astraxan15 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εγώ έχω μείνει μετά από πολύ ψάξιμο στην V11...Αν έχει ανακαλύψει κανείς καμιά καλύτερη και γρηγορότερη χωρίς κάποιο bug ας την προτείνει,την βαρέθηκα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzio Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Καλησπέρα. Έχω το sole (όχι root) με έκδοση android 4.0.4. Έχω ένα πρόβλημα με την μπαταρία. Ενώ έχω μάθει γενικά ότι η μπαταρία κρατάει αρκετά σε αυτό το κινητό, ενώ το έχω φορτίσει, με ένα τηλεφώνημα μικρής διάρκειας μετά από 2 ώρες περίπου έχει πέσει στο 77%, χωρίς άλλη χρήση. Έχω την εφαρμογή battery doctor και στο rank μου έχει πρώτο το operating system με 81,1% (!!!!). Έχει κάποιος καμιά ιδέα..; Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 κάποια εφαρμογή θα φταίει... δοκίμασε να βγάλει κάποια που εγκατέστησες απο τη στιγμή που αρχισαν τα προβλήματα ή αλλιώς επιδιόρθωση με sus (χανεις τα παντα) αν δεν φτιαξει μετα απο αυτο, πας για service, αλλα δεν ξερω αν καλυπτει η εγγυηση αλλαγη μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Οπα οπα.. Πριν κάνεις όλα αυτά που λέει ο charlie, κάνε ενα restart το κινητό σου.. Κάποιες φορές κολλάει κάποια εφαρμογή και τρώει μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solas Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 καλησπέρα στους "σολίστες". μπορεί κάποιος να ανεβάσει το build.prop του από λευκό σόλα με si 1261-8947 για ICS .54? έχασα το back up της ελληνικής ρομ και το seus μου κατεβάζει αντίστοιχη έκδοση με την custom rom που έχω. είπα μήπως αλλάξω το build και μου κατεβάσει την ελληνική..... Παράθεση LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Παιδια το κινητο τελικα εχει η δεν εχει προστατευτικο αυτοκολλητο στην οθονη; Μοιαζει να εχει αλλα εχει κανει γρατζουνιές.Τελικα; Οσον αφορα καστομ ρομ, παιδια ειλικρινα δοκιμαστε την gimli + autokiller Φοράει μία σκληρή ζελατίνα πράγματι. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, επάνω της είναι τυπωμένο και το λογότυπο της Sony. Βγάζοντάς την για να την αντικαταστήσετε, μαζί με αυτήν βγάζετε και το λογότυπο της Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 έχω την εφαρμογή app2sd αλλά μεταφέρω εφαρμογές μόνο στην εσωτερική όχι στην εξωτερική κάρτα. τι πρόγραμμα προτείνετε. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Φοράει μία σκληρή ζελατίνα πράγματι. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, επάνω της είναι τυπωμένο και το λογότυπο της Sony. Βγάζοντάς την για να την αντικαταστήσετε, μαζί με αυτήν βγάζετε και το λογότυπο της Sony. Που το διαβασες αυτο ρε φιλε; Προσεχε λιγο απο ποια site διαβαζεις.. @vision δεν γινεται με καμια εφαρμογη.. Πρεπει να κανεις partitions στην εξωτερικη.. Αν ενδιαφερεσαι εχει οδηγιες στην 1η σελιδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Που το διαβασες αυτο ρε φιλε; Προσεχε λιγο απο ποια site διαβαζεις.. Ναι, έκανα λάθος, αυτό που είδα ήταν για το xperia Z. Πάντως δεν νομίζω ότι εγκλημάτισα κιόλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Ναι συγνώμη το είπα λίγο απότομα.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Ναι συγνώμη το είπα λίγο απότομα.. :O Δεν τρέχει τίποτα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savevski Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Μια βοήθεια ρε παιδιά, έχω το Sony Sola, και internet από τη Wind. Το router ειναι το γνωστό ZTE της Wind. Συνδέεται κανονικά μέσω wifi (το έχω στο channel 3)... Το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιώ έναν wifi extender (της TP-Link) γιατί το σήμα δεν φτάνει καλά στα μέσα δωμάτια. Μόλις λοιπόν το Sola περάσει στην εμβέλεια του extender, δείχνει συνδεδεμένο πάντα, αλλά δεν κατεβάζει τίποτα από internet (ούτε σελίδες, ούτε play store , γενικώς τίποτα) Τι μπορεί να φταίει?????? (σημειώστε ότι αυτό το πρόβλημα συμβαίνει μόνο στο Sola. Ένα άλλο κινητό HTC, το laptop αλλά και ένα tablet android που δοκίμασα, παίζουν κανονικότατα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) Charlie από RAM πώς τα πάει?? Να σας πω και γω τη γνώμη μου για την SlimFXP. Πρόκειται για πραγματικά γρήγορη και σταθερή CM 9.1 based ROΜ, με ελάχιστα ενοχλητικά θέματα όπως NO Fm Radio και NO Wi-fi direct. Το δεύτερο με ενόχλησε αρκετά γιατί το χρησιμοποιούσα για μεγάλα αρχεία. Μετά από πολύ καιρό πάντως το solάκι φυσάει. Καθόλου κολλήματα. Μόνο ένα forced close στους γ**ωχάρτες της google, που λύθηκε αμέσως βάζοντας την προηγούμενη έκδοση των maps(v6.14.4). Από ram... (με wi-fi και gps μόνιμα) δείτε συνημμένο.. Aπλά να προσθέσω πως στο first boot είχε γύρω στα 150mb διαθέσιμα. Edited September 28, 2013 by mandoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 καλησπερα και απο εμενα ,εχω προβλημα με το wifi ,με custom rom λειτουργει κανονικα οταν βαζω official 4.04 η 2.3.7 τιποτα μηπως ξερει καποιος γιατι συμβενει αυτο?ανοιγει κανονικα αλλα δεν βρισκει δικτυο. Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 καλησπερα και απο εμενα ,εχω προβλημα με το wifi ,με custom rom λειτουργει κανονικα οταν βαζω official 4.04 η 2.3.7 τιποτα μηπως ξερει καποιος γιατι συμβενει αυτο?ανοιγει κανονικα αλλα δεν βρισκει δικτυο. Έχεις ξεκλειδώσει bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 ναι γιατι? :cry: Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Τι κερνελ ειχες στις στοκ και τι κερνελ στην καστομ; Ειχα παρομοιο θεμα και εφταιγε ο κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 οταν λεω official ενοω ολα ειναι stok κερνελ τα παντα ουτε καν ρουτ .και το εκανε ξαφνικα μεσα σε μια μερα.. και σε gb τα ιδια ολα stock και δεν ποιανει τιποτα μα τιποτα.τωρα το εχω με JB experience v1.1 διαφορετικα δεν ποιανει για κανεναν λογο. Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Α τότε δεν ξερω.. Τωρα που Ξεκλειδωσες bl δοκιμασε να γυρισεις σε στοκ με custom kernel.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi13 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Άμα κάνω root το κινητό χάνω την εγγύηση??Επίσης πως κάνω partitions την εξωτερική sd ώστε να πάω εκεί τις εφαρμογές;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Χάνεις, αλλά με ένα restore μέσω sony update service έχεις πάλι εγγύηση.. Οδηγίες για partitions υπάρχουν στην πρώτη σελίδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi13 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Συγνώμη αλλά που στην πρώτη σελίδα?? οκ το βρήκα sorry...:X:whistle::innocent::innocent: Edited October 3, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 από τα βαριά παιχνίδια πως τα πάει πάει παιδιά ? κανένα fifa 12 παίζει ? παίζω fifa 14 σε stock:).Eχω λίγο lag οταν παίζω με touch(μάλλον θα φταίει το floating touch). Παράθεση LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπέρα Παιδια, έχω μία ερώτηση για τη συσκευή. Αν βάλω Cm-based Rom από ότι κατάλαβα δεν θα υπάρχει ραδιόφωνο. Υπάρχει η δυνατότητα του Spirit-Fm ή δεν λειτουργεί συγκεκριμένα με το Sola ? Αν Βάλω Stock-based Rom θα υπάρχει το ραδιόφωνο ? Και κάτι τελευταίο αν υπάρχει η δυνατότητα. Από το Xda που έχω κοιτάξει λίγο έχω καταλήξει στις Ultimate Sola™v2, Project XV-R v2.4.2, Ultimate Rom V11 και SlimFXP. Έχετε να προτείνεται κάποια από τις παραπάνω ? ή και κάποια άλλη πιο καλή ? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φλασάρω μία φορά και να μην κάθομαι να ξαναφλασάρω συνέχεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις που έκανα. Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi13 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Αυτές οι οδηγίες από τομ kosmasgr που αναφερόνται στην διαδικασία flasharismatos που βρίσκονται??Έχω φάει τον τόπο. Κ δευτερον πως κάνεις το flashtool να "δει" το κινητο σου?? Πρέπει να έχω τον bootloader ξεκλείδωτο ώστε να το φλασαρω?? Edited October 4, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts