makis206 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ρωτάς, σου απαντάνε και αμφισβητείς! Τότε γιατί ρωτάς; Μπορεί να εισακουστεί το αίτημά του στον Αγιο-Σάμσουνγκ και να κατέβει firmware εξ ουρανού, που ξέρεις.. ο επόμενων νικά λένε..! :lol: (sorry δεν άντεξα :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Παιδιά ξεχάσατε κάτι σημαντικό που είναι η ημερομηνία του παραπάνω άρθρου. Τότε δεν υπήρχε καν το 4.3 οπότε. Ναι λογικά δε θα την πάρουμε αλλά ποτέ δεν ξέρεις η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Και εγώ θέλω να αγοράσω το s3 που λογικά και την 4.3. Θα πάρε αλλά και το 5 όταν βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Παιδιά ξεχάσατε κάτι σημαντικό που είναι η ημερομηνία του παραπάνω άρθρου. Τότε δεν υπήρχε καν το 4.3 οπότε. Ναι λογικά δε θα την πάρουμε αλλά ποτέ δεν ξέρεις η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Και εγώ θέλω να αγοράσω το s3 που λογικά και την 4.3. Θα πάρε αλλά και το 5 όταν βγει. Μην το πάρεις το S3 αν δεν σιγουρευτεις ότι δεν θα πάρουμε την 5 πρώτα στο S2! Το άρθρο είναι παλιό οπότε.:p Ε με τη λογική που λειτουργείς ρε'συ fits.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 (edited) Όσοι θέλουνε ζουν με την ελπίδα αλλά επειδή το συγκεκριμένο θέμα δεν αφορά την ελπίδα συνεχίζουμε με επίσημα Firmwares της συσκευής. Edited July 6, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Η αγγλική lsy που είναι για orange και t-mobile είναι μόνο γι' αυτά τα δίκτυα ή την περνάμε κανονικά στο κινητό μας; έχει μέσα περασμένο τίποτα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Την περνας κανονικα κι επειδη κανεις δεν ειναι σιγουρος εκ των προτερων για πιθανα customizations, logos, εφαρμογες κλπ σαβουρα (αν και το θεωρω πολυ πιθανο), αν την βαλεις ενημερωνεις και εμας! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Καλησπέρα. Μια ερώτηση.. Σε κινητό Ουγγαρίας (XEH), έχω περάσει το ισπανικό firmware LSD .ΤΤώρα μπορώ με την ίδια διαδικασία να περάσω το τελευταίο ελβετικό LSW χχωρίς να έχω πρόβλημα? Αν ναι αξίζει τον κόπο αυτή η αλλαγή? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Καλησπέρα. Μια ερώτηση.. Σε κινητό Ουγγαρίας (XEH), έχω περάσει το ισπανικό firmware LSD .ΤΤώρα μπορώ με την ίδια διαδικασία να περάσω το τελευταίο ελβετικό LSW χχωρίς να έχω πρόβλημα? Αν ναι αξίζει τον κόπο αυτή η αλλαγή? Μια απάντηση παρακαλώ? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μια απάντηση παρακαλώ? Αν εννοείς "ίδια διαδικασία" το odin, τότε ναι μπορείς. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Αν εννοείς "ίδια διαδικασία" το odin, τότε ναι μπορείς. Ναι το Odin εννοούσα.. Υπάρχει διαφορά στο firmware που έχω με αυτό που σκέφτομαι να περάσω? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ναι το Odin εννοούσα.. Υπάρχει διαφορά στο firmware που έχω με αυτό που σκέφτομαι να περάσω? Μιας και το LSD ήταν από τα πρώτα jb fw's που κυκλοφόρησαν σίγουρα θα υπάρχουν διαφορές και βελτιώσεις/διορθώσεις (όχι ορατές στο μάτι κατά πάσα πιθανότητα αλλά στη λειτουργία του τηλεφώνου γενικότερα). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 ρε παίδες επειδή εχω mac και δε πολυ γουσταρw να κανω update μέσω του Η/Υ ...exei βγει για ελλαδα tο jelly bean ωστε νατο κανω update mesw wifi (OTA)?? ή θα πρεπει να γινει μεσω KIES? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 ρε παίδες επειδή εχω mac και δε πολυ γουσταρw να κανω update μέσω του Η/Υ ...exei βγει για ελλαδα tο jelly bean ωστε νατο κανω update mesw wifi (OTA)?? ή θα πρεπει να γινει μεσω KIES? Ολες οι σελιδες εδω μεσα πλεον για αυτο το θεμα μιλανε μονο...διαβασε μερικρε και θα παρεις απαντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotso Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 καλημερα! θα ηθελα βοηθεια με το πως μπορω να κανω αλλαγη εκδοσης με παλαιοτερη γιατι εχω προβλημα με αυτην . εχω δει καποιες συζητησεις αλλα πελαγωσα λιγο για το πως θα το κανω μεσο οντιν .η εκδοση ειναι 4.1.2 η εκδοση κερνελ 3.0.31-889555 κ αριθμος κατασκευης JZ054K.I9100XWLSD δεν ξερω αν θελετε κατι αλλο που μπορει να βοηθηση...μου το αναβαθμισε ενας γνωστος αλλα τωρα ειναι σε αλλη πολη ,μου περασε την ισπανικη εκδοση . εκτος απο το προβλημα στο MLS εχω και στα μηνυματα που ειναι 70 χαρακτηρες για γραψιμο αλλα απο οτι ειδα αυτο λυνεται αλλα με το προγραμμα odin δεν εχω ασχοληθει και για να μην κανω καμια πατατα ΒΟΗΘΕΙΑ παρακαλω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 ρε παίδες επειδή εχω mac και δε πολυ γουσταρw να κανω update μέσω του Η/Υ ...exei βγει για ελλαδα tο jelly bean ωστε νατο κανω update mesw wifi (OTA)?? ή θα πρεπει να γινει μεσω KIES? Eχει βγει σε συσκευές cosmote-vodafone, όχι όμως στα unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 καλημερα! θα ηθελα βοηθεια με το πως μπορω να κανω αλλαγη εκδοσης με παλαιοτερη γιατι εχω προβλημα με αυτην . εχω δει καποιες συζητησεις αλλα πελαγωσα λιγο για το πως θα το κανω μεσο οντιν .η εκδοση ειναι 4.1.2 η εκδοση κερνελ 3.0.31-889555 κ αριθμος κατασκευης JZ054K.I9100XWLSD δεν ξερω αν θελετε κατι αλλο που μπορει να βοηθηση...μου το αναβαθμισε ενας γνωστος αλλα τωρα ειναι σε αλλη πολη ,μου περασε την ισπανικη εκδοση . εκτος απο το προβλημα στο MLS εχω και στα μηνυματα που ειναι 70 χαρακτηρες για γραψιμο αλλα απο οτι ειδα αυτο λυνεται αλλα με το προγραμμα odin δεν εχω ασχοληθει και για να μην κανω καμια πατατα ΒΟΗΘΕΙΑ παρακαλω.... Στην πρωτη σελιδα του thread που βρισκεσαι τωρα, υπαρχουν αναλυτικοτατες οδηγιες για το πως φλασαρεται μεσω Odin μια official rom. Διαβασε τες προσεκτικα και οπου κολλησεις, εδω ειμαστε! Και βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να πας σε παλαιοτερη version, υπαρχουν και οι νεωτερες!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotso Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 το διαβασα αλλα θα τα διαβασω προσεκτικα και ελπιζω να μην κολησω... νεοτερη εκδοση ? οταν κανω στο κιν να κοιταξει για νεοτερη εκδοση δεν εχει εκτος και αν δεν ειναι η επισημη , εχω κοσμοτε παροχο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 το διαβασα αλλα θα τα διαβασω προσεκτικα και ελπιζω να μην κολησω... νεοτερη εκδοση ? οταν κανω στο κιν να κοιταξει για νεοτερη εκδοση δεν εχει εκτος και αν δεν ειναι η επισημη , εχω κοσμοτε παροχο... δεν εχει δωθει αναβαθμηση σε ελευθερες συσκευες,μονο σε κοσμοτε και βονταφον συσκευες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 καλημερα! θα ηθελα βοηθεια με το πως μπορω να κανω αλλαγη εκδοσης με παλαιοτερη γιατι εχω προβλημα με αυτην . εχω δει καποιες συζητησεις αλλα πελαγωσα λιγο για το πως θα το κανω μεσο οντιν .η εκδοση ειναι 4.1.2 η εκδοση κερνελ 3.0.31-889555 κ αριθμος κατασκευης JZ054K.I9100XWLSD δεν ξερω αν θελετε κατι αλλο που μπορει να βοηθηση...μου το αναβαθμισε ενας γνωστος αλλα τωρα ειναι σε αλλη πολη ,μου περασε την ισπανικη εκδοση . εκτος απο το προβλημα στο MLS εχω και στα μηνυματα που ειναι 70 χαρακτηρες για γραψιμο αλλα απο οτι ειδα αυτο λυνεται αλλα με το προγραμμα odin δεν εχω ασχοληθει και για να μην κανω καμια πατατα ΒΟΗΘΕΙΑ παρακαλω.... Για τα μηνύματα τουλάχιστον, αν πας στις ρυθμίσεις κι επιλέξεις gsm alphabet, μετά γράφεις 160 αλλά στα κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Καλησπερα σε ολους. Επειδη ειναι η πρωτη φορα που θελω να ασχωληθω με το odin θα ηθελα την βοηθεια σας !!!Το galaxy s2 I9100 της γυναικας μου το οποιο το ειχαμε παρει απο το πλαισιο φορα επανω το firware open europe I9100XXLQ5 android 4.0.3 !!! Θελω να του βαλω jelly bean !!!Στο kies στην αρχη δεν μου το διαβαζε ετσι ανοιξα τα εργαλεια αναβαθμιση υλικολογισμικου και προτειμασια εβαλα τα στοιχεια ονομα και S/N καμου εβγαλε οτι το τελευταιο firware για την συσκευη μου ειναι η εξης PDA: LSD / CSI / LSC (VDI) αρα αν καταλαβα καλα το κινητο ειναιλογο του (VDI) που λεει στο τελος οτι ειναι απο ireland(vodafone) ξεκιναω να την περασω με kies αλλα σχεδον στην αρχη ντης διαδικασιας μου βγαζει ενα μυνημα στα κινεζικα και μου το σταματαει..!!! Ετσι κατεβασα απο το sammobiles την 4.1.2 I9100XWLSD february 2013 ireland αν και ειδα οτι υπαρχει και το αλλο firmware της open europe (OXA) Poland 2013 January 4.1.2 I9100XXMS1 και δεν ξερω ποιο απο τα 2 να περασω...Οι οδηγιες ειναι αυτες που λεει το πρωτο post κατεβασα το odin v1.85 κλπ σωστα??Πρεπει να προσεξω κατι η να βαλω καποιο αλλο jelly bean??? Υποψιν αυτο που θελω να βαλω θελω να ειναι original και οχι custom γιανα μην χασω την εγγυηση!!! Τι να κανω ??Ειμαι πανω απο τον υπολογιστη ετοιμος να ξεκινησω την διαδικασια καποια βοηθεια καποιος??? Ευχαριστω εκ των προτερων !!! ;) ;) ;) Edited July 16, 2013 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλησπερα σε ολους. Επειδη ειναι η πρωτη φορα που θελω να ασχωληθω με το odin θα ηθελα την βοηθεια σας !!!Το galaxy s2 I9100 της γυναικας μου το οποιο το ειχαμε παρει απο το πλαισιο φορα επανω το firware open europe I9100XXLQ5 android 4.0.3 !!! Θελω να του βαλω jelly bean !!!Στο kies στην αρχη δεν μου το διαβαζε ετσι ανοιξα τα εργαλεια αναβαθμιση υλικολογισμικου και προτειμασια εβαλα τα στοιχεια ονομα και S/N καμου εβγαλε οτι το τελευταιο firware για την συσκευη μου ειναι η εξης PDA: LSD / CSI / LSC (VDI) αρα αν καταλαβα καλα το κινητο ειναιλογο του (VDI) που λεει στο τελος οτι ειναι απο ireland(vodafone) ξεκιναω να την περασω με kies αλλα σχεδον στην αρχη ντης διαδικασιας μου βγαζει ενα μυνημα στα κινεζικα και μου το σταματαει..!!! Ετσι κατεβασα απο το sammobiles την 4.1.2 I9100XWLSD february 2013 ireland αν και ειδα οτι υπαρχει και το αλλο firmware της open europe (OXA) Poland 2013 January 4.1.2 I9100XXMS1 και δεν ξερω ποιο απο τα 2 να περασω...Οι οδηγιες ειναι αυτες που λεει το πρωτο post κατεβασα το odin v1.85 κλπ σωστα??Πρεπει να προσεξω κατι η να βαλω καποιο αλλο jelly bean??? Υποψιν αυτο που θελω να βαλω θελω να ειναι original και οχι custom γιανα μην χασω την εγγυηση!!! Τι να κανω ??Ειμαι πανω απο τον υπολογιστη ετοιμος να ξεκινησω την διαδικασια καποια βοηθεια καποιος??? Ευχαριστω εκ των προτερων !!! ;) ;) ;) Με Odin την χάνεις την εγγύηση... Μόνο με firmware update μέσω Kies είσαι εντός... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Με Odin την χάνεις την εγγύηση... Μόνο με firmware update μέσω Kies είσαι εντός... Ευχαριστω φιλε για την απαντηση!!Αν πουμε οτι δεν μας νοιαζει η εγγυηση ποιο απο τα 2 να βαλω?? Το ireland I9100XWLSD february 2013 η το open europe (OXA) Poland 2013 January 4.1.2 I9100XXMS1 Η καποια αλλη εκδοση ??? Edited July 16, 2013 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Ευχαριστω φιλε για την απαντηση!!Αν πουμε οτι δεν μας νοιαζει η εγγυηση ποιο απο τα 2 να βαλω?? Το ireland I9100XWLSD february 2013 η το open europe (OXA) Poland 2013 January 4.1.2 I9100XXMS1 Η καποια αλλη εκδοση ??? Μπορείς κι αυτή να βάλεις: http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=14350 δεν έχει και μεγάλη σημασία... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Ευχαριστω φιλε για την απαντηση!!Αν πουμε οτι δεν μας νοιαζει η εγγυηση ποιο απο τα 2 να βαλω?? Το ireland I9100XWLSD february 2013 η το open europe (OXA) Poland 2013 January 4.1.2 I9100XXMS1 Η καποια αλλη εκδοση ??? Συνήθως Nordic φοράνε τα παιδιά εδώ... Βάλε όποια θές, όλες έχουν Ελληνικά Εγώ κάποτε φορούσα την Ισπανική πριν το γυρίσω σε custom Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Μπορείς κι αυτή να βάλεις: http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=14350 δεν έχει και μεγάλη σημασία... Ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια σου τωρα μπαινω στο νοημα και απο οτι ειδα αυτη ειναι και ποιο νεα ειναι του απριλιου εσυ αυτην φορας εχεις δει διαφορα ?? Τωρα την κατεβαζω !!! Ευχαριστω πολυ τον φιλο mclound και τον DimitrisΑndNiki για την βοηθεια τους !!! Τελικα το nordic κατεβαζω !!! Edited July 16, 2013 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts