StratosGR Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Μια ανακεφαλαίωση. Έχω την 4.0.4 από vodafone. Εκανα την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ από 4.0.3, δεν έκανα reset (από 2,3,6 είχα κάνει σε 4,0,3) και έχει φάει κανά 2 σκαλώματα. Να κάνω reset ή υπάρχει θέμα λόγω insane chip. Δεν θέλω να περάσω custom roms υπόψην. Μόνο από recovery mode υπάρχει πρόβλημα.Μέσα από το τηλέφωνο κάνε άφοβα factory reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Μόνο από recovery mode υπάρχει πρόβλημα.Μέσα από το τηλέφωνο κάνε άφοβα factory reset. Ok. Ευχαριστώ και για την γρήγορη απάντηση....Άντε να δούμε τώρα αν συνέλθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gripis7 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Μολις αποφάσισα να βάλω μια επίσημη rom με ODIN. Την φλάσαρα (4.0.4) κανονικά αλλά εδώ και 10 λεπτά το κινητό έχει μείνει με το λογότυπο της samsung μόνο να βλέπω. Φλάσαρα και την 4.0.3 αλλά τα ίδια. Θέλει πολύ ώρα για να ανοίξει. Η διαδικασία του odin έγινε κανονικά (το έχω κάνει και άλλες φορές). Anyone help? ok. Άνοιξε. Edited November 4, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 ok. Άνοιξε. Άνοιξε από μόνη της ή έκανες κάτι όπως το να βγάλεις τη μπαταρία για λίγο και να ξαναπροσπαθήσεις, ή ακόμα και factory reset από recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 SamMobile (@SamMobiles) tweeted at 1:24 ΜΜ on Δευ, Νοε 05, 2012: Latest I9100 = I9100XXLSI (almost ready) Latest N7000 = N7000XXLS7 (not ready) #JellyBean Το note θα πάει μάλλον κατευθείαν σε 4.1.2.Κατά πάσα πιθανότητα και το S2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Ποιο πριν ο Μάκης έγραψε τον τρόπο, μόνο που είπε, προφανώς εκ παραδρομής, ότι έτσι τσεκάρεις το CSC. Με το *#272*IMEI# αλλάζεις το CSC Σε περιπτωση που ΔΕΝ υπαρχει το NEE σαν CSC τι κανουμε?Εχει διαφορα αλλα εκτος απο αυτο. Μιλαω παντα για την Nordic. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Σε περιπτωση που ΔΕΝ υπαρχει το NEE σαν CSC τι κανουμε?Εχει διαφορα αλλα εκτος απο αυτο. Μιλαω παντα για την Nordic. H Nordic έχει μόνο αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 H Nordic έχει μόνο αυτό Αυτό ήξερα κι εγώ αλλά πριν λίγες μέρες ο φίλος είπε..: K σε μενα ακριβως το ιδιο κανει το Kies.Ωστοσο οταν περασα την Nordic δεν πειραξα το Sales code.Κανονικα μου το δειχνει EUR. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 H Nordic έχει μόνο αυτό Χμμ μπηκα ξανα παλι με το *#1234# κ βλεπω οτι CSC εχει ΝΕΕ.Μπαινω με το *#272#IMEI κ δεν βλεπω να το εχει στις επιλογες.Τι παιζει σε τετοια περιπτωση.Πρακτικα δεν μπορω να βαλω κατι που δεν υπαρχει. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=el Πάτα Change CSC και θα σου εμφανίσει ποιο CSC έχεις και τις επιλογές σου Edited November 7, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Και εγώ έτσι την "πάτησα" :wacko: Στην αρχή μόλις πέρασα την Nordic, στο sales code έβγαζε EUR, μετά όμως από λίγο (ίσως μετά από restart) το άλλαξε μόνο του σε ΝΕΕ... Δεν δίνει άλλες επιλογές, παρά μόνο αυτήν... Ξέρει κανείς ένα τελευταίο update της Nordic τι καινούριο έφερε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Κατέβασε αυτό https://play.google.com/st...selector&hl=el Πάτα Change CSC και θα σου εμφανίσει ποιο CSC έχεις και τις επιλογές σου Εδώ το link του Στράτου, γιατί δεν ανοίγει.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Και εγώ έτσι την "πάτησα" :wacko: Στην αρχή μόλις πέρασα την Nordic, στο sales code έβγαζε EUR, μετά όμως από λίγο (ίσως μετά από restart) το άλλαξε μόνο του σε ΝΕΕ... Δεν δίνει άλλες επιλογές, παρά μόνο αυτήν... Το ίδιο συμβαίνει και σε όσους φοράμε Nordic (γι'αυτό αναρρωτήθηκα με την αναφορά του φίλου Μαγγελάνου νωρίτερα ότι είδε EUR στο sales code), μάλιστα όταν έβαλα κι εγώ την XWLPX και διαπίστωσα ότι είχε το ΝΕΕ, εγκατέστησα και την εφαρμογή που προαναφέρθηκε απ'το Play αλλά και πάλι δεν μπορούσα να το αλλάξω. Και πάλι όμως, όλα καλά. Τώρα το τι συμβαίνει με το update σε XWLPY..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gripis7 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Factory reset και clear cache/data. :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Factory reset και clear cache/data. :):) To clear cache τι ειναι? Μπας και αυτο δεν εκανα και εγω και εχω EUR χωρίς να το βάλω? Αν το κάνω προκαλει φορματ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 η αναβαθμιση σε lpy εφερε ελαχιστα καλυτερες θερμοκρασιες και λιγο καλυτερη μπαταρια σε σχεση με τη πολυ καλη lpx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Επανερχομαι λοιπον σημερα.Το τηλεφωνο ειτε με τον τροπο *#272 κ ΙΜΕΙ ειτε με την εφαρμογη απο το Google Play δεν δινει την επιλογη να διαλεξω Sales Code NEE. Οι μονες επιλογες που βγαζει ειναι οι εξης: ALO,CAC,FTD,MBC,MSG,SEK.SER,SKZ,VHC.Ειναι τα μονα Sales Code που μπορω να επιλεξω φορωντας την Nordic που εχετε κ σεις. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο το media Markt Θεσσαλονικη. Τα φωτα σας.... Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Επανερχομαι λοιπον σημερα.Το τηλεφωνο ειτε με τον τροπο *#272 κ ΙΜΕΙ ειτε με την εφαρμογη απο το Google Play δεν δινει την επιλογη να διαλεξω Sales Code NEE. Οι μονες επιλογες που βγαζει ειναι οι εξης: ALO,CAC,FTD,MBC,MSG,SEK.SER,SKZ,VHC.Ειναι τα μονα Sales Code που μπορω να επιλεξω φορωντας την Nordic που εχετε κ σεις. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο το media Markt Θεσσαλονικη. Τα φωτα σας.... Δηλαδή κατέβασες από εδώ, αυτό το αρχείο από εδώ που σε οδηγεί το λινκ της XWLPX; Μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί στο αρχείο μέσα στο Hotfile φαίνεται καθαρά, "I9100XWLPX_I9100NEELP5_NEE.zip | 392.6 MB", πως γίνεται να μην έχει προεγκατεστημένο το ΝΕΕ (και μοναδική επιλογή δηλαδή) όταν έτσι το έχει σε όλους τους υπόλοιπους;:blink: Προσωπικά να σου πω την αλήθεια θα έκανα την καρδιά μου πέτρα και θα το ξανακατέβαζα για καθαρή εγκατάσταση από την αρχή, ίσως βέβαια και να έχει μια εξήγηση που να μπορεί να δώσει κάποιος και να μην χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία, περίμενε λίγο ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δηλαδή κατέβασες από εδώ, αυτό το αρχείο από εδώ που σε οδηγεί το λινκ της XWLPX; Μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί στο αρχείο μέσα στο Hotfile φαίνεται καθαρά, "I9100XWLPX_I9100NEELP5_NEE.zip | 392.6 MB", πως γίνεται να μην έχει προεγκατεστημένο το ΝΕΕ (και μοναδική επιλογή δηλαδή) όταν έτσι το έχει σε όλους τους υπόλοιπους;:blink: Προσωπικά να σου πω την αλήθεια θα έκανα την καρδιά μου πέτρα και θα το ξανακατέβαζα για καθαρή εγκατάσταση από την αρχή, ίσως βέβαια και να έχει μια εξήγηση που να μπορεί να δώσει κάποιος και να μην χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία, περίμενε λίγο ακόμα.. Γιαυτο κοντευω να σαλταρω κ γω γιατι ακριβως φαινεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποια ειναι η ΡΟΜ κ τι CSC εχει κ ποσο μαλλον οταν σε σας παιζει σωστα.Ειμαι ηδη στην διαδικασια που περιμενω να κατεβει για να το ξαναπερασω απο την αρχη μηπως κ κατι αλλο συμβαινει.Δε γινεται το δικο μου να εχει τοσο χαρακτηρα σαν κινητο.. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δε γινεται το δικο μου να εχει τοσο χαρακτηρα σαν κινητο.. Για smartphones μιλάμε, μπορεί απλά το δικό σου να έχει λίγο μεγαλύτερο IQ και διαφορετική άποψη..!:lol: Θα τη βγάλουμε την άκρη μας που θα πάει, σε λίγες μέρες εξάλλου περιμένουμε και την Jelly (πρώτα ο θεός) και εάν συνεχίσει το πρόβλημά σου να υφίσταται με την εγκατάσταση της 4.1 θα το λύσουμε, μικρό το κακό.. εμείς ειδικά που έχουμε και το Odin και δεν κρεμόμαστε μόνο απ'το KIES..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Την ξαναπερασα κ επιμενει.Πλεον βγαζει σαν μονο CSC το EUR εξαφανιστηκαν τα υπολοιπα οποτε θεωρω οτι κατι γινεται πλεον δεν ειμαστε στασιμοι.Θα δοκιμασω να κανω full wipe μεσα απο το recovery mode κ θα το ΞΑΝΑ περασω να δουμε τι κ πως.. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Την ξαναπερασα κ επιμενει.Πλεον βγαζει σαν μονο CSC το EUR εξαφανιστηκαν τα υπολοιπα οποτε θεωρω οτι κατι γινεται πλεον δεν ειμαστε στασιμοι.Θα δοκιμασω να κανω full wipe μεσα απο το recovery mode κ θα το ΞΑΝΑ περασω να δουμε τι κ πως.. Να προτείνω να βάλεις στον dialer το *2767*3855#, κάνει full wipe αλλά φρόντισε να βγάλεις πρώτα την εξωτερική σου SD γιατί θα την διαγράψει και αυτήν! Εγκατέστησε ξανά και βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Την ξαναπερασα κ επιμενει.Πλεον βγαζει σαν μονο CSC το EUR εξαφανιστηκαν τα υπολοιπα οποτε θεωρω οτι κατι γινεται πλεον δεν ειμαστε στασιμοι.Θα δοκιμασω να κανω full wipe μεσα απο το recovery mode κ θα το ΞΑΝΑ περασω να δουμε τι κ πως.. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα,αλλά μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων άλλαξε σε NEE και το βλέπει το τηλέφωνο κανονικά και το kies αφού μετά μέσω αυτού έκανα και το update σε xwlpy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 ...και το kies αφού μετά μέσω αυτού έκανα και το update σε xwlpy! Εσύ παρατήρησες κάποια διαφορά από XWLPX σε XWLPY; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neon_ Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) καλησπερα και απο εμενα παιδια εχω μια απορια..θα περασω και εγω την nordic lpx απο οτι ειδα δεν γινετε να αλλαξεις το sales code se eur. ωραια και τι προβλημα υπαρχει τωρα? :( εχω μπερδευτει για πιο λογο αλλαζουμε το sales code?? επισhς αφου περασω την lpx χρειαζετε να περασω και τπτ αλλο καπιον kernel px για να πηγαινει καλητερα το κιν?? modem εχω lq6 ειδα οτι για cosmote παροχο ειναι μια χαρα.εχετε να προτινετε κατι αλλο παιδια ?? Edited November 7, 2012 by neon_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts