KoMp Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) σκεφτομαι και γω την αγορα αυτου του κινητου, αμα δεν βρω σε ευκαιρια βεβαια το galaxy nexus, αφου εχω καλομαθει απο το ,bricked πλεον, nexus s μου Οι αποριες μου ειναι: 1) αμα η μπαταρια του παλιου μου nexus s, που απο ενα βιντεο unboxing που ειδα ειναι ιδια, μπορει να χρησιμοποιηθει σε σε αυτο το κινητο 2) ποση ειναι η ram που χρησιμοποιει το συστημα 3) αμα εχει χρησιμοποιησει καποιος καποιο benchmark για να δει τις επιδοσεις του. Σας ευχαριστω πολυ!! 1) δεν ξέρω 2) στην κατάσταση ram γράφει 458MB/555MB 3) στο quadrant που χρησιμοποίησα έβγαλε 2368. Edited October 29, 2012 by KoMp δε ξέρω άμα παίζει ρόλο που είχα χαμηλή μπαταρία και εξοικονόμηση ενέργειας ανοιχτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 στην κατάσταση ram γράφει 458MB/555MB 458mbs;;; Κάτι κάνεις λάθος.. Στη χειρότερη είμαι στα 360mbs... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegg Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Και η cosmote δεν το έχει καθόλου:cry: Ξέρει κανείς αν το είχαν στο παρελθόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoMp Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 458mbs;;; Κάτι κάνεις λάθος.. Στη χειρότερη είμαι στα 360mbs... Κι όμως τόση έχω... Μου πε και ένας φίλος πως είναι αρκετή... τι πρέπει να κάνω για να μειωθεί?? τι κάνω λάθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 γεια σας παιδια.... τελικα παραγγειλα το Samsung i9070 στην κοπελα μου... το παραγγειλα απο το birdphone.gr ηταν παρα πολυ εξυπηρετικη και το κιν το ειχα στα χερια μου σε λιγοτερο απο 24 ωρες.... το κιν ηταν μεσα στην συσκευασια του σφραγισμενο,το λεω αυτο γιατι ο αδελφος μου ειχε παρει το galaxy nexus απο ενα αλλο μαγαζι και η συσκευασια ηταν ανοιχτη... τελος παντον οσο αφορα το κιν.... στα 250 ευρω που εχει μαζι με τα μεταφορικα, δεν νομιζω οτι παιρνεις κατι καλυτερο,το κιν αξιζει και το τελευταιο ευρω.. η 4 αρα οθονη ειναι απιστευτη, το τελειο μεγεθος κατα την γνωμη μου 4 με 4,3.... ευχαριστω για την βοηθεια σας..... Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλημέρα, μια ερώτηση και από εμένα. Παρατήρησα μια υστέρηση στην ποιότητα ήχου, δύναμη σήματος και στερεοφωνικού διαχωρισμού (καθαρότητα) στην εφαρμογή ραδιοφώνου FM (όχι ιντερνετικό) στο εν λόγω κινητό και αναρωτιέμαι αν είναι γνώρισμα του Android ή αυτής της συσκευής... Στο Omnia II λάτρευα να ακούω ραδιόφωνο FM και μάλιστα η εφαρμογή του είχε και την δυνατότητα απευθείας εγγραφής όπου ήθελες (main memory or sd card) του προγράμματος που άκουγες εκείνη την ώρα σε mp3. Εδώ δυστυχώς όμως εδώ απογοήτευση τόσο από απόδοση όσο και εφαρμογή. Δοκίμασα να βρω εναλλακτικό ραδιόφωνο FM αλλά τζίφος, επίσης κάποιο sound plugin που να βελτίωνε τον ήχο αλλά όλα επηρεάζουν μόνο τον mp3 player και παρόμοιες εφαρμογές... Εχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή έπεσα σε μάλλον ελλατωματική συσκευή και πρέπει να κάνω αντικατάσταση..?? Ευχαριστώ Το ίδιο πρόβλημα με το ραδιόφωνο έχω και εγώ και νόμιζα ότι φταίνε τα ακουστικά. Και το mp3 από τα ακουστικά χάλια ακούγεται και μόλις τα βγάλω και ακούω από το ηχείο του τηλεφώνου όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 γεια σας !!! πως μπορεί κανείς να συνδέσει το κινητό σε ένα ασύρματο δίκτυο το οποίο είναι "hidden" ;;; το προσθέτω εγώ αλλά και πάλι δεν συνδέεται. ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Ρε παιδιά διάβασα στο gsmarena σχετικά με την ακουστικότητα του, ότι είναι το "αδύνατο του σημείο" και δύσκολα ακούς τον συνομιλητή σου καθαρά σε περιβάλλον με θόρυβο. Όντως η 'ενταση στο ηχείο είναι μέτρια έστω και ρυθμισμηση στο max???:worry: Edited October 31, 2012 by Kitieas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoMp Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Ρε παιδιά διάβασα στο gsmarena σχετικά με την ακουστικότητα του, ότι είναι το "αδύνατο του σημείο" και δύσκολα ακούς τον συνομιλητή σου καθαρά σε περιβάλλον με θόρυβο. Όντως η 'ενταση στο ηχείο είναι μέτρια έστω και ρυθμισμηση στο max???:worry: Αρχικά φαινότανε δυνατό μετά όμως διαπίστωσα πως δεν είναι... Κοίτα δεν έχει μεγάλο πρόβλημα και έξω να σαι και με μουσική στο αμάξι ακούγετε αλλά θα μπορούσε και καλύτερα... Ένας φίλος μου έχει ένα Ένας φίλος μου έχει ένα sony και ούτε με ησυχία μες στο σπίτι δεν άκουγα γι αυτό φοβόμουνα μήπως και το δικό μου ήταν ετσι αλλα όχι... Δεν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα Edited October 31, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Κι όμως τόση έχω... Μου πε και ένας φίλος πως είναι αρκετή... τι πρέπει να κάνω για να μειωθεί?? τι κάνω λάθος?? Με 3 λογαριασμούς mail, 2 launchers και καμιά 10αριά περίπου εφαρμογές, είμαι στα 280 - 290/555MB σταθερά.. Μεταφέρεις όσες εφαρμογές έχουν αυτή τη δυνατότητα στην εξωτερική κάρτα sd σου ( αυτή που έχεις προσθέσει εσύ στη συσκευή); Για να το δεις αυτό πας: Εφαρμογή --> Ρυθμίσεις --> Εφαρμογές --> Διαχείριση Εφαρμογών --> Όλα. Εκεί, αν είναι ενεργή η επιλογή: Μετακ. στην κάρτα SD, την επιλέγεις, για να μεταφέρεις ένα μεγάλο κομμάτι της εφαρμογής ( αν όχι όλη, δεν επιτρέπουν όλες οι εφαρμογές την ολική μεταφορά τους ) στην sd. Όμως, θα πρέπει να προσέξεις κάτι: αν κάποια από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς έχει widget(s), δεν τη μεταφέρεις στην sd, γιατί έτσι δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αντίστοιχο widget, παρά μόνο τη συντόμευσή της. Ένα δεύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να διακόπτεις τη λειτουργία των εφαρμογών που χρησιμοποίησες, αλλά δε χρησιμοποιείς εκείνη τη στιγμή. Για να το κάνεις αυτό πηγαίνεις: Εφαρμογή --> Ρυθμίσεις --> Διαχείριση Εφαρμογών --> Σε εκτέλεση --> Επιλέγεις κάθε μία που δεν τη χρησιμοποιείς και επιλέγεις Διακοπή. :) Αρχικά φαινότανε δυνατό μετά όμως διαπίστωσα πως δεν είναι... Κοίτα δεν έχει μεγάλο πρόβλημα και έξω να σαι και με μουσική στο αμάξι ακούγετε αλλά θα μπορούσε και καλύτερα... Ένας φίλος μου έχει ένα Δεν είναι δυνατό το ακουστικό και το ηχείο; :confused: Μαζί με το N8, είναι τα μοναδικά κινητά στα οποία αναγκάζομαι να μην έχω στη μέγιστη ένταση και το ακουστικό και το ηχείο, γιατί θα έχω πρόβλημα... :p Edited October 31, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 μια απορία γιατί μπερδεύτηκα... πόση μνήμη έχουμε για εφαρμογές?? μην πάθω τα ιδία με το desire φοβάμαι που μετά απο 5-6 εφαρμογές έλεγε low memory :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoMp Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Με 3 λογαριασμούς mail, 2 launchers και καμιά 10αριά περίπου εφαρμογές, είμαι στα 280 - 290/555MB σταθερά.. Μεταφέρεις όσες εφαρμογές έχουν αυτή τη δυνατότητα στην εξωτερική κάρτα sd σου ( αυτή που έχεις προσθέσει εσύ στη συσκευή); Για να το δεις αυτό πας: Εφαρμογή --> Ρυθμίσεις --> Εφαρμογές --> Διαχείριση Εφαρμογών --> Όλα. Εκεί, αν είναι ενεργή η επιλογή: Μετακ. στην κάρτα SD, την επιλέγεις, για να μεταφέρεις ένα μεγάλο κομμάτι της εφαρμογής ( αν όχι όλη, δεν επιτρέπουν όλες οι εφαρμογές την ολική μεταφορά τους ) στην sd. Όμως, θα πρέπει να προσέξεις κάτι: αν κάποια από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς έχει widget(s), δεν τη μεταφέρεις στην sd, γιατί έτσι δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αντίστοιχο widget, παρά μόνο τη συντόμευσή της. Ένα δεύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να διακόπτεις τη λειτουργία των εφαρμογών που χρησιμοποίησες, αλλά δε χρησιμοποιείς εκείνη τη στιγμή. Για να το κάνεις αυτό πηγαίνεις: Εφαρμογή --> Ρυθμίσεις --> Διαχείριση Εφαρμογών --> Σε εκτέλεση --> Επιλέγεις κάθε μία που δεν τη χρησιμοποιείς και επιλέγεις Διακοπή. :) Δεν είναι δυνατό το ακουστικό και το ηχείο; :confused: Μαζί με το N8, είναι τα μοναδικά κινητά στα οποία αναγκάζομαι να μην έχω στη μέγιστη ένταση και το ακουστικό και το ηχείο, γιατί θα έχω πρόβλημα... :p Για το ακουστικό μιλάω.. Το ηχείο είναι πολύ καλό... Όσο για την ram έκανα αυτά που μου πες κτλ και με πολλές εφαρμογές έφτασα και γω στα 300 :) :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 μια απορία γιατί μπερδεύτηκα... πόση μνήμη έχουμε για εφαρμογές?? μην πάθω τα ιδία με το desire φοβάμαι που μετά απο 5-6 εφαρμογές έλεγε low memory :p 1,9 GB εσωτερική μνήμη για εφαρμογές και βεβαια μπορείς να μεταφέρεις και σε κάρτα micro sd όσες μπορούν να μεταφερθούν(δεν μπορούν όλες να μεταφερθούν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos82 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δηλαδή για καλύτερη διαχείρηση της συσκευής (μεγαλύτερη ελεύθερη ram) επιβάλλεται να αγοράσουμε microsd? Στις microsd τι προσέχουμε?τι class είναι?πόσα gb έχει?Κάπου διάβασα ότι οι microsd επιβαρύνουν πολύ μια συσκευή.Ισχύει? Ποία η διαφορά microsd και microsdhc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Oοον αφορά τη συζήτηση για την ένταση του ακουστικού, εγώ το χαρακτηρίζω εκκωφαντικά δυνατό! Το έχω παράλληλα με ένα SIII και το Advance απλά έχει "διπλάσια" (ότι κι αν σημαίνει αυτό) ένταση στο αυτί! Αυτό που έχω είναι ένα λευκό, με ημερομηνία παραγγωγής τον 10/2012. Το βρίσκω βελτιωμένο στο hardware σε σχέση με το μαύρο που είχα και που ήταν από τα πρώτα στη γραμμή παραγωγής, δηλαδή τον 05/2012. Δεν ξέρω σε πόσους θα φανεί κουφό αυτό που θα πώ αλλά αύριο θα επιστρέψω το...SIII!!! Πως βρήκες το hardware info ως προς την ημ/νια παραγωγής? edit: Το βρήκα με *#12580*369# και μου έβγαλε RFCallDate :2012.10.15 Υποθέτω αυτό εννοείς,πάντως από εντάσεις ακουστικού/ηχείου σε όλα είναι super και δυνατό,χθες και ΄γω πούλησα το S3.....too much μου φάνηκε,πολύ καλό αλλά ορισμένα πράγματα αν δεν τα χρειάζεσαι νοιώθεις πως χαραμίζεις κατι τέτοιο κρατώντας το. Το Advance με κέρδισε σε όλα και όταν πάρει και jb θα ανέβει ακόμα πιο πολύ στα μάτια μου....είναι λίγο σοκ από το jb του S3 να γυρίσω σε gingerbread αλλά ΟΚ με κέρδισε με την ευχρηστία του και είναι αρκετά σβέλτο. Edited October 31, 2012 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravobip Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ 8GB ΜΝΗΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ 1,94. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited October 31, 2012 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 1.Δηλαδή για καλύτερη διαχείρηση της συσκευής (μεγαλύτερη ελεύθερη ram) επιβάλλεται να αγοράσουμε microsd? 2.Στις microsd τι προσέχουμε?α.τι class είναι?β.πόσα gb έχει?Κάπου διάβασα ότι οι microsd επιβαρύνουν πολύ μια συσκευή.γ.Ισχύει? Ποία η διαφορά microsd και microsdhc? 1. Ναί, γιατί το Android αποθηκεύει κυρίως στη ram του τις εφαρμογές και κατά δεύτερο λόγο στη mass storage του. 2.α. Οι διάφορες κλάσεις αναφέρονται στην ταχύτητα ανάγνωσης και στον τύπο αρχείων που μπορούν να "δεχτούν". Από wikipedia: Class 2 for SD video recording Class 4 and 6 for HD ~ Full HD video recording, Class 10 for Full HD video recording and HD still consecutive recording UHS Speed Class 1 for real-time broadcasts and large-size HD videos β. Όσο περισσότερα gbs, τόσος περισσότερος χώρος διαθέσιμος. γ. Επιβαρρύνουν τη συσκευή αν κοντεύεις να τη γεμίσεις, αν και πάλι δε νομίζω, αν είναι hc η κάρτα και σχετικά πρόσφατη η συσκευή. Για το hc δεν ξέρω κάτι παραπάνω, πέρα απ'τ' ότι σημαίνει High Capacity. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ 8GB ΜΝΗΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ 1,94. Μάλλον αναφέρονται συνδιαστικά σε ολόκληρη τη μνήμη της συσκευής: Ram ( 1,9gbs ) και Usb Storage ( 6gbs, αλλά τα 2+ gbs χρησιμοποιούνται από το λειτουργικό σύστημα ). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 1. Ναί, γιατί το Android αποθηκεύει κυρίως στη ram του τις εφαρμογές και κατά δεύτερο λόγο στη mass storage του. 2.α. Οι διάφορες κλάσεις αναφέρονται στην ταχύτητα ανάγνωσης και στον τύπο αρχείων που μπορούν να "δεχτούν". Από wikipedia: Class 2 for SD video recording Class 4 and 6 for HD ~ Full HD video recording, Class 10 for Full HD video recording and HD still consecutive recording UHS Speed Class 1 for real-time broadcasts and large-size HD videos β. Όσο περισσότερα gbs, τόσος περισσότερος χώρος διαθέσιμος. γ. Επιβαρρύνουν τη συσκευή αν κοντεύεις να τη γεμίσεις, αν και πάλι δε νομίζω, αν είναι hc η κάρτα και σχετικά πρόσφατη η συσκευή. Για το hc δεν ξέρω κάτι παραπάνω, πέρα απ'τ' ότι σημαίνει High Capacity. Μάλλον αναφέρονται συνδιαστικά σε ολόκληρη τη μνήμη της συσκευής: Ram ( 1,9gbs ) και Usb Storage ( 6gbs, αλλά τα 2+ gbs χρησιμοποιούνται από το λειτουργικό σύστημα ). Εννοείς rom μάλλον,η ram χρησιμοποιείται ως επεξεργαστική μνήμη και είναι ξεχωριστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos35 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Δείνω το εν λόγω κινητό του θέματος καινούργιο στο κουτί του, αχρησημοποίητο και με δυνατότητα παραλαβής απο το κατάστημα σήμερα μιας και σήμερα θα το πάρω...Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mag35 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Εβαλα εφαρμογη Advance task killer και σταματαει καποιες ςφαρμογες που τρεχουν και ετσι αυξανεται η μνημη.... αντε με το καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Εβαλα εφαρμογη Advance task killer και σταματαει καποιες ςφαρμογες που τρεχουν και ετσι αυξανεται η μνημη.... αντε με το καλο! Κάνεις λάθος. Κλείνει τις εφαρμογές και αυτές ανοίγουν ξανά. Αυτό γίνεται συνέχεια με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία άσκοπα και το λειτουργικό να μην δουλεύει όπως πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Εννοείς rom μάλλον,η ram χρησιμοποιείται ως επεξεργαστική μνήμη και είναι ξεχωριστή. Ωχ, ναι. Rom. :O Edited November 1, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvel Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Είμαι και εγω κάτοχος του Samsung galaxy s advance εδώ και 2 βδομάδες ... Με το κινητό δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα μεχρι που χτές παρατήρησα ενα πολυ μικρο πιξελ να είναι κολλημένο ή καμμενο,δε μπορώ να δικρίνω τι συμβαίνει απο τα δυο . Αν και κατέβασα μία εφαρμογη απο το μαρκετ για την επιδιορθωση των κολλημενων pixel ,δεν είχα καποιο αποτέλεσμα . Σημειωτέον , οτι το πιχελ ειναι σε αποχρωση του γαλάζιου και υποθετω οτι δεν ειναι καμμενο, γιατι λογικα θα επρεπε να ήταν μαύρο .Αν και είναι παρα πολυ μικρό και διακρινεται μετα δυσκολίας σε συγκεκριμένες αποχρώσεις π.χ ασπρο κοκκινο φοντο, με έχει προβληματίσει ... οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Το πας στο service και τους λες το πρόβλημα. Θα το δουν και θα σου απαντήσουν αν είναι μέσα στην εγγύηση ή όχι αν και λογικά θα πρέπει να είναι. Πολύ καλό service έχουνε στην Smartec. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλησπέρα, σήμερα πήρα κι εγώ το κινητό. Θα σας πω τις πρώτες μου εντυπώσεις. Καταρχάς το πήρα από public στο σύνταγμα (bye bye ομόνοια), μια φορά κι γω λοιπόν αξιώθηκα να πάω σε μεγάλο μαγαζί για αγορά. :lol: Έχει δυνατό ακουστικό, πιο δυνατό από του siii, ίσο με του sii, καλό ηχείο, δεν μπορω να μαι αντικειμενικός γιατί σε κάθε κινητό αμέσως βάζω την εφαρμογή equilizer. Ποιότητα κλήσης πολύ καλή, οθόνη πολύ καλή με ωραία χρωματα και καθαρή, του sii θάμπιζε κάπως, προφανώς ίδια ανάλυση σε μεγαλύτερη οθόνη. Στο ψητό τώρα, απιδιά το κινητό είναι πολύ γρήγορο! Σε άμεση σύγκριση με sii που έπεσε στα χερια μου προ ημερών, το μικρό κατέβαζε και εγκαθιστούσε τις εφαρμογές πιο γρήγορα! Δεν το πίστευα! Πιστεύω ότι για τα λεφτά του είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή και γενικά για κάποιον που δεν θέλει να ξοδέψει μια περιουσία και θέλει ένα κινητό σε καλό μέγεθος αλλά ούτε πολύ μικρό ούτε παντόφλα. Το μόνο θέμα που είχα ήταν με το mobile internet της κοτε που δεν πήρε αυτόματα τις ρυθμίσεις, το κατάλαβα (έμπαινε με wap, δεν ξέρω τις χρεώσεις :cry:) και έψαξα και έβαλα τις σωστές ρυθμίσεις. Είδα ότι έχει λογισμικό 2.3.6, είναι το τελευταίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts