makis206 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) εμενα χωρις να ειναι ροοτ, ειτε με το προγραμμα ειτε με το dailer, με την εκδοση που εχει δλδ EUR 403, γινεται, οταν εβαλα την σκανδινανικη, δεν γινοταν. Με root το κάνει κανονικά ενώ παλιότερα δεν χρειαζόταν (έχει και κουτάκι για κλικάρισμα πλέον η εφαρμογή), το έκανα εγώ στην Σκανδιναβική.:) Edited March 15, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Με root το κάνει κανονικά ενώ παλιότερα δεν χρειαζόταν (έχει και κουτάκι για κλικάρισμα πλέον η εφαρμογή), το έκανα εγώ στην Σκανδιναβική.:) τελικα εχει αλλαγες οι καινουργια εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 τελικα εχει αλλαγες οι καινουργια εκδοση? Μάλλον δεν το εξήγησα καλά, εγώ έχω την πρώτη Nordic 4.1.2 (αυτή που δώθηκε πριν κανένα μήνα) και με την εφάρμογή απ'το play άλλαξα το csc ζητώντας μου για πρώτη φορά δικαιώματα superuser (root). Σε παλιότερες εκδόσεις android δεν χρειαζόταν να είσαι root και άλλαζε είτε ήσουν είτε όχι.;) Προφανώς αυτό άλλαξε για την συγκεκριμένη εφαρμογή στην jelly bean και εκεί "κολλάει" στον Στέφανο..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Μάλλον δεν το εξήγησα καλά, εγώ έχω την πρώτη Nordic 4.1.2 (αυτή που δώθηκε πριν κανένα μήνα) και με την εφάρμογή απ'το play άλλαξα το csc ζητώντας μου για πρώτη φορά δικαιώματα superuser (root). Σε παλιότερες εκδόσεις android δεν χρειαζόταν να είσαι root και άλλαζε είτε ήσουν είτε όχι.;) Προφανώς αυτό άλλαξε για την συγκεκριμένη εφαρμογή στην jelly bean και εκεί "κολλάει" στον Στέφανο..:) η καινουργια εκδοση nordic που βγηκε στο sammobile αλλα δεν γραφει ποια ειναι, τι διαολο ειναι? εχει μια τον φεβρουαριο βγαλμενη και μια τωρα τον μαρτιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 η καινουργια εκδοση nordic που βγηκε στο sammobile αλλα δεν γραφει ποια ειναι, τι διαολο ειναι? εχει μια τον φεβρουαριο βγαλμενη και μια τωρα τον μαρτιο. αυτη που δε γραφει τιποτα εβαλα εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 η καινουργια εκδοση nordic που βγηκε στο sammobile αλλα δεν γραφει ποια ειναι, τι διαολο ειναι? εχει μια τον φεβρουαριο βγαλμενη και μια τωρα τον μαρτιο. Καινούργια έκδοση για τις Σκανδιναβικές χώρες απλά, αυτή που εγκατέστησε σήμερα ο Στέφανος και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι νέο περιλαμβάνει.. θα δείξει. Εγώ λέω να παραμείνω στην προηγούμενη μέχρι να βγει η Ελληνική εκτός κι αν αργήσει τόσο πολύ και ταυτόχρονα η καινούργια αποδειχτεί τόσο καλύτερη..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Καινούργια έκδοση για τις Σκανδιναβικές χώρες απλά, αυτή που εγκατέστησε σήμερα ο Στέφανος και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι νέο περιλαμβάνει.. θα δείξει. Εγώ λέω να παραμείνω στην προηγούμενη μέχρι να βγει η Ελληνική εκτός κι αν αργήσει τόσο πολύ και ταυτόχρονα η καινούργια αποδειχτεί τόσο καλύτερη..;) καλα η ελληνικα καλοκαιρι θα ερθει σιγουρα...ελλαδα...τι περιμενεις? ! αυτη που δε γραφει τιποτα εβαλα εγω. ναι, για αυτην λεω κι εγω, που δεν γραφει εκδοση ποια ειναι και τι αλλαγες εχει κτλ Edited March 16, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 ναι, για αυτην λεω κι εγω, που δεν γραφει εκδοση ποια ειναι και τι αλλαγες εχει κτλ ειναι ενημερωση της 4.1.2, και την κωδικη ονομασια την αναφερει στο sammobile. αλλαγες δεν εχω παρατηρησει. ισως ειναι "εσωτερικες" με διορθωσεις σε μικροπροβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) ναι, για αυτην λεω κι εγω, που δεν γραφει εκδοση ποια ειναι και τι αλλαγες εχει κτλ Η προηγουμενη είναι η XWLSD και η νέα η XWLSJ, ελπίζω να μάθουμε σύντομα τις διορθώσεις που πιθανότατα έγιναν..:) Εdit: Απ'ότι διάβασα στο xda μάλλον ίδιες είναι αλλά είναι σαφές ότι κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά.. Edited March 15, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes4 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλημερα παιδια... Ερωτηση.. πως μπορω να καταλαβω για το κινητο μου αν εχει βγει η JB;; παω ενημερωση λογισμικου απο τις ρυθμισεις και λεει καμια ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλημερα παιδια... Ερωτηση.. πως μπορω να καταλαβω για το κινητο μου αν εχει βγει η JB;; παω ενημερωση λογισμικου απο τις ρυθμισεις και λεει καμια ενημερωση. Συνδεσε το και στον υπολογιστή, και άνοιξε το kies. Αν σου λέει κι εκεί πως έχεις το πιο πρόσφατο λογισμικό, τότε δεν έχει βγει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Εννοώ το εικονίδιο με το "μπλε σπιτάκι"... Δεν υπάρχει στο J.B. Nαι, πατάς το back αν θες να πας πίσω. Ήταν άχρηστο το μπλε σπιτάκι και το έβγαλαν στην καινούρια έκδοση του touchwiz launcher. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (Σημείωση, το KIES δεν χρειάζεται, αυτό που θέλεις είναι τους Drivers για το κινητό. Οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο του KIES.) με το που θα συνδεθη η συσκευη με το KIES οι drivers θα περαστουν αυτοματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmik83 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Αν και καινoύριος στο forum θα ήθελα τη βοήθειά σας για τι δεν είμαι και πολυ γνώστης είχα κάνει μέσω οδιν αναβάθμιση σε 4.0.3 Ι9100ΧΧLPQ ME ΚERNEL3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505. Χθές που συνέδεσα το κινητό με το kies μου βγάζει νέο λογισμικό αναβάθμισης και δεν μπορεί να κάνει την αναβάθμιση. Πείτε μου σας παρακαλώ πιο λογισμικό πρέπει να βάλω με τη διαδικασία του odin απο αυτά που είναι στην αρχική σελίδα, και τι πρέπει να κάνω για να μπορεί η συσκευή να κάνει αναβαθμίσεις μέσω kies σαν να είναι εργοστασιακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Αν και καινoύριος στο forum θα ήθελα τη βοήθειά σας για τι δεν είμαι και πολυ γνώστης είχα κάνει μέσω οδιν αναβάθμιση σε 4.0.3 Ι9100ΧΧLPQ ME ΚERNEL3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505. Χθές που συνέδεσα το κινητό με το kies μου βγάζει νέο λογισμικό αναβάθμισης και δεν μπορεί να κάνει την αναβάθμιση. Πείτε μου σας παρακαλώ πιο λογισμικό πρέπει να βάλω με τη διαδικασία του odin απο αυτά που είναι στην αρχική σελίδα, και τι πρέπει να κάνω για να μπορεί η συσκευή να κάνει αναβαθμίσεις μέσω kies σαν να είναι εργοστασιακή. διαβασε τις οδηγιες και περνα την σκανδιναυικη(νορβηγικη) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Μπορει να μου θυμισει καποιος πως ακριβως μπορω να μαθω απο το Samsung kies 2.5.2.13021_10 αν εχω στο κινητο μου την τελευταια μαμα rom βαζωντας το imei του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Μπορει να μου θυμισει καποιος πως ακριβως μπορω να μαθω απο το Samsung kies 2.5.2.13021_10 αν εχω στο κινητο μου την τελευταια μαμα rom βαζωντας το imei του κινητου Έχει αναφερθεί πολλές φορές τον τελευταίο μήνα, πως αυτή η λειτουργία σταμάτησε να λειτουργεί για τη συσκευή μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axl21 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Θα του κάνεις εσύ wipe ,ειτε πριν την περάσεις είτε μετά . Samsung hard reset αν καταλαβα με αυτο που εγραψες πρεπει να εισαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 αν καταλαβα με αυτο που εγραψες πρεπει να εισαι root? Όχι.. Σε καμία περίπτωση από όλες αυτές που αναφέρονται, χρειάζονται root δικαιώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axl21 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 εγω το εκανα με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν και μετα την 4.1.2.αρα τα καθαρισε ολα.σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 εγω το εκανα με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν και μετα την 4.1.2.αρα τα καθαρισε ολα.σωστα? Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ναι μεν σβήνει τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει ο χρήστης, μένουν όμως υπολείμματα φακέλων από εφαρμογές που είχαν εγκατασταθεί. Αυτά φεύγουν μονο με Hard Reset. Εσύ, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με αυτό που έχεις κάνει, όποτε μην ανησυχεις. Απλά μια στο τόσο, προσωπικά κάνω και hard reset, προκειμένου να καθαρισω το τηλέφωνο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axl21 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) μια απορια .συμφωνα με το λινκ του φιλο λεει .samsung gt i900 galaxy s2 hard reset with buttons s2 factory reset after rooting. αρα δεν πρεπει να εισαι root για hard reset? Edited March 16, 2013 by axl21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 μια απορια .συμφωνα με το λινκ του φιλο λεει .samsung gt i900 galaxy s2 hard reset with buttons s2 factory reset after rooting. αρα δεν πρεπει να εισαι root για hard reset? Αφού σου είπες ρε συ, δεν είναι απαραίτητο.. Γίνεται είτε είσαι, είτε όχι.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axl21 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 συγνωμη αν επαναλαμβανωμε αλλα ειμαι καινουργιος και ξερεις πως ειναι αυτα.καλο ειναι να γινει πριν την εγκατασταση τις ρομ η ειναι και το ιδιο να γινει και μετα .?τι προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 συγνωμη αν επαναλαμβανωμε αλλα ειμαι καινουργιος και ξερεις πως ειναι αυτα.καλο ειναι να γινει πριν την εγκατασταση τις ρομ η ειναι και το ιδιο να γινει και μετα .?τι προτεινεις? Το factory reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων), μαζί με αλλά δυο wipes (wipe cache & wipe dalvik) είναι πάντα απαραίτητα όταν περνάς μια νέα Ρομ. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί στο myphone που θα σε βοηθήσουν.. Για τσεκαρε τους.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts