Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλημερα,ενδιαφερομαι για το εν λογω κινητο.τα χαρακτηριστικα που εχω διαβασει δειχνουν οτι ειναι το κινητο που ψαχνω.για πειτε οσοι το εχετε για τυχον προβληματα... ή τις εντυπωσεις σας... ευχαριστω

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια καλημερα,ενδιαφερομαι για το εν λογω κινητο.τα χαρακτηριστικα που εχω διαβασει δειχνουν οτι ειναι το κινητο που ψαχνω.για πειτε οσοι το εχετε για τυχον προβληματα... ή τις εντυπωσεις σας... ευχαριστω

Το κινητό είναι πολύ καλό. Η οθόνη του αρκετά ευκρινής και πάρα πολύ βολική, ειδικά αν έχεις μεγάλα χέρια. Είναι ό,τι πρέπει για να βλέπεις βίντεο. Και το κινητό δεν είναι καθόλου "παντόφλα", παρ' όλο που η οθόνη είναι 4". Το ηχείο της συσκευής, όπως και το ακουστικό, είναι αρκετά δυνατά. Σε θέμα ταχύτητας δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Η μπαταρία του είναι "σκυλί". Είμαι στις πρώτες 5 ή 6 φορτίσεις και χωρίς να το αφήνω από τα χέρια μου βγάζει 1,5 μέρα.. Ό,τι άλλο θες, ρωτάς. :)

Huawei Nova 5T

Το παρελαβα και εγω χτες απο τα public πειραια με δωρα , χαρτες mls destinator ηδη περασμενους σε καρτα μνημης 2G , φορτιστη αυτοκινητου και θηκη αυτοκινητου.

Αυτο με τα δωρα πρεπει να σταματησε γιατι χτες οταν πηγα ταμειο για παραλαβη , δεν μπορουσαν να περασουν τα δωρα μεσα στην αποδειξη παραλαβης η κατι τετοιο τελοςπαντων...

τελικα λυθηκε το προβλημα αλλα ακουσα απο την 1 ταμια , οτι αυτη η προσφορα ειχε τελειωσει...εγω ημουνα τυχερος που ειχα κανει τα χαρτια 1 βδομαδα πριν.

Εβαλα το κινητο για την πρωτη φορτιση , μεχρι να μου δειξει οτι φορτιστηκε πληρως η μπαταρια...δεν χρειαζεται καποια συγκεκριμενη ωρα η πρωτη φορτιση , σωστα ??

Περιμενω να μου ερθουν απο ebay 1 θηκη που πηρα και κατι screen protector ωστε να ξεκινησω να το λειτουργω...και να σας φλομωσω με αποριες ( πρωτο μου android..)

Το παρελαβα και εγω χτες απο τα public πειραια με δωρα , χαρτες mls destinator ηδη περασμενους σε καρτα μνημης 2G , φορτιστη αυτοκινητου και θηκη αυτοκινητου.

Αυτο με τα δωρα πρεπει να σταματησε γιατι χτες οταν πηγα ταμειο για παραλαβη , δεν μπορουσαν να περασουν τα δωρα μεσα στην αποδειξη παραλαβης η κατι τετοιο τελοςπαντων...

τελικα λυθηκε το προβλημα αλλα ακουσα απο την 1 ταμια , οτι αυτη η προσφορα ειχε τελειωσει...εγω ημουνα τυχερος που ειχα κανει τα χαρτια 1 βδομαδα πριν.

Εβαλα το κινητο για την πρωτη φορτιση , μεχρι να μου δειξει οτι φορτιστηκε πληρως η μπαταρια...δεν χρειαζεται καποια συγκεκριμενη ωρα η πρωτη φορτιση , σωστα ??

Περιμενω να μου ερθουν απο ebay 1 θηκη που πηρα και κατι screen protector ωστε να ξεκινησω να το λειτουργω...και να σας φλομωσω με αποριες ( πρωτο μου android..)

Στο βιβλίο των οδηγιών λέει για την αρχική φόρτιση 4 ώρες. Αλλά ούτε κι εγώ το άφησα τόσο. Μόλις φόρτισε, το έβγαλα από την πρίζα.

Huawei Nova 5T

γεια σας παιδια...

εχω παρει στην κοπελα μου τι ι9070 αλλα εχω ενα μικρο προβλημα με το κιν....απο που μπορω να το ρυθμίσω να μην μπαινει στο ιντερνετ απο την καρτα σιμ .... της τρωει την καρτα συνεχεια.... μπορει καποιος να βοηθησει....????

asus padfone

γεια σας παιδια...

εχω παρει στην κοπελα μου τι ι9070 αλλα εχω ενα μικρο προβλημα με το κιν....απο που μπορω να το ρυθμίσω να μην μπαινει στο ιντερνετ απο την καρτα σιμ .... της τρωει την καρτα συνεχεια.... μπορει καποιος να βοηθησει....????

Ρυθμίσεις-ασύρματη-δίκτυα κινητής-κίνηση δεδομένων <- βγάζεις το τικ.

Παρακάτω έχει και λειτουργία δικτύου, βάλτο σε 2g (gsm) να μην τρώει τσάμπα μπαταρία.

Στο περίπου οι ονομασίες (δεν δουλεύω στα ελληνικά τα κινητά)

Στο βιβλίο των οδηγιών λέει για την αρχική φόρτιση 4 ώρες. Αλλά ούτε κι εγώ το άφησα τόσο. Μόλις φόρτισε, το έβγαλα από την πρίζα.

Οποτε και εγω που δεν το αφησα 4 ωρες , δε πιστευω να αντιμετωπισω προβλημα στο μελλον με τη μπαταρια ..??

Και ξεκιναμε...

Φωτογραφιες που εστειλα μεσω bluetooth απο νοκια , εχουν αποθηκευτει στην συλλογη και στην μνημη του τηλεφωνου.

Πως τις μετακινω στην sd card που εβαλα ?

Edited by fragiskos

Καλημέρα! Μια καινούρια απορία κι από 'μένα: Βίντεο του Youtube σε HD ανάλυση δε μπορούμε να δούμε στη συγκεκριμένη συσκευή; :confused: Γιατί, μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής, αλλά και μέσω του stock browser, μόνο η επιλογή HQ είναι η ανώτερη. Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, πέρα από τους 2 προαναφερθέντες, όπως διαφορετικός browser ή app, θα το εκτιμούσα. :)

P.S.: Δεν έχω κάνει root τη συσκευή μου.

@fragiskos: Δε νομίζω. Δεν είναι τόσο ευπαθείς οι μπαταρίες τώρα τελευταία. :)

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Γεια σας παιδιά,

Έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση wifi. Ενώ στο σπίτι μου συνδέεται κανονικά και χωρίς πρόβλημα (μετά που έβαλα τον κωδικό), ήμουν σήμερα (αλλά και προχθές σε άλλη καφετέρια ακριβώς το ίδιο έκανε) σε μια καφετέρια με μια φίλη που έχει iphone. Ενώ λοιπόν το δικό της έμπαινε κανονικά στο wifi της καφετέριας (μετά που τα παιδιά μας είπαν τον κωδικό) εγώ δεν μπορούσα να συνδεθώ (εννοείται ότι εντόπισε το δίκτυο, μου έδειχνε καλό σήμα, ζήτησε τον κωδικό τον οποίο τον έβαλα σωστά -δεν τον ξαναζήτησε, τον απομνημόνευσε). Έκανε συνέχεια σάρωση, το έβρισκε, έκανε λήψη διεύθυνσης IP και μετά (αμέσως) έβγαζε αποσύνδεση και συνέχιζε σε αυτό το μοτίβο συνέχεια (λήψη διεύθυνσης IP, αποσύνδεση).

Τι κάνω λάθος?

Α, και μια άλλη ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω κάποιο εικονίδιο στην αρχική οθόνη για να συνδέομαι με ένα πάτημα με apn? Ρωτάω γιατί τώρα ενώ σύνδεση με wifi κάνεις απλά από το μενού των ειδοποιήσεων, αλλά για να συνδεθώ με 3G, πρέπει να πάω ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ, ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ για να τικάρω και να συνδεθώ.

Edited by marnik1

Γεια σας παιδιά,

Έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση wifi. Ενώ στο σπίτι μου συνδέεται κανονικά και χωρίς πρόβλημα (μετά που έβαλα τον κωδικό), ήμουν σήμερα (αλλά και προχθές σε άλλη καφετέρια ακριβώς το ίδιο έκανε) σε μια καφετέρια με μια φίλη που έχει iphone. Ενώ λοιπόν το δικό της έμπαινε κανονικά στο wifi της καφετέριας (μετά που τα παιδιά μας είπαν τον κωδικό) εγώ δεν μπορούσα να συνδεθώ (εννοείται ότι εντόπισε το δίκτυο, μου έδειχνε καλό σήμα, ζήτησε τον κωδικό τον οποίο τον έβαλα σωστά -δεν τον ξαναζήτησε, τον απομνημόνευσε). Έκανε συνέχεια σάρωση, το έβρισκε, έκανε λήψη διεύθυνσης IP και μετά (αμέσως) έβγαζε αποσύνδεση και συνέχιζε σε αυτό το μοτίβο συνέχεια (λήψη διεύθυνσης IP, αποσύνδεση).

Τι κάνω λάθος?

Α, και μια άλλη ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω κάποιο εικονίδιο στην αρχική οθόνη για να συνδέομαι με ένα πάτημα με apn? Ρωτάω γιατί τώρα ενώ σύνδεση με wifi κάνεις απλά από το μενού των ειδοποιήσεων, αλλά για να συνδεθώ με 3G, πρέπει να πάω ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ, ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ για να τικάρω και να συνδεθώ.

Μπορείς να το κάνεις απλά έχοντας πατημένο το κουμπί που κλείνει το τηλέφωνο και επιλέγοντας λειτουργία δικτύου δεδομένων... Αλλιώς ως widget έχω κατεβάσει το data enabler...

Καλησπέρα παιδιά!

Μετά απο τέσσερα χρόνια παρέα με το αγαπημένο NOKIA N82, ενα κινητό τηλέφωνο "σκυλί" αποφάσισα κι εγώ να ενσωματωθώ στη νέα γενιά των smartphones.

Απο χθες λοιπόν είμαι κάτοχος του εξαιρετικού SAMSUNG GALAXY S ADVANCE...μια αγορά που την έκανα πιο γρήγορα απο ποτέ καθώς δεν το πολυσκέφτηκα όταν είδα τις δυνατότητες και την τιμή αυτού του μοντέλου...μια αγορά με απόλυτη σιγουριά!

Μέχρι στιγμής σαν νέος στην οικογένεια των android touchphones...είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δεν έχω βρει την παραμικρή δυσκολία ακόμη και στο typing των μηνυμάτων.

Η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν η αγορά screen protector(2τμχ. 8euros @Public) και η αμέσως επόμενη που θέλω να κανω είναι μια θήκη...και τώρα οι πρώτες μου ερωτήσεις:

1ο:Τί θήκη να προτιμήσω κατά τη γνώμη σας...bumper ή pouch?:!:

2o: Υπάρχει καμία απαραίτητη ρύθμιση/αναβάθμηση που θα πρέπει να κάνω στα πρώτα βήματα της χρήσης?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ...

Καλημέρα! Μια καινούρια απορία κι από 'μένα: Βίντεο του Youtube σε HD ανάλυση δε μπορούμε να δούμε στη συγκεκριμένη συσκευή; :confused: Γιατί, μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής, αλλά και μέσω του stock browser, μόνο η επιλογή HQ είναι η ανώτερη. Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, πέρα από τους 2 προαναφερθέντες, όπως διαφορετικός browser ή app, θα το εκτιμούσα. :)

P.S.: Δεν έχω κάνει root τη συσκευή μου.

Στο site m.youtube.com κάτω κάτω πατάς Υπολογιστης και σε μεταφέρει στο youtube.com για υπολογιστές όπου μπορείς να διαλέξεις ποιότητα αναπαραγωγής (και HD) , βέβαια μετά σου πετάει "this video is not optimized for......" οπότε δεν έχει νόημα,άλλωστε με ανάλυση WVGA τι HD να δεις,σε όλα τα WVGA(800 x 480) το youtube app σου δίνει μόνο HQ αναπαραγωγή.

Στο site m.youtube.com κάτω κάτω πατάς Υπολογιστης και σε μεταφέρει στο youtube.com για υπολογιστές όπου μπορείς να διαλέξεις ποιότητα αναπαραγωγής (και HD) , βέβαια μετά σου πετάει "this video is not optimized for......" οπότε δεν έχει νόημα,άλλωστε με ανάλυση WVGA τι HD να δεις,σε όλα τα WVGA(800 x 480) το youtube app σου δίνει μόνο HQ αναπαραγωγή.

Χμ... Όμως έχω μια συσκευή που μπορεί να σε διαψεύσει για το HD.. Το omnia w ( αλλά με WP7.5 ), παίζει κανονικά HD βίντεο ( υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή μετά το HQ ) και αυτό με WVGA ανάλυση ( 800 x 480 ), αλλά με μεγαλύτερο ppi ( 252 ), από το advance ( 233 ). Ίσως να φταίει αυτό.. Βέβαια, όλα αυτά είναι "ψάχνω να βρω ελατώμματα εκεί που δεν υπάρχουν". :)

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα τι ακριβώς είναι το " samsung apps " και πως λειτουργεί. Δεν έχω διαβασει τους όρους που θέτουν για αυτήν την εφαρμογή. Είναι επί πληρωμή ή όχι. Αν την λειτουργήσω θα πρέπει να έχω κατάσταση 3g και χρήση πακέτων δεδομένων ;

SV 7 DMT Nikos Amateur Radio

V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS

Είναι μαγαζί εφαρμογών από τη Samsung όπως το play store της Google.

Δεν απαιτεί σύνδεση μόνο μέσω 3g. Μπορείς και με wifi κανονικά.

Μπορείς να το κάνεις απλά έχοντας πατημένο το κουμπί που κλείνει το τηλέφωνο και επιλέγοντας λειτουργία δικτύου δεδομένων... Αλλιώς ως widget έχω κατεβάσει το data enabler...

