώς έτσι! Χάνονται προγράμματα, επαφές, μηνύματα κτλ. και όχι τα δεδομένα της κάρτας.

το factory reset ειναι το ιδιο με το wipe η wipe reset που εχουν αναφερει τα παιδια πιο πισω!?

Edited by modechristo

εβλεπα σχολεια στη σελιδα του advance για την αναβαθμιση και γινεται ο χαμος! lag απιστευτο απειρο ελαχιστη ραμ προβλημα με το βιντεο και γενικα πολυ παραπονο!

Που το είδες αυτό φίλος;; Τα παιδιά που την έχουν περάσει εδώ μέσα λένε τα καλύτερα...

Που το είδες αυτό φίλος;; Τα παιδιά που την έχουν περάσει εδώ μέσα λένε τα καλύτερα...

στο φβ sto official samsung galaxy s advance! λογικα οι περισσοτεροι εκει πρεπει να ειναι παντελως ασχετοι γιατι οντως εδω τα παιδια λενε τα καλυτερα :) εχεις δικαιο! απλα μπερδευτικα βλεποντας αυτα

παιδια να ρωτησω οταν το κινητο ειναι σε λειτουργια πτησης δεν εκπεμπει ακτινοβολια?

επισης εκτως απο το δεξια κουμπι μπορει να ενεργοποιηθει απο το μενου?

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)