Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 1.7 - [JKAY 13.6.4] Android 2.3.6 XWLΑ4 *22/2/12*

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτησω κατι οι χαρτες με ελληνικη πλοηγηση δουλευουν και με αλλες ρομ ή μονο με την δικη σου?
SAMSUNG GALAXY S II

• Απαντήσεις 823
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να ρωτησω κατι οι χαρτες με ελληνικη πλοηγηση δουλευουν και με αλλες ρομ ή μονο με την δικη σου?

σε ομεγκα παντως που το δοκιμασα δουλεύουν.....

Δουλεύουν και σε άλλες rom, εκτός αν αυτή που θα περάσεις έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Αλλά γενικά ναι, δουλεύουν, δεν υπάρχει λόγος να μη δουλεύουν.

Δουλεύουν και σε άλλες rom, εκτός αν αυτή που θα περάσεις έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Αλλά γενικά ναι, δουλεύουν, δεν υπάρχει λόγος να μη δουλεύουν.

Όλα τα mods μου μπαίνουν σε οποιαδήποτε rom :)

Όλα τα mods μου μπαίνουν σε οποιαδήποτε rom :)

Έβαλα το transparent email και δεν είδα καμία διαφορά ;Έχω το gmail στο widget

Έβαλα το transparent email και δεν είδα καμία διαφορά ;Έχω το gmail στο widget

Άλλο το email widget και άλλο η εφαρμογή gmail

Εκτός αν δε κατάλαβα καλά τι εννοείς.

Edited by StratosGR

Άλλο το email widget και άλλο η εφαρμογή gmail

Εκτός αν δε κατάλαβα καλά τι εννοείς.

Καλα καταλαβες.Το e-mail widget τι κανει;Εκανα καμια μαμακια που το εβαλα;

Καλα καταλαβες.Το e-mail widget τι κανει;Εκανα καμια μαμακια που το εβαλα;

Είναι το widget της μαμά εφαρμογής της Samsung για τα email.

Κατά πάσα πιθανότητα το είχες ήδη , αλλά όχι διάφανο. Κάντο προσθήκη να στο εμφανίσει και θα καταλάβεις.

Είναι το widget της μαμά εφαρμογής της Samsung για τα email.

Κατά πάσα πιθανότητα το είχες ήδη , αλλά όχι διάφανο. Κάντο προσθήκη να στο εμφανίσει και θα καταλάβεις.

Σε ευχαριστω :up:

Με το weather τι έγινε; όλα οκ;

Ναι οκ το κατεβασα απο το pc κανονικα, είσαι ωραίος :thumbup: σε ευχαριστώ για την βοήθεια

επειδη το βλέπω και βαραίνει αρκετα,έχοντας εγκαταστήσει παρα πολλες εφαρμογές που δεν χρειάζομαι,ποιος ειναι ο σωστότερος τροπος να αφαιρέσω τις εφαρμογές χωρις να αφήνουν "σκουπίδια"

1.απο την αρχη εγκατάσταση των πάντων(χρονοβόρο)

2.απλη απεγκατάσταση των εφαρμογών

3.απεγκατάσταση με titanium

4?

Samsung Note II

επειδη το βλέπω και βαραίνει αρκετα,έχοντας εγκαταστήσει παρα πολλες εφαρμογές που δεν χρειάζομαι,ποιος ειναι ο σωστότερος τροπος να αφαιρέσω τις εφαρμογές χωρις να αφήνουν "σκουπίδια"

1.απο την αρχη εγκατάσταση των πάντων(χρονοβόρο)

2.απλη απεγκατάσταση των εφαρμογών

3.απεγκατάσταση με titanium

4?

1

Αν θες να κάνεις καθαρή εγκατάσταση, παίρνεις backup με το titanium, μεταφέρεις το φάκελο του titanium στο pc, εγκαθιστάς τη ρομ και κάνεις φορματ στην κάρτα.Μετά ξαναμεταφέρεις το titanium στο τηλέφωνο και επαναφέρεις.

• 2 weeks later...
Καλημέρα και συγχαρητήρια για τη ρομ που έχεις φτιάξει! Αν και χρησιμοποιώ την ρομ από την 1.1 έκδοση έχω αντιμετωπίσει το εξής πρόβλημα στην 1.4 κάνει επανεκκίνηση το τηλ και αυτό το καταλαβαίνω γιατί μου ζητάει στο ξαφνικό να βάλω το pin έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση τουλάχιστον δύο με τρεις φορές...αλλά ενώ μπορεί μα περάσουν μία με δύο μέρες χωρίς ΝΑ το κάνει μπορεί ΝΑ το κάνει και δύο και τρεις φορές μέσα στην μέρα...:-( μήπως είναι θέμα μόντεμ,κερνελ;; δεν ξέρω..πάντως με τις ίδιες εφαρμογές και στην 1.3 αλλά και στην omega δεν είχα ανάλογα θέματα...αν μπορείς ΝΑ μου προτείνεις κάτι;;
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Καλημέρα και συγχαρητήρια για τη ρομ που έχεις φτιάξει! Αν και χρησιμοποιώ την ρομ από την 1.1 έκδοση έχω αντιμετωπίσει το εξής πρόβλημα στην 1.4 κάνει επανεκκίνηση το τηλ και αυτό το καταλαβαίνω γιατί μου ζητάει στο ξαφνικό να βάλω το pin έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση τουλάχιστον δύο με τρεις φορές...αλλά ενώ μπορεί μα περάσουν μία με δύο μέρες χωρίς ΝΑ το κάνει μπορεί ΝΑ το κάνει και δύο και τρεις φορές μέσα στην μέρα...:-( μήπως είναι θέμα μόντεμ,κερνελ;; δεν ξέρω..πάντως με τις ίδιες εφαρμογές και στην 1.3 αλλά και στην omega δεν είχα ανάλογα θέματα...αν μπορείς ΝΑ μου προτείνεις κάτι;;

Το πρόβλημα δεν είναι από την ρομ,

το πιο πιθανό είναι κάποια εφαρμογή να δημιουργεί το πρόβλημα.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

H Rom και το Modem σίγουρα δε σου προκαλούν επανεκκινήσεις.

Οι εφαρμογές ή ο kernel είναι οι υπεύθυνοι.

Αν έχεις κρατήσει τον kernel που έχω μέσα στη rom (CF-root), τότε είναι σίγουρα κάποια εφαρμογή.

Και δεν είναι απαραίτητο να βάλεις κάποια καινούρια εφαρμογή.

Μπορεί ακόμα και να πήρε κάποια αναβάθμιση, μία από τις εφαρμογές που έχεις και να στο κάνει αυτό.

Αν έχεις τίποτα task killers, δοκίμασε να τους βγάλεις.

Δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες για το τι τρέχεις συνήθως.

Κάνω μια πολυ ηπια χρήση του τηλεφώνου και μάλιστα τηντελευταια εβδομαδα λόγω κάποιον συνθηκών όυτε wifi είχα ανοικτό, μονο τηλέφων αέκανα και λιγο πολύ λιγο facebook, παρόλαυτα μου το επανέλαβε, από εχθές το πρωί έχω την omega 10.3 και με αυξημένη χρήση δηλδή συνέχεια ανοιχτό wifi,tapatalk, internet και αρκετή ωρα παιχνίδια(από τα παιδιά κυρίως) δεν παρουσίασε κάποια επανεκίνηση, να σημειώσω ότι το titanium backup το πήρα στην pulse 1.4 και έκανα restore στην omega...για το μόνο που υποψιάζομαι είναι γιε ένα θέμα από το jkay13.4.1 με blue circle που βέβαια λέει ότι είναι συμβατό με την Κ5 και την KL1, μπορεί να είναι αυτό?γιατί το ίδιο εγκατέστησα και στην omega stock χωρίς προβλήματα...δεν μπορώ να βγάω άκρη μάλλον..μέχρι και το adfree σκέφτηκα μήπως να φταίει που το έχω στο auto search for update αλλά τόσο καιρό εκει το είχα, μάλλον θα ξανακάνω αλλη μία δοκιμή με fullwipe γιατί μου αρέσει πολύ η ρομ και πιο ποολύ που είναι όσο στοκ θέλω χωρίς τα hubs!! ευχαριστώ και πάλι αν σκεφτείς κάτι άλλο θα το εκτιμούσα..:)
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Κάνω μια πολυ ηπια χρήση του τηλεφώνου και μάλιστα τηντελευταια εβδομαδα λόγω κάποιον συνθηκών όυτε wifi είχα ανοικτό, μονο τηλέφων αέκανα και λιγο πολύ λιγο facebook, παρόλαυτα μου το επανέλαβε, από εχθές το πρωί έχω την omega 10.3 και με αυξημένη χρήση δηλδή συνέχεια ανοιχτό wifi,tapatalk, internet και αρκετή ωρα παιχνίδια(από τα παιδιά κυρίως) δεν παρουσίασε κάποια επανεκίνηση, να σημειώσω ότι το titanium backup το πήρα στην pulse 1.4 και έκανα restore στην omega...για το μόνο που υποψιάζομαι είναι γιε ένα θέμα από το jkay13.4.1 με blue circle που βέβαια λέει ότι είναι συμβατό με την Κ5 και την KL1, μπορεί να είναι αυτό?γιατί το ίδιο εγκατέστησα και στην omega stock χωρίς προβλήματα...δεν μπορώ να βγάω άκρη μάλλον..μέχρι και το adfree σκέφτηκα μήπως να φταίει που το έχω στο auto search for update αλλά τόσο καιρό εκει το είχα, μάλλον θα ξανακάνω αλλη μία δοκιμή με fullwipe γιατί μου αρέσει πολύ η ρομ και πιο ποολύ που είναι όσο στοκ θέλω χωρίς τα hubs!! ευχαριστώ και πάλι αν σκεφτείς κάτι άλλο θα το εκτιμούσα..:)

Δε μου είπες αν χρησιμοποιείς τίποτα task killers και αν έχεις τον kernel που έχει μέσα η ρομ.

Εμένα ας πούμε μόνο μία φορά μου έχει κάνει restart το κινητό και ήταν από τον dolphin browser.

Το περίεργο είναι ότι μου το έκανε μετά από 6 μήνες απροβλημάτιστης χρήσης με αυτόν!

Για ένα και για δύο restarts δε τον βγάζω όμως :)

Άλλοι χρήστες βέβαια παραπονιούνται για συνεχή restarts με τον dolphin και άλλοι για κανένα!

Δυστυχώς δε κάθονται σε όλα τα τηλέφωνα, όλες οι εφαρμογές το ίδιο καλά.

Τo jkay με το blue circle το έβαλες από τον jkay ή αυτό που έχω στο 2ο ποστ;

Τα συγκεκριμένα αρχεία πάντως του jkay είναι ίδια σε όλες τις ρομ που κυκλοφορούν.Διαφέρουν μόνο τα εικονίδια.

Πέρα από όλα αυτά είναι σίγουρο ότι φταίει κάποια εφαρμογή.Τώρα ποια είναι αυτή...

Από την εποχή με το desire σταμάτησα να χρησιμοποιώ task killers γιατί είδα ότι κακό μόνο κάνουν ...όσον αφορά τον kernel μόνο cf root χρησιμοποιώ αυτόν δηλαδή που έχεις μέσα..εχθες βραδύ έκανα ένα φορματ την κάρτα και ξαναπέρασα την ρομ από εχθες εως και σημερα που γραφω όλα καλά ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο..επίσης πέρασα το jkay13.5 blu circle που γράφει ότι διορθώνει καναδυο bugs, ίδωμεν...σε ευχαριστώ πάντως...το mod που πέρασα ήταν από τη σελίδα του jkay και το προηγούμενο 13,4,1 και το τωρινό 13,5. μου αρέσει ο κυκλος τι να κάνω...!:rolleyes:

Από την εποχή με το desire σταμάτησα να χρησιμοποιώ task killers γιατί είδα ότι κακό μόνο κάνουν ...όσον αφορά τον kernel μόνο cf root χρησιμοποιώ αυτόν δηλαδή που έχεις μέσα..εχθες βραδύ έκανα ένα φορματ την κάρτα και ξαναπέρασα την ρομ από εχθες εως και σημερα που γραφω όλα καλά ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο..επίσης πέρασα το jkay13.5 blu circle που γράφει ότι διορθώνει καναδυο bugs, ίδωμεν...σε ευχαριστώ πάντως...το mod που πέρασα ήταν από τη σελίδα του jkay και το προηγούμενο 13,4,1 και το τωρινό 13,5. μου αρέσει ο κυκλος τι να κάνω...!:rolleyes:

Η μπλε έκδοση που έχω στο 2ο ποστ, είναι με τον κύκλο :)

Αν πάντως είναι σε κάποια εφαρμογή το πρόβλημα, όταν κάνεις restore το backup, μάλλον θα ξαναεμφανιστεί.

Μπορεί βέβαια να έχει γίνει και corrupt η dalvik και να έφτιαξε.

Ψάξιμο και υπομονή.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pulse Upgrade 1.5

Περιλαμβάνει:

Την αναβάθμιση 1.1

Προσθέτει τo καινούριo jkay deluxe 13.5

Google talk με υποστήριξη βιντεοκλήσης

Θα πρέπει να προηγηθεί απεγκατάσταση του jkay deluxe 13.2 (για τους χρήστες της 1.0 - 1.1)

Σε περίπτωση που το jkay εμφανίσει σφάλμα μετά το upgrade, κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων του Deluxe Settings, από τη διαχείριση εφαρμογών, στις ρυθμίσεις του κινητού μας.

Download Pulse Upgrade 1.5

Mirror link

Upload όλη η ROM όπως και η ενημέρωση του θέματος, θα γίνει σήμερα το απόγευμα.

Edited by StratosGR

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου...και για την αναβάθμιση!

Pulse Blue Version 1.5

Για τους φίλους που ζητάνε μια διαφορετική απόχρωση από το πράσινο

Μπλε εικονίδια, status bar, διάφανο μπλε widget "Φηφιακό ρολόι"

http://img35.imageshack.us/img35/6492/sc20120201144526.png http://img687.imageshack.us/img687/4701/sc20120201142519.png

Εγκατάσταση από recovery mode επάνω από την Pulse 1.5

Download Pulse Blue Version 1.5

Mirror link

Edited by StratosGR

Pulse Upgrade 1.5

Περιλαμβάνει:

Την αναβάθμιση 1.1

Προσθέτει τo καινούριo jkay deluxe 13.5

Google talk με υποστήριξη βιντεοκλήσης

Θα πρέπει να προηγηθεί απεγκατάσταση του jkay deluxe 13.2 (για τους χρήστες της 1.0 - 1.1)

Σε περίπτωση που το jkay εμφανίσει σφάλμα μετά το upgrade, κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων του Deluxe Settings, από τη διαχείριση εφαρμογών, στις ρυθμίσεις του κινητού μας.

Download Pulse Upgrade 1.5

Mirror link

Οόκληρη η ROM εδώ:

DOWNLOAD PULSE ROM 1.5 - JKAY 13.5

Mirror link

DOWNLOAD PULSE ROM 1.5 - Jkay 13.5

Αν είναι εύκολο θα εκτιμούσα και μία αναφορά για την ταχύτητα του download.

Χρησιμοποιώ 1η φορά το συγκεκριμένο site και μέχρι στιγμής οι ταχύτητες είναι πάρα πολύ καλές. :)

Edited by StratosGR

Οόκληρη η ROM εδώ:

PULSE ROM 1.5 - JKAY 13.5

Αν είναι εύκολο θα εκτιμούσα και μία αναφορά για την ταχύτητα του download.

Χρησιμοποιώ 1η φορά το συγκεκριμένο site και μέχρι στιγμής οι ταχύτητες είναι πάρα πολύ καλές. :)

σαν free το 4shared νομιζω ειναι αρκετα μετριο για μεγαλα αρχεια, why not rapidshare? :)

Hello :P Just unbricked my phone, τεσταρω οτι ROM υπάρχει online :cool: :P

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

σαν free το 4shared νομιζω ειναι αρκετα μετριο για μεγαλα αρχεια, why not rapidshare? :)

Hello :P Just unbricked my phone, τεσταρω οτι ROM υπάρχει online :cool: :P

Τώρα τα ανεβάζω και στο rapidshare :)

Τι ταχύτητα έπιανες στο 4shared;

* Ήδη έβαλα τα rapidshare links

Edited by StratosGR