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Θα δοκιμάσω το data enabler. Καμιά ιδέα με το θέμα μου με το wifi?

Το πηρα κι εγω αφου εχασα το razr.

Το εχω και φορτιζει, ωστοσο ειδα στο ανοιχτο στα public οτι εχει χαμηλη φωτεινοτητα. Αυτο με χαλασε πολυ κι ενω ειχα αποφασισει να το αγορασω μπηκα σε δευτερες σκεψεις. Τελικα το πηρα.

Μιας και η συσκευη δεν εχει led που για μενα ειναι απαραιτητο, ποια εφαρμογη εκτος απο το noled χρησιμοποιειτε για να σας ειδοποιει για χαμενες κλησεις ?

Μιας και η συσκευη δεν εχει led που για μενα ειναι απαραιτητο, ποια εφαρμογη εκτος απο το noled χρησιμοποιειτε για να σας ειδοποιει για χαμενες κλησεις ?

Δλδ δεν έχει καμία ένδειξη ότι είχες κλήσεις??

Πρέπει να το ξεκλειδώσεις για να τις δεις αυτές??

Πρέπει να το ξεκλειδώσεις....και εγώ αφού το πήρα το κατάλαβα ,αλλά από την άλλη κάθε λίγο και λιγάκι το κοιτάω για να δω τα email

Ζήτησα απο το καταστημα " public " να μου περασουν αυτοι, την προστατευτικη μεμβρανη στο κινητο, φυσικα την συσκευη την αγορασα απο αυτους. Οι αθεοφοβοι μου ζητησαν για να την περασουν 10 ευρω και δεν ηταν και σιγουροι οτι θα την περνουσαν καλα.

Τους ειπα οτι ειναι ντροπη και λαθος στρατηγικη τετοια συμπεριφορα και εφυγα.

Εμεις φταιμε , τους δινουμε τα ωραια μας λεφτα και αντι να μας προσκυνανε , τετοιες δυσκολες εποχες , τους παρακαλαμε εμεις.

SV 7 DMT Nikos Amateur Radio

V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS

Με ποιά εφαρμογή βάζω επαφές στην αρχική οθόνη για να κάνω γρήγορες κλήσεις?Βρήκα μια της sony "top contacts". Ξέρετε κάποια άλλη?

εγώ ακόμα το περιμένω απο τα πάμπλικ, αλλά στο προηγούμενο ανδροειδές μου, χρησιμοποιούσα μια εφαρμογη που λέγεται dialer one και εχει και ταχείες κλήσεις, πατώντας κάποιο νουμερο παρατεταμένα...

TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network

http:// TWMN.net

Καλησπέρα στην παρέα. Προσανατολίζομαι στην αγορά κάρτας μνήμης sd. Είχα δει μια κάρτα 16gb class10 (16ευρώ) αλλά δυστυχώς αποσύρθηκε. Επειδή η αγορά θα γίνει από eshop έψαξα και βρήκα μία 16gb class4. Επειδή είναι κατώτερης κλάσης λέτε να έχω πρόβλημα με την ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων? Ψάχνοντας και για μεγαλύτερη βρήκα μία 32gb class4 προσφορά. Τι λέτε αξίζει η κλάσης 4 η να περιμένω για μεγαλύτερη. Γενικά η χρήση της θα είναι για αναπαραγωγή πολυμέσων (βίντεο, τραγούδια, εικόνες), αλλά για να περάσω κανένα παιχνίδι λέτε να έχω πρόβλημα. Η Kingston είναι καλή στις κάρτες για κινητά? Άμα είναι μεγαλύτερη η μνήμη λέτε να έχω ''αργό'' πρόβλημα??

δες και εδώ: http://www.pixmania-pro.gr/gr/gr/11364722/art/samsung/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%82-microsdhc-mb-msbga---%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85-10---32-g%CE%B2.html

μου φαίνονται πάμφθηνες...

TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network

http:// TWMN.net

Παιδιά έχω ακόμα μια απορία: Πήρα σήμερα μια micro SDHC 16GB class 10, την οποία αναγνώρισε το κινητό αμέσως και χωρίς πρόβλημα (δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δείχνει ως μνήμη 14 και κάτι -δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα- GB, πάντως όχι 16).

Anyway, η ερώτηση είναι πώς θα ορίσω κάτι να πηγαίνει στην κάρτα και όχι στο σύστημα? Είδα ότι κάποιες εφαρμογές το επιτρέπουν και κάποιες όχι, ΟΚ.

Όμως πώς θα ορίσω π.χ. οι φωτογραφίες ή τα βίντεο που βγάζω να αποθηκεύονται στην sd? Και πώς μπορώ να μεταφέρω στην sd αυτές που έχω ήδη τραβήξει και είναι στην μνήμη του κινητού?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)