Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το ξέρω, κι εγώ είχα πάρει στο παλιό μου κινητό....

Μια χαρά ήταν η μπαταριούλα....

Την παρήγγειλα μαζί με τον φορτιστή 6 ευρώ μια χαρά είναι....

Όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά με τη μπαταρία με την οποία έρχεται το κινητό; Επίσης από υπερθέρμανση κανένα πρόβλημα;;

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει κάτι νεώτερο για τέλος απρίλη έχει ακουστεί.

Για ρίξτε μια ματιά:

http://www.samsung.com/ua_ru/support/newsalert/view?spp_news_seq=43657

Παιδια εχω περασει τ 4.1.2 τ σερβιας και καθε φορα που κανω επανεκκίνηση καποιες εφαρμογες που εχω σ φακέλους σκορπιζονται μεσα στο μενου μπορω να κανω κατι γι'αυτό?

Πρέπει να μου εμφανίσει " 404 Page not found" ή επειδή μπαίνω από το κινητό δεν βλέπω αυτό που πρέπει;

Huawei Nova 5T

Πρέπει να μου εμφανίσει " 404 Page not found" ή επειδή μπαίνω από το κινητό δεν βλέπω αυτό που πρέπει;

Λέει στα Ουκρανικά(?)

GT-I9070 Galaxy S Advance до Jelly Bean 24.05.2013;

Λέει στα Ουκρανικά(?)

GT-I9070 Galaxy S Advance до Jelly Bean 24.05.2013;

Thanks. :) Ε, κατά το φθινόπωρο, θα πάρουμε το update. :lol:

Huawei Nova 5T

Παιδια εχω περασει τ 4.1.2 τ σερβιας και καθε φορα που κανω επανεκκίνηση καποιες εφαρμογες που εχω σ φακέλους σκορπιζονται μεσα στο μενου μπορω να κανω κατι γι'αυτό?

Αυτό είναι πρόβλημα στον touchwiz στη συγκεκριμένη ρομ. Εμένα κρατάει τα πάντα εκτός από 3 παιχνίδια σε ένα φάκελο. Σύνολο έχω 10 και μετά από κάθε επανεκκίνηση ο φάκελος έχει τα πρώτα 7. Άλλαξε launcher, βάλε Apex.

Δεν νομίζω ότι ισχύει γιατί για το Ace 2 που λέει Μάιο, η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει. :confused:

Καθόλου απίθανο όμως :(

Όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά με τη μπαταρία με την οποία έρχεται το κινητό; Επίσης από υπερθέρμανση κανένα πρόβλημα;;

Ποτέ καμία διαφορά με την γνήσια...

Βέβαια δεν είναι και 2450mAh, αλλά λίγο περισσότερο κρατάει πάντως....

Αυτά.

Παράγγειλε το από public τα μεταφορικά είναι δωρεάν και έρχεται σε 3 εργάσιμες μέρες.

Πως κατεβαζω μια φωτογραφία από το google στο κινητό; με default browser

Edited by Sherlock_7

Πως κατεβαζω μια φωτογραφία από το google στο κινητό; με default browser

Πατας συνεχομενα πανω της και θα σου βγάλει κάτι επιλογές. Επιλέγεις αποθήκευση

Αν γκουγκλαρετε θα δείτε ότι πολλά sites αναφέρουν ότι ξαναμεταφέρθηκε το update για τέλη Μαϊου και βλέπουμε. Προσωπικά πιστεύω ότι τελικά δεν θα έρθει Ελλάδα τελικά απλά το πηγαίνουν από μήνα σε μήνα για να μην ξενερώσουν το κόσμο. Αν ήταν βέβαιοι θα μας είχαν δώσει ηδη το update. Σίγουρα μας έχουν σε τελευταία επιλογή. Έχω απογητευτεί από τη samsung αλλά όχι από το κινητό.

(Γι' αυτό λέμε Nexus και πάλι Nexus :Ρ)

Πάντως ξαναλέω, ας κάνει καλή δουλειά η Samsung ώστε να μην είναι χειρότερη η Jelly Bean από τη Gingerbread στο S Advance, κι ας αργήσει.

Γιατί δε θα μου έλεγε τίποτα να είχε βγει ήδη η Jelly Bean και να είχε προβλήματα και να ψάχναμε πώς θα γυρίσουμε σε 2.3.6.

Edited by phanispal

Όσοι έχετε περάσει τον cocore-e-5 κερνελ έχετε δει σοβαρή διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με τη σκέτη σερβική ρομ ?

Ναι. Καλύτερη ανταπόκριση σε όλες τις λειτουργίες του κινητού και κυρίως τεράστια διαφορά στο video playback (εξαφανίστηκε και το παραμικρό lag).

αγορασα το κινητακι το σαββατο απο public σε λευκο χρωμα.το ειχαν σε προσφορα 169ευρω.το εχω λιωσει απο τοτε.απο τις πιο συμφερουσες αγορες που εχω κανει...και αν αναλογιστεις οτι τον αυγουστο ξεμεινα ξαφνικα απο συσκευη και πηρα το ace 200ευρω που δεν πιανει μια μπροστα σε αυτο. και να σκεφτεις οτι δεν ειχα μπει καν στο forum για να ξερω την προσφορα στο περιστερι πηγα τυχαια απο εκει γιατι ειχα μια δουλεια περιστερι αλλιως θα πηγαινα στο mall Edited by Aris25beli

(Γι' αυτό λέμε Nexus και πάλι Nexus :Ρ)

Πάντως ξαναλέω, ας κάνει καλή δουλειά η Samsung ώστε να μην είναι χειρότερη η Jelly Bean από τη Gingerbread στο S Advance, κι ας αργήσει.

Γιατί δε θα μου έλεγε τίποτα να είχε βγει ήδη η Jelly Bean και να είχε προβλήματα και να ψάχναμε πώς θα γυρίσουμε σε 2.3.6.

Παιδια σ'αυτο το site λεει οτι υπαρχει πιο νεα εκδοση τις 2.3.6 (I9070XXLD3) γιατι δεν την περνει το κηνιτο μας μεσω Keis???

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9070&pcode=EUR#firmware

Παιδια σ'αυτο το site λεει οτι υπαρχει πιο νεα εκδοση τις 2.3.6 (I9070XXLD3) γιατι δεν την περνει το κηνιτο μας μεσω Keis???

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9070&pcode=EUR#firmware

Μα μέσω Kies γίνεται. :) Εμένα μου έχει εμφανιστεί η συγκεκριμένη αναβάθμιση στο κινητό και πάντα επιλέγω αργότερα ( και αλλαγή του PDA στο πιο νέο που βλέπεις ), αλλά δεν την κάνω, αφού όσοι την έκαναν δεν είδαν και κάποια συνταρακτική διάφορα. Άσε που μ' έχει εντυπωσιάσει το κινητό. Μία από τις 3 καλύτερες αγορές μου. :O

Huawei Nova 5T

Mέσω ΟΤΑ (over the air)πάντος δέν τήν κανει την αναβάθμιση,δεν υπάρχει καμμια ενημέρωση αναφέρει,μηπως εννοεί μεσω ΟΤΑ οτι δεν την παιρνει την νεα αναβαθμιση ο mike71 ?

Μα η D3 είναι πιο παλιά από την Κ2. H μια είναι τον Απρίλιο και η άλλη το Νοέμβριο του 2012. Μάλιστα η D3 δεν υποστηρίζεται από το KIES γι' αυτό είναι γκριζαρισμένο;

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)