Jump to content

Aris25beli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Aris25beli

  1. εμενα μετα την αναβαθμιση παει σφαιρα
  2. μηπως διορθωνει το θεμα με την μπαταρια?
  3. σβηστηκε τιποτα απο οτι ειχατε μεσα στο τηλεφωνο?
  4. οταν λετε reboot εννοουμε το κλασσικο ανοιγμα κλεισιμο?
  5. ετσι να γινεται κουβεντα ποτε βλεπετε να ερχεται η πολυποθητη αναβαθμιση?
  6. εμενα τιποτα δε μου προσφερει αλλα θα περιμενω τυχον bug fix δεν θελω να μπω σε τετοια διαδικασια
  7. καλα viber και face δε με ενδιαφερουν αλλα δεν μου δουλευει το widget του καιρου, της γυμναστικης που κανω , οι χαρτες ο πλοηγος και δεν ξερω εγω και τι αλλο. ελπιζω να βγαλουν update συντομα και να διορθωθει το θεμα γιατι εκει που ειχα ενα κινητο που με καλυπτε τωρα φορτιζω τουλαζιστον 2 φορες τη μερα και εχω αρχισει να εκνευριζομαι!
  8. google impressions? ποιο ειναι αυτο στα ελληνικα?
  9. ok thanks το εκανα και διορθωθηκε το lag. να δουμε τι θα γινει με την μπαταρια...
  10. εγω στις ρυθμισεις δεν βρισκω πουθενα το developer
  11. θα χασω ολα τα μηνυματα ετσι που λες?
  12. το viber εχω και το messanger του fb αλλα αυτα τα ειχα και στη gb και δεν ειχα θεμα
  13. απο τοτε που περασα τη jb με την σωστη διαδιακασια εχω ενα προβλημα.δεν μου ερχονται ολα τα γραπτα μηνυματα ενω ο ηχος ακουγεται και εχω ενδειξη στο no led ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει και πως λυνεται?
  14. εγω εχω εδω και 10 χρονια το citizen aqualand promaster ay5000-05l και το λατρευω. http://http//www.google.gr/imgres?imgurl=http://clock-center.gr/wp-content/uploads/2012/06/50003.jpg&imgrefurl=http://clock-center.gr/?wpsc-product%3Dcitizen-promaster-chrono-diver-blue-ay5000-05l&h=600&w=475&sz=96&tbnid=TlUejMa7UGLHAM:&tbnh=90&tbnw=71&zoom=1&usg=__NvutvcdURgFDYxz_Rn0AGS0ibm8=&docid=8gVY5c_7AB5kBM&sa=X&ei=tEEwUseXIoSv4QSc54FQ&ved=0CEEQ9QEwAg&dur=604
  15. αφου επαναφεραμε την gb και μετα παλι στην jb με wipe και τα σχετικα επιτελους εχουμε παλι κινητο!!!!!!
  16. αστα να πανε δηλαδη και που βρισκω λογισμικο ginger τωρα?
  17. οσοι καναμε τη βλακεια και περασαμε την jb απο πανω χωρις ρεσετ και εχουμε προβληματα τι μπορουμε να κανουμε?
  18. λοιπον εκανα την αναβαθμιση μεσω odin τελικα και αυτο που ειδα ειναι οτι εχει γινει λιγο πιο αργο απο πριν προς το παρον.αυτο ομως που ειδα και με χαλασε ειναι οτι εξαφανιστηκε το εικονιδιο διαχειρισης εργασιων καθως και το polaris office και καποια αλλα.ξερει κανεις γιατι?εχει συμβει και σε αλλους?οπως και επισης μπορει καποιος να ενημερωσει αν κανουμε ροοτ τι μπορουμε να σβησουμε με ασφαλεια ωστε να μην εχουμε προβληματα?
  19. εμενα που δεν συνδεεται στο kies και κατεβασα το νεο firmware πως μπορω να το περασω?
  20. θα το παρακολουθησω τις επομενες μερες και βλεπουμε
  21. καλημερα εχω το κινητο αυτο δυο βδομαδες χωρις κανενα προβλημα και χωρις υλειτουργια.η μπαταρια του κραταει περιπου μιαμιση μερα με αρκετη χρηση.χτες βραδυ την επεσα για υπνο κατα τη μια και ειχε μπαταρια βστο 63%.πριν μια ωρα που ξυπνησα το βρηκα κλειστο και δεν ανοιγε.το εβαλα στο φορτιστη και παλι τιποτα ουτε καν εδειξε ενδειξη φορτισεως.εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα το εβαλα να φορτισει και αμεσως ανοιξε.την μπαταρια την εδειξε στο 26%.τι μπορει να συνεβει?καποια δυσλειτουργια του λογισμικου?
  22. το προσπαθησα και εγω δεν γινεται ροοτ.το θεμα ειναι οταν παρει την επισημη αναβαθμιση σε jb θα γινεται?
  23. χρησιμοποιησα τον παρακατω οδηγο για root εκανα τα παντα οπως τα λεει αλλα δεν ρουταρεται ενω η διαδικασια εγραψε οτι ηταν επιτυχης http://www.technikan.com/how-to-root-samsung-galaxy-s-advance-i9070-running-on-android-2-3-6-firmwares/
×
×
  • Create New...