Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν9-00 (Γενικός Σχολιασμός)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλήσπερα!!!ήρθε το κινητό σμρ! :up: όλα άψογα και έκανε μόλις μια βδομάδα μαζί με το σκ!!! δυστυχώς έχω πολύ διαβασμα και δε προλαβαίνω να ασχοληθώ πάρα πολύ αλλά σαν πρώτη εντύπωση άψογο πολύ καλύτερο live απ ότι στα βιντεο και στις φωτο. μέσα στο σκ θα αρχίσω τις απαραίτητες μόντες:D

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλήσπερα!!!ήρθε το κινητό σμρ! :up: όλα άψογα και έκανε μόλις μια βδομάδα μαζί με το σκ!!! δυστυχώς έχω πολύ διαβασμα και δε προλαβαίνω να ασχοληθώ πάρα πολύ αλλά σαν πρώτη εντύπωση άψογο πολύ καλύτερο live απ ότι στα βιντεο και στις φωτο. μέσα στο σκ θα αρχίσω τις απαραίτητες μόντες:D

Με γειες!! :D:D

Καλορίζικο! Αλλαξε και το αβαταρ τώρα :P όχι σαν τον Νίκο που νοσταλγεί τις παλιατζούρες

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• 2 weeks later...
Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση,ποιόν προτείνετε για καλύτερο browser στο n9 κυρίως απο θέμα ταχύτητας αλλά και smoothness? Edited by sm0k3

τον μαμα ;)

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Τον μαμά με User Agent απο iOS :ninja:

O firefox ποτέ δεν με βόλεψε, ασε που κολλούσε μερικές φορές. Εχω βάλει και τον Opera για "δύσκολα" site αλλα απο την στιγμή που άλλαξα τον User Agent όλα πάνε σφαίρα (σχεδόν).

Τον User Agent τον αλλάζεις με το N9QT. Δες το συνοδευτικό pdf για τις οδηγίες. Πρέπει νομίζω να κάνεις Inception (που επίσης μπορεί να γίνει απο το N9QT).

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

αξίζει να πειράξω τον user agent στο μαμα; τι θα κερδισω;

- Oneplus 12

αξίζει να πειράξω τον user agent στο μαμα; τι θα κερδισω;

ταχύτητα και απόκριση. Για εμένα αξίζει. Οπως αξίζει να κάνεις inception για να βάλεις στην status bar οτι εχει σχέση μαζί και με τα toggles. Σιγα σιγα gsir :) θα το φέρεις στα μέτρα σου

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

το χω φέρει ήδη φίλε μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. καταφερα να συγχρονισω περασα n9qtweak, εκανα inception, περασα ολα τα toggles και fastern9. ενταξει το κινητο ειναι αψογο και δε μου λειπει κατι. απλά μαθαινω απο σας τους πιο εμπειρους με τη συσκευη

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις.

Edited by impreza_sti

- Oneplus 12

Τον μαμά με User Agent απο iOS :ninja:

O firefox ποτέ δεν με βόλεψε, ασε που κολλούσε μερικές φορές. Εχω βάλει και τον Opera για "δύσκολα" site αλλα απο την στιγμή που άλλαξα τον User Agent όλα πάνε σφαίρα (σχεδόν).

Τον User Agent τον αλλάζεις με το N9QT. Δες το συνοδευτικό pdf για τις οδηγίες. Πρέπει νομίζω να κάνεις Inception (που επίσης μπορεί να γίνει απο το N9QT).

εμενα δεν μ αλλαζει ua το n9qtweak.εχω inception εβαλα στη homescreen to Button για αλλαγη ua επιλεγω το 1 (ios) Αλλα δεν γινεται τιποτα.υπαρχει κατι αλλο;

εκανα γκαφα.επρεπε να πληκτρολογησω Ι (γιωτα) κι οχι 1 (ενα) τη στραβωμαρα μου μεσα..το ξανακανα και εβγαλε μυνημα οτι αλλαξε επιτυχως αλλα δεν βλεπω καμμια αλλαγη.τι αλλο να κανω;

Edited by gaiosgf

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Μετα απο λιγους μηνες με το κινητο αποφασισα να του βαλω πωλητηριο.αν και ειναι πανεμορφο,κομψο και πολυ ψαρωτικο για αυτους που δεν το ξερουν και δεν εχουν ιδεα πως να το χρησιμοποιησουν,εμενα προσωπικα δεν με βολεψε.κατι ο πολυ χαλια browser (δοκιμασα και firefox),κατι οι λιγοστες εφαρμογες(η αληθεια ειναι οτι αν ειχε κανα tapatalk,κανα παιχνιδακι ακομα και υποστηριξα video call skype μπορει να το κρατουσα) ετσι αποφασισα να το δωσω για να παω σε wp8(ξερω ξερω μην αρχισετε να πετατε πετρες,απλα μου αρεσει το μινιμαλιστικο στυλ τους και θελω να ξαναδοκιμασω wp μετα απο το επιτυχημενο περασμα απο wp7.5 με htc titan).

@dimosxania ηηηη πιπέρι! Πάνε στα WP και περιμένουμε εντυπώσεις. Αλλά και εσύ ρε παιδάκι μου καλά τα Lumia δεν λέω αλλά WP? Νομίζεις εκεί θα βρεις πολλές εφαρμογές; Πέρνα πρώτα απο τα φορουμ και δες τι παίζει πριν κάνει το μεγάλο βήμα. Απο την αλλη αφου σου άρεσαν τα 7,5 ε μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα με τα 8αρια.

@gaiosgf Δοκίμασε εδώ http://www.whatsmyuseragent.com/ θα πρέπει να σου λέει ότι έχεις iOS agent

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

@dimosxania ηηηη πιπέρι! Πάνε στα WP και περιμένουμε εντυπώσεις. Αλλά και εσύ ρε παιδάκι μου καλά τα Lumia δεν λέω αλλά WP? Νομίζεις εκεί θα βρεις πολλές εφαρμογές; Πέρνα πρώτα απο τα φορουμ και δες τι παίζει πριν κάνει το μεγάλο βήμα. Απο την αλλη αφου σου άρεσαν τα 7,5 ε μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα με τα 8αρια.

@gaiosgf Δοκίμασε εδώ http://www.whatsmyuseragent.com/ θα πρέπει να σου λέει ότι έχεις iOS agent

Ώστε εσύ aliengoa λειτουργείς ως κυματοθραύστης και δεν αφήνεις το κόσμο να περάσει"απεναντι"??? χαχαχα

dimosxania, αν σου άρεσαν τα 7ρια τότε τα 8ρια θα σου έρθουν κουτί. Με Νόκια πάντα.....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

ουυυ σιξ χαντρεντ σιξτι σιξ.... Μπαίνεις ακόμα εδώ χαχαχα...

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Καλα καθηστε να το πουλησω πρωτα(πραγμα που ειναι ψιλοδυσκολο) και μετα βλεπουμε για νοκια wp8.

μαυρο 16αρι και λεω για 190 ευρα.υπεραριστη κατασταση με πολλα εξτρα αλλα δυστηχως ενας μονο μου το ζητησε και μου ελεγε για 150.αν ειναι να το δωσω τοσο καλυτερα να το κορνιζαρω και να το βαλω στον τοιχο να το χαιρομαι:p

Προσοχή με τις εφαρμογές στο background. Το είχα γράψει και παλαιότερα, Σήμερα άφησα τον Opera λίγο στο background και μετά το έκλεισα με τον γνωστό τροπο swype.

Αμ δε! Αυτό συνέχισε να τρέχει κανονικά με αποτέλεσμα μέσα σε 7 ώρες απο 98% να βλέπω 57%. Το επιβεβαίωσα και απο το battery monitor και απο το conky. Οποτε σε τέτοια προγράμματα να κάνετε quit απο το μενού.

Με το wazzapp nightly edition δεν είχα θέματα στο background!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

δε ξερω αν το χετε παρατηρησει αλλα στον dialer οταν πληκτρολογεις έναν αριθμό ο ήχος στο πατημα καθε πληκτρου ειναι αρκετα δυνατος καμία σχέση με τους υπόλοιπους! υπάρχει τρόπος να τον απενεργοποιήσεις; τι ακριβώς παίζει με την ένταση του ήχου του n9 γιατί προφανώς τον έχουν χαμηλωμένο.

- Oneplus 12

Στο jolla στο φατσοβιβλιο είδα πως πέρασαν το sailfish στο nexus 7. Και επόμενο λένε το ν9

το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!!

Lumia 1020 : Rules!!!

Νokia N9: Have no rules!!!

Στο jolla στο φατσοβιβλιο είδα πως πέρασαν το sailfish στο nexus 7. Και επόμενο λένε το ν9

Official σελιδα της jolla η οχι?

Πετα ενα λινκ