Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή έχω πετάξει και γω πολλές που δεν τις χρησιμοποιώ η RAM είναι συνήθως γύρω στα 450mb και μου κάνει εντύπωση που έχεις τόσο χώρο.

μηπως επειδη η κοπελα μου εχει κατεβασει καμια 10ρια εφαρμογες μονο???

μηπως εχεις κατεβασει περισσοτερες και τρεχουν στο παρασκηνιο?

θπαρχει ενα app που λεγεται greenify και θετει οποιες εφαρμογες δε χρησιμοποιεις σε βαθυ υπνο και δε σου τρωνε ραμ.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λοιπον επειδη στο προηγουμενο ποστ εγινε ψιλοπαραπληροφορηση η μνημη φτανει μαξ 395.μιλαω παντα αφου κλεισεις ολες τις εφαρμογες και δεις παλι τη μνημη μετα απο καποια λεπτα!σορρυ αλλα ηταν η πρωτη εντυπωση πριν.

Διέγραψε και τις εφαρμογές που έχει η samsung και ίσως δεις διαφορά. Εγώ είδα πάντως.

Πως ξέρω αν έχω custom recovery; (έχω αλλάξει kernel).

Αν έχεις αλλάξει κερνελ τότε έχεις και custom recovery!

Επειδή έχω πετάξει και γω πολλές που δεν τις χρησιμοποιώ η RAM είναι συνήθως γύρω στα 450mb και μου κάνει εντύπωση που έχεις τόσο χώρο.

μηπως επειδη η κοπελα μου εχει κατεβασει καμια 10ρια εφαρμογες μονο???

μηπως εχεις κατεβασει περισσοτερες και τρεχουν στο παρασκηνιο?

θπαρχει ενα app που λεγεται greenify και θετει οποιες εφαρμογες δε χρησιμοποιεις σε βαθυ υπνο και δε σου τρωνε ραμ.

Παιδιά και εγώ που έχω αρκετές εφαρμογές, τόση ραμ έχω. Μετά από εκκαθαριση της ραμ πάει περίπου στα 320 πιασμένα..

Σήμερα ήμουν σε ένα καφέ πήγα να μπω wifi βάζοντας τον 7ψηφιο κωδικό του και το κινητό δεν είχε διαθέσιμη την επιλογή "σύνδεση" ήταν γκριζαρισμένη.Η επιλογή γινόταν διαθέσιμη για 8ψηφιους κωδικούς και πάνω τί χαζό είναι πάλι αυτό σε wifi με κωδικό κάτω των 8 ψηφίων δεν γίνεται να μπεις.

Είσαι σίγουρος ότι ήταν 7 ψηφία?

Γιατί ανάλογα με την ασφάλεια του δικτύου είναι και το μέγεθος του κωδικού.

Αποκλείεται στο ρουτερ να τον άφηνε να βάλει 7 ψηφία αν η ασφάλεια απαιτούσε 8+

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παίδες, τις εφαρμογές είναι προτιμότερο να τις εγκαθιστούμε στο τηλέφωνο ή στη κάρτα μνήμης SD;;;;;;

• Administrators
Παίδες, τις εφαρμογές είναι προτιμότερο να τις εγκαθιστούμε στο τηλέφωνο ή στη κάρτα μνήμης SD;;;;;;

Αυτές που ειναι μόνιμα στο background (πχ. ένα πληκτρολόγιο ή ένα widget) στην κυρία μνήμη και εφαρμογές που τις ανοίγεις μόνο όταν τις χρειάζεσαι (πχ. ένα πρόγραμμα πλοήγησης) στην κάρτα μνήμης.

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά, μόλις το παρήγγειλα το κινητό από Public (179 euro) , οπότε μόλις το παραλάβω θα επανέλθω για Jelly Bean κτλ.

Για μια κάρτα SD, αυτή πως σας φαίνεται? https://www.skroutz.gr/s/2318345/Sandisk-Ultra-microSDHC-16GB-Mobile-Class-10.html

την έχω βρει 11 ευρώ με free μεταφορικά από ebay.

Καλησπέρα παιδιά, μόλις το παρήγγειλα το κινητό από Public (179 euro) , οπότε μόλις το παραλάβω θα επανέλθω για Jelly Bean κτλ.

Για μια κάρτα SD, αυτή πως σας φαίνεται? https://www.skroutz.gr/s/2318345/Sandisk-Ultra-microSDHC-16GB-Mobile-Class-10.html

την έχω βρει 11 ευρώ με free μεταφορικά από ebay.

Πολυ καλη αυτη εχω κ'εγω.

Προσοχη στο ebay εχει πολλες που ειναι fake.

thx φιλε! εδω εψαξα απλα ρωταω μπας και εχει κανενας καποια συγκεκριμενη και εχει αποψη :)

εχω την puro από τα public. Πάρα πολύ καλή. Ωραία αίσθηση και απόλυτη ασφάλεια σε κάμποσες πτώσεις που ήδη έχει. Αύριο αγοράζω άλλη μια για SII για τη σύζυγο.

Edited by Grgasteus

καλησπέρα παιδια! εχω ξανακάνει αυτη την ερωτηση αλλα μαλλον προσπεραστηκε....ενω εχω ανοιχτο το ιντερνετ κανονικα και εχω επιλέξει να γίνεται αυτοματη ενημερωση ωρας και ημεπομηνιας δεν γινεται:/..εχετε καμια ιδεα γιατι γινεται αυτο??? ειναι προβλημα της εκδοσης(2.3.6) ή του κινητου? Edited by geoman1987

εχω την puro από τα public. Πάρα πολύ καλή. Ωραία αίσθηση και απόλυτη ασφάλεια σε κάμποσες πτώσεις που ήδη έχει. Αύριο αγοράζω άλλη μια για SII για τη σύζυγο.

ευχαριστω για την προταση πηρα τελικα την cellyskin απο public διαφανες πολυ δυνατη γιατι εχω το ασπρο :D

εχω ενα θεμα με το πληκτρολογιο! μου φαινεται οτι καθυστερει καπως δηλαδη σαν να λαγκαρει οταν γραφω! καποια ιδεα? :ninja:

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.

φλασαρα σημερα την 4.1.2 (γερμανικη) και μπορω να πω οτι το τηλεφωνο εγινε τελειο:)

απορια τωρα,οταν με το καλο ερθει η ελληνικη εκδοση την φλασαρουμε με odin η δεν υπαρχει λογος να τη περασουμε?τωρα ειμαι εκτος εγγυησης?

και ενα δευτερο.το widget με τον καιρο <<καιει>> πολυ μπαταρια ,γενικα αν εχετε παρατηρησει?

Edited by patheraw

Να ξέρετε πάντως οτι με την JB το πρόβλημα που υπήρχε με το scroll έχει διορθωθεί. Ήθελα μέρες να το γράψω αλλά το ξεχνούσα.

Να ξέρετε πάντως οτι με την JB το πρόβλημα που υπήρχε με το scroll έχει διορθωθεί. Ήθελα μέρες να το γράψω αλλά το ξεχνούσα.

αντε μπραβο χρυσοστομε! παλι καλα γιατι ειναι τραγικοι εκει στη samsung βγαζουν μια χαρα κινητο αλλα ενα προβλημα πρεπει ντε και καλα να το εχει!

περιμενω JB οσο τιποτα :) μην αργεις μωρη σαμσουνκ :lol::lol::lol::lol:

παιδια να ρωτησω ειμαι αναμεσα στο galaxy s advance και στο galaxy s3 mini τι λετε;

Επειδή τα χρησιμοποιώ καθημερινά και τα δύο θα έλεγα να δώσεις το επιπλέον 50άρι και να πάρεις το mini. Περισσότερη μνήμη που φαίνεται η διαφορά στην καθημερινή χρήση και μαμίσιο jelly bean που σε γλιτώνει από πολλά προβλήματα και άγχη!!!

Επειδή τα χρησιμοποιώ καθημερινά και τα δύο θα έλεγα να δώσεις το επιπλέον 50άρι και να πάρεις το mini. Περισσότερη μνήμη που φαίνεται η διαφορά στην καθημερινή χρήση και μαμίσιο jelly bean που σε γλιτώνει από πολλά προβλήματα και άγχη!!!

συμφωνω με βολανι! 1 giga ram και jb αξιζουν!

Εχει τα υπέρ οπως προανέφερες ,εχει και μερικα κατά ,οπως δεν βλεπω να ανοιγει σελιδες με Adobe Flash player,εχει vga για δευτερη καμερα,δεν εχει gorrila glass,οι χρονοι ομιλιας - παραμονης ειναι μικροτεροι απο το advance,εχει πιο αδυναμο ηχειο 66 db εναντι 74 db του advance .Βεβαια ολα ειναι σχετικα,αναλογα τις αναγκες που θελει καποιος χρηστης.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4469&idPhone2=5033

Edited by weather1967

παιδια να ρωτησω ειμαι αναμεσα στο galaxy s advance και στο galaxy s3 mini τι λετε;

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5033&idPhone2=4469

να πω και την δικια μου αποψη επειδη και εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο ημουν!μετα απο αρκετο καιρο συγκρισης και σκεψης κατεληξα στο advance .πρωτα λογω τιμης (απο μουλτιραμα 200E το advance 300E mini).βεβαια στο σκρουτζ ειναι φτηνοτερα αλλα εγω προσωπικα δεν ηθελα να παρω απο εκει:).τα χαρακτηριστικα τους ειναι ιδια εκτος απο την ραμ (1 γιγα το μινι ,768 το advance) και καποιες λειτουργιες της samsung (πχ s-voice) που για εμενα δεν ηταν απαραιτητες!οσο για την 4.1.2 εργοστασιακη ηταν ενα ατου του μινι αλλα και στο αλλο ηταν υποθεση 20 λεπτων να γινει σωστα.και ενα τελευταιο ,συμφωνα με μια λιστα που ειχε βγαλει η σαμμυ το μινι θα φτασει μεχρι την 4.2 και δεν θα παρει αλλη αναβαθμιση(ανεπισημη λιστα παντα).ομως και το αντβανς θα την παρει την 4.2

http://hardforum.com/showthread.php?t=1754142

εδω ειναι η ανεπισημη λιστα:)

αυτα για μενα ηταν αρκετα για να καταληξω στο κινητο μου.απο εκει και περα δεν θελω να επηρεασω κανεναν ,απλα αναφερω την δικη μου αποψη(προσωπικη)

Edited by patheraw

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)