phanispal Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Είπαμε, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskw Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Καλησπερα παιδες.. Ψαχνω να βρω μια διαφορετικη θηκη απο την πλαστικη @@ του Public... Βρηκα αυτη : http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=55764 Εχετε να προτεινετε καμμια παρομοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igoumenos7 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Θα πάρει μέχρι και την 4.2.2...... όχι την 5.... http://techblog.gr/mobile/galaxy-android-5-0-7257/ Το κινητό για τα λεφτά του είναι άψογο...... Αξίζει !!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι λιγο ακυρο εδω, αλλα και εμεις που εχουμε το samsung galaxy nexus δεν θα παρουμε την 4.2.2??? :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) @kostaskw Αδερφε γιατι δεν κοιτας και προς ebay που ειναι πολυ φθηνοτερες . κ εγω για θηκη χαζευω . εχει καποιος να προτεινει μια θηκη που να καλυπτει ολο το πισω και πλαινο του κινητου αλλα να μην ειναι gel ? Edited March 20, 2013 by ksexou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) καλημέρα . τελικά πήγα στο public και πήρα ένα λευκό για τη γυναίκα μου κι ένα μαύρο για μένα. εξαιρετικές οι εντυπώσεις όσο το χάζεψα χθες βράδυ.. αυτό το φόρουμ είναι όαση για όσους ψάχνουν στον χώρο των κινητών (και έχουν όρεξη να διαβάσουν). δυό τρεις απορίες-αναζητήσεις -ελπίζω να μην βγαίνω off-topic . viber ή skype δουλεύετε ? καλύτερο app φακού ? πυξίδα που δοκίμασα κανα 2 apps μου έδειχνε άλλ' αντ άλλων . any tip ? Edited March 20, 2013 by 2oo4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 καλημέρα . τελικά πήγα στο public και πήρα ένα λευκό για τη γυναίκα μου κι ένα μαύρο για μένα. εξαιρετικές οι εντυπώσεις όσο το χάζεψα χθες βράδυ.. αυτό το φόρουμ είναι όαση για όσους ψάχνουν στον χώρο των κινητών (και έχουν όρεξη να διαβάσουν). δυό τρεις απορίες-αναζητήσεις -ελπίζω να μην βγαίνω off-topic . viber ή skype δουλεύετε ? καλύτερο app φακού ? πυξίδα που δοκίμασα κανα 2 apps μου έδειχνε άλλ' αντ άλλων . any tip ? Καλοριζικο Πως το ειδες απο σημα ? ειναι οπως το προηγουμενο σου κινητο ? Πυξιδα αν εισαι μεσα σε αυτοκινητο η μεσα στο σπιτι κοντα σε μεταλικα μερη ολες λενε αλλα νταλλων αν δεν εχεις ανοιξει το gps,και κοιτας μεσω gps χαρτη google Μια καλη πυξιδα αυτονομη δειχνη αρκετα καλα σαν σκετη πυξιδα αλλα εξω απο το ιχ και μακρυα απο μεταλικες επιφανειες αν ειναι σε κλειστο χωρο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kettler.argpsc3d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ευχαριστώ. εξαιρετικό σήμα . καλύτερο του ΝΟΚΙΑ που είχα. το gps από χάρτες λες να το τσεκάρω ? βασική απορία : έχει σχέση η πυξίδα ή το gps με το αν λαμβάνεις σήμα wifi εκείνη τη στιγμή ?? έβαλα το AR GPS compass πάλι άσχετα μου δείχνει. ποιο app για φακό χρησιμοποιείτε εσείς ? (προσωπικά μου τι δίνουν όλα τα 'free' που πετάνε στην οθόνη διαφημίσεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Όσον αφορά την πυξίδα όχι δεν έχει σχέση το ιντερνετ. Απλά σου δείχνει άσχετα γιατί θα θέλει calibration. Το παθαίνει συχνά η πυξίδα αυτό. Το μόνο που θέλει είναι να κάνεις κάτι και μετά στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ρε παιδια πως μπαινω στο 0.facebook? εστειλα το μηνυμα στην κοσμοτε για τις ρυθμισεις, τα εκανα ολα αλλα δεν μπαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Αν δεν ανοίξεις τα δεδομένα πακέτου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ιντερνετ. Το πρόβλημα που εγώ κράζω αλλα κανείς δεν ακούει είναι το εξής. Στα smartphone μόλις ανοίξεις δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιήσει ιντερνετ χωρίς να το θες. Έτσι λοιπόν οι εταιρίες πλέον σου τρώνε 1 ευρώ για ιντερνετ όλη μέρα χωρίς εσυ να το θες! Αποτέλεσμα; μόλις ανοίξεις δεδομένα θα σκέφτεσαι μη σου φάει 1 ευρώ ενώ εσύ θα θες να μπεις πχ στο 0.facebook, να λάβεις ένα ΜΜΣ ή θα θες να κάνεις ελάχιστη χρήση ιντερνετ που δε θα φτάνει καν στο 1 ευρώ (πχ υποβοήθηση aGPS) [offtopic] έχω τσακωθεί άπειρες φορές με την voda για αυτό το θέμα και το μόνο που κατάφερα ήταν πίστωση 5 ευρώ στην κάρτα μου... Δηλαδή τι να το κάνω; Και συν της άλλης το πασάρουν σαν υπηρεσία ενώ δεν το θεωρούν υπηρεσία. Τι εννοώ με αυτό; Όταν κάτι είναι υπηρεσία έχεις κάθε δικαίωμα να μην συμφωνείς με τους όρους χρήσης της και έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις απενεργοποίηση της... Οι ξεφτίλες όμως δεν το θεωρούν υπηρεσία παρόλο που το αναφέρουν έτσι και πραγματικά το θεωρούν: τιμολογιακή αλλαγή στην υπηρεσία του ιντερνετ. Οπότε σαν καταναλωτής δεν έχεις δικαίωμα να ζητήσεις απενεργοποίηση του ιντερνετ όλη μέρα παραμόνο να διακόψεις εντελώς το ιντερνετ. Προφανώς πρέπει να αρχίσουμε τις μαζικές καταγγελίες στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ για παραπλάνιση κλπ κλπ αλλά δεν ξυπνάει κανένας!!! Άντε συγχίστηκα πάλι :mad: [/offtopic] Edited March 20, 2013 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Ειναι λιγο ακυρο εδω, αλλα και εμεις που εχουμε το samsung galaxy nexus δεν θα παρουμε την 4.2.2??? :blink::blink: την έχουμε πάρει μήνες τώρα Αν δεν ανοίξεις τα δεδομένα πακέτου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ιντερνετ. Το πρόβλημα που εγώ κράζω αλλα κανείς δεν ακούει είναι το εξής. Στα smartphone μόλις ανοίξεις δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιήσει ιντερνετ χωρίς να το θες. Έτσι λοιπόν οι εταιρίες πλέον σου τρώνε 1 ευρώ για ιντερνετ όλη μέρα χωρίς εσυ να το θες! Αποτέλεσμα; μόλις ανοίξεις δεδομένα θα σκέφτεσαι μη σου φάει 1 ευρώ ενώ εσύ θα θες να μπεις πχ στο 0.facebook, να λάβεις ένα ΜΜΣ ή θα θες να κάνεις ελάχιστη χρήση ιντερνετ που δε θα φτάνει καν στο 1 ευρώ (πχ υποβοήθηση aGPS) [offtopic] έχω τσακωθεί άπειρες φορές με την voda για αυτό το θέμα και το μόνο που κατάφερα ήταν πίστωση 5 ευρώ στην κάρτα μου... Δηλαδή τι να το κάνω; Και συν της άλλης το πασάρουν σαν υπηρεσία ενώ δεν το θεωρούν υπηρεσία. Τι εννοώ με αυτό; Όταν κάτι είναι υπηρεσία έχεις κάθε δικαίωμα να μην συμφωνείς με τους όρους χρήσης της και έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις απενεργοποίηση της... Οι ξεφτίλες όμως δεν το θεωρούν υπηρεσία παρόλο που το αναφέρουν έτσι και πραγματικά το θεωρούν: τιμολογιακή αλλαγή στην υπηρεσία του ιντερνετ. Οπότε σαν καταναλωτής δεν έχεις δικαίωμα να ζητήσεις απενεργοποίηση του ιντερνετ όλη μέρα παραμόνο να διακόψεις εντελώς το ιντερνετ. Προφανώς πρέπει να αρχίσουμε τις μαζικές καταγγελίες στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ για παραπλάνιση κλπ κλπ αλλά δεν ξυπνάει κανένας!!! Άντε συγχίστηκα πάλι :mad: [/offtopic] και η κοσμοτέ την έχει αυτή τη βλακεία αλλά μπορείς να στείλεις κάπου μήνυμα(δεν θυμάμαι που ακριβώς) και στην απενεργοποιεί την υπηρεσία.. η βόνταφον δεν έχει κάτι παρόμοιο? Edited March 20, 2013 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Αγόρασα το S Advance πριν 2 βδομάδες από το Public και έχω μια ερώτηση:έχει κάποιος άλλος θέμα με τη μπαταρία; Το φορτίζω ΚΑΘΕ μέρα και το χρησιμοποιώ ελάχιστα, 2-3 τηλέφωνα των 10 λεπτών έχω κάνει και κάνα τέταρτο ιντερνετ από wifi. Ούτε με 3G μπήκα στο ιντερνετ (μια φορά στις τόσες μέρες) ούτε παιχνίδια έπαιξα. Εννοείται δεν έκανα root κτλ Έκανα 3 κύκλους φόρτισης των 7 ωρών (την 1η φορά το άφησα 10 ώρες), μετά ως το 2% και μετά 2 κύκλους των 7 ωρών. Μετά το φορτίζω κάθε μέρα αναγκαστικά... Έχουν περάσει οι 14 μέρες από τότε που το πήρα, είμαι στις 20 μέρες. Πολύ ψήνομαι να τους το πάω πίσω αν δεν μου πει κάποιος άλλος αγοραστής/χρήστης ότι έχει το ίδιο θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) ανοιχτα φιλε τα εχω τα δεδομενα αλλα δεν μπαινει ουτε 0. ουτε πουθενα edit: επισης προτεινεται να χρησιμοποιω την default καμερα ή καποια εφαρμογη edit 2: και κατι αλλο...προτεινεται root? Edited March 20, 2013 by splanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superas Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Γεια σας και πάλι. Πριν από λίγες μέρες έστειλα αυτό το μήνυμα σχετικά με το πρόβλημα της μαύρης κηλίδας στην κάμερα. Το πήγα σήμερα στο service της samsung και μου είπαν ότι είναι πρόβλημα της κάμερας και θα την αλλάξουν χωρίς επιβάρυνση εντός εγγύησης. Επίσης μου είπαν ότι θα πάρει 2-3 μέρες οπότε μόλις το πάρω θα ενημερώσω και πάλι. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Να ενημερώσω για όποιον μπορεί να ενδιαφερθεί στο μέλλον με παρόμοιο πρόβλημα ότι τελικά το κινητό παραλήφθηκε σήμερα επιδιορθωμένο, δηλαδή με καινούρια κάμερα χωρίς την ενοχλητική μαύρη κηλίδα. Πολύ καλή η εξυπηρέτηση και όλα τζάμπα εντός εγγύησης. Well done Samsung service! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 [offtopic] έχω τσακωθεί άπειρες φορές με την voda για αυτό το θέμα και το μόνο που κατάφερα ήταν πίστωση 5 ευρώ στην κάρτα μου... Δηλαδή τι να το κάνω; Και συν της άλλης το πασάρουν σαν υπηρεσία ενώ δεν το θεωρούν υπηρεσία. Τι εννοώ με αυτό; Όταν κάτι είναι υπηρεσία έχεις κάθε δικαίωμα να μην συμφωνείς με τους όρους χρήσης της και έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις απενεργοποίηση της... Οι ξεφτίλες όμως δεν το θεωρούν υπηρεσία παρόλο που το αναφέρουν έτσι και πραγματικά το θεωρούν: τιμολογιακή αλλαγή στην υπηρεσία του ιντερνετ. Οπότε σαν καταναλωτής δεν έχεις δικαίωμα να ζητήσεις απενεργοποίηση του ιντερνετ όλη μέρα παραμόνο να διακόψεις εντελώς το ιντερνετ. Προφανώς πρέπει να αρχίσουμε τις μαζικές καταγγελίες στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ για παραπλάνιση κλπ κλπ αλλά δεν ξυπνάει κανένας!!! Άντε συγχίστηκα πάλι :mad: [/offtopic] Να απαντήσω κι εγώ στο offtopic.. Μάλλον "ρέουν" τα μονόευρα από τα μπατζάκια... :P Κάτι ξέρω που την αποφεύγω σαν το διάολο.. Και πιο ακριβή και με χειρότερο σήμα από όλους. Τουλάχιστον στις περιοχές που κινούμαι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Μα φίλε μου υπάρχει και στην κοτε αυτό το πράγμα... Απλά αν μπορέσω να επιβεβαιώσω ότι στην κοτε απενεργοποιείται, θα τους πάρει ο διάολος στην βονταφον. Στην wind δε ξέρω δε το έχω κοιτάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ανοιχτα φιλε τα εχω τα δεδομενα αλλα δεν μπαινει ουτε 0. ουτε πουθενα edit: επισης προτεινεται να χρησιμοποιω την default καμερα ή καποια εφαρμογη edit 2: και κατι αλλο...προτεινεται root? και αλλη μια ερωτηση..γιατι εχω πολυ λιγο ελευθερο χωρο? το κινητο στο public ελεγε οτι ειναι 8gb τελικα γραφει συνολογικο μεγεθος 3.7 περιπου και ελευθερο οταν το ανοιξα ειχε μονο 1.5 gb περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ανοιχτα φιλε τα εχω τα δεδομενα αλλα δεν μπαινει ουτε 0. ουτε πουθενα edit: επισης προτεινεται να χρησιμοποιω την default καμερα ή καποια εφαρμογη edit 2: και κατι αλλο...προτεινεται root? η default είναι αρκετά καλή. αν δεν θες κάτι παραπάνω απ' όσα σου προσφέρει κράτα την. αλλιώς υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, μία καλή κάμερα είναι η Camera Zoom FX με πολλές λειτουργίες και ζουμ. πάντως εγώ προτιμώ την default. ρουτ δεν πιστεύω πως χρειάζεσαι ακόμα. ο μόνος λογος που θα έκανα ρουτ είναι για να κάνω restore τα δεδομενα μου από άλλη συσκευή. καλύτερα περίμενε την αναβάθμιση και βλέπεις. και αλλη μια ερωτηση..γιατι εχω πολυ λιγο ελευθερο χωρο? το κινητο στο public ελεγε οτι ειναι 8gb τελικα γραφει συνολογικο μεγεθος 3.7 περιπου και ελευθερο οταν το ανοιξα ειχε μονο 1.5 gb περιπου κοίτα ποτέ δεν έχουν ελεύθερο όσο λένε. βέβαια είναι λίγο περίεργο αυτό που λες. εμένα έχει σχεδόν 2gb για εφαρμογές και άλλα 4 σχεδόν για αρχεία. νομίζω κάτι τέτοιο μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τι πιάνει το χώρο σου. δεν την εχω δοκιμάσει την εφαρμογή, ίσως υπάρχει και καλύτερη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.levelokment.storageanalyser&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZXZlbG9rbWVudC5zdG9yYWdlYW5hbHlzZXIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Αγόρασα το S Advance πριν 2 βδομάδες από το Public και έχω μια ερώτηση:έχει κάποιος άλλος θέμα με τη μπαταρία; Το φορτίζω ΚΑΘΕ μέρα και το χρησιμοποιώ ελάχιστα, 2-3 τηλέφωνα των 10 λεπτών έχω κάνει και κάνα τέταρτο ιντερνετ από wifi. Ούτε με 3G μπήκα στο ιντερνετ (μια φορά στις τόσες μέρες) ούτε παιχνίδια έπαιξα. Εννοείται δεν έκανα root κτλ Έκανα 3 κύκλους φόρτισης των 7 ωρών (την 1η φορά το άφησα 10 ώρες), μετά ως το 2% και μετά 2 κύκλους των 7 ωρών. Μετά το φορτίζω κάθε μέρα αναγκαστικά... Έχουν περάσει οι 14 μέρες από τότε που το πήρα, είμαι στις 20 μέρες. Πολύ ψήνομαι να τους το πάω πίσω αν δεν μου πει κάποιος άλλος αγοραστής/χρήστης ότι έχει το ίδιο θέμα! αρχικά πριν πούμε τίποτα άλλο να ξέρεις ότι οι μπαταρίες καινούργιας τεχνολογίας(αυτή που έχει το s advance καθώς και όλα τα σύχρονα κινητά) δεν χρειάζονται πολύωρες φορτίσεις.. το βάζεις για φόρτιση όταν είναι περίπου 20 με 25 % και μόλις πηγαίνει 100% το βγάζεις.. το πρόβλημα σου τώρα μου φαίνεται πολύ περίεργο.. με αυτή τη χρήση που λές το κινητό έπρεπε να κρατάει δυο μέρες άνετα.. μήπως έχεις αρκετή ώρα ανοικτή την οθόνη ( πχ γιατί μπορεί να το χαζεύεις επειδή είναι καινούργιο)? και χωρίς να παίζεις αν η οθόνη είναι ανοικτή τρώει πολύ μπαταρία.. αν όχι τότε έχεις κατεβάσει κάποια εφαρμογή που σου τρώει μπαταρία(κάποιο antivirus, task manager????) ανοιχτα φιλε τα εχω τα δεδομενα αλλα δεν μπαινει ουτε 0. ουτε πουθενα edit: επισης προτεινεται να χρησιμοποιω την default καμερα ή καποια εφαρμογη edit 2: και κατι αλλο...προτεινεται root? εγώ σε όλα μου τα κινητά την στοκ εφαρμογή για κάμερα χρησιμοποιούσα για το ροοτ που ρωτάς αν κάποια στιγμή δείς ότι το κινητό κολλάει ή αν ψήνεσαι να βάλεις custom rom τότε ναι το προτείνω να κάνεις , αλλιώς όχι.. και αλλη μια ερωτηση..γιατι εχω πολυ λιγο ελευθερο χωρο? το κινητο στο public ελεγε οτι ειναι 8gb τελικα γραφει συνολογικο μεγεθος 3.7 περιπου και ελευθερο οταν το ανοιξα ειχε μονο 1.5 gb περιπου δεν έχω ανοίξει ακόμα το δικό μου να δώ πόσο έχει(είναι δώρο για την κοπέλα μου) αλλά διάβασα στο ίντερνετ ότι η rom του είναι 2gb άρα το 1.5 που λες ότι έχεις είναι φυσιολογικό.. να ξεκαθαρίσουμε βέβαια ότι το 1.5 είναι για τις εφαρμογές και μόνο.. λογικά ο υπόλοιπος χώρος μέχρι τα 8γβ είναι για μουσική, φωτογραφίες, βίντεο κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 και κατι αλλο.. πρεπει να βαλω antivirus ετσι? αν ναι ποιο? κολλαει το κινητο με τo antivirus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 και κατι αλλο.. πρεπει να βαλω antivirus ετσι? αν ναι ποιο? κολλαει το κινητο με τo antivirus? Lookout, ισως το καλύτερο free.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Ρε παιδια μου τρωει κατι φρικες τελευταια το κινητο. Δηλαδη: οταν το εχω σε αναμονη κλειδωμενη την οθονη σβηστη αναβει μονο του μετα ξανακλεινει. Και μετα ξανα αναβει στα καλα καθουμενα. Επισης εκει που κοιταω κατι στο Facebook και βγω λιγο να δω πχ κατι στις επαφες μου η γενικα να κανω κατι αλλο τρωει κολλημα μαυριζει η οθονη και παιζει να κανει να ξεκολισει κανα 5λεπτο. Λετε με το jelly bean να στρωσουνε τα πραματα οταν βγει? Καλησπερα Γιαννη. Το συστημα σου μπορει να τρωει κοληματα γιατι μπορει να εχει γεμισει η μνημη απο εφαρμογες στο παρασκηνιο οχι στην χωριτικοτητα.Καλο θα ηταν να απενεργοποιησεις καποιες οταν bootαρει αλλα αυτο γινεται με το να rootαρεις το τηλ και βαλεις καποιο προγραμματακι απο market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 με τα δικά του ακούς ευχάριστα ραδιόφωνο / mp3 ? έχει κάποιος συμφορουμίτης προσθέσει 3rd party ακουστικά με ακουστή διαφορά ? εγώ έχω κάτι philips πολύ καλά και συνεργάζονται εξαιρετικά με το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsang Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 http://www.android.gs/update-galaxy-s-advance-i9070-official-jelly-bean-4-1-2-xxlq4/ εχω εδω και 1,5 μηνα αυτο και δουλευει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 και κατι αλλο.. πρεπει να βαλω antivirus ετσι? αν ναι ποιο? κολλαει το κινητο με τo antivirus? δεν είναι αναγκαίο.. εγώ το antivirus το θεωρώ το πιο άχρηστο πράγμα που φορτώνει το κινητό κάνοντας το να κολλάει καθώς τρέχει συνέχεια και δεν δουλεύει και σωστά γιατί για να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του κινητού για να τσεκάρει για ιούς θα έπρεπε να ζητάει δικαιώματα root.. αν εγκαθιστάς εφαρμογές μόνο από το Play store και κοιτάς σχόλια και αριθμό download πιστεύω είσαι υπερπροστατευμένος.. τώρα επιλογή του καθενός είναι να βάλει ότι θέλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts