Madness Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Με το KIES δεν παιρνω ορκο αν θα σου περασει ελληνικη η ισπανικη μετα την αρχικοποιηση. Σε καθε περιπτωση, μπορεις να την περασεις παλι μεσω ODIN και επειδη κατα 99,9% θα ειναι multicsc, θα μπορεις να το αλλαξεις σε EUR ή με τον dialer code ή με το προγραμμα από το Google play. O counter που αναφερεις αλλαζει μονο με custom roms, kernels οχι με stock. Αρα οτι και να γινει αμα περασω μετα με 0din παλι την Ελληνικη ICS EUR 4.0.3 θα εχει παλι το κανονικο CSC και θα μπορω να αναβαθμισω πληρως σε ελληνικη με ΚΙΕΣ ετσι ωστε να ειναι πληρως 'εργοστασιακο' Για το αν θα γυρισει η αρχικοποιηση στην ελληνικη η αρχικη ισπανικη δεν μπορει να δοκιμασει καποιος στο κιεσ που εχει βερασει την 4.1.2 να δει τι του ετοιμαζει να του βαλει οπως δειχνει το νημα εδω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560 Edited January 26, 2013 by Madness Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Ακριβως! Ετσι οπως το περιγραφεις με την χρηση της 4.0.3 και αναβαθμιση μεσω ODIN, εξασφαλιζεις και το...0,1% που η JB EUR θα ερθει ως sngle csc. Ακομα κι αν το csc δεν αλλαξει αυτοματα σε EUR, θα το κανεις μετα την εγκατασταση, οπως ειπαμε πριν :) Edited January 26, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά.. Επανέρχομαι με τα απο μερικές μέρες με τις τελευταίες μου ερωτήσεις γιατί το πήρα σχεδόν απόφαση να περάσω την ισπανική αν και φοβάμαι λίγο μήπως πάει κάτι στραβά. Λοιπόν το κινητό δεν έχει πειραχτεί πότε. Είναι όπως το αγόρασα με την 4.0.3 και sales code XEH. Αν δεν αλλάξω sales code, και όταν βγει η αναβάθμιση Ουγγαρίας την περάσω πάλι με odin θα έχω κανονικά εγγύηση σαν να μην το "πειραξα" πότε? Πόση ώρα περίπου χρειάζεται από την στιγμή που θα πατήσω. Start μέχρι να τελειώσει η αναβάθμιση? Να ξέρω πόσα λεπτά θα είμαι αγχομενος.. Και κάτι τελευταίο. Πρέπει να χρησιμοποιησω την έκδοση odin που γράφει ο οδηγός? Ευχαριστώ και Συγγνώμη αν σας ζάλισα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά.. Επανέρχομαι με τα απο μερικές μέρες με τις τελευταίες μου ερωτήσεις γιατί το πήρα σχεδόν απόφαση να περάσω την ισπανική αν και φοβάμαι λίγο μήπως πάει κάτι στραβά. Λοιπόν το κινητό δεν έχει πειραχτεί πότε. Είναι όπως το αγόρασα με την 4.0.3 και sales code XEH. Αν δεν αλλάξω sales code, και όταν βγει η αναβάθμιση Ουγγαρίας την περάσω πάλι με odin θα έχω κανονικά εγγύηση σαν να μην το "πειραξα" πότε? Πόση ώρα περίπου χρειάζεται από την στιγμή που θα πατήσω. Start μέχρι να τελειώσει η αναβάθμιση? Να ξέρω πόσα λεπτά θα είμαι αγχομενος.. Και κάτι τελευταίο. Πρέπει να χρησιμοποιησω την έκδοση odin που γράφει ο οδηγός? Ευχαριστώ και Συγγνώμη αν σας ζάλισα. Δεν χρειάζεται άγχος για τίποτα! Κατέβασε το Odin 1.85 και το Ισπανικό firmware (στο πρώτο ποστ θα βρεις τον οδηγό και στο δεύτερο κάτω κάτω το firmware) και ξεκίνα φλασάρισμα (με προσοχή σε κάθε βήμα του οδηγού), ρίξε κι ένα factory reset μετά για να μπει καθαρό και όμορφο και αυτό είναι όλο! Ούτε csc να σε απασχολεί ουτε τίποτα (έγινε μεγάλη συζήτηση πάνω σ'αυτό χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο κατ'εμέ..:p)! Το csc αν θέλουμε (δεν υπάρχει κανένας λόγος ξαναλέω, πόσες αναβαθμίσεις θα δώσει η Samsung ακόμα..;;)) το αλλάζουμε όταν με το καλό έρθει η επίσημη Ελληνική εγκαθιστώντας την απ'την αρχή με το Odin, σιγά το πράγμα. Έτσι κι αλλιώς η αλλαγή csc factory reset θα κάνει..:p (και δεν έχει και λόγο ουσιαστικής ύπαρξης για το "ευρωπαϊκό" ξαναματαλέω..:lol: ) Τόσο απλό το βλέπω παιδιά, μεγαλοποιούμε τα πράγματα χωρίς λόγο ενώ εκεί "έξω" υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο επίσημο firmware που κάνει το S2 μας ένα νέο τηλέφωνο!:) (Το "Κουντούρα" έχει καμμία σχέση με Παλαιόχωρα Χανίων; :p) Edited January 26, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 kountoura, η αναβαθμιση παιρνει γυρω στα 7-8 λεπτα, χοντρικα. το πληκτρολογιο της 4.1.2 δεν ειναι λιγο περιεργο; μικρυναν τα γραμματα, εξαφανιστηκε το ελληνικο ερωτηματικο, και πλεον πρεπει να πηγαινεις στα συμβολα για να το βαλεις. γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 το πληκτρολογιο της 4.1.2 δεν ειναι λιγο περιεργο; μικρυναν τα γραμματα, εξαφανιστηκε το ελληνικο ερωτηματικο, και πλεον πρεπει να πηγαινεις στα συμβολα για να το βαλεις. γιατι; Μπήκε ο τόνος στα γράμματα όμως, απίστευτα βολικό για όσους χρησιμοποιούμε τόνους. Πριν περίμενες για 1 δευτερόλεπτο για κάθε τονισμένο φωνήεν..;) Πόσα ερωτιματικά να βάλεις σε ένα μήνυμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:blink: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Δεν χρειάζεται άγχος για τίποτα! Κατέβασε το Odin 1.85 και το Ισπανικό firmware (στο πρώτο ποστ θα βρεις τον οδηγό και στο δεύτερο κάτω κάτω το firmware) και ξεκίνα φλασάρισμα (με προσοχή σε κάθε βήμα του οδηγού), ρίξε κι ένα factory reset μετά για να μπει καθαρό και όμορφο και αυτό είναι όλο! Ούτε csc να σε απασχολεί ουτε τίποτα (έγινε μεγάλη συζήτηση πάνω σ'αυτό χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο κατ'εμέ..:p)! Το csc αν θέλουμε (δεν υπάρχει κανένας λόγος ξαναλέω, πόσες αναβαθμίσεις θα δώσει η Samsung ακόμα..;;)) το αλλάζουμε όταν με το καλό έρθει η επίσημη Ελληνική εγκαθιστώντας την απ'την αρχή με το Odin, σιγά το πράγμα. Έτσι κι αλλιώς η αλλαγή csc factory reset θα κάνει..:p (και δεν έχει και λόγο ουσιαστικής ύπαρξης για το "ευρωπαϊκό" ξαναματαλέω..:lol: ) Τόσο απλό το βλέπω παιδιά, μεγαλοποιούμε τα πράγματα χωρίς λόγο ενώ εκεί "έξω" υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο επίσημο firmware που κάνει το S2 μας ένα νέο τηλέφωνο!:) (Το "Κουντούρα" έχει καμμία σχέση με Παλαιόχωρα Χανίων; :p) Ευχαριστώ μου μειωσες κατά πολύ το άγχος. Και πόσα λεπτά κρατάει αυτή η διαδικασία? Όχι το κουντουρα είναι το "μισο" επίθετο μου. :D Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μπήκε ο τόνος στα γράμματα όμως, απίστευτα βολικό για όσους χρησιμοποιούμε τόνους. Πριν περίμενες για 1 δευτερόλεπτο για κάθε τονισμένο φωνήεν..;) Πόσα ερωτιματικά να βάλεις σε ένα μήνυμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:blink: :lol: :lol: οντως, ο τονος ειναι βολικος, αλλα στα μηνυματα αχρειαστος, μιας και ειναι κεφαλαια τα γραμματα. κυριως σε κατι περιπτωσεις οπως εδω χρησιμευει, δηλαδη μηνυματα σε φορουμ κλπ. αντιστοιχα και το ερωτηματικο το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Για το αν θα γυρισει η αρχικοποιηση στην ελληνικη η αρχικη ισπανικη δεν μπορει να δοκιμασει καποιος στο κιεσ που εχει βερασει την 4.1.2 να δει τι του ετοιμαζει να του βαλει οπως δειχνει το νημα εδω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560 Καλη η σκεψη σου, μακαρι καποιος με FOP να το δοκιμασει αφου δεν χρειαζεται καν να συνδεθει το κινητο στον υπολογιστη! Εγω παντως που μολις το εκανα, μου προετοιμασε για download και reset αυτην με την οποια το αγορασα και εχω ακομα δηλ. 4.0.3 EUR To θεωρουσα και το πιθανοτερο εξαρχης δεδομενου οτι εισαγεις εκτος απο μοντελο και το serial number του κινητου, που ειναι μοναδικο εργοστασιακο στοιχειο και αρα θα οδηγησει σε rom με το αρχικο csc, δηλαδη EUR ή οτι ειχε ο καθενας out of the box :) Νομιζω οτι εισαι ready to go! Edited January 26, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Ευχαριστώ μου μειωσες κατά πολύ το άγχος. Και πόσα λεπτά κρατάει αυτή η διαδικασία? Όχι το κουντουρα είναι το "μισο" επίθετο μου. :D Όπως σου είπε και ο Στέφανος, απ'τη στιγμή που έχεις το Odin έτοιμο με το ξεζιπαρισμένο αρχείο του firmware στη θέση "PDA" και το τηλέφωνο συνδεμένο... πολύ σου είπε.:lol: 3 με 5 λεπτά το πολύ κάνει. Το τηλέφωνο κάνει αυτόματα επανεκκίνηση, κάνε τα πρώτα βήματα και μόλις μπορέσεις κλείστο (δεν σε αφήνει στην αρχή) για να μπεις στο recovery (θα δεις στον οδηγό πως) και να του κάνεις το factory reset και το wipe cache. Ξαναρίξε ένα reboot (μέσα στο recovery θα το βρεις) και ξανακάνεις τα πρώτα βήματα (επειδή έκανες factory reset ;)) σε μια πεντακάθαρη και έτοιμη για στήσιμο Jelly Bean!:D Προσοχή στα βήματα μόνο και όλα καλά θα σου πάνε αν δεν κάνεις κάποιο λάθος (με λίγη προσοχή δεν πρόκειται να κάνεις κανένα λάθος) ;) Σημαντικό επειδή την πατάνε πολλοί: ΜΟΝΟ με το Odin 1.85, μη δεις το Odin 3.0 και το θεωρήσεις καλύτερο σαν "πιο καινούργιο", κάποιοι είχαν πρόβλημα με αυτό στο S2 αν και κάποιοι άλλοι δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό. Με το 1.85 όμως δεν αντιμετώπισε κανένας κάτι ιδιαίτερο.;) Αν κολλήσεις κάπου εδώ θα είμαστε εμείς..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Όπως σου είπε και ο Στέφανος, απ'τη στιγμή που έχεις το Odin έτοιμο με το ξεζιπαρισμένο αρχείο του firmware στη θέση "PDA" και το τηλέφωνο συνδεμένο... πολύ σου είπε.:lol: 3 με 5 λεπτά το πολύ κάνει. Το τηλέφωνο κάνει αυτόματα επανεκκίνηση, κάνε τα πρώτα βήματα και μόλις μπορέσεις κλείστο (δεν σε αφήνει στην αρχή) για να μπεις στο recovery (θα δεις στον οδηγό πως) και να του κάνεις το factory reset και το wipe cache. Ξαναρίξε ένα reboot (μέσα στο recovery θα το βρεις) και ξανακάνεις τα πρώτα βήματα (επειδή έκανες factory reset ;)) σε μια πεντακάθαρη και έτοιμη για στήσιμο Jelly Bean!:D Προσοχή στα βήματα μόνο και όλα καλά θα σου πάνε αν δεν κάνεις κάποιο λάθος (με λίγη προσοχή δεν πρόκειται να κάνεις κανένα λάθος) ;) Σημαντικό επειδή την πατάνε πολλοί: ΜΟΝΟ με το Odin 1.85, μη δεις το Odin 3.0 και το θεωρήσεις καλύτερο σαν "πιο καινούργιο", κάποιοι είχαν πρόβλημα με αυτό στο S2 αν και κάποιοι άλλοι δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό. Με το 1.85 όμως δεν αντιμετώπισε κανένας κάτι ιδιαίτερο.;) Αν κολλήσεις κάπου εδώ θα είμαστε εμείς..:) Να σαι καλά για την βοήθεια αλλά τα περισσότερα από αυτά που μου λες να κάνω recovery reboot και τέτοια δεν καταλαβαίνω κάνεις τίποτα είναι.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλοπροαίρετα, μην θεωρείτε όλοι ως δεδομένο ότι όλοι γνωρίζουν την ορολογία του φλασαρίσματος, του rooting κλπ. Κι εμένα κινέζικα μου φαίνονται όλα αυτά. Προσωπικά, θα περιμένω την επίσημη ελληνική αναβάθμιση σε jelly bean και θα την περάσω αν φυσικά τα posts εδώ δεν αναφέρουν ότι τελικά η μπαταρία είναι χειρότερη από την επίσημη 4.0.3.! Καλό απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Δεν θα διαφωνησω καθολου με την ανασφαλεια που μπορει να αισθανονται οι δυο προηγουμενοι φιλοι. Οπως και με τον φιλο που θεωρει οτι μετα και την 4.1.2. που ειναι πιθανοτατα η τελευταια επισημη αναβαθμιση για το κινητο μας, δεν εχει πια κανενα νοημα η "σχεση του" με το KIES. H δυνατοτητα επαναφορας σε πληρως εργοστασιακη μορφη μπορει να απασχολει πολλους ομως, για λογους εγγυησης, που ως γνωστον μπορει το service να αρνηθει αν δει οτι το τηλεφωνο φερει διαφορετικη rom (πχ σε επιπεδο sales code) από αυτη που προβλεπεται για το δικο του S/N, αρα εχει υποστει τροποποιηση από τον κατοχο. Εφοσον λοιπον αυτο φαινεται οτι μπορει να γινει μεσω KIES, δεν υπαρχει κανενα προβλημα να προχωρησει καποιος στην εγκατασταση της ισπανικης FOP - εκτος και βαριεται θανασιμα να ξαναστησει ενα τηλεφωνο που αγορασε και εφερε στα μετρα του πριν λιγες μερες...! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 εκτος και βαριεται θανασιμα να ξαναστησει ενα τηλεφωνο που αγορασε και εφερε στα μετρα του πριν λιγες μερες...! :p Με αφορμη αυτο που λεει ο φιλος, δεν υπαρχει δυνατοτητα επαναφορας των εφαρμογων (και μονο αυτων, οχι και των δεδομενων τους) οπως εγινε κατα την μεταβαση απο την 4.0.3 στην 4.0.4? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μολις μου περασαν την ισπανικη εκδοση. Υπαρχει καποιος kernel για να κανω root? (Καποιο λινκ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Με αφορμη αυτο που λεει ο φιλος, δεν υπαρχει δυνατοτητα επαναφορας των εφαρμογων (και μονο αυτων, οχι και των δεδομενων τους) οπως εγινε κατα την μεταβαση απο την 4.0.3 στην 4.0.4? Τυπικα δεν υπαρχει κανενα θεμα με τις εφαρμογες και τα δεδομενα σου (δεν χανεται τιποτα) κατα την αναβαθμιση σε 4.1.2 μεσω Odin. Η ROM ειναι nonwipe. Ουσιαστικα όμως όλοι (και σωστα κατ'εμε) προτεινουν ενδιαμεσα reset στην διαδικασια κι εκει ειναι που δεν ψηνομαι καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Δεν θα διαφωνησω καθολου με την ανασφαλεια που μπορει να αισθανονται οι δυο προηγουμενοι φιλοι. Οπως και με τον φιλο που θεωρει οτι μετα και την 4.1.2. που ειναι πιθανοτατα η τελευταια επισημη αναβαθμιση για το κινητο μας, δεν εχει πια κανενα νοημα η "σχεση του" με το KIES. H δυνατοτητα επαναφορας σε πληρως εργοστασιακη μορφη μπορει να απασχολει πολλους ομως, για λογους εγγυησης, που ως γνωστον μπορει το service να αρνηθει αν δει οτι το τηλεφωνο φερει διαφορετικη rom (πχ σε επιπεδο sales code) από αυτη που προβλεπεται για το δικο του S/N, αρα εχει υποστει τροποποιηση από τον κατοχο. Εφοσον λοιπον αυτο φαινεται οτι μπορει να γινει μεσω KIES, δεν υπαρχει κανενα προβλημα να προχωρησει καποιος στην εγκατασταση της ισπανικης FOP - εκτος και βαριεται θανασιμα να ξαναστησει ενα τηλεφωνο που αγορασε και εφερε στα μετρα του πριν λιγες μερες...! :p Εγώ δηλαδή αν βάλω την ισπανική χωρίς να αλλάξω. Sales code και στην πορεία χτυπά ξύλο χρειαστω service υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς που να μην φαίνεται η τροποποίηση? Και αν κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν και μετά την αναβάθμιση αρκεί για να κάτσει καλύτερα το νέο λογισμικό? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Τυπικα δεν υπαρχει κανενα θεμα με τις εφαρμογες και τα δεδομενα σου (δεν χανεται τιποτα) κατα την αναβαθμιση σε 4.1.2 μεσω Odin. Η ROM ειναι nonwipe. Ουσιαστικα όμως όλοι (και σωστα κατ'εμε) προτεινουν ενδιαμεσα reset στην διαδικασια κι εκει ειναι που δεν ψηνομαι καθολου... Ναι, το ειδα αυτο (εχω "ρουφηξει" ολα τα posts απο την ημερα που βγηκε η 4.1.2!) απλα δεν ξερω τελικα αν χρειαζεται πραγματικα 'η οχι... Με βλεπω να μην κανω factory reset και ο Θεος βοηθος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Και αν κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν και μετά την αναβάθμιση αρκεί για να κάτσει καλύτερα το νέο λογισμικό? Ναι, το ειδα αυτο (εχω "ρουφηξει" ολα τα posts απο την ημερα που βγηκε η 4.1.2!) απλα δεν ξερω τελικα αν χρειαζεται πραγματικα 'η οχι... Με βλεπω να μην κανω factory reset και ο Θεος βοηθος... Αλλη μια τεραααααστια συζητηση με τα factory reset κατα την αναβαθμιση...προσωπικα όσες έκανα στο Nexus S μεσω ΟΤΑ (και πιστεψτε με πηρε πολλες!) δεν εκανα ποτε, αφου δεν προβλεπονταν ετσι κι αλλιως, και ολα δουλεψαν ρολοι! Οπως και δεν θα κανω τωρα μεσω KIES, οταν γινει διαθεσιμη η JB Στην προκειμενη όμως περιπτωση (manually μεσω ODIN) και με δεδομενο οτι ειναι διαφορετικο sales code, θα το προτιμουσα. Παραδειγμα διαβασα οτι μετα το upgarde και χωρις reset, η συσκευη ξεκιναει με την γλωσσα που ειχε πριν, ενω με reset η εκκινηση γινεται με ισπανικα που ειναι προφανως το αναμενομενο. Οποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μπήκε ο τόνος στα γράμματα όμως, απίστευτα βολικό για όσους χρησιμοποιούμε τόνους. Πριν περίμενες για 1 δευτερόλεπτο για κάθε τονισμένο φωνήεν..;) Πόσα ερωτιματικά να βάλεις σε ένα μήνυμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:blink: :lol: Μόνο σε μένα ή και σε σας δεν υπάρχει πια τρόπος να περάσουμε ή να προσθέσουμε δικές μας λέξεις στο προσωπικό μας λεξικό; Ή το κατήργησαν ή είμαι απίστευτα άσχετος. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει... Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrG_DiM Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά.Μία ερώτηση θέλω να κάνω, αυτό το firmwere έχει Ελληνικά μέσα(XWLS8 (14 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Ισπανικό firmware. Sales code FOP.) γιατί θέλω να το βάλω στο κινητό μου.Επίσης έχει κανείς από εσάς πρόβλημα με το κινητό να κολλάει στα καλά του καθουμένου και για να ανοίξει να πρέπει να βγάλεις την μπαταρία και να το ανοίξεις? Είναι το 2o galaxy S2 που αγοράζω γιατί το πρώτο χάλασε από αναψυκτικό που έπεσε πάνω και αυτό το 2ο τώρα μου κάνει αυτό το πρόβλημα και δοκίμασα και άλλη έκδοση android από αυτές τις 4,0,4 που υπάρχουν στο site αλλά πάλι μου κάνει το ίδιο και τώρα η τελευταία μου λύση είναι να βάλω αυτήν την Ισπανική έκδοση και αν πάλι μου κάνει τα ίδια, να το γυρίσω σε αρχική έκδοση το κινητό και να το πάω για servise γιατί δεν πάει άλλο αυτό.Αν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα ας μου δώσει τα φώτα του για το τι έκανε παρακαλώ. Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 κανε ενα full wipe και μετα περνα την 4.1.2 σαν λειτουργικο μετα απο 2,5 μερες χρησης μπορω να πω οτι τα σπαει και τελικα η μπαταρια μια χαρα κραταει σχεδον το ιδιο με την 4.0.4:cool::cool: Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Παραδειγμα διαβασα οτι μετα το upgarde και χωρις reset, η συσκευη ξεκιναει με την γλωσσα που ειχε πριν, ενω με reset η εκκινηση γινεται με ισπανικα που ειναι προφανως το αναμενομενο. Οποτε... Ας δουλευει σωστα και ας ξεκινησει με οποια γλωσσα θελει!!!:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Εγω παντως εκανα τα wipes ΠΡΙΝ την εγκατασταση και ολα πήγαν ΤΕΛΕΙΑ. πλέον εχω αλλο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 το 4.1.2 Ισπανικό firmware τι διαφορα εχεις απο το αντιστοιχο ελληνικο οταν θα βγει? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts