Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά έχει λεντάκι κάτω από την οθόνη ;

εχει ναι αλλα απ'οτι καταλαβα για notification εχει ενα αλλο ledaki εκει που θα ταν η μπροστινη καμερα αν ειχε! :lol:

Coolpad F1 (8297W)

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω παραγγείλει:

2. Θήκη gel (+ δωρο ζελατίνα) από το καλύτερο γιά μένα κατάστημα του ευρωπαϊκού Ebay.

http://www.ebay.co.uk/itm/150799674751?var=450074799851&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

και εγω την θηκη που πηρα την πηρα απτο londonmagicstore αλλα προτιμησα αυτη εχει ανοιγματα στα σημεια που ειναι τα κουμπια lock/unlock, camera, vοl+/- διοτι απ'την εμπειρια μου ολες οι θηκες που ειναι φουλ κλειστες και δεν εχουν αυτα τα ανοιγματα ειναι απο πολυ εως παρα πολυ αβολες :-/ (link εδω). και οντως η θηκουλα ηρθε και γρηγορα και πολυ καλη ειναι και πολυ καλη προσβαση στα κουμπακια εχει :)

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Πέμπτη φόρτιση και παρητηρω μεγάλες βελτιώσεις στην αυτονομία... Επικρατει κλίμα ευχαρίστησης...

Πέμπτη φόρτιση και παρητηρω μεγάλες βελτιώσεις στην αυτονομία... Επικρατει κλίμα ευχαρίστησης...

Νομίζω το πρώτο android που βάζει τα γυαλιά ακόμα και στο atrix στο θέμα της μπαταρίας

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

να ρωτησω ποση μνημη μενει ελευθερη για εφαρμογες? το πακετακι που δινει δωρο χαρτες gps ειναι στην καρτα μνημης η στην εσωτερικη?

Εμένα έχει 1,7gb ελεύθερη ακόμα

Οποίος έχει θέμα με την γραμματοσειρά Ας κατεβάσει το spare parts,κάνει πολύ καλή δουλειά

Γιάννη σε σχέση με το Sensation/ EVO ή κάποιο γνωστό lcd ανδροειδές πώς κρίνεις την οθόνη του ; Γωνίες θέασης ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα έχει 1,7gb ελεύθερη ακόμα

Οποίος έχει θέμα με την γραμματοσειρά Ας κατεβάσει το spare parts,κάνει πολύ καλή δουλειά

1.7~~:D αγορινα αρχικη ποσο εχει!! ??:)

Γιάννη σε σχέση με το Sensation/ EVO ή κάποιο γνωστό lcd ανδροειδές πώς κρίνεις την οθόνη του ; Γωνίες θέασης ;

Μια χαρά είναι φίλε Μου η γωνία θέασης έστω κι αν η οθόνη είναι μικρότερη

1.7~~:D αγορινα αρχικη ποσο εχει!! ??:)

Αν θυμάμαι καλά 2gb

Μια χαρά είναι φίλε Μου η γωνία θέασης έστω κι αν η οθόνη είναι μικρότερη

Μπορείς να ποστάρεις κάποια φωτογραφία υπό γωνία. Η αλλαγή από 4.3 σε 3.7 πώς σου φαίνεται ; Παλεύεται ή να κάτσω στις τωρινές ίντσες ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να ποστάρεις κάποια φωτογραφία υπό γωνία. Η αλλαγή από 4.3 σε 3.7 πώς σου φαίνεται ; Παλεύεται ή να κάτσω στις τωρινές ίντσες ;

Κοίτα,η οθόνη βολεύει όμως,αν έχεις συνηθίσει την οθοναρα όπως και να ναι θα σου πέσουν κάπως οι 3,7 ίντσες,εγώ ας πούμε δε θα μπορούσα μόνιμα με τέτοια οθόνη,το ελάχιστο πλέον είναι οι 4 ίντσες

Σε ευχαριστώ ! Παρόλα αυτά βλέπω ότι είναι θετικά τα πρώτα δείγματα από τον Novathor.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μνήμη γιά εφαμογές είναι 2GB. Το πακετάκι (του Πλαισίου) δεν είναι πουθενά. Απλά περιέχει τους κωδικούς για το πρόγραμμα και τους χάρτες που κατεβάζεις ό ίδιος.

απο οτι ειδα το κινητο διαθετει 8gb μνημη. 1-2 ειναι για το λειτουργικο συστημα. 2 ειναι για εφαρμογες. τα υπολοιπα 4 που ειναι?

Γεια σας παιδια.. Λοιπον , ειχα εως τωρα το Neo v .Το πουλησα και θα αγορασω μεταχειρησμενο s2 περιπου στα 310 ευρω.. Αξιζει λετε να δωσω 259 για να παρω αυτο το κινητακι ή ειναι μεγαλες οι διαφορες τους με το s2 ? Μου αρεσει αρκετα απο εμφανιση και εχω μπει σε σκεψεις...
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Administrators
Γεια σας παιδια.. Λοιπον , ειχα εως τωρα το Neo v .Το πουλησα και θα αγορασω μεταχειρησμενο s2 περιπου στα 310 ευρω.. Αξιζει λετε να δωσω 259 για να παρω αυτο το κινητακι ή ειναι μεγαλες οι διαφορες τους με το s2 ? Μου αρεσει αρκετα απο εμφανιση και εχω μπει σε σκεψεις...

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Modpic.gif

Προσωπικά, δεν μου αρέσει ο σχεδιασμός ειδικά στο σημείο που προεξέχει το στεφάνι της οθόνης στην πρόσοψη. Είναι πολύ άσχημο!!!! κατά τα άλλα best value for money!!!!
frastgr

Προσωπικά, δεν μου αρέσει ο σχεδιασμός ειδικά στο σημείο που προεξέχει το στεφάνι της οθόνης στην πρόσοψη. Είναι πολύ άσχημο!!!! κατά τα άλλα best value for money!!!!

Κι όμως,το,κάνει ιδιαίτερο το πλαίσιο αυτό

Σχετικα με την GPU του SOLA (Mali 400) που συζητουσαμε κατι σελιδες πριν:

Απο το review του Xperia P:

The Xperia P is powered by an ST-Ericsson NovaThor U8500 SoC — a dual-core 1GHz processor joined by ARM's Mali-400 GPU. Before you get excited, the GPU here is a much less powerful variant than the Mali-400 found in the Galaxy S II.

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και 4-5 μέρες είμαι κάτοχος του Xperia sole και αποφάσισα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου :D

Καταρχήν η συσκευή έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό. Πανάλαφρη, μεγάλη οθόνη και ευκρινέστατη, το πήρα σε μαύρο χρώμα οπότε και το γενικότερο design είναι απίστευτo. Οι ταχύτητες του σε internet και εφαρμογές είναι πολύ καλές και η εμφάνιση σε παράθυρα του browser άριστη. Η μπαταρία του απ' την αρχική φόρτιση κράτησε 3 μέρες αν και το "σκάλιζα" μέχρι να δω και να βάλω όσα ήθελα...H καινοτομία του floaing touch προς το παρόν δεν μου χρειάστηκε, οπότε την κράτησα απενεργοποιημένη. Είναι όμως μεγάλη υπόθεση! Εφαρμογές υπάρχουν διάφορες μέσα απ' την αρχή, αλλά οι περισσότερες προσωπικά μου ήταν άχρηστες, οπότε και τις απεγκατέστησα. Εντύπωση μου κανε η γρήγορη σύνδεση της εφαρμογής Facebook αλλά και η πολύ γρήγορη πλοήγηση στο market όπως και ο καθαρός ήχος χωρίς παράσιτα στο ραδιόφωνο. Τα smart tags που δίνει μαζί είναι μια μεγάλη μαγκιά (ας μου επιτραπεί η έκφραση) αλλά ακόμα δεν τα χρησιμοποίησα για να εκφέρω άποψη ακόμη. Κάμερα έχει κανονική και 3D με πολύ καλή ανάλυση όπως και στο video shooting. Το μόνο μειονέκτημα το οποίο έχει είναι ο μικρός χώρος αποθήκευσης (4GB) αλλά φυσικά μπορεί να πάρει κάρτα sd και να αυξηθεί...Γενικά είμαι υπερ-ευχαριστημένος με τη συσκευή και τις δυνατότητες που έχει και επιφυλάσσομαι να γράψω και πάλι εντυπώσεις μετά από κάποιο διάστημα χρήσης.

ρε παιδια πως γινεται να κανουμε αναπαραγωγη πολυμέσων ή να στειλουμε αρχεια μεσω wifi.σαν αυτο που εδειχναν στην διαφημιση.χρειαζεται κατι?

Σχετικα με την GPU του SOLA (Mali 400) που συζητουσαμε κατι σελιδες πριν:

Απο το review του Xperia P:

Επιβεβαιωνεις οτι ειχα πει για το οτι εχει την ιδια Gpu με τα Galaxy SII και SIII :rolleyes:

Γεια και χαρά. Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος του κινητού από τη Wind. Εντυπώσεις μέχρι στιγμής ανάμεικτες.

• Η μπαταρία μόλις τώρα φορτίζεται για πρώτη φορά αφού μετά από 5 ώρες έπεσε στο 14%, και αν και μου φαίνεται ότι έπεσε πολύ γρήγορα θα περιμένω

• Όλα αυτά που είπατε ισχύουν, ωραίο, γρήγορο, φωτεινή οθόνη κτλ

• To Temple Runner το τρέχει πανεύκολα και αυτό είναι καλό, αλλά έχω περίεργο θέμα με το fruit ninja. Το προηγούμενο μου Galaxy Ace το έτρεχε χωρίς πρόβλημα. Το xperia φαίνεται να το ανοίγει με πολύ χάλια ανάλυση και να κολλάει όταν εμφανίζονται πάνω από 2 φρούτα. τώρα δεν είναι πρόβλημα αυτό καθ'αυτό αλλά μήπως το τηλ μου έχει θέμα με τα γραφικά;;;

• Το κινητό επίσης είναι τίγκα στο σκουπίδι που δεν κλείνει και πρέπει να απεγκατασταθεί, κάτι που μου τη δίνει

• Τέλος στο Memory Management αν προσθέσω τη RAM μου δίνει 400MB. Που είναι η υπόλοιπη;

Έχει κανείς καμμιά ιδέα σχετικά με το θέμα με τα γραφικά;

Ελπίζω η απόδοση της μπαταρίας να ανέβει θεαματικά στις επόμενες μέρες

Edited by ugiox

Γεια και χαρά. Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος του κινητού από τη Wind. Εντυπώσεις μέχρι στιγμής ανάμεικτες.

• Η μπαταρία μόλις τώρα φορτίζεται για πρώτη φορά αφού μετά από 5 ώρες έπεσε στο 14%, και αν και μου φαίνεται ότι έπεσε πολύ γρήγορα θα περιμένω

• Όλα αυτά που είπατε ισχύουν, ωραίο, γρήγορο, φωτεινή οθόνη κτλ

• To Temple Runner το τρέχει πανεύκολα και αυτό είναι καλό, αλλά έχω περίεργο θέμα με το fruit ninja. Το προηγούμενο μου Galaxy Ace το έτρεχε χωρίς πρόβλημα. Το xperia φαίνεται να το ανοίγει με πολύ χάλια ανάλυση και να κολλάει όταν εμφανίζονται πάνω από 2 φρούτα. τώρα δεν είναι πρόβλημα αυτό καθ'αυτό αλλά μήπως το τηλ μου έχει θέμα με τα γραφικά;;;

• Το κινητό επίσης είναι τίγκα στο σκουπίδι που δεν κλείνει και πρέπει να απεγκατασταθεί, κάτι που μου τη δίνει

• Τέλος στο Memory Management αν προσθέσω τη RAM μου δίνει 400MB. Που είναι η υπόλοιπη;

Έχει κανείς καμμιά ιδέα σχετικά με το θέμα με τα γραφικά;

Ελπίζω η απόδοση της μπαταρίας να ανέβει θεαματικά στις επόμενες μέρες

1) Λες ότι τώρα την φορτίζεις πρώτη φορά. Όλα τα κινητά έρχονται με την μπαταρία περίπου στο 50 με 60 %, άρα είναι λογικό να πέσει.

Θα βγάλεις εντυπώσεις μόλις κάνεις 3-4 κύκλους πλήρης φόρτωσης/εκφόρτωσης (από το 5/10 % ή και άδεια σε πλήρη φόρτιση)

2) Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να τρέξει το fruit ninja. Κάνε επανεγκατάσταση και ξαναδοκίμασε. Αν έχεις περαιτέρω πρόβλημα, βλέπουμε.

3) Κάποιο μέρος της μνήμης ράμ δεσμεύεται από το κινητό για hardware χρήση(για να λειτουργεί ο τηλεφωνικός πομπός και άλλα.) Άρα και δεν φαίνεται όλη, κάτι που δεν θα πρέπει να σε απασχολεί.

*Πέρα από αυτά παιδιά με ελαφριά χρήση κράτησε το κινητό του φίλου μου από τη σχολή όπως λέω σε προηγούμενο πόστ 3 μέρες με την σημερινή με σχετικά ελαφριά χρήση(μερικά τηλέφωνα όλιγόλεπτα και από 1 και κάτι ώρες την μέρα wifi browsing), όλα αυτά με φωτεινότητα στο 10 % βέβαια. Εμένα καλό μου ακούγεται.

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola