Jump to content

TSAKALI2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TSAKALI2

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

TSAKALI2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απο άποψη δυνατοτήτων πάντως Lg g2 > s4 >p8 lite Διορθώστε με αν κάνω λάθος!! Και οπως λέει ο φίλος παραπάνω δεν εχει καμια σχέση το lg g2 mini με το lg g2 η διαφορά ειναι ντατσουν με μερσεντεζ :D
  2. Καλησπέρα, το καλοκαίρι (2014) αγόρασα ένα τηλ από merimobiles ήρθε ελαττωματικό το έστειλα το επισκεύασαν και όλα καλά.. Για κακή μου τύχη χάλασε πάλι και τους το έστειλα για επισκευή. Στα χέρια τους ήταν στης 24/12/14 και το έστειλαν στον κατασκευαστή. Για να το πάρουμε από την αρχή: 1-τους στέλνω το τηλέφωνο μου λένε πρέπει να πάει κατασκευαστή. (κατανοητό) 2-το βλέπει ο κατασκευαστής και λέει καμένη πλακέτα (δεν έχει ανταλλακτικό και μου λένε θα σου στείλουμε άλλο όταν μπορέσουμε) 3-Με ενημερώνουν πως το έχουν στείλει σε μένα και δεν έχουν αριθμό παρακολουθησης. (μουφα) 4-μετά από ένα μήνα ρωτάω και μου λένε πως πρέπει να καταβάλω 110$ για να μου φτιάξουν εκείνο η για να μου δώσουν το Huawei Ascend P6S. (ούτε κουβέντα για εκείνο που υποτίθεται έστειλαν.. 5- μα τους λέω πως ήταν στην εγγύηση και η κορυφαία απάντηση <ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΗ η πλακέτα του κινητού δεν σας το καλύπτουμε> Πείτε μου μπορώ να κυνηγήσω κάτι?????????????????? ***** την κίνα μου μέσα!!! :angry:
  3. καταπληκτικό τηλέφωνο!!! Καλή τύχη σε όλους ε και σε μένα λίγο παραπάνω!!!
  4. TSAKALI2

    Lenovo A820

    Το παρόν τηλέφωνο έφτασε στα χέρια μου για να αλλάξουμε την Rom μιας και ήταν μόνο με κινέζικα και αγγλικά. Πρέπει να πω πως το αγάπησα το τηλέφωνο μιας και φαίνεται και στιβαρό και ξεφτίλα τιμουλα!!! Εδώ λοιπόν θέλω να δείξω την διαδικασία για να περάσουμε μια ελληνική rom στο lenovo a820. Όλα τα αρχεία που θα χρειαστείτε υπάρχουν στο description.
  5. Η9008 έχω φέρει για φίλο κ μετά από ένα μήνα πείρα κ εγώ ένα!!! Καταπληκτικό αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος του, το μόνο αρνητικό η κάμερα του!!!
  6. Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν μετά από αναμονή περίπου 25 ημερών έφτασε στα χέρια μου το H9008 Για κακή μου τύχη διαπίστωσα πως μάλλον δεν λειτουργεί η υποδοχή (μερικώς) της sim, την αναγνωρίζει ζητάει pin άλλα δεν βρίσκει σήμα (δεν μπορεί καν να κάνει εγράφη στο δίκτυο. Μέτα από πολλά βγάλε βάλε δούλεψε αλά μετά το κλείσιμο τις συσκευής κ την τοποθέτηση άλλης κάρτας πάλι τα ίδια... Τι κάνουμε?? Έστειλα μήνυμα στο τεχνικό τμήμα του site αλλά ακόμη απάντηση δεν πήρα... Αν πάω σε κανέναν τεχνικό μήπως στην τελική χάσω κ την εγγύηση? Τα φώτα σας φίλοι μου!!!
  7. Που θα βρω αυτό το viper audio? Ψάχνω στο μάρκετ κ δεν υπάρχει? Δεν είναι εφαρμογή?
  8. Έχω παρατηρήσει πως η ραμ του κηνητου μου είναι 786!!! Δεν θα έπρεπε να λέει 1024; έχει κάποια σχέση η ρομ?
  9. Καλή τύχη σε όλα τα μελοι του myphone κ ενα μεγάλο μπράβο στους διαχειριστές κ χορηγούς!!!
  10. Ξέρει κάποιος που μπορω να βρω τζαμακι για την κάμερα; κ ποσο κοστίζει;
×
×
  • Create New...