StratosGR Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι και εγώ αυτης της άποχης είμαι.. Όπως σου είπα για τα sales codes, δεν γνωρίζω και σου έγραψα οτι βρήκα στο sammobile, που θεωρώ πολύ αξιόπιστο.. Τσέκαρε Εδώ και εσύ αν δεν βαριέσαι.. Εγώ με 4.0.4 UK /Ireland και με πάροχο Vodafone, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα πουθενά.. Γι'αυτό και δεν το έχω ψάξει παραπάνω.. ;) Σε σχέση με την 4.0.3, έχει πολύ καλύτερη μπαταρία από μόνη της.. Εάν περάσεις και έναν σταθερό kernel (π.χ. Speedmod), αποκά ακόμα καλύτερη.. Θα σου έλεγα να πάρεις ένα back-up και να δοκιμάσεις.. Έτσι ώστε εάν το μετανιώσεις, να επιστρέψεις όπως ήσουν.. :happy: Σε γενικές γραμμές το XEU είναι Αγγλικό/Ιρλανδικό.Αλλά το CSC δεν είναι απαραίτητα δεμένο με μία χώρα. Πάτα εδώ http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=5711 Θα δεις στα regions, ότι δεν είναι μόνο Αγγλίας.Αυτό σημαίνει ότι και π.χ. Γερμανία μπορείς να το αγοράσεις και να έχεις υποστήριξη στο KIES κανονικά.Αν μετακομίσεις στην Πορτογαλία δε θα παίζει το KIES και θα έχεις και διάφορα προβλήματα με το μάρκετ.Είναι μόνο για τις χώρες του region. Το συγκεκριμένο firmware είναι για Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom. Γι αυτό σε διάφορες εφαρμογές που έχουν γεωγραφικό περιορισμό, σας βγάζει στο μάρκετ ότι δεν είναι διαθέσιμες. Μη μπερδεύεστε με το sales codes.Από τη στιγμή που φλασάρετε μόνοι σας ρομ, τo ΚΙΕS δε θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει. Το μάρκετ είναι το μόνο πρόβλημα. Υ.Γ. Περιέργως τηλέφωνα με XEU πωλούνται και στο Hong kong! Τυπικά όμως είναι Αγγλίας/Ιρλανδίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Όπως λέει κι ο Στράτος εδώ EUR και XEU είναι Ευρώπης ενώ UK είναι το Αγγλικό, το αποδεικνύει και παρακάτω..!;) Δεν είχα δει αυτό το ποστ του Στράτου. Κάνει ΛΑΘΟΣ, το EUR δεν είναι Ευρώπη, είναι Ελλάδα. Μόνο. Όσο για την εγγύηση, θεωρητικά χάνεται, ναι, γιατί το product code του τηλεφώνου στα s3 παραμένει ίδιο, και επίσης η χώρα προέλευσης φαίνεται κι από το ΙΜΕΙ. Άρα για service δε βάζουμε απλά μια official, αλλά τη δικιά του. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Η Ηνωμενο Βασιλειο/Ιρλανδια 31/7/2012 εχει στο sales code ΧΕU χωρις αλλη επιλογη. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα που να σε αναγκαζει να ψαχνεις να βρεις EUR. Καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι και εγώ αυτης της άποχης είμαι... Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, η 4.0.4 έχει ήδη κατέβει και λέω να την αφήσω στο standby προς το παρόν μέχρι να δω λίγο ακόμα τη σταθερότητα της 4.0.3, μου είχε παρουσιάσει διάφορα πριν γυρίσω στη 2.3.6 αλλά απ'τη στιγμή που την ξαναπέρασα δεν έκανε το παραμικρό. Ούτε reboot στο wifi, ούτε κάποιο κόλλημα, έκανε κι η μπαταρία μερικές πλήρεις φορτίσεις και βγάζει μου σχετικά εύκολα τις δύο μέρες τώρα οπότε.. κάτι τελευταίο να ρωτήσω που μου διέφυγε..:p Στην 4.0.4 παρατηρείται η θερμότητα μετά από κάποια ώρα στο διαδίκτυο όπως και στην 4.0.3; Αν όχι, ίσως ξεκινήσω κι ευθύς αμέσως..:) Μη μπερδεύεστε με το sales codes.Από τη στιγμή που φλασάρετε μόνοι σας ρομ, τo ΚΙΕS δε θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει. Το μάρκετ είναι το μόνο πρόβλημα. Δεν είχα δει αυτό το ποστ του Στράτου. Κάνει ΛΑΘΟΣ, το EUR δεν είναι Ευρώπη, είναι Ελλάδα. Μόνο. Όσο για την εγγύηση, θεωρητικά χάνεται, ναι, γιατί το product code του τηλεφώνου στα s3 παραμένει ίδιο, και επίσης η χώρα προέλευσης φαίνεται κι από το ΙΜΕΙ. Άρα για service δε βάζουμε απλά μια official, αλλά τη δικιά του. Μάλιστα, ξεκαθαρίζει καλύτερα τώρα το πράγμα. Παρ'όλα αυτά, και αφού έχω ήδη αποθηκευμένη την "δικιά μου" 4.0.3 EUR στο pc, θα μπορούσα να περάσω την 4.0.4 XEU και σε περίπτωση που χρειαστώ service φλασάρω τσακ-μπαμ τη "μαμά" και το πάω..:) Edit: Συγνώμη για τα συνεχόμενα posts..:O Edited September 5, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Δεν είχα δει αυτό το ποστ του Στράτου. Κάνει ΛΑΘΟΣ, το EUR δεν είναι Ευρώπη, είναι Ελλάδα. Μόνο. Όσο για την εγγύηση, θεωρητικά χάνεται, ναι, γιατί το product code του τηλεφώνου στα s3 παραμένει ίδιο, και επίσης η χώρα προέλευσης φαίνεται κι από το ΙΜΕΙ. Άρα για service δε βάζουμε απλά μια official, αλλά τη δικιά του. Τυπικά έχεις δίκιο για το CSC. Και συμφωνώ απολύτως και για τα υπόλοιπα. Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, η 4.0.4 έχει ήδη κατέβει και λέω να την αφήσω στο standby προς το παρόν μέχρι να δω λίγο ακόμα τη σταθερότητα της 4.0.3, μου είχε παρουσιάσει διάφορα πριν γυρίσω στη 2.3.6 αλλά απ'τη στιγμή που την ξαναπέρασα δεν έκανε το παραμικρό. Ούτε reboot στο wifi, ούτε κάποιο κόλλημα, έκανε κι η μπαταρία μερικές πλήρεις φορτίσεις και βγάζει μου σχετικά εύκολα τις δύο μέρες τώρα οπότε.. κάτι τελευταίο να ρωτήσω που μου διέφυγε..:p Στην 4.0.4 παρατηρείται η θερμότητα μετά από κάποια ώρα στο διαδίκτυο όπως και στην 4.0.3; Αν όχι, ίσως ξεκινήσω κι ευθύς αμέσως..:) Έχει πραγματική βελτίωση σε σχέση με την 4.0.3 Μάλιστα, ξεκαθαρίζει καλύτερα τώρα το πράγμα. Παρ'όλα αυτά, και αφού έχω ήδη αποθηκευμένη την "δικιά μου" 4.0.3 EUR στο pc, θα μπορούσα να περάσω την 4.0.4 XEU και σε περίπτωση που χρειαστώ service φλασάρω τσακ-μπαμ τη "μαμά" και το πάω..:) Έτσι ακριβώς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Στην 4.0.4 παρατηρείται η θερμότητα μετά από κάποια ώρα στο διαδίκτυο όπως και στην 4.0.3; Αν όχι, ίσως ξεκινήσω κι ευθύς αμέσως..:) Εχεις αργησει, το ξερεις; :p Συνειδητοποιεις οτι η 4.0.4 ειναι μια επισημη ρομ που διορθωνει και βελτιωνει με επισημο τροπο καποια πραγματα σε σχεση με την επισης επισημη 4.0.3? :) Edited September 5, 2012 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εχεις αργησει, το ξερεις; :p Συνειδητοποιεις οτι η 4.0.4 ειναι μια επισημη ρομ που διωρθωνει και βελτιωνει με επισημο τροπο καποια πραγματα σε σχεση με την επισης επισημη 4.0.3? :) Πραγματικά μ'αυτό το ποστ κάθομαι να μου ρίξεις μια σφαλιάρα μα και που ταιριάζει, και που μου αξίζει κιόλας..:lol: Στο καλό, τι κάθομαι και γράφω τόσες ώρες..:lol: Θα τη φλασάρω!:superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παληκαρια η ελευθερη μνημη σε τι επιπεδα κυμαινεται με την 4.0.4? Επισης, παρατηρειτε καθυστερησεις στο ανοιγμα του dialer και των επαφων? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsip Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 androi4.0.4.-I9100xxl06-kernel3.0.15-syrah-s2-v4.0.1+ Μια εβδομαδα τωρα πιο smooth σε ολα του με apex διαχειριση μπαταριαs καλυτερη δεν βραζει οταν εισαι με wi-fi internet.Απο δικια μου εμπειρια συνηθωs οι εφαρμογεs κανουν ολη τη ζημια.Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παληκαρια η ελευθερη μνημη σε τι επιπεδα κυμαινεται με την 4.0.4? Επισης, παρατηρειτε καθυστερησεις στο ανοιγμα του dialer και των επαφων? Απ'οτι είδα σε φίλου (γιατί εγώ δεν φοράω επισημη) είναι μηδαμινή η καθυστέρηση γενικώς σε εφαρμογές είτε συστήματος είτε Market. Επίσης στο θέμα ram, αν πας ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις για προγραμματιστες και αλλάξεις το όριο διεργασιών από Τυπικό σε 3πχ,δεν πρόκειται να σου ανέβει περισσότερο από 350-400mb (φυσικά όμως δεν κρατάει και ταυτόχρονα πάνω από 3,4 διεργασίες που μπορεί να έχεις αφήσει επίτηδες ανοιχτές.. Ή έτσι νομίζω τουλαχιστον). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Λοιπόν μόλις σέταρα κι εγώ την 4.0.4 με τον δικό της kernel, προς το παρόν όλα κύλησαν τέλεια, κινείται σαφώς γρηγορότερα απ'την 4.0.3, σίγουρα ζεστάθηκε λιγότερο με πάνω από μιας ώρας χρήσης wifi, τη μπαταρία θα τη δω μετά το επόμενο φόρτισμα γιατί τώρα της ήπια λίγο το αίμα με τις εγκαταστάσεις, τις ρυθμίσεις και τα κλπ..:lol: Παληκαρια η ελευθερη μνημη σε τι επιπεδα κυμαινεται με την 4.0.4? Επισης, παρατηρειτε καθυστερησεις στο ανοιγμα του dialer και των επαφων? Εδώ τώρα παρατηρώ κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω σε τι οφείλεται, αν κάποιος γνωρίζει να μας πει.. Στην 4.0.3 λοιπόν πηγαίνοντας στη "Διαχείριση εργασιών" και στη Διαχείριση της RAM παρατηρούσα ότι κυμαινόταν από 370 έως οριακά τα 500ΜΒ στα 827ΜΒ της μνήμης. Όταν πατούσα "Διαγραφή μνήμης" κατέβαινε απ'τα 290 έως τα 330 περίπου. Τώρα στην 4.0.4 παρατηρώ ότι η μνήμη βρίσκεται περίπου από τα 430 έως και τα 580 που είδα σήμερα, πατώντας τη "Διαγραφή μνήμης" δεν πέφτει κάτω απ'τα 380.. γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν είναι κάτι που καταναλώνει περισσότερη μπαταρία; Να σημειώσω βέβαια ότι έχω βάλει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις που είχα και στην 4.0.3, γι'αυτό και η σύγκριση..:confused: Στις επαφές και στον dialer μπαίνει ταχύτατα πάντως..!:p Edited September 6, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toniloco3 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 καλησπερα παιδια... εκανα μλκια ξεχασα τον κωδικο κλειδωματος που εβαλα κ δεν τον βρισκω με τπτ τι μπορω να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 καλησπερα παιδια... εκανα μλκια ξεχασα τον κωδικο κλειδωματος που εβαλα κ δεν τον βρισκω με τπτ τι μπορω να κανω?? Δοκιμασε να μπεις σε download mode με τον τροπο που λεει στο πρωτο ποστ. Αν μπαινεις, φλάσαρε μια καινούρια ρομ με τον τροπο που λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 καλησπερα παιδια... εκανα μλκια ξεχασα τον κωδικο κλειδωματος που εβαλα κ δεν τον βρισκω με τπτ τι μπορω να κανω?? Κανε wipe data /factory reset Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Κανε wipe data /factory reset Έτσι δεν θα χάσει τα πάντα από το κινητό του? Εγώ νομίζω ότι αν βάλεις πολλές φορές λάθος κωδικό σου ζητάει τα στοιχεία του Google Account σου για να το ξεκλειδώσεις έτσι. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω τώρα αλλά θυμάμαι οτι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Έτσι δεν θα χάσει τα πάντα από το κινητό του? Εγώ νομίζω ότι αν βάλεις πολλές φορές λάθος κωδικό σου ζητάει τα στοιχεία του Google Account σου για να το ξεκλειδώσεις έτσι. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω τώρα αλλά θυμάμαι οτι ισχύει. Μπορεί να το δοκιμάσει και αυτο και αν δεν δουλέψει κάνει τα άλλα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Μετά από μιάμιση μέρα με την official αγγλική 4.0.4 και stock rom, μπορώ να πω ότι βελτιώθηκε σημαντικά η κατανάλωση σε σχέση με την επίσημη ελληνική 4.0.3. Πιθανότατα (αλλά δεν είμαι ακόμα και 100% σίγουρος) και η εκπομπή θερμότητας κατά το browsing. Από ταχύτητα δεν είδα ουσιαστική διαφορά (δεν είχα ούτως ή άλλως και κανένα πρόβλημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Μετά από μιάμιση μέρα με την official αγγλική 4.0.4 και stock rom, μπορώ να πω ότι βελτιώθηκε σημαντικά η κατανάλωση σε σχέση με την επίσημη ελληνική 4.0.3. Πιθανότατα (αλλά δεν είμαι ακόμα και 100% σίγουρος) και η εκπομπή θερμότητας κατά το browsing. Από ταχύτητα δεν είδα ουσιαστική διαφορά (δεν είχα ούτως ή άλλως και κανένα πρόβλημα). Σε όλα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο αν και βρίσκομαι κι εγώ στη φάση τσεκαρίσματος της μπαταρίας μιας και μόλις χτες το πρωί την φλάσαρα κι εγώ, μέχρι στιγμής μας τα λέει πολύ καλά πάντως.:) Εδώ λίγο με ανησύχησε, για κάνε έναν έλεγχο κι εσύ.. Εδώ τώρα παρατηρώ κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω σε τι οφείλεται, αν κάποιος γνωρίζει να μας πει.. Στην 4.0.3 λοιπόν πηγαίνοντας στη "Διαχείριση εργασιών" και στη Διαχείριση της RAM παρατηρούσα ότι κυμαινόταν από 370 έως οριακά τα 500ΜΒ στα 827ΜΒ της μνήμης. Όταν πατούσα "Διαγραφή μνήμης" κατέβαινε απ'τα 290 έως τα 330 περίπου. Τώρα στην 4.0.4 παρατηρώ ότι η μνήμη βρίσκεται περίπου από τα 430 έως και τα 580 που είδα σήμερα, πατώντας τη "Διαγραφή μνήμης" δεν πέφτει κάτω απ'τα 380.. γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν είναι κάτι που καταναλώνει περισσότερη μπαταρία; Να σημειώσω βέβαια ότι έχω βάλει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις που είχα και στην 4.0.3, γι'αυτό και η σύγκριση..:confused: .. και πες μας..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) Καλησπερα:) Χθες μολις αναβαθμισα το γαλαξια μου σε 4.0.3 (cosmote branded, ενω πριν η GB δεν ηταν branded! :ρ) Αλλα βρε παιδια, το σκρολαρισμα στην phoτo gallery δεν ειναι ομαλο και σφαιρατο οπως πριν (εκανα επαναφορα εργοστασιακων πριν και μετα). Ειναι φυσιολογικο της ics ή συμβαινει μονο σε εμενα? Επισης, στις επαφες η μπαρα με την αλφαβητο στην δεξια μερια ειναι στα αγγλικα ενω οι επαφες μου οχι! :blink: Μηπως αλλαζει απο καπου? :/ Edited September 6, 2012 by lostdmd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Εδώ λίγο με ανησύχησε, για κάνε έναν έλεγχο κι εσύ.. Στην 4.0.3 λοιπόν πηγαίνοντας στη "Διαχείριση εργασιών" και στη Διαχείριση της RAM παρατηρούσα ότι κυμαινόταν από 370 έως οριακά τα 500ΜΒ στα 827ΜΒ της μνήμης. Όταν πατούσα "Διαγραφή μνήμης" κατέβαινε απ'τα 290 έως τα 330 περίπου. Τώρα στην 4.0.4 παρατηρώ ότι η μνήμη βρίσκεται περίπου από τα 430 έως και τα 580 που είδα σήμερα, πατώντας τη "Διαγραφή μνήμης" δεν πέφτει κάτω απ'τα 380.. γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν είναι κάτι που καταναλώνει περισσότερη μπαταρία; Να σημειώσω βέβαια ότι έχω βάλει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις που είχα και στην 4.0.3, γι'αυτό και η σύγκριση. .. και πες μας..:p Όντως φαίνεται να "τρώει" λίγο παραπάνω μνήμη (περί τα 50 - 80 MB ανά περίπτωση, υπολογίζω σε μένα) όταν κάνεις διαγραφή μνήμης. Αλλά δεν φαίνεται να έχει επίπτωση στην ταχύτητα, οπότε δεν με απασχολεί. Και το κέρδος στην κατανάλωση της μπαταρίας είναι πολύ πιο σημαντικό για μένα, καθώς πλέον μου φτάνει για μια ολόκληρη μέρα εντατικής χρήσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Καλησπερα:) Χθες μολις αναβαθμισα το γαλαξια μου σε 4.0.1 (cosmote branded, ενω πριν η GB δεν ηταν branded! :ρ) Γιατί 4.0.1 και όχι 4.0.3 που είναι η πιο φρέσκια διαθέσιμη (και σε cosmote και σε vodafone και σε unbraded) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Γιατί 4.0.1 και όχι 4.0.3 που είναι η πιο φρέσκια διαθέσιμη (και σε cosmote και σε vodafone και σε unbraded) ; Ωχ λαθος δικό μου, 4.0.3 ηθελα να γραψω συγγνωμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Φοραω την επισημη Ελληνικη 4.0.3 και τα στοιχεια της συσκευης μου ειναι τα εξης Εκδοση βασικου φασματος:I9100XXLPS Kernel:3.0.15-I9100XWLP7-CL340913dpi@DELL134#3 Αριθμος κατασκευης:IML74K.XWLP7 Μπορω να περασω την αγγλικη 4.0.4 της πρωτης σελιδας η θα εχω καποιο προβλημα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) Καλησπερα:) Χθες μολις αναβαθμισα το γαλαξια μου σε 4.0.3 (cosmote branded, ενω πριν η GB δεν ηταν branded! :ρ) Αλλα βρε παιδια, το σκρολαρισμα στην phoτo gallery δεν ειναι ομαλο και σφαιρατο οπως πριν (εκανα επαναφορα εργοστασιακων πριν και μετα). Ειναι φυσιολογικο της ics ή συμβαινει μονο σε εμενα? Επισης, στις επαφες η μπαρα με την αλφαβητο στην δεξια μερια ειναι στα αγγλικα ενω οι επαφες μου οχι! :blink: Μηπως αλλαζει απο καπου? :/ Ειναι μια βλακεια της Google (ή της Samsung), δεν συμβαινει μονο σ'εσενα... "Τρωγομαι" με αυτο απο την στιγμη που εβαλα την 4.0.3... Προσεξε!!! Δεν παιζουν ρολο οι φωτογραφιες που θα βαλεις! Ειτε ειναι μεγαλης αναλυσης ειτε μικρης, σκρολαρουν απαισια. Το προβλημα λυθηκε στην 4.0.4... Φλασαρε την αμεσα, ξεχνα την 4.0.3... Οι επαφες θα ειναι οπως στην GB και αν τις θελεις σε πλεγμα, ειναι λιγο μικροτερες απο την 4.0.3 και σκρολαρουν καλυτερα!!! (και γενικοτερα, η 4.0.4 ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ!!! Φλασαρε και θα καταλαβεις τι εννοω! Εγω εβαλα την Αγγλικη) Edited September 6, 2012 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Ειναι μια βλακεια της Google (ή της Samsung), δεν συμβαινει μονο σ'εσενα... "Τρωγομαι" με αυτο απο την στιγμη που εβαλα την 4.0.3... Προσεξε!!! Δεν παιζουν ρολο οι φωτογραφιες που θα βαλεις! Ειτε ειναι μεγαλης αναλυσης ειτε μικρης, σκρολαρουν απαισια. Το προβλημα λυθηκε στην 4.0.4... Φλασαρε την αμεσα, ξεχνα την 4.0.3... Οι επαφες θα ειναι οπως στην GB και αν τις θελεις σε πλεγμα, ειναι λιγο μικροτερες απο την 4.0.3 και σκρολαρουν καλυτερα!!! Δυστυχως δεν εχω τετοιες γνωσεις ωστε να μπορω να περασω καποια αλλη ρομ. Εαν μπορουσα παντως ισως και να γυριζα σε GB. Αναγκαστικα θα περιμενω το επομενο update λοιπον.. Aπο οσο διαβασα θα παρουμε jelly bean, σωστα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Φοραω την επισημη Ελληνικη 4.0.3 και τα στοιχεια της συσκευης μου ειναι τα εξης Εκδοση βασικου φασματος:I9100XXLPS Kernel:3.0.15-I9100XWLP7-CL340913dpi@DELL134#3 Αριθμος κατασκευης:IML74K.XWLP7 Μπορω να περασω την αγγλικη 4.0.4 της πρωτης σελιδας η θα εχω καποιο προβλημα? Ευχαριστω Μπορεις, αυτην ειχα κι εγω και εβαλα την Αγγλικη... Προχωρα αφοβα!!! Δυστυχως δεν εχω τετοιες γνωσεις ωστε να μπορω να περασω καποια αλλη ρομ. Εαν μπορουσα παντως ισως και να γυριζα σε GB. Αναγκαστικα θα περιμενω το επομενο update λοιπον.. Aπο οσο διαβασα θα παρουμε jelly bean, σωστα?:worry: Αν ακολουθησεις τις οδηγιες που θα βρεις στο forum, ειναι πανευκολο (μεσω Odin). Δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 για οδηγιες και εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544487 για επισημες roms. Την JB θα την παρουμε, αλλα ποιος ξερει ποτε... Εγω με την 4.0.4 ησυχασα... Οταν ερθει η JB βλεπουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts