Andreasole Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Καλο και αυτο Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Kαλησπερα , υπαρχει καποια εφαρμογη ετσι ωστε οταν με καλει ενας συγκεκριμενος αριθμος να δειχνει οτι ειναι λαθος η απενεργοποιημένο το νουμερο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Whatsapp τελικα ηρθε http://www.wazapp.im/ Και Ακομα ενα site για το κινητο μας http://www.allboutn9.info/?m=1 Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Παιδιά, από εχθές το Whatsapp ή Wazapp για το Ν9, κυκλοφορεί κανονικά! Το εγκατέστησα το βράδυ και λειτουργεί απροβλημάτιστα! More info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Πως γίνετε το update στους χάρτες γιατί από τι λέει βγήκε νέα έκδοση αλλά δεν έχω καταλάβει πως την κατεβάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ http://www.meegoexperts.com/2012/05/update-nokia-maps-nokia-n9-v-00-02-46-103-meego-harmattan/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Παιδια χρεισημοποια καποιος το marble?το εχω κατεβασει ξανα αλλα αυτη φορα δεν μου δειχνει τιποτα ,απλα μια μπλε οθονη και το σημειο που βρισκομαι τιποτε αλλο ,το εσβησα και το εγκατεστησα αλλα παλι τιποτα Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Εχει καποιος το torrential?Τι ρυθμισεις χρειαζεται?Μπαινω σε Torrent sites κ μου βγαζει download failed:couldn't download that file.Type application/x-bittorrent not supported Τι μπορει να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Φιλε πρεπει να κατεβασεις firefox και απο κει περα μπορεις ελευθερα να κατεβαζεις torrent. Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Ξερει καποιος κανε προγραμμα με ημερολογιο στο οποιο να μου δειχνει την μερα και να μπορω να βαλω τις μερες που δουλευω καθε μηνα??? δεν θελω να πειραξω το ημερολογιο του κινητου Edited May 30, 2012 by gianpithio Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Δεν ξέρω κάποιο, αλλά το κινητό υποστηρίζει πολλά ημερολόγια, μπορείς να φτιάξεις ένα αποκλειστικά για τη δουλειά σου. Μπορείς να το ρυθμίσεις αν θα εμφανίζεται με τα άλλα ημερολόγια και να του δώσεις χρωματάκι να ξεχωρίζει. Ξέρω δεν είναι αυτό που ψάχνεις αλλά ίσως είναι κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Βασικα φιλε και σε ευχαριστω για την απαντηση σου θα ηθελα κατι ξεχωριστω απο το δικο μας μια αλλη εφαρμογη να τη παταω και να μπαινω αποκληστικα για την δουλεια . Εχει κατι ημερολογια στο nokia store αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο που ζηταω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Έχει βγει καμία εφαρμογή για cloud υπηρεσίες ????? Box, Dropbox, Sugarsync, οτιδήποτε ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Andreasole δοκιμασε Mav time planner kaluas εχουν βγει πολλοι client για dropbox και για ενας για ubuntu one νομιζω(η οπως λεγεται αυτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 παιδες ολοκληρομενη σουιτα γραφειου εχει βγει; Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω Θέση (συντεταγμένες), Ταχύτητα, Υψόμετρο και γενικά πληροφορία από το GPS; Δεν βλέπω πως να το κάνω αυτό από το nokia Maps ή το Drive. Αν δεν γίνεται με αυτά, έχει να προτείνει κάποιος καμία εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Πως εμφανίζουμε το Swype στον opera? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Κανένας βρε παιδιά; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω Θέση (συντεταγμένες), Ταχύτητα, Υψόμετρο και γενικά πληροφορία από το GPS; Δεν βλέπω πως να το κάνω αυτό από το nokia Maps ή το Drive. Αν δεν γίνεται με αυτά, έχει να προτείνει κάποιος καμία εφαρμογή; Δοκιμασε αυτο http://store.ovi.com/content/200444?clickSource=search&pos=4 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 μηπως καταφερε κανεις να κανει το update του firefox?απ το απογευμα παιδευομαι αλλα ολο σφαλμα βγαζει.εχω δοκιμασει με app manager με store και με x term αλλα τζιφος.συνεχεια σφαλμα. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Μερα Φιλε , να πας filebox var/cache/apt/archive/partial και εκει θα βρεις το installation file αφου πρωτα απο ολα απενεργοποιησεις το παλιο firefox. Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Μερα Φιλε , να πας filebox var/cache/apt/archive/partial και εκει θα βρεις το installation file αφου πρωτα απο ολα απενεργοποιησεις το παλιο firefox. οταν λες να απενεργοποιησω το παλιο εννοεις να το απεγκαταστησω; δεν θα χασω τους σελιδοδεικτες που εχω αποθηκευμενους;ειναι και πολλοι και μετα ποιος καθεται να τα ξαναπερναει ολα απ την αρχη.τεσπα θα δω τι θα κανω.σ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ναι Ισωσ τα χασεις . Τι να σου πω φιλε εγω δεν ειχα κατι αποθηκευμένο διότι το χρησιμοποιώ σαν δευτερεύων Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 παιδια μια βοηθεια.απεγκατεστησα τον firefox για να βαλω τη νεα εκδοση αλλα δεν μπαινει με τιποτα.τωρα ξαναβρηκα την v12 αλλα μου ανοιγει το filebox και μου ζηταει να κανω extract τα αρχεια.σε ποια διαδρομη να τα βαλω; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Δοκίμασες αυτό που σου ειχα πει??? Αν μπεις store και μετά Firefox και μετά reviews θα καταλάβεις. Εγώ αυτό ακολούθησα και είμαι μία χαρά με την v13 Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Δοκίμασες αυτό που σου ειχα πει??? Αν μπεις store και μετά Firefox και μετά reviews θα καταλάβεις. Εγώ αυτό ακολούθησα και είμαι μία χαρά με την v13 το ειχα δοκιμασει το απογευμα αλλα δεν επιασε.τωρα που το ξαναδοκιμασα εγκατασταθηκε η v12 και μου εβγαλε αμεσως μυνημα για update το οποιο μου βγαζει παλι σφαλμα.τι να πω;μαλλον ειμαι γκαντεμης.σ ευχαριστω φιλε να σαι καλα. η πλακα ειναι οτι δεν χαθηκαν οι ρυθμισεις και οι σελ/κτες που ειχα.μετα απο τοσα πειραματα επανηλθε οπως τον ειχα και πριν. τελικα τα καταφερα.ακολουθησα τις οδηγιες για πολλοστη φορα.απλα μολις απεγκατεστησα τον v12 εκανα ενα reboot και μολις ξανανοιξα το τηλεφωνο πηγα κατευθειαν filebox στην προαναφερθεισα διαδρομη και εγκατασταθηκε αμεσως χωρις να χαθει τιποτα απ οσα ειχα αποθηκευμενα.μονο τα ελληνικα χαθηκαν.μικρο το κακο.ειναι και πιο γρηγορος η ειναι ιδεα μου; Edited June 13, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts