Jump to content

toniloco3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by toniloco3

  1. για καποιο ποιοτικο armband που να χωραει το τηλεφωνο κανονικα χωρις να στριμωχνεται κ ισως καποιο χωρο για κλειδια κ σιγουρα αδιαβροχο εχετε τιποτα υπ οψην σας βρηκα το παρακατω στο αμαζον αλλα διαβασα στα reviews οτι δεν χωραει κ πολυ ανετα μεσα http://www.amazon.co.uk/Avantree-Trackpouch-Running-Exercise-Neoprene/dp/B00FPIQHEA/ref=sr_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1412028178&sr=1-8&keywords=armband+note+3 κατι τετοιο δηλαδη που να ειναι σχεδιασμενο για το νοτε3!
  2. θα το δοκιμασω.... ευχαριστω παντως αν χρειαστω κατι εδω εισαι..!!:)
  3. καλημερα παιδια εκανα ******* ηθελα να του περασω την omega v19 κ κατα λαθος του περασα αυτη που ηταν για το s3 κ τωρα δεν ανοιγει καν κολλαει στην πρωτη οθονη κ δεν μπαινει κ στο recovery για να περασω την σωστη ...καμια ιδεα ή εφυγα για την samsung?
  4. καλησπερα παιδια... εκανα μλκια ξεχασα τον κωδικο κλειδωματος που εβαλα κ δεν τον βρισκω με τπτ τι μπορω να κανω??
  5. καλησπερα παιδια ειχα γραψει και προχτες οτι ειχα ενα ατυχημα με το κινητο και εσπασε η οθονη εσωτερικα... το κινητο ειναι μαλλον παραεισαγωγης γτ το ειχα παρει απο μικρομαγαζο μεσω σκρουτζ (δεν ξερω αν λεει κατι) που να απευθυνθω εσεις τι λετε? πηρα το μαγαζι να ρωτησω ποσο θα στοιχισει και μου ειπαν να τους το παω για εκτιμηση και μετα θα μου πουν. προτεινεται να παω κατευθειαν στην samsung?? εψαξα αλλα δεν βρηκα το κεντρικο servise center μονο σημεια επισκευης σε καθε πολη.. ειχε κανεις αναλογη εμπειρια αν ναι θα το ευνωμονουσα αν μου ελεγε κοστος και χρονο..
  6. γεια σας παιδιά , είχα ένα ατύχημα με το γαλαξία μου ,μου έσπασε η οθόνη αλλά το κινητό λειτουργεί κανονικά. μήπως ξέρετε πόσο περίπου θα μου κοστίσει η αλλαγή της οθόνης και πόσο καιρό θα κάνει;;
  7. παιδια καλησπερα απο χτες εχω ενα προβλημα που δεν μου εχει ξανατυχει παταω την καμερα για να βγαλω φοτογραφια και μου πεταει ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΜΝΗΜΗ το ιδιο και στο mp3 player παω στις ρυθμiσεις-> χωρος αποθηκευσεις και μου εχει: Συνολικος χωρος: 11,50 gb εικονες βιντεο : 5,3 gb μουσικη 273 μβ ληψεις 17,75 μβ διαφορα αρχεια 1,42 gb διαθεσιμο 6,6 μβ τι γινεται ρε παιδια που ειναι τα υπολοιπα διαθεσιμα gb (στην μπαρα κατανομης χωρου απο πανω με τα χρωματα το διαθεσιμο εχει αρκετα μεγαλο μεγεθος δηλαδη αυτο που θα επρεπε γυρω στα 5 gb) ειμαι root και φοραω wanamlite kai phenomenal kernel medium
  8. καλημερα παιδες! εβαλα κ γω το παγωτακι με apex launcher ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να βαλουμε σε φακελους τις εφαργογες ή εστω να κουνησουμε τα εικονιδια ωστε να μπουν σε μια σειρα?? κ 2 ειχα παρει μπακ απ τις επαφες μου μονο μεσω κις σε αρχειο .spb υπαρχει τροπος να τις φορτωσω στο κινητο??
  9. ρε παιδια ειχα κ γω το κλασικο πλεον προβλημα με to touch panel(αλλου πατας αλλου καταλαβαινει) κ επειδη ημουν εκτος εγγυησης κ μου ζητησανε 90 ευρα για επισκευη τσιμπησα κ γω το γαλαξια το 2 κ ειμαι υσηχος αλλα το προβλημα μου πριν το κλεισω μια κ καλη στην ντουλαπα ειναι οτι θελω να παρω κατι φοτογραφιες που ειχα μεσα. ξερετε καποιον τροπο γιατι δεν μπορω να πατησω την επιλογη μαζικης αποθηκευσης αλλα το κινητο εχει το εικονιδιο του υπολογιστη πανω!
×
×
  • Create New...