FoT1s Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Εννοώ την διαδικασία με τον ασφαλή τρόπο που γίνεται μέσα από το μενού του τηλεφώνου. ρυθμισεις-δημιουργεια αντιγραφου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Εννοείς την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Εννοείς την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; ναι, και με τικαρισμενο την διαμορφωση SD για να σβηστουν τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 ναι, και με τικαρισμενο την διαμορφωση SD για να σβηστουν τα παντα. SD εννοει τον αποθ. χωρο των 16gb, ή την καρτα που ενδεχομενως υπαρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 SD εννοει τον αποθ. χωρο των 16gb, ή την καρτα που ενδεχομενως υπαρχει? για διαμορφωση εξωτερικης sd, ειναι απο την επιλογη, χωρος αποθηκευσης. για του κινητου την δικια του 16gb, ειναι απο κει που γραφω παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Εμείς που έχουμε cosmote επίσημο firmware γιοκ παίδες; .. Τι μπορούμε απ τα επίσημα 4.1.2 να βάλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Εμείς που έχουμε cosmote επίσημο firmware γιοκ παίδες; .. Τι μπορούμε απ τα επίσημα 4.1.2 να βάλουμε; Οποιαδηποτε 4.1.2 μπορεις να βαλεις μεσω odin, αρκει να υπαρχει για την αναλογη χωρα κτλ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Να βάλω της vodafone δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Να βάλω της vodafone δηλαδή; εγω θα σου προτεινα να βαλεις την nordic countries-xwlss. ειναι παρα πολυ καλη 2 μερες που την εχω. αν παλι δεν θελεις, μπορεις να περιμενεις την επισημη jb για κοσμοτε η την ελληνικη eur. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Η αλήθεια είναι πως έχω βαρεθεί τις custom.. έχει 2 χρόνια απο custom σε custom πάω (που σε βάθος χρόνου δεν φαίνεται να είναι και πολύ σταθερές, έχουν τα bug τους) ..θέλω να δοκιμάσω την τελευταία version την επίσημη. Αρα λες να περιμένω την cosmote να βγάλει.. που φαίνεται θα αργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Η αλήθεια είναι πως έχω βαρεθεί τις custom.. έχει 2 χρόνια απο custom σε custom πάω (που σε βάθος χρόνου δεν φαίνεται να είναι και πολύ σταθερές, έχουν τα bug τους) ..θέλω να δοκιμάσω την τελευταία version την επίσημη. Αρα λες να περιμένω την cosmote να βγάλει.. που φαίνεται θα αργήσει. Βαλε την XWLSS και οταν και ΑΜΑ ερθει και η κοσμοτε, την παιρνας. Εγω θα σου ελεγα παντως, να βαλεις καποια Nordic που συνεχεια βγαζει updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 (edited) Αφού είσαι root, εάν έχεις custom kernel που υποστηρίζει cwm recovery, μπες πάρε nandroid backup, μπες στη συσκευή, άλλαξε csc, μπες σε recovery, επανέφερε το backup σου. Δεν χρειάζεται να στήσεις ξανά τίποτα και έχεις και το csc που θέλεις. Έγραψε!!! Σε 5 μόλις λεπτά αλλαγή σε DNF και δεν άλλαξε ούτε το παραμικρό!:D:D:D Edited May 5, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Επίσημη λες; Κάτι ακόμα.. απ όσο θυμάμαι οι επίσημες φλασάρονται μέσω odin σωστά; .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Επίσημη λες; Κάτι ακόμα.. απ όσο θυμάμαι οι επίσημες φλασάρονται μέσω odin σωστά; .. Σωστά, μόνο Odin 1.85 για το S2, μην δοκιμάσεις καν το Odin 3.07 γιατί έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στο παρελθόν..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Σωστά, μόνο Odin 1.85 για το S2, μην δοκιμάσεις καν το Odin 3.07 γιατί έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στο παρελθόν..;) Βλέπε εμένα πχ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Βλέπε εμένα πχ! :lol: Άλλαξε csc εσύ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Που λογικά Απ' ότι ακούγεται μέσα στην εβδομάδα, αν όχι στο μια θα βγει και αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 παιδια πήγα και εγω απο την FOP στην LSS μεσω ODIN και ολα καλα , εγινα και ροοτ και με το Titanium εκανα και επαναφορα. το θεμα μου ειναι οτι το ΚΙΕΣ δεν μου το αναγνωριζει σαν αναβαθμισημο.... φτιαχνει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 παιδια πήγα και εγω απο την FOP στην LSS μεσω ODIN και ολα καλα , εγινα και ροοτ και με το Titanium εκανα και επαναφορα. το θεμα μου ειναι οτι το ΚΙΕΣ δεν μου το αναγνωριζει σαν αναβαθμισημο.... φτιαχνει αυτο ? Ναι. Θα πρεπει να αλλαξεις το csc σου σε dnf που ειναι η lss. :) Ισως να εχεις ακομα το Ισπανικο csc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 λοιπον paidia την πατησα με την DNF. πρεπει να εβαλα λαθος ροοτ και ολα εγιναν κ0λ0ς ...... ασε που κολουσε συνεχεια το Τιτανιουμ αλλά μετα απο επανκκινηση αρχισε να κολλαει το κινητο κια να μην μπορω να κανω τιποτα. Etsi ξαναγυρισα στην FOP . Θελω να ρωτησω κατι για να μην ξανακανω πατατα . Πρεπει να περασω πρωτα την ΝΕΕ και μετα την LSS ή μπορω και αμεσως να περασω την LSS(DNF) ?????? δωστε μου αν εχει καποιος το ροοτ που χρειαζεται αυτη η εκδοση (κατα προτιμηση του PHILZ) ..... εχει διαφορα η FOP απο την LSS (μπαταρια - smooth) ???? An οχι να μην ασχολουμε καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) λοιπον paidia την πατησα με την DNF. πρεπει να εβαλα λαθος ροοτ και ολα εγιναν κ0λ0ς ...... ασε που κολουσε συνεχεια το Τιτανιουμ αλλά μετα απο επανκκινηση αρχισε να κολλαει το κινητο κια να μην μπορω να κανω τιποτα. Etsi ξαναγυρισα στην FOP . Θελω να ρωτησω κατι για να μην ξανακανω πατατα . Πρεπει να περασω πρωτα την ΝΕΕ και μετα την LSS ή μπορω και αμεσως να περασω την LSS(DNF) ?????? δωστε μου αν εχει καποιος το ροοτ που χρειαζεται αυτη η εκδοση (κατα προτιμηση του PHILZ) ..... εχει διαφορα η FOP απο την LSS (μπαταρια - smooth) ???? An οχι να μην ασχολουμε καν. κατεβαζω την LSS και για ροοτ philz cwm6 XWLSS-OXX-5.00.4-signed zip.πιστευω οτι ειναι και το σωστο αρχειο.επισης μεσω οντιν το περνας κατευθειαν.τον ιδιο τροπο κανω και εγω. Edited May 6, 2013 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 κατεβαζω την LSS και για ροοτ philz cwm6 XWLSS-OXX-5.00.4-signed zip.πιστευω οτι ειναι και το σωστο αρχειο kai εγω αυτα εβαλα και εγινε χαμος . ειδα και επαθα να επαναφερω το κινητο ..... μπερδευτηκαν ολα και το κινητο κολλησε εντελως. να φανταστεις οτι εκανα και πριν και μετα clean (kai ta 3) wipes αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Μόλις έβαλα αυτή τη rom: XWLSS (22 Απριλίου 2013) 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code DNF. Πρίν είχα την πρώτη σκανδιναβική Jelly bean που είχε βγει. Πέρασε από πάνω χωρίς wipe τίποτα. ¨Αμα παρατηρήσω τίποτα αξιόλογο θα ενημερώσω... Βάσικα την μπαταρία θέλω να δω γιατί δεν προλαβαίνω να το βυσματώνω... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ετσι για την κουβεντα, σημερα αναβαθμιστηκε η Cosmote Ρουμανιας με PDA LSS, ενω βγηκαν και οι πρωτες αναβαθμισεις σε αλλες χωρες με LST... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Εγώ που έχω lsn dnf αλλά μου χει κρατήσει csc nee θα μου ρθει οτα η lss nee που βγήκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts