Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ δεν μπορούσα να την κάνω με το pc companion αλλα τα κατάφερα με το seus...

κανε με το seus καλυτερα.ο pcc γ@%.

Δλδ μου προτείνετε να ακυρώσω την εγκατάσταση όπως είναι αυτη τη στιγμή και να ξεκινήσω με SEUS? Δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα εάν την διακόψω τωρα ετσι;

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα στο στάδιο προετοιμασία του υπολογιστή (το αναφέρω και πιο πάνω) γέμιζε η μπάρα εώς ένα σημείο και μετά χανόταν το παράθυρο εντελώς. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει πρόβλημα..

αν περασω την lockscreen της sony στην καρτα μνημης εχει διαφορα?

O τροπος που σου εγραψα στην ουσια εχεις ενα αντιγραφο στην καρτα μνημης και μπορεις να το επαναφερεις οτι ωρα θες.

Εγω με αυτον τον τροπο το εκανα, μετα εκανα το WidgetLocker Lockscreen εφαρμογη συστηματος με titanium pro.

Οταν ανοιγω το τηλεφωνο (power on) φορτωνει πρωτα η stock ics Lockscreen και μετα η οθονη κλειδωματος που εχω με το WidgetLocker.

Ε να κανω και μια ερωτηση, αν διαγραψουμε εφαρμογες συστηματος μετα μπορουμε να επαναφερουμε το τηλεφωνο σε κατασταση μαμα με το sus ή πρεπει να φλασαρουμε τη μαμα rom με flashtool?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εμένα στο στάδιο προετοιμασία του υπολογιστή (το αναφέρω και πιο πάνω) γέμιζε η μπάρα εώς ένα σημείο και μετά χανόταν το παράθυρο εντελώς. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει πρόβλημα..

Λοιπόν το έβαλα κι εγώ με SEUS και ξεκίνησε επιτέλους η εγκατάσταση. Δεν ξέρω εάν έφταιγε ότι το είχα ανοιχτο (δεν είχε διευκρινιστεί πιο πάνω). Πάντως αυτή τη στιγμή που μιλάμε κάνει "καθαρή" εγκατάσταση και σε μερική ώρα θα τρώω κι εγώ επιτέλους παγωτάκι! :) Παιδιά ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας!

Με τα διαβάσματα δεν πήρα είδηση οτι ήρθε το παγωτάκι. Θα περιμένω όμως 1-2 μέρες να δω τι προβλήματα θα εμφανιστούν. Βασικά μόνο αυτό με την μπαταρία με άγχωσε λίγο γιατί τώρα έχω πολύ καλά επίπεδα αυτονομίας αλλά θα το φάω κι εγώ το παγωτάκι μου κάνοντας υπομονή για τα πρώτα σχόλια.:)

Παιδια εχω θεμα με την εκδοση 4 του Android ! Το κινητο πλεον οταν παταω ενεργοποιηση δεδομενων της εταιριας μου , δεν δουλευει το Internet , οπως επισης δε δουλευει και το gps. Τι γινεται ; Το εχει αλλος αυτο το θεμα ;
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Παιδια εχω θεμα με την εκδοση 4 του Android ! Το κινητο πλεον οταν παταω ενεργοποιηση δεδομενων της εταιριας μου , δεν δουλευει το Internet , οπως επισης δε δουλευει και το gps. Τι γινεται ; Το εχει αλλος αυτο το θεμα ;

Εγκατέστησες ξανά τις ρυθμίσεις του internet?

Έχεις τις ρυθμίσεις του ίντερνετ περασμένες;ποιο πρόγραμμα gps έχεις κ δε παίζει;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

παει ο flash player..?

εντιτ: Ακυρο, απλως δεν παρεχεται πλεον απο την μαμα Σονυ.. λινκ παρακατω, κανουμε εγκατασταση με Astro ή αλλο File manager και ειναι κομπλε ;)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1205546&d=1342580973

Edited by noeliam

Παιδιά μόλις το εγκατέστησα το ICS. Μέχρι στιγμής είναι άψογο. Είναι αρκετά smooth. Όμως όταν παω στις τρέχουσες εφαρμογές με πετάει έξω. Τι συμβαίνει?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

To floating touch δουλευει παντου!

Μπορεις χωρις να ακουμπας την οθονη να κανεις scroll την οθονη, να μπαινεις στο menu και να περνεις τηλεφωνο.

Πως λεγεται αυτο σαν επιλογη στα settings; Υπαρχει η δυνατοτητα να το απενεργοποιησουμε;

edit: Ειναι το Glove mode και για να δουλεψει πρεπει αφου το ενεργοποιησουμε/απενεργοποιησουμε να σβησει πρωτα η οθονη μια φορα.

Edited by Asdf_7
P30 AURORA

Καλημέρα σε όλους!

μετά από πολλη αναμονή,επιτέλους εγκατέστησα το παγωτακι!!

το σολακι τα σπάει πλέον!!!

αερατο...γρήγορο...άνετο...κανένα κόλλημα πουθενά!!

το UI είναι πολύ ωραίο.

στα φοβερά υπέρ είναι το ότι το floating touch λειτουργεί παντού στο τηλέφωνο!

είναι λίγο παράξενο μέχρι να το συνηθίσεις όμως!

αλλά αν το μάθεις,δε θα θες να αγγίζεις την οθόνη!!!

και το άλλο καλό είναι ότι ακόμη και με γάντια,η οθόνη εκτελεί εντολές!!

χρειάστηκα να εγκαταστήσω τον Adobe flash player γιατί δεν τον περιείχε το πακέτο..και ήθελα flash υποστήριξη.

υπήρχε και αρκετή σαβούρα bloatware,η οποία ξηλωθηκε κατευθείαν!

αν κάνετε καθαρή εγκατάσταση,δε θα συνάντησετε. κανένα πρόβλημα..

σε μένα πήγε ρολόι με το SEUS!

αξίζει η νέα έκδοση!! βάλτε την,άφοβα!!

και κάτι άλλο..

για 230 ευρώ συσκευη...το sole είναι τρελό VFM!!!!!

είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!

μόνο μια ένσταση...

μακάρι να είχε πιο ισχυρή μπαταρία...

της πίνω το αίμα σε λιγότερο από 24ωρο

,αλλά συνέχεια wi-fi..online..

και όλο το ψαχουλευω...!!!! :-)

καλή συνέχεια σε όλους/ολες!!!

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

εγω επαιζα ενα παιχνιδι χωρις κανενα προβλημα και τωρα με την αναβαθμιση

η δε μ το ανοιγει καν η στην καλυτερη το ανοιγει κ λιγη ωρα μετα παγωνει :((((

Ο καλυτερος τροπος ειναι ο εξης:

ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ BACKUP (αρχεια-εικονες-ηχους και οτι αλλο θελουμε)

1. Κανετε το Update με το PC Companion.

2. Αφου τελειωσει το Update και ανοιξει το κινητο, ανοιγετε το WIFI ωστε να κανει εναν τελευταιο συχρονισμο.

3. Κανουμε καθαρισμο εσωτερικης μνημης ωστε να σβηστουν ΟΛΑ τα αρχεια.

4. Κανουμε επαναναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (ολα μα ολα χανονται).

5. Αφου ανοιξει το κινητο, ΔΕΝ περναμε ΤΙΠΟΤΑ. Ανοιγουμε το SEUS και ακολουθουμε τις οδηγιες. Θα μας πει οτι εχουμε την τελευταια ενημερωση. Εμεις ομως θα επιλεξουμε να ξαναγινει εγκατασταση απο την αρχη. Θα κατεβασει ενα αρχειο ~350ΜΒ και ειμαστε ετοιμοι.

Αν εχω ξεχασει τιποτα, ας συμπληρωσει καποιος.:)

Ο καλυτερος και ο πιο καθαρος τροπος για την αναβαθμηση.

Το κινητο παιζει καλυτερα με μια smooth αισθηση που δεν την ειχε πριν.

http://imageshack.us/a/img17/7410/57600376.png

Edited by jonos

iPhone 16 Pro Max

Καλημέρα σε όλους.

Από χθες το απόγευμα γε΄θομαι και γω το παγωτάκι που είναι μέχρι στιγμής πολύ καλό. Έχω όμως τις εξής απορίες :

1) Που βρίσκω το << glove mode >> και από που το ενεργοποιώ - απενεργοποιώ;

2) Ψάχνω να βρω αυτό που είχε πριν το παγωτό, τη χρήση μπαταρίας, μου άρεσε πολύ, κυρίως αυτό το γράφιμα που έδειχνε πόσες ώρες είχε δουλέψει η μπαταρία από τη τελευταία φόρτιση και που είχε καταναλωθεί η ενέργειά της, και τώρα δε το βρίσκω. Πράγματι δεν υπάρχει πια;

3 ) Στην αρχική οθόνη κάτω αριστερά στο εικονίδιο με τα πολυμέσα πριν είχε τέσσερις επιλογές, τώρα έχει τρεις, λείπει το << άλμπουμ >>, υπάρχει τρόπος να το βάλω εκεί ( στα πολυμέσα ) έτσι για να είναι γεμάτη αυτή η μπάρα με τέσσερις εφαρμογές;

1.στις ρυθμίσεις.αλλά είναι ενεργοποιημένο ήδη

2 settings power management battery

3. Drag n drop στο φάκελο

Edited by Jalouk

Τα έχω δοκιμάσει αυτά που λες αλλά :

1) δε το βρίσκω

2) δε το βρίσκω ή σε μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει, τι να πω;

3) Το προσπάθησα όπως λες αλλά δε κατάφερα να το κάνω.....

Μήπως σου είναι εύκολο να γίνεις και στα 3 λίγο πιο αναλυτικός, μήπως και τα καταφέρω;

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το 2) το βρήκα τώρα, αντε να βρώ και τα άλλα

Οκ , βρήκα και το 3) είδες μαθαίνω σιγά σιγά, άντε το 1) έμεινε μόνο

Edited by Leonid111

Πως κάνατε το update ρε παιδια μέσω κινητού η μέσω software companion; Σε μένα δεν έχει εμφανιστεί ακόμα.

Το background (το μπλε κυμα) ειναι κινουμενο πλεον? Εχω ενενεργοποιησει το glove mode αλλα δεν κινειται.

αερατο...γρήγορο...άνετο...κανένα κόλλημα πουθενά!!

το περίμενα με την iCS. ειδικά τώρα το sole αξίζει πολύ η αγορά του

η μπαταρία είναι λογικό που τελειώνει γρήγορα αφου θα πρέπει να το λιώνεις :p

δοκίμασε μία μέρα να του κάνεις μία κανονική χρήση

Το background (το μπλε κυμα) ειναι κινουμενο πλεον? Εχω ενενεργοποιησει το glove mode αλλα δεν κινειται.

μπα οχι δεν κινειται

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola