tigio13 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 dimitris99 said: Πρόβλημα με την μπαταρία Ολα ξεκίνησαν όταν έκανα επαναφορά το nandroid backup που είχα πάρει πρόσφατο ήταν 3ημερών δεν είχα αλλάξει και πολλά να χα βάλει κανά 2 apps. Μετά την επαναφορά λοιπόν έβλεπα την μπαταρία να κάνει κάτι κουλά να χάνει πολύ γρήγορα 10% ας πούμε,έκανα συνέχεια restart και έχανε 1% ανά κάθε restart,σε μια φάση που σερφαρα με dolphin το κλειδώνω για να κάνω μια δουλεία 5 λεπτών και όταν επέστρεψα είχε χάσει 15%!!! Αποφασίζω να την κάνω calibrate με ένα app από το store αλλά τίποτα τα ίδια έκανε πάλι. Λέω θα αλλάξω kernel και από τον CoCore 6.8 πήγα στον 7 πάλι τα ίδια οπότε δεν φταίει ο kernel. Εκεί που έβγαζα 1,5 μέρα άνετα τώρα βγάζει 1 με το ζόρι. Στα στατιστικά της μπαταρίας το "λειτουργικό σύστημα android" βρίσκετε στο θεό. Any ideas? καποιο η καποια προγραμματα σου τρωνε την μπαταρια.δουλεψε το greenify αν εχεις ρουτ αν και δε νομιζω να δεις και καμια τρελλη διαφορα.ειχα και εγω το ιδιο θεμα καποια στιγμη.αυτο που εκανα στα τελευταια ηταν να ξηλωσω ολες τις επιπλεον εφαρμογες που δεν πολυχρησιμοποιουσα και ηρθε στα ισα του.μπορεις να τις βγαζεις και μια μια μεχρι να δεις ποια η ποιες σου δημιουργουν το προβλημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos82 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 http://pc-evolution.gr/oem-leather-flip-case-sligo-for-samsung-i9070-galaxy-s-advance-black.html Αυτή η θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Μετά από μέρες monitoring της μπαταρίας έβγαλα άκρη σχετικά με τα προβλήματα κατανάλωσης που είχα. Το wakelock το έκανε μια βλακεία των νέων google maps (7.0) το NlpCollector και απέτρεπε το κινητό μου από το να μπει σε deep sleep mode,το έπιασα με μια υπέροχη εφαρμογή από το market το wakelock detector https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector&hl=el Μια λύση που πρότειναν σε αρκετά forums ήταν να απενεργοποιήσω καθετί που είχε σχέση με την τοποθεσία και της πρόσβαση της google εκεί και πράγματι μειώθηκε αρκετά αλλά δεν εξαλείφθηκε. Για να ησυχάσω μια και καλή από αυτό έβγαλα τους χάρτες της google και τώρα ελπίζω σε μια μελλοντική αναβάθμιση να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα για να τους ξαναβάλω. Edited July 29, 2013 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ἐχει τὐχει κανείς να έχει αγοράσει Armband για την συγκεκριμένη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 klog_1 said: Ἐχει τὐχει κανείς να έχει αγοράσει Armband για την συγκεκριμένη συσκευή; Ναι εγω... Τι θες να μαθεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_kan Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 problem... στα καλα καθουμενα μου βγαζει ενα εικονιδιο πανω αριστερα κανω την μπαρα να κατεβει κατω και μου λεει κενη καρτα SD. Παταω να δω τι ειναι και μου λεει: Διαμορφ. συσκ. αποθ. USB Η διαμορφωση της συσκευης αποθηκευσης USB θα διαγραψει ολα τα αρχεια. Η ανακτηση των δεδομενων δεν ειναι δυνατη. Συνεχεια? Μου χε επιλογη Μορφη και ακυρωση. Οσες φορες πατησα μορφη κανει υποτίθεται διαμόρφωση αλλα τελικα δν κανει τπτ. Αυτα που στην μνημη φαινονται κανονικα ολα τα παντα. Τι κανω? Help...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Τι βαρέθηκα την samsung και την αναμονή της. Να δούμε και τίποτα καινούριο στη συσκευή μας.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 nikpoth said: Τι βαρέθηκα την samsung και την αναμονή της. Να δούμε και τίποτα καινούριο στη συσκευή μας.:p ποια εκδοση και απο που την πηρες αυτην την ρομ ευχαριστω υ.γ. ανεφερε και τυχον προβληματα που εχεις μεχρι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 (edited) Είναι unofficial CyanogenMod 10.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108362 έχει δυο,τρία προβλήματα που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα. Εχθές το βράδυ την πέρασα και δεν είμαι σίγουρος πως θα πάει. Πάντως δεν δείχνει να υστερεί. Αναμένεται και update από ότι είπαν το πρωί που διάβασα,με πολλές διορθώσεις.(OMX -> Hardware Decoders / Encoders.) Τι beta testers της samsung τι του xda..:lol::lol::lol: Με επίσημη πάντως δεν έχω πάρει τέτοιο σκορακι Edited July 31, 2013 by nikpoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καποιον οδηγο για downgrade απο 4.1.2 σε 2.3.6 υπαρχει (και να μπορεις να παρεις ξανα αναβαθμιση μεσω keys) υπαρχει ? Πολυ lag η JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100642 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλησπερα..εχω μαμα 2.3.6 κ μου κανει κατι κουλα..οταν ειμαι στο fb η στις επαφες η στο fb messenger και κανω σκρολαρισμα προς τα κατω, ξαφνικα με πεταει εξω στην αρχικη οθονη κ κλεινει η εφσρμογη..τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Αν δεν φταίει η εφαρμογή μήπως μένεις από μνήμη? Για δοκίμασε μια με το cool tool να βλέπεις συμπεριφορά ram cpu https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 dimourinho said: Καλησπερα..εχω μαμα 2.3.6 κ μου κανει κατι κουλα..οταν ειμαι στο fb η στις επαφες η στο fb messenger και κανω σκρολαρισμα προς τα κατω, ξαφνικα με πεταει εξω στην αρχικη οθονη κ κλεινει η εφσρμογη..τι μπορει να φταιει? Μου το κανει και μενα τελευταια με 4.1.2 ισως να εχουν καποιο θεμα οι εφαρμογες τι να πω? συνηθως ενω γραφω στο messenger κλεινει και με πεταει στο fb η στην αρχικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 dimourinho said: Καλησπερα..εχω μαμα 2.3.6 κ μου κανει κατι κουλα..οταν ειμαι στο fb η στις επαφες η στο fb messenger και κανω σκρολαρισμα προς τα κατω, ξαφνικα με πεταει εξω στην αρχικη οθονη κ κλεινει η εφσρμογη..τι μπορει να φταιει? Μου εχει συμβει και μενα! Οτι πιο κουλο ..:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλησπέρα. Το καλύτερο είναι που στο δικό μου, με stock 2.3.6, πάντα ( μα πάντα ), αν επιλέξω να βγω από την εφαρμογή του Fb με το βελάκι της επιστροφής, θα κάνει Force Close. Μόνο αν πατήσω το hardware πλήκτρο, βγω στη homescreen και την κλείσω από τον task manager θα κλείσει "κανονικά". Είναι καλογραμμένη εφαρμογή....... :X Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 mr_47 said: Καλησπέρα. Το καλύτερο είναι που στο δικό μου, με stock 2.3.6, πάντα ( μα πάντα ), αν επιλέξω να βγω από την εφαρμογή του Fb με το βελάκι της επιστροφής, θα κάνει Force Close. Μόνο αν πατήσω το hardware πλήκτρο, βγω στη homescreen και την κλείσω από τον task manager θα κλείσει "κανονικά". Είναι καλογραμμένη εφαρμογή....... :X καλογραμμένη οπως οι περισσότερες :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Παιδιά καλησπέρα.Σύνδεσα το κινητό στο KIES και μου έβγαλε ότι υπάρχει αναβάθμιση.Το δικό μου έχει τη 2.3.6.Από αυτά που διάβασα πιο πάνω αποκλείω να είναι η 4.Μήπως ξέρει κανείς τι να είναι αυτό που γράφει.Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος ας κάνει τον κόπο να απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Τι ακριβως σου γραφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 panvar said: Παιδιά καλησπέρα.Σύνδεσα το κινητό στο KIES και μου έβγαλε ότι υπάρχει αναβάθμιση.Το δικό μου έχει τη 2.3.6.Από αυτά που διάβασα πιο πάνω αποκλείω να είναι η 4.Μήπως ξέρει κανείς τι να είναι αυτό που γράφει.Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος ας κάνει τον κόπο να απαντήσει. Λογικά θα σου γράφει κάτι για 2.3.6 και όλο τον κωδικό φάσματος και θα αλλάζει μόνο τα 3 ή 4 γράμματα στο τέλος ( π.χ. από XXKL σε XXQB ). Πρέπει να είναι ένα μικρό update. Πρακτικά δε θα δεις κάποια διαφορά. Κι εγώ, τι το έκανα τι δεν το έκανα, ένα και το αυτό. P.S.: Υποθέτοντας ότι για το ίδιο update γράφουμε. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ναι φίλε μου,όπως τα γράφεις είναι.Κάτι τέτοια γράφει.Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 3 μέρες τώρα με CoCore 7.0 kernel και το κινητό πραγματικά πετάει... Supersmooth!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 GMF80 said: 3 μέρες τώρα με CoCore 7.0 kernel και το κινητό πραγματικά πετάει... Supersmooth!!! Έχεις κάποιο guide που ακολούθησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Έχει κάποια θεματάκια ο kernel. Πραγματικά από επιδόσεις είναι ότι καλύτερο απλά έχει θέματα με κάποιες εφαρμογές και διαχείριση τις μνήμης. Επίσης αν τραβήξεις το usb καλώδιο με ανοιχτό το τηλέφωνο κάνει κάτι τρελα. Υπάρχει σχετικό fix που διορθώνει ελάχιστα την κατάσταση. http://d-h.st/PGV http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597&page=171 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Τελικά υπάρχει κάποια λύση σταθερή στην 4.1.2 ή θέλει πέταμα το τηλέφωνο? Και η 2.3.6 απαράδεκτη ήταν, ούτε scrolling δεν μπορούσα να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts