Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε makis206 δε μου βγαζει καν την επιλογη talk back..το ειχα δοκιμασει και το ειχα κανει disable απο τις εφαρμογες...

Λογικά θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις και πάλι από τις "εφαρμογές" για να σου δώσει την επιλογή να το απενεργοποιήσεις.. δεν το έχω κάνει ποτέ εγώ αλλά η λογική αυτό μου λέει αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε και αυτό το "disable" να το θέσει και σε λειτουργία κιόλας.. κάνε τη δοκιμή, μερικά σύντομα βήματα είναι.:)

ευχαριστω συντεκνε για την βοηθεια να σαι καλα

Είσαι πλέον root; Πήγαν όλα καλά; :)

Γίνεται κανονικά το root χωρίς τη χρήση micro sd, ή κάτι δεν κατάλαβα σωστά;

Κανονικότατα γίνεται Στέφανε, απλώς αποθηκεύεις το zip στην εσωτερική μνήμη και το εγκαθιστάς από recovery. Μπαίνοντας εκεί αντί να επιλέξεις το "install zip from external SD" επιλέγεις το "install zip from SD card" (κάπως έτσι το λέει αν θυμάμαι καλά) :)

Κανονικότατα γίνεται Στέφανε, απλώς αποθηκεύεις το zip στην εσωτερική μνήμη και το εγκαθιστάς από recovery. Μπαίνοντας εκεί αντί να επιλέξεις το "install zip from external SD" επιλέγεις το "install zip from SD card" (κάπως έτσι το λέει αν θυμάμαι καλά) :)

Εγώ δεν έχω καθόλου micro sd, οπότε αν κατεβάσω το αρχείο που συζητάτε παραπάνω θα αποθηκευτεί αυτομάτως στην εσωτερική μνήμη και στη συνέχεια μπαίνω recovery; Είμαι με την ισπανική 4.1.2

Εγώ δεν έχω καθόλου micro sd, οπότε αν κατεβάσω το αρχείο που συζητάτε παραπάνω θα αποθηκευτεί αυτομάτως στην εσωτερική μνήμη και στη συνέχεια μπαίνω recovery; Είμαι με την ισπανική 4.1.2

Φυσικά! Αρκεί να έχεις κάνει το update της Ισπανικής (το μικρό απ'το KIES των 22mb) και να έχει αντικατασταθεί η XWLS8 από την XWLSD, διαφορετικά θέλεις το zip της XWLS8. ;)

Τσέκαρε το firmware σου και προχώρα το άφοβα. tip: Μόλις κατεβάσεις το κατάλληλο zip δες σε ποια θέση μπήκε μέσα στην εσωτερική SD (εσωτερική μνήμη κοινώς) για να μην ψάχνεσαι μέσα στο recovery να το βρεις. :)

Edited by makis206

μακη μα......ια ειπα πριν δεν μου γραφει install from sd card ουτε απο exrernal...μου γραφει ....aplly update from adb......aplly from external storage.....aplly from cache...σωσε με

μακη απλα μπερδευτικα πριν και σου ειπα ολα οκ.εχω βαλει την σκανδιναβικη version...κοιτα up Edited by olympiakos

Μόλις δοκίμασα κι εγώ, αλλά δεν υπάρχει η επιλογή της εσωτερικής μνήμης. Μόνο το apply update from external sd, όπου φυσικά βγάζει failed to mount, μιας και δεν έχω κάρτα μνήμης.

μακη μα......ια ειπα πριν δεν μου γραφει install from sd card ουτε απο exrernal...μου γραφει ....aplly update from adb......aplly from external storage.....aplly from cache...σωσε με

Mωρέ πριν δεν μού'πες ότι έγινες root;:blink:

Eίχα μια επιφύλαξη γιατί έχοντας κάνει το root δεν έχω πλέον το εργοστασιακό recovery για να τσεκάρω αλλά αυτό του Philz (μπήκε με το zip που συζητάμε τόση ώρα) και δεν θυμάμαι πως ακριβώς τα έλεγε το "μαμά" οπότε ίσως να έκανα και λάθος για το αν όντως σε αφήνει το εργοστασιακό recovery να επιλέξεις "εγκατάσταση" μέσα απ'την εσωτερική μνήμη.. το recovery του Philz το επιτρέπει.. αφού όμως μου είπες ότι έγινες root είπα "οκ, όντως σου δίνει τη δυνατότητα και το μαμίσιο.." και γι'αυτό απάντησα με τόση σιγουριά και στον Στέφανο.

Αν όντως δεν σου δίνει τη δυνατότητα (περιμένω να δω τι θα πει κι ο Στέφανος) τότε όντως, απαιτείται εξωτερική SD..:worry:

Edit:

Μόλις δοκίμασα κι εγώ, αλλά δεν υπάρχει η επιλογή της εσωτερικής μνήμης. Μόνο το apply update from external sd, όπου φυσικά βγάζει failed to mount, μιας και δεν έχω κάρτα μνήμης.

Επιβεβαιώθηκε.. επιβάλεται να υπάρχει εξωτερική κάρτα μνήμης.. τι να πω ρε παιδιά, συγνώμη. Αν είχα το "μαμά" recovery θα μπορούσα να το ελέγξω πριν γράψω όλα αυτά τα κατεβατά..

Edited by makis206

οπως βλεπεις το ιδιο και ο στεφανος.....φετες εχω γινει:(....στεφανε σε πηρα στο λαιμο μου..σορρυ και στον μακη Edited by olympiakos

Καλά βρε παιδιά, σταματήστε τα συγγνώμη δεν έγινε και τίποτα, απλά δε γίναμε root, και μάθαμε ότι το εργοστασιακό recovery δεν υποστηρίζει εγκατάσταση από την εσωτερική μνήμη. :)

οπως βλεπεις το ιδιο και ο στεφανος.....φετες εχω γινει:(....στεφανε σε πηρα στο λαιμο μου..σορρυ και στον μακη

Mόνο που δεν κάναμε δουλειά, άλλο κακό δεν έγινε..:)

Για να πάρετε μια ιδέα πάντως (και γιατί την πάτησα εγώ), αν υποθέσουμε ότι βάζετε εξωτερική sd και καταφέρετε να εγκαταστήσετε το zip, τότε το recovery της συσκευής σας θα αλλάξει στο "αφής" του PhilZ, αυτό δηλαδή που έχω κι εγώ αυτή τη στιγμή. Δείτε το βίντεο εδώ και κάντε μια παύση στα πρώτα 0:06 δευτερόλεπτα, θα καταλάβετε αμέσως πως την πάτησα (Choose zip from internal..) ;)

μακη δηλαδη λες οτι με εξωτερικη καρτα θα γινει δουλεια?

5000 τοις εκατό!:lol:

Αν μπορέσεις να βρεις μία δανεική σε δύο λεπτάκια απ'τη στιγμή που της βάλεις το zip έχεις ξεμπερδέψει..:)

μακη και στεφανε εβγαλα απο αλλο κινητο καρτα sd και εκανα δουλεια τελικα,,,,σας αφηνω παιδες καληνυχτα

μακη και στεφανε εβγαλα απο αλλο κινητο καρτα sd και εκανα δουλεια τελικα,,,,σας αφηνω παιδες καληνυχτα

Ωραίος, μπράβο. Θα δοκιμάσω κι εγώ αύριο. Καλό βράδυ. :)

Ωραίος, μπράβο. Θα δοκιμάσω κι εγώ αύριο. Καλό βράδυ. :)

Περιττό να σας πω ότι απ'τις 01:00 φλέρταρα με το μαξιλάρι..:lol:

Καλό βράδυ κι από μένα παιδιά!:)

To λέει και παραπάνω, "Η φόρτιση θα είναι πιο ομαλή". To USB φορτίζει πιο αργά τη μπαταρία σε σύγκριση με τον φορτιστή της πρίζας, λογικά λοιπόν..;)

Εχω την εντύπωση ότι τα 500mah του USB δεν φτάνουν να φορτίσουν την μπαταρία.

Στο προηγούμενο Galaxy ACE που είχα, πολλές φορές με φορτιστή 0,5ah η μπαταρία δεν φόρτιζε και ας έδειχνε ότι αναβοσβήνει και προχωράει η διαδικασία.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Εχω την εντύπωση ότι τα 500mah του USB δεν φτάνουν να φορτίσουν την μπαταρία.

Στο προηγούμενο Galaxy ACE που είχα, πολλές φορές με φορτιστή 0,5ah η μπαταρία δεν φόρτιζε και ας έδειχνε ότι αναβοσβήνει και προχωράει η διαδικασία.

Αν δεν δουλεύεις εκείνη την ώρα τη συσκευή και το αφήνεις ήσυχο με κλειστή οθόνη θα το φορτίσει κανονικά. Αλλά θα πάρει ώωωρες..:p

Αν δεν δουλεύεις εκείνη την ώρα τη συσκευή και το αφήνεις ήσυχο με κλειστή οθόνη θα το φορτίσει κανονικά. Αλλά θα πάρει ώωωρες..:p

Δεν νομίζω ότι θα του κάνει καλό κάτι τέτοιο.

Ακόμα και στον φορτιστή του που είναι 0,7amp , όταν είναι στην αρχή, αρνείτε να ξεκινήσει το τηλέφωνο. Για την ακρίβεια, ανάβει, και σβήνει μετά απο λίγο απο μπαταρία.

Συμφωνώ για την αργή φόρτιση, αλλά όχι και έτσι! όχι σε τέτοιο βαθμό που να μην φτάνει το ρεύμα.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

• The topic was unpinned