Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως είπα και στο "Επίσημο" μιλώντας για το μικρό update που απασχολεί αυτές τις μέρες την lsd..

..απλώς για να το έχετε υπόψιν.:)

Τι ακριβως εννοεις?

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι ακριβως εννοεις?

Ότι έχοντας την lsd μου ήρθε OTA ένα μικρό update των 7mb και το έκανα, αμέσως μετά τσέκαρα την έκδοση και είχε αλλάξει σε lsj..;)

Ότι έχοντας την lsd μου ήρθε OTA ένα μικρό update των 7mb και το έκανα, αμέσως μετά τσέκαρα την έκδοση και είχε αλλάξει σε lsj..;)

Σαφως, αυτο λεμε απο προχθες.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Σαφως, αυτο λεμε απο προχθες.

Moυ είχε διαφύγει, είχα μείνει στο ότι μερικοί φίλοι κατέβασαν το update αλλά δεν κατάφεραν να το εγκαταστήσουν στη συσκευή τους.. το άλλο που μου έκανε εντύπωση, δεν είχαν αναφέρει και κάποιοι με lsj ότι τους ήρθε το update; Τι ακριβώς δώθηκε σε αυτούς; :confused:

Moυ είχε διαφύγει, είχα μείνει στο ότι μερικοί φίλοι κατέβασαν το update αλλά δεν κατάφεραν να το εγκαταστήσουν στη συσκευή τους.. το άλλο που μου έκανε εντύπωση, δεν είχαν αναφέρει και κάποιοι με lsj ότι τους ήρθε το update; Τι ακριβώς δώθηκε σε αυτούς; :confused:

Μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο!

Μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο!

Πολύ πιθανό.. κάνω λάθος στο ότι δώθηκε update μέσω ΟΤΑ σε όσους έχουν lsj;:O

Πολύ πιθανό.. κάνω λάθος στο ότι δώθηκε update μέσω ΟΤΑ σε όσους έχουν lsj;:O

Το update δωθηκε σε ολους οσους ειχαν lsd με csc nee κ τωρα πλεον εχουν lsj.

Το update δωθηκε σε ολους οσους ειχαν lsd με csc nee κ τωρα πλεον εχουν lsj.

Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά πάντως ότι κάποιοι είπαν ότι το πήραν με lsj.. τέλος πάντων καλύτερα έτσι. Λύνεται το μυστήριο πιο "αναίμακτα"..:lol:

:)

Εμένα πάντως που έχω lsd δεν μου έχει πει τίποτα για update τόσες μέρες. Ούτε τώρα μόλις που χειροκίνητα του είπα να ψάξει. Αλλά αφού δεν έχω κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα με το κινητό δεν με πολυαπασχολεί.

Με όλα αυτά που διαβάζω δεν το βλέπω να το κουνάω από την 2.3.6 και ας είναι αρχαία. Μια χαρά κάνω τη δουλειά μου.

Με όλα αυτά που διαβάζω δεν το βλέπω να το κουνάω από την 2.3.6 και ας είναι αρχαία. Μια χαρά κάνω τη δουλειά μου.

Κι εγω αυτο ελεγα αλλα αλλη φαση η jelllybean :p

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αν βγει κάποια που δεν θα έχει πρόβλημα με την μπαταρία θα την περάσω. Ήδη δεν με βγάζει μέρα γιατί τα έχω και όλα ανοιχτά, αν βάλω και jelly θα το φορτίζω συνέχεια.

Με omega v20 κ η μπαταρια στην μια μερα με 3g κ wifi σχεδόν συνέχεια :D

Τα ποσοστά μπορεί κάποιος να τα συγκρίνει με την μαμά 4.1.2 ? Αν είναι να γυρίσω στην official.

Edited by TSAKALI2
Galaxy SII

Αν βγει κάποια που δεν θα έχει πρόβλημα με την μπαταρία θα την περάσω. Ήδη δεν με βγάζει μέρα γιατί τα έχω και όλα ανοιχτά, αν βάλω και jelly θα το φορτίζω συνέχεια.

Ή μπορεις να παρεις μεγαλυτερη μπαταρια φιλε μου π.χ. την επισημη samsung 2000mah που λογικα θα εχεις περισσοτερες ωρες λειτουργιας.

Να ρωτήσω, γιατί έχω μπερδευτεί, εγώ ποιά έκδοση έχω τώρα; (ποιάς χώρας 4.1.2 εννοώ) :confused:
Twisting your mind and smashing your dreams...:kill:

Να ρωτήσω, γιατί έχω μπερδευτεί, εγώ ποιά έκδοση έχω τώρα; (ποιάς χώρας 4.1.2 εννοώ) :confused:

Σκανδιναβικη εχεις την τελευταια. Πως σου φαινεται απο θεμα μπαταριας κτλ?

Σκανδιναβικη εχεις την τελευταια. Πως σου φαινεται απο θεμα μπαταριας κτλ?

Εγώ πάντως, μετά τη χτεσινή εγκατάσταση αυτής της έκδοσης (lsj), είδα άδειασμα της μπαταρίας από το 100% σε 28% μέσα σε 4 περίπου ώρες σκληρής χρήσης (updates, νέες εγκαταστάσεις, κλπ. κλπ.)

Γενικότερα αισθάνομαι πως η μπαταρία καταναλώνεται με αρκετά πιο γρήγορο ρυθμό, θα το παρακολουθήσω τις επόμενες μέρες για να δω αν θα σκεφτώ την αγορά μπαταρίας μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Μετά την 4.0.4. όμως, είναι σα να 'χω εντελώς καινούριο τηλέφωνο τώρα! Μακράν καλύτερο!

αν και οφ τοπικ το αναφερω για το θεμα μπαταριας.προσφατα εβαλα custom rom την biftor v7.01,και η διαρκεια της μπαταριας με εξεπληξε ευχαριστα.πιστευω οτι καποιο μικρο update σε ολες τις γνησιες 4.1.2 απο samsung θα διορθωση αυτο το προβλημα. Edited by stauros2653
:ninja:

Εγώ πάντως, μετά τη χτεσινή εγκατάσταση αυτής της έκδοσης (lsj), είδα άδειασμα της μπαταρίας από το 100% σε 28% μέσα σε 4 περίπου ώρες σκληρής χρήσης (updates, νέες εγκαταστάσεις, κλπ. κλπ.)

Γενικότερα αισθάνομαι πως η μπαταρία καταναλώνεται με αρκετά πιο γρήγορο ρυθμό, θα το παρακολουθήσω τις επόμενες μέρες για να δω αν θα σκεφτώ την αγορά μπαταρίας μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Μετά την 4.0.4. όμως, είναι σα να 'χω εντελώς καινούριο τηλέφωνο τώρα! Μακράν καλύτερο!

εγω μεσα σε μια ωρα απο 100% με ιντερνετ 3g ειχε πεσει στο 75%.

τωρα με την LSD που ειμαι, η μπαταρια ειναι σαφως καλυτερη και μεσα σε μια ωρα παλι με 3g ιντερνετ, ειχε πεσει στο 95%.

Λοιπόν, είμαι μια μέρα με την LSJ και διαφορές στο θέμα ''κατανάλωσης'', υπάρχουν. Δεν ξέρω όμως αν αυτό οφείλεται στη ROM, ή στο ότι με το που την πέρασα, έκανα καπάκι wipe cache partision & wipe factory reset αλλά και επαναφορά εργοστασιακών από τις ρυθμίσεις. Στν LSD δεν είχα κάνει κάτι. Θα δείξει. Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν, είμαι μια μέρα με την LSJ και διαφορές στο θέμα ''κατανάλωσης'', υπάρχουν. Δεν ξέρω όμως αν αυτό οφείλεται στη ROM, ή στο ότι με τον που την πέρασα, έκανα καπάκι wipe cache partision & wipe factory reset αλλά και επαναφορά εργοστασιακών από τις ρυθμίσεις. Στν LSD δεν είχα κάνει κάτι. Θα δείξει.

κι εγω σημερα την ξαναπερασα και μετα εκανα οτι γραφεις κι εσυ.

θα φανει. παντως λιγο που ειδα το μονο που αλλαξαν ειναι τον kernel και καποια bug αλλα.

επισης δεν νομιζω οτι φταιει που εκανες και εκανα αυτα που περιγραφεις...ισως μαλλον ειναι στην ρομ.

εγω την ξαναεβαλα καθαρα και μονο απο περιεργια ξανα και να την τεσταρω ξανα, αν δω παλι να μου κανει νουμερα, θα παραμεινω στην lsd

Λοιπόν, είμαι μια μέρα με την LSJ και διαφορές στο θέμα ''κατανάλωσης'', υπάρχουν. Δεν ξέρω όμως αν αυτό οφείλεται στη ROM, ή στο ότι με το που την πέρασα, έκανα καπάκι wipe cache partision & wipe factory reset αλλά και επαναφορά εργοστασιακών από τις ρυθμίσεις. Στν LSD δεν είχα κάνει κάτι. Θα δείξει.

Εννοείς προς το καλύτερο δηλαδή; Προσωπικά όπου νά'ναι κλείνω 24ωρο με την lsj και να πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια διαφορά στην κατανάλωση με την lsd που είχα εδώ και 1,5 μήνα.. μακάρι να είναι καλύτερη βέβαια, θα δείξει..:)

Εννοείς προς το καλύτερο δηλαδή;

Ναι αλλά δεν ξέρω αν ευθύνονται αυτά που προείπα, wipe cache partision, wipe factory reset κλπ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ το πήρα με την "απαράδεκτη" κατά πολλούς 4.0.3. παρόλο που δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα εδώ και 3-4 μήνες που το 'χω. Δεν το κουνάω ρούπι αν είναι η μπαταρία να πέφτει πιο γρήγορα...Όλο για προβλήματα διαβάζω απ'όσους το πείραξαν. Και καλά αν ξέρεις να τα διορθώσεις. Αν δεν ξέρεις?...Οκ, τα παιδιά εδώ βοηθούν ο ένας τον άλλο αλλά όσο να'ναι είναι μεγάλο ρίσκο...Εσύ με την 2.3.6 πώς και δεν πήγες σε 4.0.3 ή 4.0.4?? Για επίσημη μιλάω...

• The topic was unpinned