pabaras Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 εσυ τι εκδοση εχεις??? τωρα θα περιμενω κι αλλες απαντησεις και θα δω τι θα κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Προσφατα πηρα ενα ipad 3 wifi και θελω να μαθω αν ειναι ασφαλες να το κανω ή να περιμενω να τελιωσει η εγγυηση του.... Περιμενω απαντησεις :p...Εσεις τι μου προτεινεται?? Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος αρκεί να προσέχεις τι κατεβάζεις στην συσκευή σου. Cracked εφαρμογές απο Cydia πχ θα σε οδηγήσουν σε αρκετά restore. Το jb πλέον είναι νόμιμο και στην χειρότερη με restore set up as new το ipad θα είναι σαν να βγήκε από το κουτί. Αν θές την γνώμη μου διάβασε λίγα πράγματα γύρω απο το jb τι σου προσφέρει και θα δείς ότι οι σπασμένες εφαρμογές είναι το λιγότερο. :) Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabaras Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 και μηπως ξερεις και που μπορω να τα διαβασω αυτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 και μηπως ξερεις και που μπορω να τα διαβασω αυτα?? Γίνομαι γραφικός αλλά..... Google is your friend Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 χαιρετω το φορουμ , εχω κανει και γω jb με το αψεντι και ολα καλα κανενα προβλημα, γενικα το itunes το χρησιμοποιητε τωρα καθόλου? επίσης για backup τι να κανω, καμμια εφαρμογη απο το cydia? επίσης κατι για να ανοιγει το file system του κινητου απο υπολογιστη υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 χαιρετω το φορουμ , εχω κανει και γω jb με το αψεντι και ολα καλα κανενα προβλημα, γενικα το itunes το χρησιμοποιητε τωρα καθόλου? επίσης για backup τι να κανω, καμμια εφαρμογη απο το cydia? επίσης κατι για να ανοιγει το file system του κινητου απο υπολογιστη υπαρχει? Τι εννοείς αν χρησιμοποιούμε το iTunes;;; Με το iTunes κάνουμε backup τις εφαρμογές απο app store, επαφές, ημερολόγια (γίνονται και μέ iCloud ) περνάμε μουσική ταινίες στην συσκευή μας κ.α. Αν εννοείς για να κάνεις backup τα tweaks απο cydia υπάρχει το pkgbackup και το xbackup (θα τα βρείς στο cydia), μην τα κατεβάσεις σπασμένα μπορεί να έχεις πρόβλημα, αξίζουν τα λεφτά τους. Για το file system όπως για το iPhone υπάρχει το ifile για τον υπολογιστή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ifunbox. Αλλά αν δεν είσαι εξοικιωμένος με το λειτουργικό μην επιχειρήσεις τίποτα περίεργο πριν διαβάσεις λίγο και το μάθεις. :) Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabaras Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 θελω να ρωτησω και κατι τελευταιο πως θα μπορουσα να βαλω εφαρμογες μεσα...τι θα χρειαστω δηλαδη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 θελω να ρωτησω και κατι τελευταιο πως θα μπορουσα να βαλω εφαρμογες μεσα...τι θα χρειαστω δηλαδη??? Έχεις φτιάξει apple id (θα στο ζήτησε όταν ενεργοποίησες το iPad για πρώτη φορά) για να κατεβάζεις απο app store; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabaras Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 ναι εννοειται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 ναι εννοειται :) Είναι τότε άνοιξε το app store και κατέβασε ότι θες. Εκτός αν ρωτάς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα... Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Επίσης παρατήρησα βρε παιδιά ότι η μπαταρία δείχνει ότι θέλει ανεβαίνει κατεβαίνει αλλα κρατάει το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabaras Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Είναι τότε άνοιξε το app store και κατέβασε ότι θες. Εκτός αν ρωτάς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα... ναι δεν καταλαβες ρωτησα οτι οταν το κανω jb πως θα μπορουσα να βαλω apps γιατι απο οτι ξερω θελει εναν περιεργο τροπο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ναι δεν καταλαβες ρωτησα οτι οταν το κανω jb πως θα μπορουσα να βαλω apps γιατι απο οτι ξερω θελει εναν περιεργο τροπο :wacko: Τι περίεργο τρόπο ? κατεβάζεις απο το app store και εγκαθιστώνται κανονικά .το ιδιο ισχύει και για εφαρμογές απο cydia Αν ενοεις cracked ψαξου λιγο ,προσωπικά ειμαι αντίθετος και δημιουργούν αρκετά προβλήματα. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 προσωπικα μετα απο 9 μηνεςι "σπασμενων" εφαρμογων, δεν εχω κανενα προβλημα. Ισως να ειμαι τυχερος. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Και πως ξέρεις ποια σπασμένα είναι καλα? δηλαδή βλέπω κ γω 2-3 προτάσεις στο instalous αλλα δεν ξέρω ποιο είναι καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Και πως ξέρεις ποια σπασμένα είναι καλα? δηλαδή βλέπω κ γω 2-3 προτάσεις στο instalous αλλα δεν ξέρω ποιο είναι καλο. Κατέβασε άφοβα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να κοιτάς μόνο ποσά download έχει η κάθε εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabaras Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 instalous τι ειναι αυτο ρε παιδια για πειτε και σε μενα???πρεπει να το εχω μαζι με το cydia?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 instalous τι ειναι αυτο ρε παιδια για πειτε και σε μενα???πρεπει να το εχω μαζι με το cydia?? http://www.infobarrel.com/What_is_Installous Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Τελευταία κάνει νερά το installous. Πολυ καθυστέρηση κ δεν κατεβαίνουν οι εφαρμογές. Ειδικά τα παιχνίδια τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaIIen Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 καλησπέρα έχω ενα jailbroken iphone 3GS σε έκδοση 4.2.1. Το είχα κάνει τότε με green poison. Σκέφτομαι να πάω σε έκδοση 5.1.1, προτείνεται η αναβάθμιση ή οχι. Υπάρχει κάποιο guide που μπορώ να ακολουθήσω για την περίπτωση μου; Δεν με νοιάζει τόσο πολύ αν χάσω τα apps μου οπότε σκεφτόμουν αν θα πρέπει να το κάνω upgrade σε official 5.1.1 και κατόπιν να κάνω jailbreak με absinth. Πάει καιρός που έκανα το τελευταίο upgrade και jailbreak και τα έχω ξεχάσει λίγο. Επίσης ο κύριος λόγος που κάνω το upgrade είναι για το icloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magichoom Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) παιδιά, έχω αγοράσει ένα 4s από Βουλγαρία και είναι κλειδωμένο σε m-tel. υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω factory unlock? Edited August 2, 2012 by magichoom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 παιδιά, έχω αγοράσει ένα 4s από Βουλγαρία και είναι κλειδωμένο σε m-tel. υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω factory unlock? Σύμφωνα με αυτό http://support.apple.com/kb/HT1937 μπορείς να επικοινωνήσεις με την εταιρία και να ζητήσεις factory unlock. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabaras Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει??ειχα κανει jb το ipad3 5.1.1 και οταν μια μερα εκανα restart το ipad...ολες οι σπασμενες εφαρμογες που ειχα κατεβασει απο το installous δεν δουλευαν..παω να το ξανακανω jb και μου λεει οτι ειναι ηδη ενω εγω δεν μπορω να ξεκινησω τιποτα απο cydia μεχρι και installous...τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει??ειχα κανει jb το ipad3 5.1.1 και οταν μια μερα εκανα restart το ipad...ολες οι σπασμενες εφαρμογες που ειχα κατεβασει απο το installous δεν δουλευαν..παω να το ξανακανω jb και μου λεει οτι ειναι ηδη ενω εγω δεν μπορω να ξεκινησω τιποτα απο cydia μεχρι και installous...τι να κανω??? Καν του ενα hard reset αν δεν στρώσει κάνεις restore και set up as new και μετά παλι jb . Αλλα επειδή εισαι ηδη jb η καλύτερη λυση για restore ειναι να κατεβάσεις το firmware που εισαι και να το περάσεις με shift και restore . Περίμενε βέβαια μήπως κάποιο παιδι εχει κάποια καλύτερη λύση. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maria_87 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Παιδιά γεια σας!!!Να πω για αρχή πως είμαι άσχετη από όλα αυτά.Έχω πάρει όλες τις σελίδες σας και διαβάζω μήπως και καταλάβω πως κάνουμε jailbreak σε iphone 4s, αλλά δεν τα καταλαβαίνω και καλά.Θέλω να κάνω jailbreak για να κατεβάζω εφαρμογές που χρειάζομαι..αλλά κανείς δε μπορεί να με βοηθήσει με κάποιες παραπάνω πληροφορίες.Γνωρίζετε πως γίνεται ή κάποιο site που να λέει τα βήματα απλά και κατανοητά?Έχω βρει ένα site αλλά δε ξέρω αν επιτρέπεται στο φόρουμ εδώ,να βάλω τη διεύθυνσή του..:O Μπορείτε να με βοηθήσετε???:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts