Kostas_Oi Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εχω παραγγείλει δεκάδες ζελατίνες από αυτούς με κόστος 3.70 ευρώ. Κάθε μία ξεχωριστά! Αυτή είναι η δουλειά τους και την κάνουν ευχαρίστως και με άψογο τρόπο. Η μπαταρία, σήμερα, μετά από 12 ώρες, με όλα τα φρού-φρού αναμμένα, με μέτριο σερφάρισμα, ομιλία και σκάλισμα, είναι στο 81%!!! Ανετότατα βγάζει δύο μέρες και επαναλαμβάνεται η διαπίστωση μου ότι κανένα άλλο high-end Android δεν έχει καλύτερη μπαταρία (πλην βέβαια του γομαριού...του Razr Maxx! :p ). Aυτό αποτελεί μιά πολύ καλή ένδειξη τού πόσο επιτυχημένος είναι ο σχεδιασμός της συσκευής. Είναι άξιο προσοχής το ότι η συσκευή μπαίνει κατ' ευθείαν σε deep-sleep μόλις σβήσει η οθόνη. Πάρα πολλά κινητά έχουν το κουσούρι ότι δεν μπαίνπουν σε deep-sleep όσο θα έπρεπε με συνέπεια την υπερβολική κατανάλωση. συγνώμη που σε πρήζω ρε φίλε αλλά έξω κιάλι απορία αξίζει να το αγοράσω από birdphoneστα 365 θα έχει ελληνικό μενού?θα έξω κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση???η να το πάρω από wind και να έξω το κεφάλι μου ήσυχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 συγνώμη που σε πρήζω ρε φίλε αλλά έξω κιάλι απορία αξίζει να το αγοράσω από birdphoneστα 365 θα έχει ελληνικό μενού?θα έξω κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση???η να το πάρω από wind και να έξω το κεφάλι μου ήσυχο? Πάρτο από εδώ που κάνει 280+11€ μεταφορικα=290€.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Oi Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Πάρτο από εδώ που κάνει 280+11€ μεταφορικα=290€.:) το άσπρο γτ το έχει πιο ακριβό??:(http://www.expansys.com.gr/huawei-ascend-p1-white-233966/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 το άσπρο γτ το έχει πιο ακριβό??:(http://www.expansys.com.gr/huawei-ascend-p1-white-233966/ Λογικά επειδή έχει περισσότερο ζήτηση, δεν είναι διαθέσιμο λέει αν το πρόσεξες. Το ήθελες σε άσπρο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Oi Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Λογικά επειδή έχει περισσότερο ζήτηση, δεν είναι διαθέσιμο λέει αν το πρόσεξες. Το ήθελες σε άσπρο? ναι!!!είναι πιο όμορφο άσπρο κατά την γνώμη μου.το είδα και σε κίτρινο και μου άρεσε πόλη αλλά δεν κυκλοφορεί εδώ αυτό το χρώμα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axristos Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 το άσπρο γτ το έχει πιο ακριβό??:(http://www.expansys.com.gr/huawei-ascend-p1-white-233966/ μήπως εδώ παίζει θέμα παραεισαγωγής ?? ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.. ??:worry::worry: εγώ θα έλεγα να παρεις αυτό που κάνει 380 μιας και λέει και EU στην ετικέτα.. Παράθεση Current Device : LG Nexus 4 ( Old and lost devices : Sony Ericsson k500i | Sony Ericsson w580i | Sony Ericsson w780i | HTC Wildfire(buzz) ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 μήπως εδώ παίζει θέμα παραεισαγωγής ?? ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.. ??:worry::worry: εγώ θα έλεγα να παρεις αυτό που κάνει 380 μιας και λέει και EU στην ετικέτα.. 100€ παραπάνω για ένα EU? Καλύτερα ρώτα τους τι παίζει, αν και δεν νομίζω να είναι κάτι σημαντικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 100€ παραπάνω για ένα EU? Καλύτερα ρώτα τους τι παίζει, αν και δεν νομίζω να είναι κάτι σημαντικό. Πιθανώς να παίζει ρόλο στην εγγύηση αν είναι εκτός Ευρώπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Κατέβασαν και άλλο την τιμή του, 240€ κάνει τώρα. Πολύ καλή τιμή. http://www.expansys.com.gr/huawei-ascend-p1-228062/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makikp Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Σε αυτά τα λεφτά μπορεί να βρεθεί καλύτερο κινητό; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Oi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Κατέβασαν και άλλο την τιμή του, 240€ κάνει τώρα. Πολύ καλή τιμή. http://www.expansys.com.gr/huawei-ascend-p1-228062/ πολύ ύποπτο μου φαίνεται που το έχουν τόσο φθηνότερο από τα αλλά καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Σε αυτά τα λεφτά μπορεί να βρεθεί καλύτερο κινητό; :confused: Μέχρι 300€ είναι μακράν το καλύτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 πολυ ενδιαφερον κινητο στα 253.40 € (στην τιμη και τα μεταφορικα) :) Το σκεφτομαι πλεον πολυ σοβαρα Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Στα λεφτά αυτά είναι ότι καλύτερο! ΜΗΝ το σκέφτεστε όσοι θέλετε καινούργιο κινητό!! (Το μαγαζί αυτό δεν το ξέρω, οπότε ψάξτε το λίγο πριν την αγορά!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 πολύ ύποπτο μου φαίνεται που το έχουν τόσο φθηνότερο από τα αλλά καταστήματα. Δεν είναι καθόλου ύποπτο όταν μιλάμε για το expansys, πολλοί από μας αγοράζουν από εκεί πολλά χρόνια τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 παιδια επειδη με ενδιαφέρει να το παρω αποτη προσφορά ήθελα να ρωτήσω αν θα πάρει jelly been και γενικά ποια είναι τα μειονεκτήματα του ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ok τωρα μια ερώτηση που είναι offtopic το expansys στέλνει απο εξωτερικό και όχι απο ελλάδα, ετσι? εγώ που θέλω να κόψω τιμολόγιο για να γλιτωσω το φπα μπορώ, η πρέπει να γραφτώ στις ενδοκοινοτικές συναλλαγές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Μόλις το παράγγειλα απο expansys στα 253,40€ με τα μεταφορικά(PayPal). Θεωρώ ότι σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο. Διαβάζοντας της απόψεις σας και ιδιαίτερα του haki που το ξανααγόρασε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι έκανα μια πολύ καλή αγορά. Θέλω τις απόψεις και στη συνέχεια τη βοήθειά σας μιας και είναι η πρώτη συσκευή με Android που θα έχω και σίγουρα θα χρειαστώ τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited January 19, 2013 by ambientc Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 παιδια επειδη με ενδιαφέρει να το παρω αποτη προσφορά ήθελα να ρωτήσω αν θα πάρει jelly been και γενικά ποια είναι τα μειονεκτήματα του ευχαριστώ Απο οτι εχει ενημερωσει στην σελιδα της στο facebook η Huawei Hellas ναι θα παρει jelly bean πολυ συντομα.......οσον αφορα τα υπολοιπα...............Super τιμη......το εχω παραγγειλει και εγω απο εχθες το βραδυ........παιδια σε σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο ψαξτε οσο θελετε με 250 ευρο απο Ελλαδα σκρουτζ και τα λοιπα...........δεν βρισκεις τιποτα που ουτε καν να πλησιαζει σε χαρακτηριστηκα το P1 ..........συν του οτι οσα review και να διαβασεται δυσκολα θα βρειτε καποια κακη κριτικη.........μαλιστα καποιοι το χαρακτηριζουν ως το καλυτερο δυπιρινο συνολικα και το καλυτερο κινητο που εβγαλε ποτε η Huawei.......συν του οτι το expansys ειναι πολυ γνωστο και καλο καταστημα αξιοπιστο και στελνει και αντικαταβολη που απο οτι ειδα βγαινει γυρω στα 280 ευρο για το Ρ1.........παλι πολυ καλη τιμη για οποιον δεν θελει να χρησιμοποιησει paypal.....οποτε οποιος ενδιαφερεται να παρει ενα πραγματικα αριστο κινητο σε εξαιρετικα χαμηλη τιμη πιστευω ειναι μεγαλη ευκαιρια................... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ερώτηση: στα βαριά παιχνίδια πως πάει το κινητό, κολλάει καθόλου? πχ στο dead triger αν έχεις τα γραφικά στo high πως πάει? Ρωτάω γιατί η sgx540 είναι κάπως παλιά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) παιδια λιγο offtopic ειναι αυτο αλλα θελω να ξερω........με ποια εταιρια στελνει το expansys με dhl η με ups ( ups βλεπω στο σιτε) και πιο κουριερ παραδιδει στην επαρχια ταχυδρομικη , acs η καποιο αλλο?? επισης θεωρειτε ασφαλες να τους πληρωσει καποιος με τραπεζικη καταθεση?? ρωταω γιατι δεν εχω ακουσει κανεναν να ειχε ποτε προβλημα με το expansys........ :worry: Edited January 19, 2013 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Για Κρήτη είναι με γενική ταχυδρομική η παράδοση. Το κινητό το χα παραγγείλει την Τετάρτη.φυσικα δε θα το πάρω την δεύτερα που έχουν βάλει παράδοση στον χώρο μου γιατί πολύ απλά μέσα σε ουτε 1 μέρα μετά την παραγγελία άλλαξαν την τιμή στα 240 ευρώ,οπότε δεν είμαι μ@λ@κας να κάτσω και να το πληρώσω 319 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά που καθίζουν καπέλο ενώ θα μπορούσα να το το πάρω στα 280 ευρώ.ελεος δηλαδή.κοροιδια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 wind λεει ότι δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Στη συσκευασία έχει ακουστικά; Γιατί σε κάτι unboxing που είδα στο ίντερνετ δεν είχαν. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν έχει δοκιμάσει κανείς να του βάλει 64ρα microSD. Λέει πως παίρνει μέχρι 32, αλλά διάβασα πως τα περισσότερα κινητά υποστηρίζουν και 64 με fortmat se fat32. Ευχαριστώ. Edited January 19, 2013 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Πιστευω οτι αξίζει τα λεφτα του αλλα αυτο που με χαλαει ειναι 4giga μνημη.Δεν πειραζει ομως με root κατι γινεται.. Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts