gsir Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Καλήσπερα!!!ήρθε το κινητό σμρ! :up: όλα άψογα και έκανε μόλις μια βδομάδα μαζί με το σκ!!! δυστυχώς έχω πολύ διαβασμα και δε προλαβαίνω να ασχοληθώ πάρα πολύ αλλά σαν πρώτη εντύπωση άψογο πολύ καλύτερο live απ ότι στα βιντεο και στις φωτο. μέσα στο σκ θα αρχίσω τις απαραίτητες μόντες:D Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Καλήσπερα!!!ήρθε το κινητό σμρ! :up: όλα άψογα και έκανε μόλις μια βδομάδα μαζί με το σκ!!! δυστυχώς έχω πολύ διαβασμα και δε προλαβαίνω να ασχοληθώ πάρα πολύ αλλά σαν πρώτη εντύπωση άψογο πολύ καλύτερο live απ ότι στα βιντεο και στις φωτο. μέσα στο σκ θα αρχίσω τις απαραίτητες μόντες:D Με γειες!! :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Καλορίζικο! Αλλαξε και το αβαταρ τώρα :P όχι σαν τον Νίκο που νοσταλγεί τις παλιατζούρες Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm0k3 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση,ποιόν προτείνετε για καλύτερο browser στο n9 κυρίως απο θέμα ταχύτητας αλλά και smoothness? Edited June 19, 2013 by sm0k3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 τον μαμα ;) Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm0k3 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 τον μαμα ;) Είδα ότι αυτοί οι 2 τρέχουν πολύ καλά,μήπως τους έχει δοκιμάσει κάποιος απο εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Τον μαμά με User Agent απο iOS :ninja: O firefox ποτέ δεν με βόλεψε, ασε που κολλούσε μερικές φορές. Εχω βάλει και τον Opera για "δύσκολα" site αλλα απο την στιγμή που άλλαξα τον User Agent όλα πάνε σφαίρα (σχεδόν). Τον User Agent τον αλλάζεις με το N9QT. Δες το συνοδευτικό pdf για τις οδηγίες. Πρέπει νομίζω να κάνεις Inception (που επίσης μπορεί να γίνει απο το N9QT). Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 αξίζει να πειράξω τον user agent στο μαμα; τι θα κερδισω; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 αξίζει να πειράξω τον user agent στο μαμα; τι θα κερδισω; ταχύτητα και απόκριση. Για εμένα αξίζει. Οπως αξίζει να κάνεις inception για να βάλεις στην status bar οτι εχει σχέση μαζί και με τα toggles. Σιγα σιγα gsir :) θα το φέρεις στα μέτρα σου Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) το χω φέρει ήδη φίλε μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. καταφερα να συγχρονισω περασα n9qtweak, εκανα inception, περασα ολα τα toggles και fastern9. ενταξει το κινητο ειναι αψογο και δε μου λειπει κατι. απλά μαθαινω απο σας τους πιο εμπειρους με τη συσκευη --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Edited June 20, 2013 by impreza_sti Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Τον μαμά με User Agent απο iOS :ninja: O firefox ποτέ δεν με βόλεψε, ασε που κολλούσε μερικές φορές. Εχω βάλει και τον Opera για "δύσκολα" site αλλα απο την στιγμή που άλλαξα τον User Agent όλα πάνε σφαίρα (σχεδόν). Τον User Agent τον αλλάζεις με το N9QT. Δες το συνοδευτικό pdf για τις οδηγίες. Πρέπει νομίζω να κάνεις Inception (που επίσης μπορεί να γίνει απο το N9QT). εμενα δεν μ αλλαζει ua το n9qtweak.εχω inception εβαλα στη homescreen to Button για αλλαγη ua επιλεγω το 1 (ios) Αλλα δεν γινεται τιποτα.υπαρχει κατι αλλο; εκανα γκαφα.επρεπε να πληκτρολογησω Ι (γιωτα) κι οχι 1 (ενα) τη στραβωμαρα μου μεσα..το ξανακανα και εβγαλε μυνημα οτι αλλαξε επιτυχως αλλα δεν βλεπω καμμια αλλαγη.τι αλλο να κανω; Edited June 19, 2013 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Με ios ua εχει θεματα. Edited June 20, 2013 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosxania Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μετα απο λιγους μηνες με το κινητο αποφασισα να του βαλω πωλητηριο.αν και ειναι πανεμορφο,κομψο και πολυ ψαρωτικο για αυτους που δεν το ξερουν και δεν εχουν ιδεα πως να το χρησιμοποιησουν,εμενα προσωπικα δεν με βολεψε.κατι ο πολυ χαλια browser (δοκιμασα και firefox),κατι οι λιγοστες εφαρμογες(η αληθεια ειναι οτι αν ειχε κανα tapatalk,κανα παιχνιδακι ακομα και υποστηριξα video call skype μπορει να το κρατουσα) ετσι αποφασισα να το δωσω για να παω σε wp8(ξερω ξερω μην αρχισετε να πετατε πετρες,απλα μου αρεσει το μινιμαλιστικο στυλ τους και θελω να ξαναδοκιμασω wp μετα απο το επιτυχημενο περασμα απο wp7.5 με htc titan). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 @dimosxania ηηηη πιπέρι! Πάνε στα WP και περιμένουμε εντυπώσεις. Αλλά και εσύ ρε παιδάκι μου καλά τα Lumia δεν λέω αλλά WP? Νομίζεις εκεί θα βρεις πολλές εφαρμογές; Πέρνα πρώτα απο τα φορουμ και δες τι παίζει πριν κάνει το μεγάλο βήμα. Απο την αλλη αφου σου άρεσαν τα 7,5 ε μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα με τα 8αρια. @gaiosgf Δοκίμασε εδώ http://www.whatsmyuseragent.com/ θα πρέπει να σου λέει ότι έχεις iOS agent Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 @dimosxania ηηηη πιπέρι! Πάνε στα WP και περιμένουμε εντυπώσεις. Αλλά και εσύ ρε παιδάκι μου καλά τα Lumia δεν λέω αλλά WP? Νομίζεις εκεί θα βρεις πολλές εφαρμογές; Πέρνα πρώτα απο τα φορουμ και δες τι παίζει πριν κάνει το μεγάλο βήμα. Απο την αλλη αφου σου άρεσαν τα 7,5 ε μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα με τα 8αρια. @gaiosgf Δοκίμασε εδώ http://www.whatsmyuseragent.com/ θα πρέπει να σου λέει ότι έχεις iOS agent Ώστε εσύ aliengoa λειτουργείς ως κυματοθραύστης και δεν αφήνεις το κόσμο να περάσει"απεναντι"??? χαχαχα dimosxania, αν σου άρεσαν τα 7ρια τότε τα 8ρια θα σου έρθουν κουτί. Με Νόκια πάντα.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 ουυυ σιξ χαντρεντ σιξτι σιξ.... Μπαίνεις ακόμα εδώ χαχαχα... Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Πονάει το δόντι βλέπεις... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosxania Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Καλα καθηστε να το πουλησω πρωτα(πραγμα που ειναι ψιλοδυσκολο) και μετα βλεπουμε για νοκια wp8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πόσο λες να το δώσεις; Είναι το 64αρι; Μαύρο; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosxania Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 μαυρο 16αρι και λεω για 190 ευρα.υπεραριστη κατασταση με πολλα εξτρα αλλα δυστηχως ενας μονο μου το ζητησε και μου ελεγε για 150.αν ειναι να το δωσω τοσο καλυτερα να το κορνιζαρω και να το βαλω στον τοιχο να το χαιρομαι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Προσοχή με τις εφαρμογές στο background. Το είχα γράψει και παλαιότερα, Σήμερα άφησα τον Opera λίγο στο background και μετά το έκλεισα με τον γνωστό τροπο swype. Αμ δε! Αυτό συνέχισε να τρέχει κανονικά με αποτέλεσμα μέσα σε 7 ώρες απο 98% να βλέπω 57%. Το επιβεβαίωσα και απο το battery monitor και απο το conky. Οποτε σε τέτοια προγράμματα να κάνετε quit απο το μενού. Με το wazzapp nightly edition δεν είχα θέματα στο background! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 δε ξερω αν το χετε παρατηρησει αλλα στον dialer οταν πληκτρολογεις έναν αριθμό ο ήχος στο πατημα καθε πληκτρου ειναι αρκετα δυνατος καμία σχέση με τους υπόλοιπους! υπάρχει τρόπος να τον απενεργοποιήσεις; τι ακριβώς παίζει με την ένταση του ήχου του n9 γιατί προφανώς τον έχουν χαμηλωμένο. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Στο jolla στο φατσοβιβλιο είδα πως πέρασαν το sailfish στο nexus 7. Και επόμενο λένε το ν9 Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Στο jolla στο φατσοβιβλιο είδα πως πέρασαν το sailfish στο nexus 7. Και επόμενο λένε το ν9 Official σελιδα της jolla η οχι? Πετα ενα λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Στο Jolla argentina Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts