Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις αυτο εγραψα στο διπλανο θεμα.

η 4.1 ειναι αψογη.

το μονο μειον της(εαν μπορει να θεωρηθει μειον),

ειναι η λιγο παραπανω καταναλωση της μπαταριας σχετικα με την 4.0.4,

το οποιο και ελυσα με την "εξοικονομηση ενεργειας".

εαν δεν μου παρουσιαση παλι sod(οπως οι 2 προηγουμενες εκδοσεις),

τοτε αγγιζει το απολυτο...:D

ισως αυτο το προβλημα να μην το εχει η γερμανικια εκδοση μιας και βγηκε πιο αργα απο την σανδιναβικη...εγω την 4.0.3 EUR εχω στο κινητο και ειναι μια χαρα απο ολες τις αποψεις.

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατέβασε τους drivers και πέρνα τους ξανα .

Ή απεγκατάσταση/εγκατάσταση το kies με reboot pc και τηλέφωνο .

Mάντολες....Ξαναέβαλα το kies έχω κάνει reboot το pc αλλά προκοπή δεν έχω δει....Με βλέπω να περιμένω την αντιπροσωπία για την 4.1

παιδια καλησπερα.υπαρχει καποιος που να εχει κανει downgrade απο 4.1.2 σε 4.0.4 για να βοηθησει λιγο την κατασταση?σημερα πηγα να περασω την 4.0.4 που φοραγα πριν αναβαθμισω με kies την γερμανικη 4.1.2 και κολλησε στο λογοτυπο της samsung.πιο συγκεκριμενα ανοιξα το odin,ξεζιπαρα το αρχειο της ρομ 4.0.4 που φοραγα πριν, την εβαλα στη θεση pda,και πατησα start.ολα καλα εκανε pass και το κινητο εκανε boot αλλα κολλησε στο λογοτυπο.εβγαλα μπαταρια για λιγα λεπτα αλλα παλι το ιδιο.μην ξερωντας τι να κανω ξαναπερναω την 4.1.2 και ολα καλα.η ερωτηση ειναι αν εκανα καποιο λαθος και τι επρεπε να κανω?

ισως αυτο το προβλημα να μην το εχει η γερμανικια εκδοση μιας και βγηκε πιο αργα απο την σανδιναβικη...εγω την 4.0.3 EUR εχω στο κινητο και ειναι μια χαρα απο ολες τις αποψεις.

δεν νομιζω να διαφερει στην μπαταρια η Γερμανικη.

ειναι "κουσουρι" της 4.1.

κατσε γιατι μαλλον θα παμε και σε αλλο πακετο αναβαθμισης με περισσοτερα καλουδια και βελτιωσεις.

βγηκε κινεζικο πακετακι και πιθανοτατα να το παρουν ολες η 4.1.το εγραψε ενα φιλος λιγο πιο πανω.

δεν νομιζω να διαφερει στην μπαταρια η Γερμανικη.

ειναι "κουσουρι" της 4.1.

κατσε γιατι μαλλον θα παμε και σε αλλο πακετο αναβαθμισης με περισσοτερα καλουδια και βελτιωσεις.

βγηκε κινεζικο πακετακι και πιθανοτατα να το παρουν ολες η 4.1.το εγραψε ενα φιλος λιγο πιο πανω.

εγω παντως μολις εβαλα την γερμανικη και ειναι κομπλε!

εγω παντως μολις εβαλα την γερμανικη και ειναι κομπλε!

παρακολουθησε την μπαταρια και πες μας.

καλοριζικος..;)

Για τα παιδιά που ρωτάνε, να προτιμήσετε την σκανδιναβική γιατί στην ισπανική θα χρειαστεί update, και στην γερμανική κάπου εδώ διάβασα ότι δεν υπάρχουν τα shortcuts στην lockscreen που εγώ το βρίσκω πολύ χρήσιμο! Εγώ την φοράω εδώ και έναν μήνα σχεδόν και δε γυρνάω πίσω με τίποτα!
CR electronics

παρακολουθησε την μπαταρια και πες μας.

καλοριζικος..;)

δεν ξερω γιατι...αλλα οταν μπηκα για να κανω factory reset με το volume up-menou-power μου εδειχνε το ανθρωπακι πεσμενο και με ενα κοκκινο τριγωνο...δεν ξερω αν ειναι ετσι στην εκδοση jelly...παντως οπως ειχα το κινητο EUR χωρις να αλλαξω τπτ...εβαλα την DBT απο πανω με odin...το λεω για να μου πειτε αν εκανα καμια πατατα... (αν και δεν νμζ)

δεν ξερω γιατι...αλλα οταν μπηκα για να κανω factory reset με το volume up-menou-power μου εδειχνε το ανθρωπακι πεσμενο και με ενα κοκκινο τριγωνο...δεν ξερω αν ειναι ετσι στην εκδοση jelly...παντως οπως ειχα το κινητο EUR χωρις να αλλαξω τπτ...εβαλα την DBT απο πανω με odin...το λεω για να μου πειτε αν εκανα καμια πατατα... (αν και δεν νμζ)

δεν θυμαμαι κατι τετοιο οταν περασα την δικια μου.

για περιμενε λιγο να σου απαντησει καποιος που εχει δει αυτο το ανθρωπακι.

Φόρτισε το κλειστό, μόλις πάει φουλ, άνοιξε το κατευθείαν σε recovery και κάνε wipe battery stats (είναι στο μενού advanced) κατόπιν θα χρειαστείς 3-4 πλήρεις κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης και θα είσαι οκ.

Εάν είσαι root θα σου πρότεινα να ξηλώσεις και όσες εφαρμογές συστήματος σου είναι αχρείαστες.

με αυτόν τον τρόπο κάτω από 3 μέρες με την χρήση που περιγράφεις, δεν έχω δει....

Ειμαι stock εκανα οτι ειπες στο recovery βρηκα

reboot system

apply update from ADB

apply update from external

wipe data/factory reset

wipe cache partition

apply update

ποιο ειναι αυτο που λες γιατι ειμαι ψιλοασχετος?:O

3 ημερες? Να υποθεσω οτι το κλεινεις το βραδυ...

(το wipe battery stats δημιουργει πουθενα "προβλημα"?)

Όχι φίλε μου, ποτέ δεν το κλείνω διότι είναι το μόνο μέσο επικοινωνίας μου και το έχω κάτω από το μαξιλάρι όταν κοιμάμαι για παν ενδεχόμενο...

Τι πρόβλημα να δημιουργήσει; ίσα ίσα αν γίνουν όπως τα λέω παραπάνω, (μαζί με αφαίρεση εφαρμογών) πάει φυσέκι τι κινητό :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Ειμαι stock εκανα οτι ειπες στο recovery βρηκα

reboot system

apply update from ADB

apply update from external

wipe data/factory reset

wipe cache partition

apply update

ποιο ειναι αυτο που λες γιατι ειμαι ψιλοασχετος?:O

απαιτεί root και custom recovery για να στο εμφανίσει

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

δεν θυμαμαι κατι τετοιο οταν περασα την δικια μου.

για περιμενε λιγο να σου απαντησει καποιος που εχει δει αυτο το ανθρωπακι.

Το ιδιο κι εγω πεσμενο android --με ανοιχτο πορτακι στην κοιλια και κοκκινο τριγωνακι μεσα ετσι πρεπει να ειναι ειναι? :O

Το ιδιο κι εγω πεσμενο android --με ανοιχτο πορτακι στην κοιλια και κοκκινο τριγωνακι μεσα ετσι πρεπει να ειναι ειναι? :O

ακριβως το ιδιο κι εγω!

παιδια καλησπερα.υπαρχει καποιος που να εχει κανει downgrade απο 4.1.2 σε 4.0.4 για να βοηθησει λιγο την κατασταση?σημερα πηγα να περασω την 4.0.4 που φοραγα πριν αναβαθμισω με kies την γερμανικη 4.1.2 και κολλησε στο λογοτυπο της samsung.πιο συγκεκριμενα ανοιξα το odin,ξεζιπαρα το αρχειο της ρομ 4.0.4 που φοραγα πριν, την εβαλα στη θεση pda,και πατησα start.ολα καλα εκανε pass και το κινητο εκανε boot αλλα κολλησε στο λογοτυπο.εβγαλα μπαταρια για λιγα λεπτα αλλα παλι το ιδιο.μην ξερωντας τι να κανω ξαναπερναω την 4.1.2 και ολα καλα.η ερωτηση ειναι αν εκανα καποιο λαθος και τι επρεπε να κανω?

factory reset πριν και μετα απο ρεκοβερυ εκανες?

:ninja:

δεν εκανα και μαλλον επρεπε να κανω μεσα απο recovery.οταν θα ξαναδοκιμασω θα το κανω.ευχαριστω για την απαντηση.

τελικα ποια εκδοση ειναι καλυτερη ρε παιδια?

και με το androit πεσμενο με ενα κουτακι ανοιχτο στο στηθος του με κοκκινο τριγωνο τι ειναι?

τελικα ποια εκδοση ειναι καλυτερη ρε παιδια?

και με το androit πεσμενο με ενα κουτακι ανοιχτο στο στηθος του με κοκκινο τριγωνο τι ειναι?

Εγω προτιμω Νορβηγικη.

Οτι κατι πηγε λαθος προφανως στην διαδικασια.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εγω προτιμω Νορβηγικη.

εβαλα την γερμανικη σημερα...ενταξει καλη φαινεται χωρις καποιο προβλημα οσο το ειδα...απλα διαβαζω πως η σναδιναβικη κατι update εχει μεσα γραφουν και ειναι καλυτερη λενε...

Εγω προτιμω Νορβηγικη.

οσο για το ανθρωπακι...βαζοντας την IC παλι...δεν ηταν οπως ειναι τωρα...ξαναεβαλα την JB αλλα την σκανδιναβικη και παλι τα ιδια...μηπως δεν ειναι προβλημα και ετσι το εχει η JB? σε εσενα πως ειναι ας πουμε με jb το ανθρωπακι οταν μπαινεις volume up-menou-power εκει που βγαζει επιλογες για wipe cache κτλ? γιατι καποιο λαθος να εχω κανει..δεν παιζει...δεν ειναι και κατι δυσκολο

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλημέρα σε όλους.

χτες ήρθε η ενημέρωση στο δικό μου το οποίο είναι γερμανικό.

Την έβαλα ΟΤΑ και τουλάχιστον με την εγκατάσταση (αν και εντελώς άσχετος) όλα πήγαν αυτόματα και δεν είχα πρόβλημα.

Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα...

Καλημέρα σε όλους.

χτες ήρθε η ενημέρωση στο δικό μου το οποίο είναι γερμανικό.

Την έβαλα ΟΤΑ και τουλάχιστον με την εγκατάσταση (αν και εντελώς άσχετος) όλα πήγαν αυτόματα και δεν είχα πρόβλημα.

DBT?

εγω την εβαλα πανω απο την 4.0.3, αλλα με βλεπω να μενω και σε αυτην μεχρι το update eur να βγει

DBT?

εγω την εβαλα πανω απο την 4.0.3, αλλα με βλεπω να μενω και σε αυτην μεχρι το update eur να βγει

DBT??? Είπαμε ότι δεν είμαι και πολύ σχετικός...

Όπως θα είδες, στο μόνο που δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν η διαδικασία η οποία έγινε όπως είπα "αυτόματα".

Μετά από αυτό όμως άρχισαν τα προβλήματα...:mad:

1) Η μπαταρία "στραγγίζει" άμεσα στην κυριολεξία!

2) Κάποια widgets δεν λειτουργούν. Για παράδειγμα:

α) το clean master που εμφάνιζε στην αρχική οθόνη σαν widget το 1tapBoot δεν εγκαθίσταται

β) το widget για τις μετοχές μπαίνει μόνο σε διάταξη 4Χ1 με αποτέλεσμα και να μην μπορεί να αλλάξει διαστάσεις και να πρέπει να περιμένεις να κάνει κύκλο 6 φορές (αν π.χ. παρακολουθείς 6 μετοχές)

γ) οι σύντομες ειδήσεις "τελευταία νέα" δεν μπορούν να εγκατασταθούν

3) το smart keyboard pro δεν δουλεύει μαζί με το Swype!

4) ΔΕΝ είδα διαφορές στην ταχύτητα...:O

τελικά, ποια είναι τα θετικά του JB...?:!::cry::mad:

Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα...

DBT??? Είπαμε ότι δεν είμαι και πολύ σχετικός...

Όπως θα είδες, στο μόνο που δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν η διαδικασία η οποία έγινε όπως είπα "αυτόματα".

Μετά από αυτό όμως άρχισαν τα προβλήματα...:mad:

1) Η μπαταρία "στραγγίζει" άμεσα στην κυριολεξία!

2) Κάποια widgets δεν λειτουργούν. Για παράδειγμα:

α) το clean master που εμφάνιζε στην αρχική οθόνη σαν widget το 1tapBoot δεν εγκαθίσταται

β) το widget για τις μετοχές μπαίνει μόνο σε διάταξη 4Χ1 με αποτέλεσμα και να μην μπορεί να αλλάξει διαστάσεις και να πρέπει να περιμένεις να κάνει κύκλο 6 φορές (αν π.χ. παρακολουθείς 6 μετοχές)

γ) οι σύντομες ειδήσεις "τελευταία νέα" δεν μπορούν να εγκατασταθούν

3) το smart keyboard pro δεν δουλεύει μαζί με το Swype!

4) ΔΕΝ είδα διαφορές στην ταχύτητα...:O

τελικά, ποια είναι τα θετικά του JB...?:!::cry::mad:

δεν κανεις τον κοπο να το πας απο την αρχη,γιατι μαλλον κατι δεν σου περασε καλα.

δηλαδη-factory reset πριν,περνας την Σκανδιναβικη-που ειναι και δοκιμασμενη απο πολλους-

και αλλο ενα factory reset αφου τελειωσεις την εγκατασταση.

για παλεψε το..:)

• The topic was unpinned