Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα χωρις να ειναι ροοτ, ειτε με το προγραμμα ειτε με το dailer, με την εκδοση που εχει δλδ EUR 403, γινεται, οταν εβαλα την σκανδινανικη, δεν γινοταν.

Με root το κάνει κανονικά ενώ παλιότερα δεν χρειαζόταν (έχει και κουτάκι για κλικάρισμα πλέον η εφαρμογή), το έκανα εγώ στην Σκανδιναβική.:)

Edited by makis206

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με root το κάνει κανονικά ενώ παλιότερα δεν χρειαζόταν (έχει και κουτάκι για κλικάρισμα πλέον η εφαρμογή), το έκανα εγώ στην Σκανδιναβική.:)

τελικα εχει αλλαγες οι καινουργια εκδοση?

τελικα εχει αλλαγες οι καινουργια εκδοση?

Μάλλον δεν το εξήγησα καλά, εγώ έχω την πρώτη Nordic 4.1.2 (αυτή που δώθηκε πριν κανένα μήνα) και με την εφάρμογή απ'το play άλλαξα το csc ζητώντας μου για πρώτη φορά δικαιώματα superuser (root). Σε παλιότερες εκδόσεις android δεν χρειαζόταν να είσαι root και άλλαζε είτε ήσουν είτε όχι.;)

Προφανώς αυτό άλλαξε για την συγκεκριμένη εφαρμογή στην jelly bean και εκεί "κολλάει" στον Στέφανο..:)

Μάλλον δεν το εξήγησα καλά, εγώ έχω την πρώτη Nordic 4.1.2 (αυτή που δώθηκε πριν κανένα μήνα) και με την εφάρμογή απ'το play άλλαξα το csc ζητώντας μου για πρώτη φορά δικαιώματα superuser (root). Σε παλιότερες εκδόσεις android δεν χρειαζόταν να είσαι root και άλλαζε είτε ήσουν είτε όχι.;)

Προφανώς αυτό άλλαξε για την συγκεκριμένη εφαρμογή στην jelly bean και εκεί "κολλάει" στον Στέφανο..:)

η καινουργια εκδοση nordic που βγηκε στο sammobile αλλα δεν γραφει ποια ειναι, τι διαολο ειναι? εχει μια τον φεβρουαριο βγαλμενη και μια τωρα τον μαρτιο.

η καινουργια εκδοση nordic που βγηκε στο sammobile αλλα δεν γραφει ποια ειναι, τι διαολο ειναι? εχει μια τον φεβρουαριο βγαλμενη και μια τωρα τον μαρτιο.

αυτη που δε γραφει τιποτα εβαλα εγω.

Καινούργια έκδοση για τις Σκανδιναβικές χώρες απλά, αυτή που εγκατέστησε σήμερα ο Στέφανος και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι νέο περιλαμβάνει.. θα δείξει. Εγώ λέω να παραμείνω στην προηγούμενη μέχρι να βγει η Ελληνική εκτός κι αν αργήσει τόσο πολύ και ταυτόχρονα η καινούργια αποδειχτεί τόσο καλύτερη..;)

Καινούργια έκδοση για τις Σκανδιναβικές χώρες απλά, αυτή που εγκατέστησε σήμερα ο Στέφανος και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι νέο περιλαμβάνει.. θα δείξει. Εγώ λέω να παραμείνω στην προηγούμενη μέχρι να βγει η Ελληνική εκτός κι αν αργήσει τόσο πολύ και ταυτόχρονα η καινούργια αποδειχτεί τόσο καλύτερη..;)

καλα η ελληνικα καλοκαιρι θα ερθει σιγουρα...ελλαδα...τι περιμενεις? !

αυτη που δε γραφει τιποτα εβαλα εγω.

ναι, για αυτην λεω κι εγω, που δεν γραφει εκδοση ποια ειναι και τι αλλαγες εχει κτλ

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

ναι, για αυτην λεω κι εγω, που δεν γραφει εκδοση ποια ειναι και τι αλλαγες εχει κτλ

ειναι ενημερωση της 4.1.2, και την κωδικη ονομασια την αναφερει στο sammobile. αλλαγες δεν εχω παρατηρησει. ισως ειναι "εσωτερικες" με διορθωσεις σε μικροπροβληματα.

Η προηγουμενη είναι η XWLSD και η νέα η XWLSJ, ελπίζω να μάθουμε σύντομα τις διορθώσεις που πιθανότατα έγιναν..:)

Εdit: Απ'ότι διάβασα στο xda μάλλον ίδιες είναι αλλά είναι σαφές ότι κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά..

Edited by makis206

Καλημερα παιδια...

Ερωτηση.. πως μπορω να καταλαβω για το κινητο μου αν εχει βγει η JB;;

παω ενημερωση λογισμικου απο τις ρυθμισεις και λεει καμια ενημερωση.

Καλημερα παιδια...

Ερωτηση.. πως μπορω να καταλαβω για το κινητο μου αν εχει βγει η JB;;

παω ενημερωση λογισμικου απο τις ρυθμισεις και λεει καμια ενημερωση.

Συνδεσε το και στον υπολογιστή, και άνοιξε το kies. Αν σου λέει κι εκεί πως έχεις το πιο πρόσφατο λογισμικό, τότε δεν έχει βγει ακόμα.

Εννοώ το εικονίδιο με το "μπλε σπιτάκι"...

Δεν υπάρχει στο J.B.

Nαι, πατάς το back αν θες να πας πίσω. Ήταν άχρηστο το μπλε σπιτάκι και το έβγαλαν στην καινούρια έκδοση του touchwiz launcher.

- Alex

(Σημείωση, το KIES δεν χρειάζεται, αυτό που θέλεις είναι τους Drivers για το κινητό. Οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο του KIES.)

με το που θα συνδεθη η συσκευη με το KIES οι drivers θα περαστουν αυτοματα!!!

Καλησπέρα παιδιά. Αν και καινoύριος στο forum θα ήθελα τη βοήθειά σας για τι δεν είμαι και πολυ γνώστης είχα κάνει μέσω οδιν αναβάθμιση σε 4.0.3 Ι9100ΧΧLPQ ME ΚERNEL3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505.

Χθές που συνέδεσα το κινητό με το kies μου βγάζει νέο λογισμικό αναβάθμισης και δεν μπορεί να κάνει την αναβάθμιση.

Πείτε μου σας παρακαλώ πιο λογισμικό πρέπει να βάλω με τη διαδικασία του odin απο αυτά που είναι στην αρχική σελίδα, και τι πρέπει να κάνω για να μπορεί η συσκευή να κάνει αναβαθμίσεις μέσω kies σαν να είναι εργοστασιακή.

Καλησπέρα παιδιά. Αν και καινoύριος στο forum θα ήθελα τη βοήθειά σας για τι δεν είμαι και πολυ γνώστης είχα κάνει μέσω οδιν αναβάθμιση σε 4.0.3 Ι9100ΧΧLPQ ME ΚERNEL3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505.

Χθές που συνέδεσα το κινητό με το kies μου βγάζει νέο λογισμικό αναβάθμισης και δεν μπορεί να κάνει την αναβάθμιση.

Πείτε μου σας παρακαλώ πιο λογισμικό πρέπει να βάλω με τη διαδικασία του odin απο αυτά που είναι στην αρχική σελίδα, και τι πρέπει να κάνω για να μπορεί η συσκευή να κάνει αναβαθμίσεις μέσω kies σαν να είναι εργοστασιακή.

διαβασε τις οδηγιες και περνα την σκανδιναυικη(νορβηγικη)

:ninja:

Μπορει να μου θυμισει καποιος πως ακριβως μπορω να μαθω απο το Samsung kies 2.5.2.13021_10 αν εχω στο κινητο μου την τελευταια μαμα rom βαζωντας το imei του κινητου

Μπορει να μου θυμισει καποιος πως ακριβως μπορω να μαθω απο το Samsung kies 2.5.2.13021_10 αν εχω στο κινητο μου την τελευταια μαμα rom βαζωντας το imei του κινητου

Έχει αναφερθεί πολλές φορές τον τελευταίο μήνα, πως αυτή η λειτουργία σταμάτησε να λειτουργεί για τη συσκευή μας..

Θα του κάνεις εσύ wipe ,ειτε πριν την περάσεις είτε μετά .

Samsung hard reset

αν καταλαβα με αυτο που εγραψες πρεπει να εισαι root?

αν καταλαβα με αυτο που εγραψες πρεπει να εισαι root?

Όχι.. Σε καμία περίπτωση από όλες αυτές που αναφέρονται, χρειάζονται root δικαιώματα.

εγω το εκανα με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν και μετα την 4.1.2.αρα τα καθαρισε ολα.σωστα?

εγω το εκανα με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν και μετα την 4.1.2.αρα τα καθαρισε ολα.σωστα?

Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ναι μεν σβήνει τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει ο χρήστης, μένουν όμως υπολείμματα φακέλων από εφαρμογές που είχαν εγκατασταθεί. Αυτά φεύγουν μονο με Hard Reset.

Εσύ, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με αυτό που έχεις κάνει, όποτε μην ανησυχεις. Απλά μια στο τόσο, προσωπικά κάνω και hard reset, προκειμένου να καθαρισω το τηλέφωνο.. ;)

μια απορια .συμφωνα με το λινκ του φιλο λεει .samsung gt i900 galaxy s2 hard reset with buttons s2 factory reset after rooting. αρα δεν πρεπει να εισαι root για hard reset? Edited by axl21

μια απορια .συμφωνα με το λινκ του φιλο λεει .samsung gt i900 galaxy s2 hard reset with buttons s2 factory reset after rooting. αρα δεν πρεπει να εισαι root για hard reset?

Αφού σου είπες ρε συ, δεν είναι απαραίτητο.. Γίνεται είτε είσαι, είτε όχι.. ;)

συγνωμη αν επαναλαμβανωμε αλλα ειμαι καινουργιος και ξερεις πως ειναι αυτα.καλο ειναι να γινει πριν την εγκατασταση τις ρομ η ειναι και το ιδιο να γινει και μετα .?τι προτεινεις?

συγνωμη αν επαναλαμβανωμε αλλα ειμαι καινουργιος και ξερεις πως ειναι αυτα.καλο ειναι να γινει πριν την εγκατασταση τις ρομ η ειναι και το ιδιο να γινει και μετα .?τι προτεινεις?

Το factory reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων), μαζί με αλλά δυο wipes (wipe cache & wipe dalvik) είναι πάντα απαραίτητα όταν περνάς μια νέα Ρομ. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί στο myphone που θα σε βοηθήσουν.. Για τσεκαρε τους.. ;)

• The topic was unpinned