Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι

όταν ανοίγω το κινητό πάνω στην μπάρα μου βγάζει μια ειδοποίηση σαν διαφήμιση για να κατεβάσω κάτι

σαν εικονίδιο έχει ένα αστέρι

όταν εμφανίστηκε όταν εγκατέστησα μια εξωτερική εφαρμογή στο κινητό .

Πως μπορώ να το αφαιρέσω αυτό ;

Έχω βάλει το πρόγραμμα για να μπλοκάρει τις διαφήμισης στις εφαρμογές .

Ευχαριστώ

Θελει root η εφαρμογη adfree

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τοτε μπαινεις στο adfree και κατεβαζεις new hosts!!

το έχω κάνει αλλά τίποτα :(

Τελικά το απενεργοποίησαν και το ξανά εγκατέστησα και άνοιξα έκλεισα το κινητό 2 φορές και δεν το ξανά έβγαλε

μάλλον είμαι ΟΚ τώρα

Edited by dimitrisOS
Digital-Doctor.blogspot.gr

Που ρυθμιζουμε ρε παιδες σε gsm only το κινητο??γτ δεν το βρισκω

Ρυθμίσεις ---> Ασύρματο και Δίκτυα ---> Περισσότερα (αν έχεις ics) ---> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ---> Λειτουργία δικτύου.

Εγώ παιδιά με την μπαταρία είμαι σχετικά ευχαριστημένος, αν και λίγο μπερδεμένος.. Νομίζω ότι δεν έχει γίνει καλό calibration να το πω, στρώσιμο του ics να το πω... Το χω στην πρίζα μισή ώρα, κολλημένο στο 19%, του αλλάζω πρίζα, πετάγεται στο 65%.. Απλά μερικές φορές μου φαίνεται ότι σκαλώνει το notification icon. Κατά τα άλλα, νομίζω με μέτρια χρήση και GSM only, κοντά στις 1,5 - 2 μέρες είμαι.

Συμβουλή πάντως, αν και γω πρώτο android είναι, μην απογοητευτείτε από αρχικά lags, η συσκευή στρώνει σιγά σιγά με τη χρήση.. Εκτός και αν είναι ιδέα μου!:wacko::blink:

Edited by mandoctor

Γενικά δεν είχα ποτέ lag στο Sole ούτε με την 2.3 αλλά μετά την ics το κινητό απλά ΠΕΤΑΕΙ. Του έχω βάλει και Nova launcher και να φανταστείτε πιάνω μερικές φορές τον εαυτό μου να ανοίγει απλά το menu και να χαζεύει το πόσο smooth είναι.

Η μπαταρία επίσης μετά απο 2 φορτίσεις είναι και πάλι στα επίπεδα που ήταν πριν. Σίγουρα κάτι σημαντικές μειώσεις της μπαταρίας που αναφέρονται δεν μου φαίνονται φυσιολογικές αν δεν υπάρχουν εφαρμογές που τρέχουν απο πίσω. Το κινητό σε αναμονή έχει εξαιρετική αυτονομία. Μπορεί πχ να κοιτάξω το κινητό μετά απο 2-3 ώρες και να μην έχει χάσει ούτε 1 τοις εκατό ή το πολύ 1.

Όσοι αναφέρετε κάποια lags, κάνατε το πέρασμα της Ics με όσα έγραψε ο Viper;

Γενικά δεν είχα ποτέ lag στο Sole ούτε με την 2.3 αλλά μετά την ics το κινητό απλά ΠΕΤΑΕΙ. Του έχω βάλει και Nova launcher και να φανταστείτε πιάνω μερικές φορές τον εαυτό μου να ανοίγει απλά το menu και να χαζεύει το πόσο smooth είναι.

Η μπαταρία επίσης μετά απο 2 φορτίσεις είναι και πάλι στα επίπεδα που ήταν πριν. Σίγουρα κάτι σημαντικές μειώσεις της μπαταρίας που αναφέρονται δεν μου φαίνονται φυσιολογικές αν δεν υπάρχουν εφαρμογές που τρέχουν απο πίσω. Το κινητό σε αναμονή έχει εξαιρετική αυτονομία. Μπορεί πχ να κοιτάξω το κινητό μετά απο 2-3 ώρες και να μην έχει χάσει ούτε 1 τοις εκατό ή το πολύ 1.

Όσοι αναφέρετε κάποια lags, κάνατε το πέρασμα της Ics με όσα έγραψε ο Viper;

μπορεις να δεις live streaming mega,antenna,skai κτλ? αν ναι πως?

Υπαρχει τροπος να δυναμωσουμε το ακουστικο??Σιγουρα με καποια αλαγη με ροοτ εξπλορερ γινετε..Καπου το ειχε παρει το ματι μου!!Αλλα στα Xperia 2011

και σε μένα το κινητό έχει στρώσει παρα πολύ. σιγά σιγά στρώνει όπως είχαν πει και τα παιδιά στις πίσω σελίδες.ένα θεματάκι μικρό έχω μονο.

όταν ανοίγω μια εφαρμογή πρώτα ανοίγει το όνομα της στο πάνω μέρος της οθόνης (όχι στην μπάρα ειδοποιήσεων , λέω την μπάρα που βγάζει με το όνομα κάθε εφαρμογής στο πάνω μέρος τις οθόνης ως τίτλο όταν ανοίγει μια εφαρμογή , καταλάβατε τι εννοώ) και μετά από τρεια τέσσερα δευτερόλεπτα τότε ανοίγει και κανονικά την εφαρμογή. μέχρι τότε έχει μονο τον τίτλο και από κάτω μαύρο κενό... συμβαίνει και σε εσάς? πείτε να ξέρω αν είναι να κάνω κάνα restore με seus :happy::happy:

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Όχι σε μένα δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, και γενικά δέν έχω τίποτα περίεργο, και όλα λειτουργούν άψογα, όμως έκανα την αναβάθμιση με το σωστό τρόπο και ίσως αυτό να βοήθησε.

Α, το μόνο που είδα μετά από πολύ ψάξιμο σε όλα είναι, πως οι ήχοι αφής στο εικονικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου όταν παίρνεις κάποιο νούμερο δε λειτουργούν, ενω έχω ενεργοποιημένο τη σχετική εντολή. Όλοι οι άλλοι ήχοι αφής όταν τους ενεργοποιώ λειτουργούν .

Ξέρει κανείς κάτι που ίσως μου διαφεύγει, για να βοηθήσει;

Σε όλα τα άλλα λοιπόν η συσκευή λειτουργεί άψογα. Είναι γρήγορη, και η μπαταρία ας πούμε τώρα με 1 μέρα και 15 ώρες είναι στο 52%, με 30 λεπτά παιχνίδι, 45 λεπτά ίντερνετ, 38 λεπτά ομιλίας, και συνολικά την οθόνη 3ώρες και 17 λεπτά ενεργοποιημένη με όλα τα ψαξίματα και τις ρυθμίσεις που του κάνω. Πιστεύω οτι είναι πολύ καλά.

οσοι ειστε rooted δοκιμαστε την εφαρμογη battery calibration.Εχω ηδη δει διαφορα αλλα οχι πολυ μεγαλη.Τωρα παω για 2ο calibration που δειχνει μεγαλη διαφορα οπως λενε. :)

οσοι ειστε rooted δοκιμαστε την εφαρμογη battery calibration.Εχω ηδη δει διαφορα αλλα οχι πολυ μεγαλη.Τωρα παω για 2ο calibration που δειχνει μεγαλη διαφορα οπως λενε. :)

Ποιο απ'όλα? Υπάρχουν πολλές εφαρμογές..

μακαρι να βγει update για να διορθωθουν τα προβληματα με μπαταρια κλπ, αν και δεν φαινεται κατι στον οριζοντα. διαφορετικα πολλοι θα το γυρισουν παλι σε GB

ξέρει κανένας πως γίνετε να βάλω κάποια ics stock πράγματα όπως το ξεκλείδωμα και το μενού με τις εφαρμογές ?

Δες αυτο που γραφω απο κατω για το ξεκλειδωμα. θελει root

Κατεβασε απο το play το titanium backup παρε backup ''αντιγραφα ασφαλειας ολων τον εφαρμογων του χρηστη + δεδομενων συστηματος'' και μετα βρες την εφαρμογη(απο το titanium) ''οθονη κλειδωματος'' επελεξε την και πατα ''εκκαθαριση δεδομενων'' και μετα ''απεγκατασταση'' και θα εχεις κλειδωμα οθονης ics ;)

Για το δευτερο ερωτημα σου θες τα εικονιδια να ειναι stock ics? δες καποιον Launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50ZXNsYWNvaWxzdy5sYXVuY2hlciJd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anddoes.launcher&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmFuZGRvZXMubGF1bmNoZXIiXQ..

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ξέρει κανένας πως γίνετε να βάλω κάποια ics stock πράγματα όπως το ξεκλείδωμα και το μενού με τις εφαρμογές ?

Αν θες μόνο το ξεκλείδωμα τότε κάνε root όπως λέει ο από πάνω μου

και μετά απεγκατέστησε το κλείδωμα οθόνη θα εμφανιστεί το αρχικό

Digital-Doctor.blogspot.gr

Αν θες μόνο το ξεκλείδωμα τότε κάνε root όπως λέει ο από πάνω μου

και μετά απεγκατέστησε το κλείδωμα οθόνη θα εμφανιστεί το αρχικό

Δες αυτο που γραφω απο κατω για το ξεκλειδωμα. θελει root

Για το δευτερο ερωτημα σου θες τα εικονιδια να ειναι stock ics? δες καποιον Launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50ZXNsYWNvaWxzdy5sYXVuY2hlciJd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anddoes.launcher&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmFuZGRvZXMubGF1bmNoZXIiXQ..

γενικά όμως πρέπει να περιμένω κάποια rom για να έχω όλα τα stock ?ή μπορώ εγώ σιγά σιγά να βγάζω της sony και να βάζω της google ?

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola