makis206 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Αυτο πηγα να γραψω και με προλαβες! Την επαναφορα σε EUR θα την καναμε με τον ιδιο τροπο αφου το CSC selector ειναι μια απλουστατη εφαρμογη, που δεν κανει τιποτα παραπανω από το dial του γνωστου κωδικου και εμφανιζει την λιστα με τα διαθεσιμα csc της εκαστοτε unbranded multicsc rom. Αν οχι, οπως αναφερει και στην περιγραφη της, "THE APP JUST DISPLAY THE CSC INCLUDED IN THE ROM, IF THE WANTED CSC IS NOT DISPLAYED IT'S NOT A LIMITATION OF THE APP BUT A LIMITATION OF THE INSTALLED ROM" Στην περιπτωση της FOP λοιπον, πιστευω οτι ειναι multicsc απλα η δυνατοτητα του *#272 κλπ. κοπηκε πια στην jelly bean οποτε δεν δουλευει καμια απο τις 2 λυσεις. Άλλωστε καπου εχω διαβασει οτι δεν λειτουργει ουτε το γνωστο *#1234#, οποτε δεν μου κανει εντυπωση... Προσωπική άποψη; Αφού έχουμε το Odin τι τα χρειαζόμαστε τα Kies και τα csc του..μπαταρία καταναλώνουμε μόνο..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Οποτε οπως φαινετε τουλαχιστον απο εσας που περασατε την επισημη διορθωσανε τα προβληματα που ειχε και η leacked 4.1.2 με κολληματα της lock screen αλλα και με τα προβληματα της 4.0.3 με γενικο κολλημα. Ειδατε για να περνατε custom kernel που ειχε προβληματα που η τελικη kernel απ' οτι εσεις λετε μαλλον δεν τα εχει γιατι τα εχουν φτιαξει. Αυτα εχουν τα ανεπισημα γενικως μπορει σε καποιους τομεις να ειναι καλυτερα αλλα να υστερουν σε καποιους αλλους.... Οι εντυπωσεις δικες σας. Μπορει να αργησει να ερθει για ελλαδα ναι αλλα τουλαχιστον απ' οτι φαινετε επιτελους η samsung εκανε δουλεια σε αρκετους τομεις. Ο καιρος θα δειξει με τη χρηση της επισημης και τελικης πλεον 4.1.2. Τωρα απλα περιμενουμε να βγαλουν και το τελικο root χωρις αλλαγη kernel για την τελικη 4.1.2 ωστε να ειναι τοπ το κινητο με ολα του. Κριμα που εγω θα παρω το κινητο μου απο το service σε 2 εβδομαδες κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Όντας άσχετος, να ρωτήσω κάτι: Σε κάτι βιντεάκια στο youtube είδα ένα review για την jb στο S2 και ο τύπος το είχε φτιάξει όπως φαίνεται στη φωτό που επισυνάπτω. Αυτό είναι δηλαδή σαν καθαρό android για να καταλάβω? Μιλάω για τα βασικά εικονίδια στην αρχική οθόνη? Πώς το 'κανε έτσι? Όταν και αν περάσω την επίσημη αναβάθμιση γιατί δεν θα είναι έτσι? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Όντας άσχετος, να ρωτήσω κάτι: Σε κάτι βιντεάκια στο youtube είδα ένα review για την jb στο S2 και ο τύπος το είχε φτιάξει όπως φαίνεται στη φωτό που επισυνάπτω. Αυτό είναι δηλαδή σαν καθαρό android για να καταλάβω? Μιλάω για τα βασικά εικονίδια στην αρχική οθόνη? Πώς το 'κανε έτσι? Όταν και αν περάσω την επίσημη αναβάθμιση γιατί δεν θα είναι έτσι? Ευχαριστώ πολύ! προφανως, χρησιμοποιει καποιον αλλο launcher. μπορεις να το κανεις κι εσυ, κατεβαζοντας καποιον απο το google play. φυσικα, δεν χρειαζεται να εχεις απαραιτητα την JB για να το κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Οποτε οπως φαινετε τουλαχιστον απο εσας που περασατε την επισημη διορθωσανε τα προβληματα που ειχε και η leacked 4.1.2 με κολληματα της lock screen αλλα και με τα προβληματα της 4.0.3 με γενικο κολλημα. Ειδατε για να περνατε custom kernel που ειχε προβληματα που η τελικη kernel απ' οτι εσεις λετε μαλλον δεν τα εχει γιατι τα εχουν φτιαξει. Αυτα εχουν τα ανεπισημα γενικως μπορει σε καποιους τομεις να ειναι καλυτερα αλλα να υστερουν σε καποιους αλλους.... Οι εντυπωσεις δικες σας. Μπορει να αργησει να ερθει για ελλαδα ναι αλλα τουλαχιστον απ' οτι φαινετε επι τέλος η samsung εκανε δουλεια σε αρκετους τομεις. Ο καιρος θα δειξει με τη χρηση της επισημης και τελικης πλεον 4.1.2. Τωρα απλα περιμενουμε να βγαλουν και το τελικο root χωρις αλλαγη kernel για την τελικη 4.1.2 ωστε να ειναι τοπ το κινητο με ολα του. Κριμα που εγω θα παρω το κινητο μου απο το service σε 2 εβδομαδες κοντα. Δεν είναι custom kernel. Ο μαμά είναι με ροοτ. Τα συγκεκριμένα προβλήματα ήταν της Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) προφανως, χρησιμοποιει καποιον αλλο launcher. μπορεις να το κανεις κι εσυ, κατεβαζοντας καποιον απο το google play. φυσικα, δεν χρειαζεται να εχεις απαραιτητα την JB για να το κανεις. Eυχαριστώ πολύ! Δηλαδή το κατεβάζω σαν εφαρμογή και αλλάζει την εμφάνιση στα εικονίδια αυτά? θα το ψάξω!:) Είχες δίκιο! Κατεβασα τον holo launcher, απλά δεν ξέρω πώς τις 5 οθόνες που βγάζει να τις κάνω 3. Πατάω σμίκρυνση αλλά δεν έχει αφαίρεση! Μ'αρέσει πάντως! Ευχαριστώ πολύ!! Edited January 23, 2013 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Γενικα συμπερασματα μετα απο αρκετη ωρα χρησης και ψαχνωντας στο xda διαπιστωσα τα εξης: Η ρομ δουλευει αψογα,αν και καποιες φορες οταν γυρνουσα στην αρχικη οθονη ειχε μια καθυστερηση να εμφανισει τα εικονιδιο,μαλλον κανει restart τον launcher,αλλα θα το παρακολουθησω και τις επομενες μερες!Τα χαρακτηριστικα που εχουν περασει απο το S3 ειναι Direct Call = S3 & S2,Smart Stay = S3 & S2,Pop-up Play = S2 & S3,Smart Rotaion = S3 μονο,Smart Alarm = S2 & S3,New Wallpapers = S3 μονο,Ripple Effect = S3 μονο,S-Voice = S3 μονο.Απ οτι φαινεται εχουν διορθωσει το brick bug και το Exynos exploit στον Kernel.Αυτο που ακομα δεν εχω σιγουρεψει ειναι αν τελικα στο dropbox μας δινει 50Gb οπως ακουγοταν γιατι εμενα παντως μετα το update δεν εχει δωσει τιποτα!Τελος δεν βλεπω καποια διαφορα στην καμερα (εννοω σε features) αν και στο sammobile γραφει "Improved Camera features".Γενικα ομως ειναι ενα αξιολογο update το οποιο ανανεωνει αρκετα το κινητο.Πιστευω οτι θα μπορουσε η Sammy να προσφερει τα παντα απο το S3 στο S2,αλλα επειδη θα εριχνε μετα τους κατοχους του S3 αρκεστηκε στο να μας προσφερει τα βασικοτερα features για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι!Και ολα αυτα λιγους μηνες πριν την παρουσιαση του S4.....ξερει τι κανει για να κατακτησει την αγορα και φετος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Eυχαριστώ πολύ! Δηλαδή το κατεβάζω σαν εφαρμογή και αλλάζει την εμφάνιση στα εικονίδια αυτά? θα το ψάξω!:) ακριβως. αλλαζεις εμφανιση, εικονιδια, και γενικα εχει περισσοτερες ρυθμισεις στο θεμα της εμφανισης, σε σχεση με το στοκ launcher. δες ενα βιντεο, με τον . αρκετοι απο τους launcher, εχουν δωρεαν εκδοσεις και επι πληρωμη, οπου συνηθως σου προσφερουν καποια χαρακτηριστικα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δεν είναι custom kernel. Ο μαμά είναι με ροοτ. Τα συγκεκριμένα προβλήματα ήταν της Samsung. Αυτή η επιμονή του με το "επίσημο = καλό"... λες και η 4.0.3 ήταν της Μοτορόλα..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 ρε παιδια, η τελευταία ελληνικη ρομ ποια από ολες είναι; 4.0.3 δεν ηταν η τελευταια που μας δωθηκε; κατεβαζω την XWLP7. αυτη δεν ειναι; Θελω να βαλω την τελευταια επισημη ωστε να με ειδοποιησει οταν θα ρθει η JB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 ρε παιδια, η τελευταία ελληνικη ρομ ποια από ολες είναι; 4.0.3 δεν ηταν η τελευταια που μας δωθηκε; κατεβαζω την XWLP7. αυτη δεν ειναι; Θελω να βαλω την τελευταια επισημη ωστε να με ειδοποιησει οταν θα ρθει η JB. Aυτή είναι Κωστή (μιλώντας πάντα για unbranded)..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Aυτή είναι Κωστή..;) Αντε ρε Μάκη γιατί είχε 3-4 εκδόσεις εκεί και όχι τίποτα άλλο αλλά κατεβαίνει τόσο αργά που δεν παλεύεται... Οπότε μετά μπορεί να με ειδοποιήσει και ΟΤΑ στην ελληνικη JΒ ε; Αααα είσαι στο πισί ε;;; Σε τσάκωσα...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ναι και..Ταπατάλκ κύριος..! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ναι και..Ταπατάλκ κύριος..! :lol: Πες το έτσι. Αλλιώς θα νόμιζα ότι με αποφεύγεις. Λοιπόν. Φλασάρω την 4.0.3, κάνω και τα ανάλογα factory reset και έχω ένα κινητό σαν να το ανοίγω τώρα πρώτη φορά, σωστα!!? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Γενικα συμπερασματα μετα απο αρκετη ωρα χρησης και ψαχνωντας στο xda διαπιστωσα τα εξης: Η ρομ δουλευει αψογα,αν και καποιες φορες οταν γυρνουσα στην αρχικη οθονη ειχε μια καθυστερηση να εμφανισει τα εικονιδιο,μαλλον κανει restart τον launcher,αλλα θα το παρακολουθησω και τις επομενες μερες!Τα χαρακτηριστικα που εχουν περασει απο το S3 ειναι Direct Call = S3 & S2,Smart Stay = S3 & S2,Pop-up Play = S2 & S3,Smart Rotaion = S3 μονο,Smart Alarm = S2 & S3,New Wallpapers = S3 μονο,Ripple Effect = S3 μονο,S-Voice = S3 μονο.Απ οτι φαινεται εχουν διορθωσει το brick bug και το Exynos exploit στον Kernel.Αυτο που ακομα δεν εχω σιγουρεψει ειναι αν τελικα στο dropbox μας δινει 50Gb οπως ακουγοταν γιατι εμενα παντως μετα το update δεν εχει δωσει τιποτα!Τελος δεν βλεπω καποια διαφορα στην καμερα (εννοω σε features) αν και στο sammobile γραφει "Improved Camera features".Γενικα ομως ειναι ενα αξιολογο update το οποιο ανανεωνει αρκετα το κινητο.Πιστευω οτι θα μπορουσε η Sammy να προσφερει τα παντα απο το S3 στο S2,αλλα επειδη θα εριχνε μετα τους κατοχους του S3 αρκεστηκε στο να μας προσφερει τα βασικοτερα features για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι!Και ολα αυτα λιγους μηνες πριν την παρουσιαση του S4.....ξερει τι κανει για να κατακτησει την αγορα και φετος! Μπορείς να μας πεις αν δουλεύει το multiwindows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Στον βυθο της λιστας "All apps" του google play, υπαρχουν εξαρχης τα music hub, S suggest και Video editor που εμφανιζουν ομως το εξης παραδοξο: φαινονται ολες ως "your device isn't compatible with this version" την ωρα μαλιστα που οι δυο εχουν την ενδειξη για update! :wacko: Διορθωθηκε αυτο το κουφο μετα την αναβαθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μπορείς να μας πεις αν δουλεύει το multiwindows; Δεν εχει multiwindows... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Κατεβαζω ηδη την νεα εκδοση που ειναι η Ισπανικη. Να ρωτησω μερικα πραγματα? Κατ αρχας εχει ελληνικο πληκτρολογιο? Κατα δευτερον πρεπει οταν την περναω να κανω φορματ το κινητο? Δηλαδη full wipe? Εχω την 4.0.4 περασμενη με odin εκδοση UK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Κατεβαζω ηδη την νεα εκδοση που ειναι η Ισπανικη. Να ρωτησω μερικα πραγματα? Κατ αρχας εχει ελληνικο πληκτρολογιο? Κατα δευτερον πρεπει οταν την περναω να κανω φορματ το κινητο? Δηλαδη full wipe? Εχω την 4.0.4 περασμενη με odin εκδοση UK. Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο . Βάλε την και αν δεις προβλήματα ,τότε κάνεις wipe . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Εγω που εχω την omega v18 4.1.2 ( δεν περασα την v19 επειδη δεν ειναι ολοκληρωμενη απο mods ακομα), αν θελησω να περασω την επισημη, θα χρειαστει να κανω full wipe? Αν και για να ειμαι ειλικρινης, με την omega ειμαι καλυμενος και εχω και καποια εχτρα mods που δεν εχει η επισημη Ισπανικη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 έσκασε μύτη και το root εδώ ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 έσκασε μύτη και το root εδώ ε? Το έχω ποστάρει ήδη στο Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Το έχω ποστάρει ήδη στο Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις :) απο εσένα το είδα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Έχω το Galaxy s2 και έχει την έκδοση 4.0.3 και sales code XEH στο οποίο υπάρχει δυνατότητα αλλαγής με *#272 κτλ. Αν το αλλάξω και βάλω FOP και μετά το συνδέσω στο κιες θα μου κάνει την αναβάθμιση χωρίς να έχω προβλήματα? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Έχω το Galaxy s2 και έχει την έκδοση 4.0.3 και sales code XEH στο οποίο υπάρχει δυνατότητα αλλαγής με *#272 κτλ. Αν το αλλάξω και βάλω FOP και μετά το συνδέσω στο κιες θα μου κάνει την αναβάθμιση χωρίς να έχω προβλήματα? Για να μπορέσεις να αναβαθμιστείς μέσω Kies, θα πρέπει το κινητό να φοράει συγκεκριμένη ρομ. Στην περίπτωση της νέας Jelly Bean, που είναι Ισπανική, θα πρέπει το κινητό να έχει το προηγούμενο firmware με το ανάλογο csc, ώστε να εντοπιστεί από το Kies και να σου βρει πως υπάρχει νέο firmware.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts