Jump to content

[MeeGo] Εφαρμογές (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)

anapospastos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ειχαμε και στο Ν900 , ειναι μια εφαρμογη που σου δειχνει διαφορα πραγματα οπως ram,battery,cpu,storage και διαφορα αλλα
From N9

• Απαντήσεις 440
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ισως να ηταν ιδεα μου αλλα απ το μεσημερι που εγκατεστησα το conky δεν μου ανοιγε το facebook.οχι την default εφαρμογη,εναν σελ/τη που εχω με την desktop version του facebook.πριν λιγο απεγκατεστησα το conky και τωρα μου το ανοιγει κανονικα.μπορει να εχει σχεση το ενα με τ αλλο;

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν από το Conky :)

What is Conky?

http://wiki.conky.cc/index.php?title=What_is_Conky%3F

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ναι οντως.το ξαναεβαλα κι ολα καλα.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

μηπως χρησιμοποιησε κανεις αυτη την εφαρμογη;

http://my-meego.com/software/applications.php?name=SMS_Back_Up&fldAuto=1865&faq=29

ψαχνω στο gmail μου αλλα δεν βρισκω τα μηνυματα μου.που πηγαν;

• 2 weeks later...

Καλημερες!!Θα θελα να μαθω αν υπαρχει καποιος αλλος στη παρεα μας που να εχει την εφαρμογη fmobi.Το λεω αυτο διοτι πηγα και την αγορασα ο αμοιρος διοτι ειναι η μονοδικη αξιοπρεπης εφαρμογη κατα τη γνωμη μου για φεισμπουκ αλλα εδω και κατι μερες αρνειται να δουλεψει...Μου πεταει κατι errors οταν την ανοιγω με αποτελεσμα να μην δουλευει καθολου...

Ριξτε τα φωτα σας παρακαλω!Επισης εσεις ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε γιαυτη τη δουλεια??

καλημερες και παλι!

Ποια η διαφορά από την integrated εφαρμογή για Fb ?????

Εγώ στην θέση σου θα δοκίμαζα να του κάνω απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Καλημερες!!Θα θελα να μαθω αν υπαρχει καποιος αλλος στη παρεα μας που να εχει την εφαρμογη fmobi.Το λεω αυτο διοτι πηγα και την αγορασα ο αμοιρος διοτι ειναι η μονοδικη αξιοπρεπης εφαρμογη κατα τη γνωμη μου για φεισμπουκ αλλα εδω και κατι μερες αρνειται να δουλεψει...Μου πεταει κατι errors οταν την ανοιγω με αποτελεσμα να μην δουλευει καθολου...

Ριξτε τα φωτα σας παρακαλω!Επισης εσεις ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε γιαυτη τη δουλεια??

καλημερες και παλι!

Eχει προβλημα εδω και μερικες μερες, ο developer το γνωριζει και..βλεπουμε. Λεει οτι ειναι θεμα του fb και δεν μπορει να κανει κατι. Περισσοτερα εδω http://jiikoo.com/ .

ειναι πολυ καλυτερη! εχει ολες τις λειτουργιες του fb

Το εχω ηδη δοκιμασει αλλα δεν βοηθησε..

Eχει προβλημα εδω και μερικες μερες, ο developer το γνωριζει και..βλεπουμε. Λεει οτι ειναι θεμα του fb και δεν μπορει να κανει κατι. Περισσοτερα εδω http://jiikoo.com/ .

Ωραίος!Και μου εκανε εντυπωση κατι να μην δουλευει το n9 μου! :D

Ευχαριστω για την πληροφορια!

Αναμενουμε λοιπον.. :worry:

Οσον αφορα την διαφορα του απο την ενσωματωμενη ειναι κυριως το οτι ειναι αρκετα ποιο smooth και γρηγορη η λειτουργια της μπορεις να ζουμαρεις τις φωτο και χωρις να να χρειαστει να την κατεβασεις πρωτα σαν αρχειο την εικονα!

Εχει κατι bugs βεβαια που με αναγκαζειθ να μπω αρκετες φορες απο τον ενσωματωμενο browser για διαφορες λειτουργιες αλλα τελοςπαντων..

Ειναι γεγονος οτι μας λειπει μια πληρως λειτουργικοτατη εφαρμογη.... :(

Edited by cybton

Καλά το fb σε όλα τα λειτουργικά έχει προβλήματα. Έχοντας αλλάξει απο iOS σε Android και τώρα στο Ν9 κατέληξα στο να χρησιμοποιώ τον browser. Βέβαια μπαίνω περιστασιακά.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Με το fmobi μπορεις να κανεις και check-in , δεν το βρηκα πουθενα στην ενσωματωμενη εφαρμογη. Θα μου πεις οκ, σοβαρο πραμα το check in :p Απλα ειναι σπαστικο που τα αλλα το εχουν ενω το Ν9 οχι παρα μονο μεσω fmobi :mad:

επειδη ειμαι λιγο ασχετος μπορει καποιος να με κατατοπισει;

μου ειπανε για βιντεο-κλησεις μεσω facebook.μπορουμε να κανουμε με το Ν9 και μεις;κι αν ναι πως;μεσω καποιου προγραμματος ισως;αυτος που μου το ειπε εχει λεει ενα προγραμμα το OOVOO.μηπως εχουμε καποιο αντιστοιχο;

Το ooVoo το έχω στο PC μου. Προς το παρόν επίσημη υποστήριξη δεν υπάρχει για το Ν9. Νομίζω όμως ότι μπορείς να κάνεις βιντεοκληση μέσω Gtalk

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

• 1 month later...
Παιδιά με το wazapp τί γίνεται; το έκανα αναβάθμιση στην 0,9, έκανα ρεσταρτ, πήγε να συνδεθεί και τώρα κρασάρει συνέχεια! έχετε καμία ενημέρωση;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Παιδιά με το wazapp τί γίνεται; το έκανα αναβάθμιση στην 0,9, έκανα ρεσταρτ, πήγε να συνδεθεί και τώρα κρασάρει συνέχεια! έχετε καμία ενημέρωση;

Εμενα μου πεταει το εξης μηνυμα οταν παω να κανω registration:

server said: failed-too-many

Δεν εχω δει καποιον αλλον απο το φορουμ να το αναφερει μεχρι στιγμης... :confused:

για το wazzap εδω γραφει κατι https://www.facebook.com/N9.Fan.Club?ref=stream

αλλα δεν ξερω,δεν το χρησιμοποιω!

@gianpithio θα το δοκιμασω και το recode! ευχαριστω!

Δεν είχε βγει πριν λίγες μέρες μια νέα έκδοση που λένε ότι διόρθωνε αυτά τα προβλήματα? Ετσι είχα διαβάσει. Και κάτι offtopic τί είναι αυτό το wazzap που μιλάνε όλοι γιαυτό?

Θα κατεβάσετε το bluestack στον Η/Υ και θα τρέξετε το whatsapp για το android απο εκει!! θα δώσετε το πραγματικό σας τηλ αυτο που έχετε στο Ν9 και θα σας έρθει κανονικά το μήνυμα! Ετσι το έκανα εγώ.

Το whatsapp είναι ένα πρόγραμμα IM που μπορείς να μιλάς με όσους το έχουν ασχέτα με τι συσκευή έχουν. Πχ εγώ μιλάω με φίλους μου που έχουν iphone! Χρειάζεται σύνδεση στο ιντερνετ για να δουλέψει. Το wazapp είναι μια ανεξάρτητη εφαρμογή που χρησιμοποιεί το δίκτυο του whatsapp γιατι η εταίρια δεν έβγαλε την εφαρμογή για MeeGo.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

aliengoa σε 3g ποσα mb τρωει περιπου το μηνα? ποσα μυνηματα μπορεις να στειλεις και τετοια? ακουγεται χρησιμο..

aliengoa σε 3g ποσα mb τρωει περιπου το μηνα? ποσα μυνηματα μπορεις να στειλεις και τετοια? ακουγεται χρησιμο..

Δεν είναι (ακόμα) σαν το Viber, δηλαδή δεν μπορούμε να κάνουμε φωνητική κλήση. Είναι ένα διάσημο πλέον ΙΜ Instant Messenger και πολύ γρήγορο.

Σκεφτείτε μόνο πως το μήνυμα μέσω Viber καμία φορά έφτανε την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα!!! Στο Whatsapp φτάνουν αμέσως.

Καταλάβατε την διαδικασία μέσω bluestack ή να το γράψω πιο αναλυτικά

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

και αφού το εγκαταστήσεις σου εμφανίζει αυτόματα ποιες επαφές σου το χρησιμοποιούν. Είναι πολύ-πολύ βολικό, εύχρηστο και οικονομικό. Η κορυφαία ίσως εφαρμογή.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• The title was changed to [MeeGo] Εφαρμογές (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)