rx8_75 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Παιδιά καλημέρα! Έκανα χθες update σε 4.0.4 (build : 6.1.1.B.1.54) από 2.3.7 που είχα μόλις το αγόρασα. Όλα καλά και όλα ωραία με την αναβάθμιση, αλλά βρε παιδιά καταναλώνει πολύυυυυ Ram... Παρότι έκανα disable πολλές εφαρμογές, με τον nova launcher που πέρασα, ένα widget του καιρού (Yahoo weather) και με την εγκατάσταση του facebook (που τρέχει συνεχώς στο παρασκήνιο), μετά βίας είχα πάνω από 70 mb ελεύθερης μνήμης ακόμα και μετά από επανεκκίνηση. Η αφαίρεση του facebook κάπως διόρθωσε τα πράγματα αλλά τελικά σήμερα το έκανα επαναφορά στην εργοστασιακή του κατάσταση, δεν πέρασα τίποτα extra (μόνο τον opera mini) και τα αποτελέσματα είναι γύρω στα 120 mb ελεύθερα μετά από επανεκκίνηση. Δεν είναι όμως κρίμα να έχεις ένα διπύρηνο smartphone και να το αδικεί η Ram του?? Μπορώ να κάνω downgrade σε 2.3.7 πάλι όπως διάβασα χθες σε κάποια forums αλλά είναι λίγο συγκεχυμένες οι πληροφορίες. Αν κάποιος έχει κάποια καλή και αξιόπιστη πηγή - tutorial στο πώς να κάνουμε downgrade θα του ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Προτεινω να κανεις root και μετα να περασεις την εφαρμογη Greenify *ROOT*. Αυτη την στιγμη εχω 140mb ελευθερα (με Facebook+Google Plus που τρωνε πολλα MB και φυσικα και αλλες εφαρμογες) και μερικα widgets να τρεχουν. Στο λεω γιατι πολλες πλεον εφαρμογες βγαινουν μονο για ICS και πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Προτεινω να κανεις root και μετα να περασεις την εφαρμογη Greenify *ROOT*. Αυτη την στιγμη εχω 140mb ελευθερα (με Facebook+Google Plus που τρωνε πολλα MB και φυσικα και αλλες εφαρμογες) και μερικα widgets να τρεχουν. Στο λεω γιατι πολλες πλεον εφαρμογες βγαινουν μονο για ICS και πανω. Thanks, θα το δοκιμάσω. Για root όπως περιγράφεται στο πρώτο post να υποθέσω έτσι? Edit : Χρειάζεται να κάνω και unlock τον bootloader πριν τη διαδικασία του rooting? Edited April 24, 2013 by rx8_75 Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ναι ακολουθας τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα. Οχι, δεν χρειαζεται να ξεκλειδωσεις τον bootloader για να κανεις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_86 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Επιτέλους κατάφερα και έκανα root. Τώρα όμως δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα να κάνω απεγκατάσταση τις εφαρμογές που δεν θέλω. Έχω βρει τα εξής στο store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=related_apps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer&feature=search_result Υποθέτω πως κάνουν γι'αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Με τον ES μπορεις. Μεσα στην εβδομαδα ερχεται η 4.1 για P και Go. Αντε μπας και δουμε καποιο καλο port και για το δικο μας. Edited April 24, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosbrabus Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 καλησπερα παιδια το κινητο το εχω αρκετο καιρο κ ειναι πολυ καλο για της δικες μου απετισεις,μου εχει πεσει πολλες φορες κ δεν εχει παθει τπτ αλλα προχθες το εβαλα μαζι με τα κλειδια στι τσεπη κ εσπασε η εξωτερικη οθονη εχει πολλα ραγισματα αλλα δουλευει μια χαρα,ξερει κανεις μηπως να μου πει αν συνφερει να το επισκευασω η να παρω αλλο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ποια rom είναι σταθερή και σε περιβάλλον sony για να την περάσω στο sole της γυναίκας μου ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ποια rom είναι σταθερή και σε περιβάλλον sony για να την περάσω στο sole της γυναίκας μου ρε παιδιά? Εδώ είσαι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162832 ,βάζεις και κάνα mod από την πρώτη σελίδα του θέματος(εδώ στο myphone όχι στο xda) και είσαι άρχοντας...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 καλησπερα παιδια το κινητο το εχω αρκετο καιρο κ ειναι πολυ καλο για της δικες μου απετισεις,μου εχει πεσει πολλες φορες κ δεν εχει παθει τπτ αλλα προχθες το εβαλα μαζι με τα κλειδια στι τσεπη κ εσπασε η εξωτερικη οθονη εχει πολλα ραγισματα αλλα δουλευει μια χαρα,ξερει κανεις μηπως να μου πει αν συνφερει να το επισκευασω η να παρω αλλο;;;; Πάρε τηλέφωνο σε κάποιο σέρβις της Sony και ρώτησε για το κόστος επισκευής, σε καμία περίπτωση μην δώσεις το imei αν στο ζητήσουν. Μετά δες στο ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Sony+Xperia+Sola+MT27i+Touch+Screen+Digitizer+Glass&_sop=15 Και ψάξε στο YouTube να βρεις βίντεο που να δείχνει αποσυναρμολόγηση ή αλλαγή digitizer. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά καλημέρα! Χθες έκανα root το sole μου και ξεκλείδωσα botloaders. ΜΕτά προσπάθησα να κάνω reboot to recovery και συνειδητοποίησα εκ των υστέρων ότι η Sony δεν έχει CWM και ότι έπρεπε να εγκαταστήσω κάποιο. Εγκατέστησα λοιπόν ένα (xrecovery ή κάπως έτσι που υποτίθεται καλύπτει και τη συγκεκριμένη συσκευή) άλλά ρε παιδιά έκτοτε, με ότι τρόπο και να προσπαθήσω (συνδυασμός κουμπιών, Rom manager κλπ) δε μου μπαίνει ποτέ σε recovery menu. Έχει κάποιος να μου συστήσει ποιά διαδικασία να ακολουθήσω και πώς να μπω σε custom recovery? Παρεμπιμπτόντως επιβεβαιώνω ότι η εφαρμογή Greenify που μου σύστησε ο συμφορουμίτης φίλος Viper απλά τα σπάει! Έπρεπε κανονικά να την έχουν συμπεριλάβει σαν συστιμική εφαρμογή και στις stock roms! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 καλησπερα παιδια το κινητο το εχω αρκετο καιρο κ ειναι πολυ καλο για της δικες μου απετισεις,μου εχει πεσει πολλες φορες κ δεν εχει παθει τπτ αλλα προχθες το εβαλα μαζι με τα κλειδια στι τσεπη κ εσπασε η εξωτερικη οθονη εχει πολλα ραγισματα αλλα δουλευει μια χαρα,ξερει κανεις μηπως να μου πει αν συνφερει να το επισκευασω η να παρω αλλο;;;; Πάρε τηλέφωνο σε κάποιο σέρβις της Sony και ρώτησε για το κόστος επισκευής, σε καμία περίπτωση μην δώσεις το imei αν στο ζητήσουν. Μετά δες στο ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Sony+Xperia+Sola+MT27i+Touch+Screen+Digitizer+Glass&_sop=15 Και ψάξε στο YouTube να βρεις βίντεο που να δείχνει αποσυναρμολόγηση ή αλλαγή digitizer. Δεν έχει σπάσει το digitizer Θανάση. Η οθόνη αποκρίνεται οπότε δεν έχει πάθει μεγάλη ζημιά. Έχει σπάσει το εξωτερικό τζάμι το οποίο ωστόσο συνδέεται με το κινητό με καλωδιοταινία η οποία παίρνει και δίνει σήμα στα τρια πλήκτρα αφής που βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής. Το κόστος επισκευής σε κάποιο service point είναι περίπου 80 ευρώ. Αν πιάνει το χέρι σου τότε θα την γλιτώσεις με περίπου 35 ευρώ. Για το ίδιο πράγμα που παρήγγειλα για ένα U κόστισε 18 ευρώ. Αν η αποσυναρμολόγηση είναι ίδια με του U τότε δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά θα χρειαστείς πιστολάκι για να ζεστάνεις την κόλλα που συγκρατεί το γυαλί που έχει σπάσει. Και για να μην ψάχνεσαι. Χρειάζεσαι αυτό και το κάνεις . (Αν πας στο 2:32 επάνω και στη μέση θα δεις ποιο εξάρτημα σου έχει σπάσει) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Στο 2:34 υπάρχει ένα εξάρτημα που λέει Samsung. Ο επεξεργαστής είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μάλλον το ram chip είναι. Το Sole αν δεν κάνω λάθος φοράει επεξεργαστή από άλλη εταιρεία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Η πιο απλή διαδικασία για ροοτ και φλασαρισμα ρομ πια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Η πιο απλή διαδικασία για ροοτ και φλασαρισμα ρομ πια είναι; Rooting για την έκδοση .10 Rooting για την έκδοση .54 CWM/Custom roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdimos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 ρε παιδιά ζητάω πολλά να μπορώ να ειμαι στο browser να έχω ανοιχτο το facebook και ταυτόχρονα να μην κολάει το κινητό σε κλήσεις ή μηνυματα.;; έχει να μου προτείνει κάτι για να γίνει αυτό που ζητάω...έχω κάνει clean install 3 φορές .54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StrikeFTW Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδια καλημερα... Πριν λιγες μερες εκανα root το κινητο μου, εγκατεστησα CWM και μια custom ROM. Μετα την εγκατασταση της θελησα να την αλλαξω γιατι δεν μου πολυ αρεσε, αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω πλεον με το vol down να μπω στο CWM. Εχω δοκιμασει και το Quick Boot που σε στελνει κατευθειαν αλλα δεν λειτουργει. Καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδια καλημερα... Πριν λιγες μερες εκανα root το κινητο μου, εγκατεστησα CWM και μια custom ROM. Μετα την εγκατασταση της θελησα να την αλλαξω γιατι δεν μου πολυ αρεσε, αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω πλεον με το vol down να μπω στο CWM. Εχω δοκιμασει και το Quick Boot που σε στελνει κατευθειαν αλλα δεν λειτουργει. Καμια λυση? Χωρίς να είμαι σίγουρος αν πετύχει δοκίμασε κ πατήματα στην οθόνη(ταπ ταπ) Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδια καλημερα... Πριν λιγες μερες εκανα root το κινητο μου, εγκατεστησα CWM και μια custom ROM. Μετα την εγκατασταση της θελησα να την αλλαξω γιατι δεν μου πολυ αρεσε, αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω πλεον με το vol down να μπω στο CWM. Εχω δοκιμασει και το Quick Boot που σε στελνει κατευθειαν αλλα δεν λειτουργει. Καμια λυση? Όταν εγκαθιστάς custom rom και έχεις locked bootloader χάνεται το CWM. Ξανά πέρνα το όπως το πέρασες και πριν και θα είσαι κομπλέ! ρε παιδιά ζητάω πολλά να μπορώ να ειμαι στο browser να έχω ανοιχτο το facebook και ταυτόχρονα να μην κολάει το κινητό σε κλήσεις ή μηνυματα.;; έχει να μου προτείνει κάτι για να γίνει αυτό που ζητάω...έχω κάνει clean install 3 φορές .54 Όσα clean install και να κάνεις δεν θα δεις αποτέλεσμα. Βάλε μια σοβαρή custom rom (Κατά προτίμηση CM9) Γενικώς φύγε από στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Όσα clean install και να κάνεις δεν θα δεις αποτέλεσμα. Βάλε μια σοβαρή custom rom (Κατά προτίμηση CM9) Γενικώς φύγε από στοκ. Πανω σε αυτο καποια προταση για ROM CM9? Ποια θεωρειται ως πιο σταθερη, γρηγορη και χωρις κολληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Πανω σε αυτο καποια προταση για ROM CM9? Ποια θεωρειται ως πιο σταθερη, γρηγορη και χωρις κολληματα? Εγω εχω firedroid αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος.. πολλα bugs. Σιγουρα υπαρχουν καλυτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά. ειμαι root στην stock .54 1. υπάρχει τρόπος να κάνω back up των εφαρμογών που έχω κατεβάσει απο playstore π.χ σε sd card και να τις επανεγκαταστήσω μετά από clean install ? 2. ποια custom rom προτείνετε για σταθερότητα αλλα περισσότερες επιλογές tweeking themes αλλα και ταχύτητας? 3. έχω ένα θέμα με το recovery ενώ έχω κανει σωστά την εγκατάσταση. δεν μπορω να μπω σε recovery mode στο cwm με vol (-). πρεπει να έχω κατεβάσει την νέα rom για να μπει π.χ... απλά το δοκίμασα για να δω αν όλα είναι οκ και δεν... καμιά βοήθεια? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Πανω σε αυτο καποια προταση για ROM CM9? Ποια θεωρειται ως πιο σταθερη, γρηγορη και χωρις κολληματα? Ψάχνω κι εγώ κάποια με απαραίτητη προϋπόθεση να παίζει το ραδιόφωνο, έχει δοκιμάσει κανείς κάποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά. ειμαι root στην stock .54 1. υπάρχει τρόπος να κάνω back up των εφαρμογών που έχω κατεβάσει απο playstore π.χ σε sd card και να τις επανεγκαταστήσω μετά από clean install ? 2. ποια custom rom προτείνετε για σταθερότητα αλλα περισσότερες επιλογές tweeking themes αλλα και ταχύτητας? 3. έχω ένα θέμα με το recovery ενώ έχω κανει σωστά την εγκατάσταση. δεν μπορω να μπω σε recovery mode στο cwm με vol (-). πρεπει να έχω κατεβάσει την νέα rom για να μπει π.χ... απλά το δοκίμασα για να δω αν όλα είναι οκ και δεν... καμιά βοήθεια? ευχαριστώ. 1. εγώ χρησιμοποιώ 2 προγράμματα α) http://global.mobileaction.com/tutorial/am/main.htm β)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rZXJhbWlkYXMuVGl0YW5pdW1CYWNrdXAiXQ.. 2. η root .54 μια χαρά είναι 3. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siriusapplications.quickboot&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zaXJpdXNhcHBsaWNhdGlvbnMucXVpY2tib290Il0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts