Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω μείνει μετά από πολύ ψάξιμο στην V11...Αν έχει ανακαλύψει κανείς καμιά καλύτερη και γρηγορότερη χωρίς κάποιο bug ας την προτείνει,την βαρέθηκα! :lol:

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Έχω το sole (όχι root) με έκδοση android 4.0.4. Έχω ένα πρόβλημα με την μπαταρία. Ενώ έχω μάθει γενικά ότι η μπαταρία κρατάει αρκετά σε αυτό το κινητό, ενώ το έχω φορτίσει, με ένα τηλεφώνημα μικρής διάρκειας μετά από 2 ώρες περίπου έχει πέσει στο 77%, χωρίς άλλη χρήση. Έχω την εφαρμογή battery doctor και στο rank μου έχει πρώτο το operating system με 81,1% (!!!!). Έχει κάποιος καμιά ιδέα..; Σας ευχαριστώ

κάποια εφαρμογή θα φταίει... δοκίμασε να βγάλει κάποια που εγκατέστησες απο τη στιγμή που αρχισαν τα προβλήματα ή αλλιώς επιδιόρθωση με sus (χανεις τα παντα)

αν δεν φτιαξει μετα απο αυτο, πας για service, αλλα δεν ξερω αν καλυπτει η εγγυηση αλλαγη μπαταριας

Οπα οπα.. Πριν κάνεις όλα αυτά που λέει ο charlie, κάνε ενα restart το κινητό σου.. Κάποιες φορές κολλάει κάποια εφαρμογή και τρώει μπαταρία..

καλησπέρα στους "σολίστες". μπορεί κάποιος να ανεβάσει το build.prop του από λευκό σόλα με si 1261-8947 για ICS .54?

έχασα το back up της ελληνικής ρομ και το seus μου κατεβάζει αντίστοιχη έκδοση με την custom rom που έχω.

είπα μήπως αλλάξω το build και μου κατεβάσει την ελληνική.....

LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100

Παιδια το κινητο τελικα εχει η δεν εχει προστατευτικο αυτοκολλητο στην οθονη; Μοιαζει να εχει αλλα εχει κανει γρατζουνιές.Τελικα; Οσον αφορα καστομ ρομ, παιδια ειλικρινα δοκιμαστε την gimli + autokiller

Φοράει μία σκληρή ζελατίνα πράγματι. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, επάνω της είναι τυπωμένο και το λογότυπο της Sony. Βγάζοντάς την για να την αντικαταστήσετε, μαζί με αυτήν βγάζετε και το λογότυπο της Sony.

έχω την εφαρμογή app2sd αλλά μεταφέρω εφαρμογές μόνο στην εσωτερική όχι στην εξωτερική κάρτα. τι πρόγραμμα προτείνετε.
Leeco Cool1 4/64 Gold

Φοράει μία σκληρή ζελατίνα πράγματι. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, επάνω της είναι τυπωμένο και το λογότυπο της Sony. Βγάζοντάς την για να την αντικαταστήσετε, μαζί με αυτήν βγάζετε και το λογότυπο της Sony.

Που το διαβασες αυτο ρε φιλε; Προσεχε λιγο απο ποια site διαβαζεις..

@vision δεν γινεται με καμια εφαρμογη.. Πρεπει να κανεις partitions στην εξωτερικη.. Αν ενδιαφερεσαι εχει οδηγιες στην 1η σελιδα!

Που το διαβασες αυτο ρε φιλε; Προσεχε λιγο απο ποια site διαβαζεις..

Ναι, έκανα λάθος, αυτό που είδα ήταν για το xperia Z.

Πάντως δεν νομίζω ότι εγκλημάτισα κιόλας...

Ναι συγνώμη το είπα λίγο απότομα.. :O

Δεν τρέχει τίποτα! :)

Μια βοήθεια ρε παιδιά, έχω το Sony Sola, και internet από τη Wind. Το router ειναι το γνωστό ZTE της Wind.

Συνδέεται κανονικά μέσω wifi (το έχω στο channel 3)...

Το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιώ έναν wifi extender (της TP-Link) γιατί το σήμα δεν φτάνει καλά στα μέσα δωμάτια. Μόλις λοιπόν το Sola περάσει στην εμβέλεια του extender, δείχνει συνδεδεμένο πάντα, αλλά δεν κατεβάζει τίποτα από internet (ούτε σελίδες, ούτε play store , γενικώς τίποτα)

Τι μπορεί να φταίει??????

(σημειώστε ότι αυτό το πρόβλημα συμβαίνει μόνο στο Sola. Ένα άλλο κινητό HTC, το laptop αλλά και ένα tablet android που δοκίμασα, παίζουν κανονικότατα)

Charlie από RAM πώς τα πάει??

Να σας πω και γω τη γνώμη μου για την SlimFXP. Πρόκειται για πραγματικά γρήγορη και σταθερή CM 9.1 based ROΜ, με ελάχιστα ενοχλητικά θέματα όπως NO Fm Radio και NO Wi-fi direct. Το δεύτερο με ενόχλησε αρκετά γιατί το χρησιμοποιούσα για μεγάλα αρχεία.

Μετά από πολύ καιρό πάντως το solάκι φυσάει. Καθόλου κολλήματα. Μόνο ένα forced close στους γ**ωχάρτες της google, που λύθηκε αμέσως βάζοντας την προηγούμενη έκδοση των maps(v6.14.4).

Από ram... (με wi-fi και gps μόνιμα) δείτε συνημμένο..

Aπλά να προσθέσω πως στο first boot είχε γύρω στα 150mb διαθέσιμα.

Edited by mandoctor

καλησπερα και απο εμενα ,εχω προβλημα με το wifi ,με custom rom λειτουργει κανονικα οταν βαζω official 4.04 η 2.3.7 τιποτα

μηπως ξερει καποιος γιατι συμβενει αυτο?ανοιγει κανονικα αλλα δεν βρισκει δικτυο.

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

καλησπερα και απο εμενα ,εχω προβλημα με το wifi ,με custom rom λειτουργει κανονικα οταν βαζω official 4.04 η 2.3.7 τιποτα

μηπως ξερει καποιος γιατι συμβενει αυτο?ανοιγει κανονικα αλλα δεν βρισκει δικτυο.

Έχεις ξεκλειδώσει bootloader?

ναι γιατι? :cry:

Motorola Moto X 2014

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

οταν λεω official ενοω ολα ειναι stok κερνελ τα παντα ουτε καν ρουτ .και το εκανε ξαφνικα μεσα σε μια μερα..

και σε gb τα ιδια ολα stock και δεν ποιανει τιποτα μα τιποτα.τωρα το εχω με JB experience v1.1 διαφορετικα δεν ποιανει

για κανεναν λογο.

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

Συγνώμη αλλά που στην πρώτη σελίδα??

οκ το βρήκα sorry...:X:whistle::innocent::innocent:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

από τα βαριά παιχνίδια πως τα πάει πάει παιδιά ? κανένα fifa 12 παίζει ?

παίζω fifa 14 σε stock:).Eχω λίγο lag οταν παίζω με touch(μάλλον θα φταίει το floating touch).

LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100

Καλησπέρα Παιδια, έχω μία ερώτηση για τη συσκευή.

Αν βάλω Cm-based Rom από ότι κατάλαβα δεν θα υπάρχει ραδιόφωνο.

Υπάρχει η δυνατότητα του Spirit-Fm ή δεν λειτουργεί συγκεκριμένα με το Sola ?

Αν Βάλω Stock-based Rom θα υπάρχει το ραδιόφωνο ?

Και κάτι τελευταίο αν υπάρχει η δυνατότητα.

Από το Xda που έχω κοιτάξει λίγο έχω καταλήξει στις Ultimate Sola™v2, Project XV-R v2.4.2, Ultimate Rom V11 και SlimFXP.

Έχετε να προτείνεται κάποια από τις παραπάνω ? ή και κάποια άλλη πιο καλή ?

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φλασάρω μία φορά και να μην κάθομαι να ξαναφλασάρω συνέχεια.

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις που έκανα.

Life' s Good 2

Αυτές οι οδηγίες από τομ kosmasgr που αναφερόνται στην διαδικασία flasharismatos που βρίσκονται??Έχω φάει τον τόπο. Κ δευτερον πως κάνεις το flashtool να "δει" το κινητο σου??

Πρέπει να έχω τον bootloader ξεκλείδωτο ώστε να το φλασαρω??

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola