Jump to content

teotso

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teotso

  1. το διαβασα αλλα θα τα διαβασω προσεκτικα και ελπιζω να μην κολησω... νεοτερη εκδοση ? οταν κανω στο κιν να κοιταξει για νεοτερη εκδοση δεν εχει εκτος και αν δεν ειναι η επισημη , εχω κοσμοτε παροχο...
  2. καλημερα! θα ηθελα βοηθεια με το πως μπορω να κανω αλλαγη εκδοσης με παλαιοτερη γιατι εχω προβλημα με αυτην . εχω δει καποιες συζητησεις αλλα πελαγωσα λιγο για το πως θα το κανω μεσο οντιν .η εκδοση ειναι 4.1.2 η εκδοση κερνελ 3.0.31-889555 κ αριθμος κατασκευης JZ054K.I9100XWLSD δεν ξερω αν θελετε κατι αλλο που μπορει να βοηθηση...μου το αναβαθμισε ενας γνωστος αλλα τωρα ειναι σε αλλη πολη ,μου περασε την ισπανικη εκδοση . εκτος απο το προβλημα στο MLS εχω και στα μηνυματα που ειναι 70 χαρακτηρες για γραψιμο αλλα απο οτι ειδα αυτο λυνεται αλλα με το προγραμμα odin δεν εχω ασχοληθει και για να μην κανω καμια πατατα ΒΟΗΘΕΙΑ παρακαλω....
  3. θα κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια να το παω σε εξουσιοδοτημενο σερβις να αποφανθει για τον (ασθενη) .ευχαριστω και παλι ρε παιδια!μου βγηκαν τα ματια μια εβδομαδα πανω καταπανω αλλα εχει προβλημα η πλακετα εν ολιγις...να ρερασουν οι γιορτες με το καλο και θα το δωσω σε σερβις...καλη χρονια σε ολους και μακρια απο βλαβες!!!!μπραβο σας παιδια για την υποστηριξει που μου δωσατε !!!με τα λιγα που ειδα το φορουμ ειναι φοβερο!
  4. καλημερα!του περασα το HSPL ολα καλα του περνουσα διαφορες αναβαθμισεις αλλα δεν δουλευε...στην καλυτερη περιπτωση να ανοιγε για κανα 3 λεπτο αλλα μετα ξανακολουσε στην αρχικη οδονη οταν προτοανοιγει...θα ψαξω μπας και βρω αλλο που να εχει προβλημα οθονης αλλα να δουλευει να μην εχει προβλημα με πλακετα και να το παρω να κανω τραμπα....ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!!καλη χρονια σε ολους!!!
  5. καλησπερα και χρονια πολλα!!!ειμαι νεο μελος χαιρετω ολους σας!μου δωσανε ενα HTC HD2 κολημενο...δηλαδη οταν ανοιγει κολλαει στην οθονη με το σημα HTC σπανια προχωραει συνεχιζοντας με τα κοκκινα γραματα στο κατω μερος τις οθονης και αρχιζει να φορτωνει ,ενδεχεται να κολλησει στο φορτωμα η οταν εχει ανοιξει πληρος οταν αρχιζω να το σκαλιζω να σβησει και να ξεκινησει με κολλημενη οθονη-σημα με το HTC!!!του εκανα soft reset kai hard reset αλλα τιποτα ,ισως καποια στιγμη με τα πολλα να ξεκινησει...τα κοκκινα γραμματα γραφουν R 2.15.50.14 G 15.42.50.11U kai D 3.14.04666 στην τρικολορε οθονη http://imageshack.us/photo/my-images/850/231220111280.jpg/ .απο τα λιγα που ξερω κοιταξα να κανω αναβαθμιση τις ρομ απο το ελληνικο σαιτ αλλα δεν αναγνωριζει το s.n. και απο την T MOBILE οπου μαλλον εκει ανοικη το λογισμικο με το IMEI που ζηταει δεν το αναγνωριζει...ισως ειναι T MOBILE γερμανιας.αν του εκανα hard reset μεσο microSD να αντικαταστησω το παλιο leoimg.nbh kai να βαλω την νεα ρομ με κωδικο 3.14.111.1 που την βρηκα απο το αυτον τον συνδεσμοhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623283 ...δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω!!!!!οτιδηποτε πληροφορια που μπορει να βοηθησει πειτε μου......ευχαριστω και χρονια πολλα!!! ξεχασα να σας γραψω το S/N: HT06XNW00510 και το IMEI:352666041474018. ελπιζω να βοηθησει ...ευχαριστω και παλι!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
×
×
  • Create New...