Jump to content

christos_86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christos_86

  1. christos_86

    ZTE V967S

    Καλησπέρα. Όσον αφορά το root στην lollipop από το needrom έγραψα για βοήθεια και μου απάντησε "Once installed the firmware, run it, and then restart the device, there is built superuser, if not help, of Market swing with supersu update and restart, then remove supersu" αλλά και πάλι τίποτε. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Αν μπορεί κάποιος ας το δοκιμάσει και ας μου πει.
  2. christos_86

    ZTE V967S

    Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα την κανούργια ρομ αλλά δυστυχώς το κινητό δεν είναι root πλέον και όσο κι αν έχω προσπαθήσει να το ρουτάρω δεν γίνεται. Τι προτείνετε;
  3. οχι το κινητο το φορτιζει κλειστο...
  4. καλησπερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τη φορτιση του κινητου.μια φιλη το αγορασε προσφατα και το φορτιζει ολο το βραδυ αλλα η μπαταρια δε φτανει στο 100%. εχει καποιο προβλημα ή ετσι λειτουργει;
  5. christos_86

    ZTE V967S

    Εγώ την έχω πάρει σε καφέ. Εννοείται πως δεν πληρώνεις τελωνείο αφού είναι από Αγγλία (εντός Ε.Ε.). Σε μια βδομάδα την έχεις στα χέρια σου.
  6. christos_86

    ZTE V967S

    Εγώ έχω αγοράει αυτήν: http://www.ebay.com/itm/261209272209?var=560196299414&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 γιατί το κινητό έχει (περίπου) τιs ίδιες διαστάσεις, διαφορά 2-3 χιλιοστών, με το xperia z. Handsfree δεν έχω αγοράσει ακόμη.Εχω βρει αυτά: http://www.ebay.com/itm/360599746921?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 και σκέφτομαι να τα αγοράσω. Πιστεύω θα είναι συμβατά αφού είναι για το Grand X. Γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο;
  7. christos_86

    ZTE V967S

    Σ'ευχαριστώ. Με μαύρη με το S πίσω και 1.0.3 και τα 3 κινητά. Έχω και μια άλλη απορία (όποιος ξέρει) πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το mobileuncle tools. Έχει πολλές παραμέτρους και επιλογές και χάνομαι.
  8. christos_86

    ZTE V967S

    Χθες παρέλαβα και το δικό μου. Μπορώ να πω ότι ήρθε αρκετά γρήγορα. Σε μια βδομάδα. Το κινητό απλά τα σπάει σε όλα. Μπαταρία άψογη, οθόνη πολύ καλή και σε διάβασμα εγγράφων χωρίς κανένα πρόβλημα. GPS σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα. Υπάρχει όμως ένα αλλά (χωρίς να με πειράζει ιδιαίτερα) 1) Όταν θέλω να αλλάξω από G σε 3G σήμα είναι λίγο ανάποδα οι επιλογές. Δηλαδή επιλέγω ''μόνο GSM'' και έχω 3G σήμα. Ενώ όταν επιλέγω ''WCDMA μόνο'' έχω G σήμα. Ξέρεις κανένας που μπορεί να οφείλεται αυτό; 2)Στο μενού υπάρχει και ένα εικονίδιο wifi. Επειδή έκανα 3 παραγγελίες τα άλλα 2 κινητά δεν τα είχαν αυτά τα ''προβλήματα''.
  9. christos_86

    ZTE V967S

    Έγινε κι από μένα τελικά η παραγγελία... στην αναμονή λοιπόν. Σε περίπου 2 βδομάδες πιστεύω να το έχουμε!
  10. Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πούλησα το xperia sole μου και ενδιαφέρομαι να αγοράσω κινέζικο. Εεπειδή έχω διαβάσει αρκετές σελίδες και ζαλίστηκα, έχω καταλήξει σε 2 κινητά: 1) ΖΤΕ V967s 2) Amoi N828 Τι μου προτείνετε; Δεν με ενδιαφέρει τόσο το μέγεθος της οθόνης όσο η ποιότητα της. Και από θέμα αξιοπιστίας και υποστήριξης σε περίπτωση προβλήματος. Η αγορά σίγουρα θα γίνει απο minideal γιατί απ'ότι βλέπω είναι το πιο αξιόπιστο κινεζοσαίτ.
  11. Επιτέλους κατάφερα και έκανα root. Τώρα όμως δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα να κάνω απεγκατάσταση τις εφαρμογές που δεν θέλω. Έχω βρει τα εξής στο store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=related_apps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer&feature=search_result Υποθέτω πως κάνουν γι'αυτή τη δουλειά.
  12. Sorry δεν το είχα δει αλλά παρόλα αυτα συνέχισα στα τυφλά και μετά το root με το binary (πριν ξαναφλασάρω) τσέκαρα τα εικονίδια μήπως υπάρχει το superuser. Δυστυχώς όμως. Οπότε καταλαβαίνω ότι το λάθος μου πρεέπι να βρίσκεται στο root. Δεν ξέρω όμως τι κάνω λάθος γιατί το πρόγραμμα μου λέει ότι όλα είναι οκ.
×
×
  • Create New...