gsir Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 μια χαρά το βλέπω να τρέχει το sailfish στο n950 . γτ οχι κ στο n9 καποια στιγμη? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionhead Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 δεν αργει... παντως θα εχουμε ποικιλία http://www.youtube.com/watch?v=cVVrj8nymwM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 δεν αργει... παντως θα εχουμε ποικιλία http://www.youtube.com/watch?v=cVVrj8nymwM Για bootanimation περνας οτι θελεις με n9qt Καμια σχεση δεν εχει το παραπανω βιντεο με το sailfish στο n9 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 παιδια βρηκα απο γνωστο μου Ν9 64αρι με 6 μηνες υπολοιπο εγγυησης στα 120 ευρω..αξιζει?τι να προσεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Αυτό στο insomnia εννοείς; Στα δύο θέματα του Ν9 και σε απάντηση στον gsir έχουμε αναλύσει τα υπέρ και τα κατά του να πάρεις σήμερα ένα Ν9 τόσο εγώ όσο και ο nikos523. ΥΓ. Πάντως, από το κινητό του αβατάρ σου είναι πολύ καλύτερο :P Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Aν μιλάμε γι'αυτό από το insomnia, χαλαρά το έπαιρνα αν έπαιζαν λεφτά. Aπλά είναι γερό μανίκι το στήσιμο του. Σε σχέση με κάποιο Android, είναι πολύ πιο δύσκολο... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλά χειρότερο απο symbian δεν είναι :P Για το ανδροιδ αστο, κανείς δεν το φτάνει... :P Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Aν μιλάμε γι'αυτό από το insomnia, χαλαρά το έπαιρνα αν έπαιζαν λεφτά. Aπλά είναι γερό μανίκι το στήσιμο του. Σε σχέση με κάποιο Android, είναι πολύ πιο δύσκολο... δηλαδη; γιατι ειναι δυσκολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 δηλαδη; γιατι ειναι δυσκολο; Λόγω μικρής κοινότητας ρε συ... Συν του ότι πολλά γίνονται με το χέρι και μόνο... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 αυτη ειναι η μαγεια του να εχεις Ν9 (ή Ν900).Γιατι μπορεις να κανεις οτι θελεις εσυ (χαρις στην κοινοτητα βεβαια) κι οχι να εχεις ετοιματζιδηκες λυσεις.Αυτες οι συσκευες ειναι γι αυτους που τους αρεσει ν ασχολουνται μ αυτα. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 έχοντας διαβάσει πολυ πράγμα για το n9 το παρήγγειλα πριν κανα 3ημερο καινούργιο :happy: Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 αυτη ειναι η μαγεια του να εχεις Ν9 (ή Ν900).Γιατι μπορεις να κανεις οτι θελεις εσυ (χαρις στην κοινοτητα βεβαια) κι οχι να εχεις ετοιματζιδηκες λυσεις.Αυτες οι συσκευες ειναι γι αυτους που τους αρεσει ν ασχολουνται μ αυτα. Mα δεν διαφωνώ. Tέτοιος είμαι άλλωστε, του δύσκολου και μπελαλίδικου δρόμου (s60v3)... Δεν θα είναι οπότε κάτι καινούριο για μένα σαν ιδέα, τα εργαλεία και οι κοινότητες αλλάζουν... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 παιδια βρηκα απο γνωστο μου Ν9 64αρι με 6 μηνες υπολοιπο εγγυησης στα 120 ευρω..αξιζει?τι να προσεξω? Πες τον φιλο σου να απανταει στα πμ αν πραγματικα ειναι γνωστος σου......! Πιστευω δεν αξιζει, αστο καλυτερα.. Αφου εχεις το lumia, τι να το κανεις? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 εχω και ενα optimus 2x σαν δευτερο..απλα παντα ηθελα να παρω μαεμο συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 ε, τότε πάρτο, ασυζητητί! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 ε, τότε πάρτο, ασυζητητί! Αν το προλάβει, χαλάλι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 καλα ρε παιδια τι συζητατε; 120 ευρω 64αρι κιολας n9; ακομα και wp fanboy θα το επερνε.. tolispao13 αμα δεν το παρεις το περνω εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 @tolispao13 πολύ φθηνή μου φαίνεται η συσκευή ακόμα και μεταχειρισμένη. βέβαια το παιδί έχει καλές κριτικές αλλά θα το εμπιστευόσουν αν δε το βλεπες από κοντά; είναι σίγουρο ότι είναι original λευκό και όχι ένα μαυρο η μπλε 64αρι με housing? κι εγώ το ζαχάρωνα αλλα προτιμησα να το παρω καινούργιο αν και 16αρι.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 gsir τελικά απο που την έκανες την αγορά; Περιμένουμε εντυπώσεις και ότι χρειαστείς είμαστε εδώ. Μπορείς να μπεις και στην σελίδα στο fb που έχω στην υπογραφή μου. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 στη σελίδα σου έχω γίνει ήδη μέλος :D! το κινητό το πήρα από εδώ. είχα βρεί 2 μαγαζάκια στη γερμανία(αντιστοιχα σκρουτζομαγαζα εδω) εγγυημένα και είπα θα περιμένω 2 μέρες να περάσει το σκ και βγήκε out of stock. μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στο παραπάνω. ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. μόλις το χω στα χέρια μου θα σας πω εντυπώσεις από την συναλλαγή! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 τελικα ακυρο.ανεβασε την τιμη στα 150.οποτε τρωει ακυρο απο μενα.φιλε gsir το πηρες 220 καινουργιο?γινετε αντικαταβολη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 τελικα ακυρο.ανεβασε την τιμη στα 150.οποτε τρωει ακυρο απο μενα.φιλε gsir το πηρες 220 καινουργιο?γινετε αντικαταβολη? δημοπρασία την έχει δει?? :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Πάντως και 150 αν είναι σε καλή κατάσταση, νο προμπλεμ! Για 64άρι μιλάμε! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 120 βλέπω ακόμα. Δεν απαντάει πάντως στα πμ. Ούτε ιμει δίνει, ούτε φωτογραφίες, ούτε τίποτα. Να του πείς δηλαδή ανταλλαγή με σ4 άριστο και να του στείλεις πέτρα μπας και συνέλθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 τελικα ακυρο.ανεβασε την τιμη στα 150.οποτε τρωει ακυρο απο μενα.φιλε gsir το πηρες 220 καινουργιο?γινετε αντικαταβολη? καινουργιο φιλε +18Ε έξοδα αποστολης στην ελλαδα. όχι φίλε μου μέσω paypal. αν δεν έχεις και το θες τοσο πολυ το κινητο αγγαρεψε εναν γνωστό σου με Paypal να το παραγγηλετε. λογικά μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα το έχω και θα γράψω πως πήγε η συναλλαγή. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts