basilise Δημοσιεύτηκε January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2012 (edited) Huawei Ascend P1 http://techblog.gr/wp-content/uploads/2012/01/Huawei-Ascend-P1-S-2.jpg Λειτουργικό σύστημα: Android Επεξεργαστής: Dual-core 1.5 GHz Cortext-A9 GPU: PowerVR SGX540 Μνήμη RAM: 1GB 3G/ HSPA Οθόνη: 4.3 ίντσες, Super AMOLED, 540 x 960 pixels, Gorilla Glass Κάμερα: 8 Megapixel, διπλό LED flash, HD video 1920×1080 pixels Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB) Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, DLNA, MHL-HDMI Μπαταρία: 1670 mAh Διαστάσεις: 127.4 x 64.8 x 7.7 mm Βάρος: 110 g Διαθέσιμα χρώματα: metallic black, ceramic white, cherry-blossom pink Edited August 31, 2012 by navi55 Ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Νομιζω πως με τα επερχομενα μοντελα η huawei θα βγει απο τα sub forums .... θα μπει πολυ δυναμικα αρκει οι τιμες να παραμεινουν λογικες και να μην τα πουλησει σαν sg2 Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 ωραίο τηλέφωνο πραγματικά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 πραγματικα ενδιαφερον!!:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Παίδια ξέρετε πότε θα κυκλοφορήσει? Το περιμένω ...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παίδια ξέρετε πότε θα κυκλοφορήσει? Το περιμένω ...... Θα κυκλοφορήσει από Wind στα 399 ευρώ, αλλά ως Ascend P1 ;) Και πρόσεξε: έχει ανακοινωθεί ήδη η τιμή του στο εξωτερικό στα 450... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Ενδιαφερουσα προταση και με μπαταρια μεγαλυτερη απο τις 1500αρες του ανταγωνισμου Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 400€ είναι κάπως "αποδεκτα" για αυτά που φαίνεται να προσφέρει. Το θέμα είναι ΠΟΤΕ θα το φέρει η Wind γιατί είμαι 1 χρόνο χωρίς smartphone και είμαι στο τσακ να πάω για το Honor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Με 380 βρισκεις samsung galaxy s2 ,τρελαθηκες ρε huawei,πως την ειδες? Αρα Ascend D1 στα 550-600 ευρω! Καλα, τα λεμε! Μεσα επεσα παντος στις προβλεψεις μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Huawei Ascend P1 review: Up and comer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 400€ είναι κάπως "αποδεκτα" για αυτά που φαίνεται να προσφέρει. Το θέμα είναι ΠΟΤΕ θα το φέρει η Wind γιατί είμαι 1 χρόνο χωρίς smartphone και είμαι στο τσακ να πάω για το Honor. Νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει μέσα Ιουλίου. Και ναι, η τιμή του θα είναι στα 399 ευρώ :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει μέσα Ιουλίου. Και ναι, η τιμή του θα είναι στα 399 ευρώ :up: Απο ιούνιο πήγε ιούλιο όλο καθυστερούν να βγουν αυτα τα Huawei. Η τιμή στα 400€ κάπως παλεύται.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Η τιμή είναι πολύ καλή,ελπίζω μονό να αξίζει στο θέμα ποιότητας κατασκευής και φυσικά στην απεικόνισή χρωμάτων. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Η τιμή είναι πολύ καλή,ελπίζω μονό να αξίζει στο θέμα ποιότητας κατασκευής και φυσικά στην απεικόνισή χρωμάτων. Είναι εξαιρετική συσκευή. Έτυχε να τη δω από ένα παιδί που γράφει σε site τεχνολογίας. Ναι, είναι φτιαγμένη από πλαστικό, αλλά η συναρμογή της φάνηκε εξαιρετική - δεν αφαιρείται η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 450€ κάνει στο expansys. Πολύ ακριβό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 450€ κάνει στο expansys. Πολύ ακριβό. Αφού είπαμε το φέρνει η Wind στα 399. Γιατί να την ψάξεις με το expansys; Όταν κάποιος πάροχος κλείνει deal για μεγάλες ποσότητες, είναι λογικό να πετυχαίνει καλύτερη τιμή. Τόσο απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 http://www.skroutz.gr/s/2149876/Huawei-Ascend-P1.html?from=autocomplete Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johpapa Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Παιδιά αν το έχει αγοράσει κάποιος θέλω να μου πει εντυπώσεις.:) Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Το ειδα σημερα στην wind κι απο οτι μου ειπε ο φιλος μου που εχει το μαγαζι,ειναι στα 299 ευρω.Δεν την δουλεψα αλλα εντυπωσιαστηκα,πολυ ομορφη συσκευη!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Το ειδα σημερα στην wind κι απο οτι μου ειπε ο φιλος μου που εχει το μαγαζι,ειναι στα 299 ευρω.Δεν την δουλεψα αλλα εντυπωσιαστηκα,πολυ ομορφη συσκευη!!! Μήπως εννοείς 399? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Μήπως εννοείς 399? Μου ειπε 299,τωρα αν μπερδευτηκε κι εκανε λαθος δεν το ξερω. Παντως το ξεσφραγισε μπροστα μου για να μου το δειξει και ηταν πολυ ομορφο τηλεφωνο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Μου ειπε 299,τωρα αν μπερδευτηκε κι εκανε λαθος δεν το ξερω. Παντως το ξεσφραγισε μπροστα μου για να μου το δειξει και ηταν πολυ ομορφο τηλεφωνο Δεν τον ξαναρωτάς ... Φίλος είναι .... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros1971 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Σήμερα το αγόρασα από την wind, 399€. Το προηγούμενο που είχα αλλά χάθηκε στη θάλασσα ήταν το X5. Τώρα το έχω για να φορτίσει η μπαταρία του. Σαν πρώτη εντύπωση που έχω, μπορώ να σας πω ότι σίγουρα δεν δείχνει κάτι φθηνό, κάτι από... καλάθι. Η HUAWEI μάλλον άρχισε να ξεφεύγει από το απλό-φθηνό-"κινέζικο" :up: Μέσω wi-fi οι ταχύτητες download είναι εξαιρετικές σε σχέση με το Χ5. Εύχομαι να είναι όλα καλά και να μην βγάλει κάποιο πρόβλημα.. αυτά για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Σε μια 2ετια θα γελαμε με τα galaxy και τα ipone.....:lol: Oι κινεζοι δουλευουνε,δεν ειναι τεμπελιδες..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Σήμερα το αγόρασα από την wind, 399€. Το προηγούμενο που είχα αλλά χάθηκε στη θάλασσα ήταν το X5. Τώρα το έχω για να φορτίσει η μπαταρία του. Σαν πρώτη εντύπωση που έχω, μπορώ να σας πω ότι σίγουρα δεν δείχνει κάτι φθηνό, κάτι από... καλάθι. Η HUAWEI μάλλον άρχισε να ξεφεύγει από το απλό-φθηνό-"κινέζικο" :up: Μέσω wi-fi οι ταχύτητες download είναι εξαιρετικές σε σχέση με το Χ5. Εύχομαι να είναι όλα καλά και να μην βγάλει κάποιο πρόβλημα.. αυτά για την ώρα. Καλορίζικο φίλε μου. Το είδα και εγώ από κοντά σε κατάστημα Wind και εντυπωσιάστηκα. Είναι πολύ μπροστά σε σχέση με οτιδήποτε κινέζικο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Άντε και σύντομα να παίξουμε με το D-Quad :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts