Sherlock_7 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Διέγραψε και τις εφαρμογές που έχει η samsung και ίσως δεις διαφορά. Εγώ είδα πάντως. Πως ξέρω αν έχω custom recovery; (έχω αλλάξει kernel). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Παιδιά πολύ μεγάλη προσοχή ποιές εφαρμογές θα διαγράψετε... εγώ ακολούθησα έναν οδηγό και την πάτησα... δεν μου άνοιγε το play store, χάθηκε το calculator και το ημερολόγιο...χάλια. αναγκάστηκα να ξαναπεράσω τη rom... αν κάποιος έχει ένα αξιόπιστο οδηγό, ποιές εφαρμογές - κυρίως της samsung - μπορούμε να διαγράψουμε, ας ποστάρει εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Δες μια δύο σελίδες πίσω έχει δώσει ενα λινκ ο πετραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Ανοίγω το Universal kernel flash πατάω select a kernel image και μου βγάζει "Δεν είναι δυνατή η εύρεση εφαρμογών για την εκτέλεση αυτής της ενέργειας" και το SuperSU του δίνει κανονικά δικαιώματα. Τα φώτα σας plzz FIXED Αν το βγάλει και σε κάποιον άλλο απλά να βάλει κάποιον άλλον file manager γιατί το universal kernel flash δεν αναγνωρίζει το default file manager εγώ έβαλα ES file explorer και όλα καλά. Και εγώ υποθέτω όλα εντάξει ε; http://i.imgur.com/7qzDEw5.png Edited May 7, 2013 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Πέρασα τη γερμανική 4.1.2 και δουλεύει μια χαρά χωρίς factory reset. Απογοητεύτηκα όμως που δεν υπάρχει πλέον το αγαπημένο μου live wallpaper "Στον ωκεανό" σε σημείο να σκέφτομαι σοβαρά την επιστροφή σε 2.3.6! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Παιδια για σας. Στην jb που περάσατε υπάρχει tv out? Αγόρασα πρόσφατα το κινητό και δεν περίμενα να μην έχει. Οπως είναι κρίμα που δεν υποστηρίζει nfc. Ευτυχώς το zoom διορθώθηκε απ ' ότι διαβάζω με την 4.1. Κατα τ' αλλα το κινητό πετάει. Ελπίζω η αναβάθμιση να έρθει σύντομα στην Ελλάδα. για να μη μπω στην διαδικασια root. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Παιδια για σας. Στην jb που περάσατε υπάρχει tv out? Αγόρασα πρόσφατα το κινητό και δεν περίμενα να μην έχει. Οπως είναι κρίμα που δεν υποστηρίζει nfc. Ευτυχώς το zoom διορθώθηκε απ ' ότι διαβάζω με την 4.1. Κατα τ' αλλα το κινητό πετάει. Ελπίζω η αναβάθμιση να έρθει σύντομα στην Ελλάδα. για να μη μπω στην διαδικασια root. Ευχαριστώ. Ολοι ελπιζουμε σε ενα τζελοποιημενο αυριο φιλε μου ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Πέρασα τη γερμανική 4.1.2 και δουλεύει μια χαρά χωρίς factory reset. Απογοητεύτηκα όμως που δεν υπάρχει πλέον το αγαπημένο μου live wallpaper "Στον ωκεανό" σε σημείο να σκέφτομαι σοβαρά την επιστροφή σε 2.3.6! επίσης ενα άλλο μείον ειναι τα πλήκτρα αφής..στην 2.3.6 οταν έσβηναν πατούσες οπουδήποτε στην οθόνη και άναβαν πάλι, στην jelly για να ανάψουν ξανά πρέπει να πατήσεις πάνω τους μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AristidisZ Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 καλημέρα και χρόνια πολλά όταν γυρνάω σε πακέτο δεδομένων, o browser λειτουργεί κανονικά, αλλά η εφαρμογή του facebook δε μπορεί να κάνει σύνδεση καμία ιδέα ;;; ένα μικρό bump, γιατί μάλλον το post μου χάθηκε ανάμεσα στα jellia και τα binia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ολοι ελπιζουμε σε ενα τζελοποιημενο αυριο φιλε μου ;-) Αύριο;!;!; Μη λες τέτοια. :O επίσης ενα άλλο μείον ειναι τα πλήκτρα αφής..στην 2.3.6 οταν έσβηναν πατούσες οπουδήποτε στην οθόνη και άναβαν πάλι, στην jelly για να ανάψουν ξανά πρέπει να πατήσεις πάνω τους μόνο. Αυτό είναι + για 'μένα. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) παιδες καλησπερα.πηρα και εγω το κινητο προχθες και ειναι πραγματικα τελειο:) μια ερωτηση ομως.επειδη δεν μπορω να περιμενω να βγει η ελληνικη jb σκεφτηκα και εγω να περασω μια απο αλλη χωρα.ποια προτεινετε?ειδα για την σερβικη αλλα και για την γερμανικη.τι προτεινετε?και απο την αλλη ,αν και διαβασα σχεδον ολο το νημα,ακρη δεν πολυεβγαλα(βλεπετε ερχομαι απο sonyericsson android μεχρι τωρα και δεν ξερω τα samsung).θελω ,αν υπαρχει βεβαια, καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω για να την περασω,και αν θα εχω εγγυηση μετα απο αυτο! ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια:) αυτο λογικα πρεπει να κανω ετσι?: http://www.ibtimes.co.uk/articles/464154/20130503/galaxy-s-advance-i9070-android412-xxlqe-jellybean.htm Edited May 8, 2013 by patheraw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Αύριο;!;!; Μη λες Αυτό είναι + για 'μένα. :) Που λεει ο λογος :-P δεν ειναι κακο να ελπιζουμε οτι σε λιγες μερες θα βγει επιτελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 ένα μικρό bump, γιατί μάλλον το post μου χάθηκε ανάμεσα στα jellia και τα binia Σου έστειλε η Cosmote τις ρυθμίσεις για το internet; Νομίζω στέλενις INTERNET στο 1330 για να σου τις στείλει, δεν είμαι σίγουρος αν πας μερικές σελίδες πίσω θα δεις τι έχουν απαντήσει. παιδες καλησπερα.πηρα και εγω το κινητο προχθες και ειναι πραγματικα τελειο:) μια ερωτηση ομως.επειδη δεν μπορω να περιμενω να βγει η ελληνικη jb σκεφτηκα και εγω να περασω μια απο αλλη χωρα.ποια προτεινετε?ειδα για την σερβικη αλλα και για την γερμανικη.τι προτεινετε?και απο την αλλη ,αν και διαβασα σχεδον ολο το νημα,ακρη δεν πολυεβγαλα(βλεπετε ερχομαι απο sonyericsson android μεχρι τωρα και δεν ξερω τα samsung).θελω ,αν υπαρχει βεβαια, καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω για να την περασω,και αν θα εχω εγγυηση μετα απο αυτο! ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια:) αυτο λογικα πρεπει να κανω ετσι?: http://www.ibtimes.co.uk/articles/464154/20130503/galaxy-s-advance-i9070-android412-xxlqe-jellybean.htm Καλώς όρισες φίλε μου στην παρέα μας. Ο καλύτερος οδηγός για ρουτ και πέρασα της JB είναι αυτός εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341. Στον οδηγό χρησιμοποιεί την ρώσικη έκδοση εσύ μπορείς να κατεβάσεις όποια θες από το http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9070. Εγώ έχω την σέρβικη και είμαι ευχαριστημένος ή αν θες βάλε την γερμανική που ακούω καλά λόγια. Θα πρέπει να κάνεις και factory reset για να κάτσει όσο γίνεται καλύτερα η νέα ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AristidisZ Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Σου έστειλε η Cosmote τις ρυθμίσεις για το internet; Νομίζω στέλενις INTERNET στο 1330 για να σου τις στείλει, δεν είμαι σίγουρος αν πας μερικές σελίδες πίσω θα δεις τι έχουν απαντήσει. Έχω internet μέσω data, καθόσον ο browser λειτουργεί κανονικότατα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Μόνο στο facebook δεν σου μπαίνει; Σε άλλες εφαρμογές που θέλουν ίντερνετ μπαίνεις κανονικά; πχ Youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AristidisZ Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Xμ, μόλις το δοκίμασα ουσιαστικά δε μπαίνει σε καμία πλην του internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Είσαι σίγουρος ότι έχεις λάβει τις ρυθμίσεις για το internet; Μήπως έχεις επιλέξει 2G και όχι 3G; Εφαρμογη --> Ρυθμισεις --> Ασυρματη επικοινωνια και δικτυα --> Δικτυα κινιτης τηλεφωνιας --> Λειτουργια Δικτυου --> Και να τσεκάρεις WCDMA. Αν ειναι τσεκαρισμενο το GSM ειναι 2G. Κατά το παρελθόν έμπενες κανονικά ή είναι καινούργιο το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AristidisZ Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Είναι στην αυτόματη λειτουργία (τα έχει επιλεγμένα και τα 2) Το άλλαξα στη WCDMA επιλογή. Το κινητό είναι καινούριο edit: έστειλα INTERNET στο 1333 της cosmote, μου ήρθε μήνυμα με διαμόρφωση αλλά ζητάει pin (όχι της sim μου) Edited May 8, 2013 by AristidisZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Να ξέρεις ότι τώρα το έχεις μόνο 3G, δηλαδή σε περιοχές που δεν πιάνει το 3g σήμα πιθανόν να μην έχεις καθόλου σήμα. Εγώ το έχω στο αυτόματο γιατί μετακινούμαι συχνά. Αν δεν βρεις λύσει πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σου και θα στο φτιάξουν. Μαζί με το μήνυμα δεν σου λέει και τι pin να βάλεις; Εγώ είχα βάλει 1111. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AristidisZ Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 έβαλα τους 4 άσσους και είμαι κομπλέ, όλα λειτουργούν άψογα σε υπερ - ευχαριστώ Sherlock :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Σου έστειλε η Cosmote τις ρυθμίσεις για το internet; Νομίζω στέλενις INTERNET στο 1330 για να σου τις στείλει, δεν είμαι σίγουρος αν πας μερικές σελίδες πίσω θα δεις τι έχουν απαντήσει. Καλώς όρισες φίλε μου στην παρέα μας. Ο καλύτερος οδηγός για ρουτ και πέρασα της JB είναι αυτός εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341. Στον οδηγό χρησιμοποιεί την ρώσικη έκδοση εσύ μπορείς να κατεβάσεις όποια θες από το http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9070. Εγώ έχω την σέρβικη και είμαι ευχαριστημένος ή αν θες βάλε την γερμανική που ακούω καλά λόγια. Θα πρέπει να κάνεις και factory reset για να κάτσει όσο γίνεται καλύτερα η νέα ρομ. σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για την βοηθεια.θα την κανω το βραδυ την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 λοιπον παιδια με τα links που εδωσε ο Petran αν θυμαμαι καλα περασα τη jb 4.1.2 τη γερμανικη που ειχε δοκιμασει και ο ιδιος, απο το ιδιο ποστ πηρα και το λινκ για το root που επισης ειχε επιτυχια καθως και το λινκ για το τι μπορω να διαγραψω. οτι διεγραψα το εκανα με titanium backup,το κινητο χρησιμοποιει 310-360 mb μνημης και απλα δε νομιζω πως εχει απολυτως καμια διαφορα με το δικο μου κινητο (galaxy note 1) σε smoothness και ταχυτητα. να πω πως το advance το πηρα δωρο στην κοπελλα μου και απλα με ετρωγε τοχερι να το πειραξω λιγο!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Θυμάσαι ποιες εφαρμογές διέγραψες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Θυμάσαι ποιες εφαρμογές διέγραψες; το λινκ ειχε πανω απο 140,μεσα στο τιτανιουμ δεν τις βρηκα ολες αλλα οσες βρηκα εφυγαν. ειναι και καποιες που μπορει να χρησιμευσουν σε πολλους οπως facebook η faceunlock. εγω τις διεγραψα ολες γιατι ουτως η αλλως η κοπελα μου δεν προκειται να τις χρησιμοποιησει. για μενα το καλυτερο ειναι να βαλει καποιος castom rom που ουτως η αλλως τα πολλα τα εχει πεταξει. αν καποιος δε θελει να ασχοληθει περαιτερω του ρουτ νομιζω πως πρεπει να ανατρεξει στο λινκ του πετραν να δει τη λιστα και οτι νομιζει πως θα του χρειαστει να μην το σβησει! Edited May 8, 2013 by tigio13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Επειδή έχω πετάξει και γω πολλές που δεν τις χρησιμοποιώ η RAM είναι συνήθως γύρω στα 450mb και μου κάνει εντύπωση που έχεις τόσο χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts