loypis Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Εννοείται πως τρίζει ρε φίλε.. Πλαστικό είναι... Όσο για τον explorer κατέβασε τον ES και θα τα βλέπεις μια χαρά... ειχες δικιο για τον es explorer μαλλον εγω δεν ηξερα να τον δουλευω. Στο καπακι για να μην τριζει καμμια πατεντα δεν υπαρχει?πχ κανενα αφρωδες ενδιαμεσα στο καπακι και στο σωμα του κινητου?λεω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Παιδια καλησπερα σε ολη την παρεα....Σκεφτομαι να αγορασω και γω το συγκεκριμενο κινητο και θα ηθελα να μου πειτε με 2 λογια την αποψη σας(ποια θετικα και αρνητικα εχει). Επισης απο προβληματα εχει αναφερθει κατι??? Αυτη την στιγμη ειμαι κατοχος ενος optimus 2x και δεν θελω να κανω καμια βιστικη κινηση και να το μετανιωσω καθε βοηθεια δεκτη... διάβασε λίγ απράγματα από αυτό το thread και πιστεύω θα έχεις απαντήσεις στις ερωτήεις σου. γενικά πάντως το sole θεωρείται value for money κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Εννοείται πως τρίζει ρε φίλε.. Πλαστικό είναι... Όσο για τον explorer κατέβασε τον ES και θα τα βλέπεις μια χαρά... Εμένα δεν μου τρίζει καθόλου το πλαστικό....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) Εμένα δεν μου τρίζει καθόλου το πλαστικό....:) μπορει ακομη να μην ειρθε η ωρα του...τελος παντων παρελαβα σημερα μια θηκη απο ebay και τωρα πια δεν τριζει τελικα οχι μονο δεν τριζει,οχι μονο το προφυλασει,αλλα και το ηχειο δεν ταπωνετε οταν το κινητο ειναι ανασκελα.και ολα αυτα με μια θυκουλα 3 ευρω... http://www.ebay.com/itm/130742754927?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2325wt_1139 Edited September 14, 2012 by loypis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 μπορει ακομη να μην ειρθε η ωρα του...τελος παντων παρελαβα σημερα μια θηκη απο ebay και τωρα πια δεν τριζει τελικα οχι μονο δεν τριζει,οχι μονο το προφυλασει,αλλα και το ηχειο δεν ταπωνετε οταν το κινητο ειναι ανασκελα.και ολα αυτα με μια θυκουλα 3 ευρω... http://www.ebay.com/itm/130742754927?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2325wt_1139 Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση για την θήκη. Προφυλάσσει τα πανω/κατω μέρη του κινητού και τις γωνίες; Γενικά είναι όμορφη; Αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Παιδια το nfc λειτουργει με τις θηκες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Παιδια το nfc λειτουργει με τις θηκες?? Ναι φιλε λειτουργει. Οι θηκες εχουν τρυπα σε εκεινο το σημειο. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση για την θήκη. Προφυλάσσει τα πανω/κατω μέρη του κινητού και τις γωνίες; Γενικά είναι όμορφη; Αξίζει τα πάνω κάτω όχι αλλά καμία σκληρή θήκη δεν το κάνει , είναι πολύ ωραία γενικά και κάθετε πολύ καλά στο χέρι. τώρα το αν αξίζει ? 3 ευρώ έχει δεν θα χάσεις πολλά να τη δοκιμάσεις φαντάζομαι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 τα πάνω κάτω όχι αλλά καμία σκληρή θήκη δεν το κάνει , είναι πολύ ωραία γενικά και κάθετε πολύ καλά στο χέρι. τώρα το αν αξίζει ? 3 ευρώ έχει δεν θα χάσεις πολλά να τη δοκιμάσεις φαντάζομαι .... Το μόνο μου "παράπονο" από τις σκληρές θήκες είναι ότι δεν προστατεύουν πάνω κάτω το κινητό.Γι' αυτό και προτιμώ πλαστικές..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Πως εξηγειται ρε παιδια να μην βρισκει ενα wifi ρουτερ που βρισκεται στα 5 μετρα ??ουτε το εικονιδιο πανω πανω εβγαζε..τι επανεκινισεις ρουτερ-κινητου εκανα,μεχρι και επαναφορα ρυθμισεων και τιποτα... και στο σπιτι μου μια χαρα το βρισκει.. καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Πως εξηγειται ρε παιδια να μην βρισκει ενα wifi ρουτερ που βρισκεται στα 5 μετρα ??ουτε το εικονιδιο πανω πανω εβγαζε..τι επανεκινισεις ρουτερ-κινητου εκανα,μεχρι και επαναφορα ρυθμισεων και τιποτα... και στο σπιτι μου μια χαρα το βρισκει.. καμια ιδεα?? Δοκιμασε σε αλλο ρουτερ.αν κανει τα ιδια,προφανως εχει θεμα το κινητο. Δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο ρουτερ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Από χθες το βράδυ ξαφνικά όταν πάω να στείλω μήνυμα (σε μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο) ή δεν το στέλνει καθόλου και μου γράφει αποτυχία αποστολής ή το στέλνει με τα χίλια ζόρια και αργεί πολύ να παραδοθεί... Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Ίσως είναι θέμα σήματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 παιδια θελω μια βοηθεια , μπορειτε να μου δςσετε ενα λινκ η να μου προτεινετε μια καλη μαρκα για ζελατινα για το κινητο της οθονης!?!?! επισης εχω το κινητο σε ασπρο και σκεφτομαι να αγορασω μια θηκη σε μπλε χρωμα , θα ταιριαζει ? το εχει δει κανεις με μπλε? ευχαριστω :p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Ίσως είναι θέμα σήματος... Και εγώ και το άλλο άτομο έχουμε πολύ καλό σήμα... :/ παιδια θελω μια βοηθεια , μπορειτε να μου δςσετε ενα λινκ η να μου προτεινετε μια καλη μαρκα για ζελατινα για το κινητο της οθονης!?!?! επισης εχω το κινητο σε ασπρο και σκεφτομαι να αγορασω μια θηκη σε μπλε χρωμα , θα ταιριαζει ? το εχει δει κανεις με μπλε? ευχαριστω :p:D Για την ζελατίνα εδώ http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=xperia+sola+momax+screen+protector&_sacat=0 Για το άλλο δεν ξέρω... Άμα σου αρέσει εσένα τότε μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι αν ταιριάζει :p Edited September 15, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Από χθες το βράδυ ξαφνικά όταν πάω να στείλω μήνυμα (σε μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο) ή δεν το στέλνει καθόλου και μου γράφει αποτυχία αποστολής ή το στέλνει με τα χίλια ζόρια και αργεί πολύ να παραδοθεί... Τι μπορεί να φταίει? Εχεις τo handcent sms? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Εχεις τo handcent sms? Όχι.. Το μαμίσιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Όχι.. Το μαμίσιο.. Εγώ με το κανονικό μια χαρά στέλνω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Και εγώ μια χάρα έστελνα μέχρι χθες το βράδυ.. Από χθες που έφυγε για Αίγινα το πρόσωπο δεν στέλνει... :angry::angry::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Παιδιά επειδή έχει καιρό να ασχοληθώ με το θέμα, παίζει κανένα γνωστό μαγαζάκι για εφαρμογές;; Αν ναι, στείλτε μου ένα πμ παρακαλώ ;) Πάντως το κινητό βρίσκεται στη δεύτερη φόρτιση του και μου έβγαλε το 48ωρο και ακόμα συνεχίζει :) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ναι φιλε λειτουργει. Οι θηκες εχουν τρυπα σε εκεινο το σημειο. Ποιο σημείο? Sent from my Mt27i using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Δοκιμασε σε αλλο ρουτερ.αν κανει τα ιδια,προφανως εχει θεμα το κινητο. Δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο ρουτερ Δοκιμασα σε αλλα 2 και μπηκε μια χαρα..πως γινεται να αλλαξω καναλι στο ρουτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Δοκιμασα σε αλλα 2 και μπηκε μια χαρα..πως γινεται να αλλαξω καναλι στο ρουτερ? Μεσα απο τις ρυθμισεις του ρουτερ σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apoithaki Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια μνήμη που να είναι αρκετά γρήγορη στα 8 ή στα 16 GB; Παράθεση www.pc-maniacs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια μνήμη που να είναι αρκετά γρήγορη στα 8 ή στα 16 GB; Προσφατα αγορασα μια 16αρα κλασης 10 στα 17 ευρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts