stefos86 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Στη notification bar αν κάνετε scroll, υπάρχει και εικονίδιο ενεργοποίησης των ειδοποιήσεων εισαι σιγουρος σε επισημη rom οτι γινεται scroll? το δοκιμασα και δεν νομιζω Παράθεση Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Εβαλα μετα απο πολυ καιρο την επισημη 4.0.4 (ελβετικη) και στην μπαρα ειδοποιησεων μου γραφει ''να μην λαμβανονται ειδοποιησεις'' απο οσο θυμαμαι κανονικα επρεπε να γραφει ''δεν υπαρχουν νεες ειδοποιησεις'' ξερει κανεις να μου πει τι παιζει? Το ίδιο λέει και σε μένα πάντως με Νordic 4.0.4, δεν είχα παρατηρήσει ποτέ κάτι διαφορετικό αλλά και τώρα που το ξαναβλέπω αναρωτιέμαι σε ποιες ειδοποιήσεις αναφέρεται..:blink: και στην ελληνικη το ιδιο μου γραφει.......... Είναι λάθος στην μετάφραση. Έχει βάλει ο φίλος talexop μία διόρθωση στο νήμα της PULSE ROM - 2.1 - ICS 4.0.4 XWLPX που θα την βρείτε εδώ, αλλά είναι για deodexed rom. Μπορείτε να το βάλετε, αλλά αν δεν έχετε 4.0.4 deodexed rom, θα πρέπει να σβύσετε το SystemUI.odex πριν το reboot, αλλιώς θα έχετε προβλήματα. (όχι κάτι που δεν λύνεται βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Εβαλα μετα απο πολυ καιρο την επισημη 4.0.4 (ελβετικη) και στην μπαρα ειδοποιησεων μου γραφει ''να μην λαμβανονται ειδοποιησεις'' απο οσο θυμαμαι κανονικα επρεπε να γραφει ''δεν υπαρχουν νεες ειδοποιησεις'' ξερει κανεις να μου πει τι παιζει? Mάλλον λάθος στη μετάφραση. Πάντως όταν υπάρχουν ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Mάλλον λάθος στη μετάφραση. Πάντως όταν υπάρχουν ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά. το ιδιο και σε μενα,αλλα δεν νομιζω να ειναι λαθος μεταφραση,εμενα μου μιαζει σαν εντολη..ΝΑ ΜΗΝ εμφανιζονται....φοραω 4.0.4XLPU και nikpapakos Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 απο σήμερα εκδοση 4.0.4 στο mobile Μου απο kies !!! Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 απο σήμερα εκδοση 4.0.4 στο mobile Μου απο kies !!! Ελληνικό τηλέφωνο? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 απο σήμερα εκδοση 4.0.4 στο mobile Μου απο kies !!! μήπως είσαι από Cosmote??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 απο σήμερα εκδοση 4.0.4 στο mobile Μου απο kies !!! Kαι εμενα μου ηρθε η J.B. απο kies.::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Kαι εμενα μου ηρθε η J.B. απο kies.::clap: Ποια έκδοση βασικού φάσματος έχει το κινητό σου? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Εμενα ακομα 4.0.3 βγαζει τωρα.. Τι να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ποια έκδοση βασικού φάσματος έχει το κινητό σου? Πλακα κανω για το παραπανω ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ποια έκδοση βασικού φάσματος έχει το κινητό σου? Τι σχέση έχει αυτό? Αυτό είναι το modem. Πατάς *#1234# και βλέπεις Rom Modem Csc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) Δεν έχει βγει 4.0.4 ακόμα παρά μόνο για την Cosmote (βλ. πρώτη σελίδα εδώ και καιρό). Και φυσικά δεν έχει βγει Jelly Bean. Μη γεμίζουμε το θέμα με ανούσια μηνύματα please... Edited October 14, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Εμενα ακομα 4.0.3 βγαζει τωρα.. Τι να πω.... Προφανώς επειδή δεν έχεις Cosmote branded συσκευή, μη σε ανησυχεί όμως, στους περισσότερους το ίδιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Λογικά σε λίγες μέρες κάτι θα έρθει και σε σένα, ή ICS 4.0.4 ή Jelly Bean 4.1.x.. ευελπιστώ η δεύτερη κι ας αργήσει λίγο παραπάνω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Προφανώς επειδή δεν έχεις Cosmote branded συσκευή, μη σε ανησυχεί όμως, στους περισσότερους το ίδιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Λογικά σε λίγες μέρες κάτι θα έρθει και σε σένα, ή ICS 4.0.4 ή Jelly Bean 4.1.x.. ευελπιστώ η δεύτερη κι ας αργήσει λίγο παραπάνω.:) Δεν την εχει παρει ακομα το S3 που ηταν να την παρει Οκτωβρη.. Του χρονου εμεις.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Δεν την εχει παρει ακομα το S3 που ηταν να την παρει Οκτωβρη.. Του χρονου εμεις.. :rolleyes: Οκτώβρη έχουμε ακόμα βρε! Κι εκεί, μέχρι τις 1, 2 το πολύ του Νοέμβρη θα την έχουμε κι εμείς :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Go_Back Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Οκτώβρη έχουμε ακόμα βρε! Κι εκεί, μέχρι τις 1, 2 το πολύ του Νοέμβρη θα την έχουμε κι εμείς :lol: Μην εισαι τοσο σιγουρος Μακη! Τεραστιος προβληματισμος φανταζομαι, πως υπαρχει στους υπευθυνους της Samsung για αυτο το θεμα. Περιμενουν τα αμεσα αποτελεσματα ,της πορειας του Note 2 που παρουσιαζουν τεραστιες διαφορες. Οι δεσμευσεις των ανακoiνωσεων τους ειναι απιστευτες.. Θα «ξετιναξουν» τις πωλησεις με το νεο project τους ! Καθε ανθρωπος στον πλανητη γη στα επομενα λιγα χρονια, θα εχει εστω και μια συσκευη samsung στην κατoχη του. Η google οσο περιεργο και αν ακουγεται αυτο.. Κατι την χαλαει.. Ας δουμε τι θα γινει, μιας και οι αδυσωπητοι κορεατες, αρχιζουν πλεον να «εκτελουν» τους παντες με τους σχεδιασμους τους ! Edited October 15, 2012 by Go_Back Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καλημερα παιδια..καινουργιος κατοχος κινητου εγω...συγνωμη που μπαινω 'αναμεσα' στην συζυτηση αλλα θελω να ρωτησω κατι σχτικα με το kies...ενω το κατεβαζω στον υπολογιστη η συσκευη μου δεν μπορει να το βρει...υπαρχει κανενα θεμα να με βοηθησετε...για να μην κανω του κεφαλιου μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Μην εισαι τοσο σιγουρος Μακη! Eννοείται ότι αστειεύομαι γι'αυτό και το γελάκι.;) Να πω την αλήθεια μου όμως, είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το "σχέδιο", άντε, με μικρές ίσως καθυστερήσεις και για το S2 αλλά και για το S3. Nομίζω πάντως ότι με την ανακοίνωση της Jelly Bean ήρθε και για μένα η στιγμή να σχηματίσω πιο ολοκληρωμένη άποψη για τη Samsung και την υποστήριξή της απέναντι σε όσους την εμπιστευτήκαμε μιας και με το "παγωτό" (την άφησα με GB κι όταν επέστρεψα τη βρήκα με ICS) βρισκόμουν στη Sony και δεν έχω τέλεια εικόνα του πράγματος.. σίγουρα πάντως η ανακοίνωση και μόνο της Jelly και για μια συσκευή μάλιστα που εμφανίστηκε πριν 1+ χρόνο στο κοινό, δεν μπορεί παρά να είναι κάτι απόλυτα θετικό. Για τα υπόλοιπα, ο χρόνος (που ελπίζω να είναι μικρός) θα κάνει το τοπίο ακόμα πιο ξεκάθαρο..:) καλημερα παιδια..καινουργιος κατοχος κινητου εγω...συγνωμη που μπαινω 'αναμεσα' στην συζυτηση αλλα θελω να ρωτησω κατι σχτικα με το kies...ενω το κατεβαζω στον υπολογιστη η συσκευη μου δεν μπορει να το βρει...υπαρχει κανενα θεμα να με βοηθησετε...για να μην κανω του κεφαλιου μου... Για αρχή ποια Έκδοση Android και Aριθμό κατασκευής έχει η συσκευή σου; (Ρυθμίσεις-Πληροφορίες σχετικά με..-;)) Δοκίμασε και σε κάποια άλλη θύρα USB στον υπολογιστή σου..:) Edit: Συγνώμη για το συνεχόμενο ποστ, το έστειλα από κεκτιμένη ταχύτητα και δεν μπορώ να το σβήσω..:) Edited October 15, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Για αρχή ποια Έκδοση Android και Aριθμό κατασκευής έχει η συσκευή σου; (Ρυθμίσεις-Πληροφορίες σχετικά με..-;)) Δοκίμασε και σε κάποια άλλη θύρα USB στον υπολογιστή σου..:) Edit: Συγνώμη για το συνεχόμενο ποστ, το έστειλα από κεκτιμένη ταχύτητα και δεν μπορώ να το σβήσω..:) την 4.0.3 εχω με αριθμο κατασκευης IML74K.XWLP7....καλα σε αυτο μπορει ν φταιει κ το καλωδιο....θα τ κοιταξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 την 4.0.3 εχω με αριθμο κατασκευης IML74K.XWLP7....καλα σε αυτο μπορει ν φταιει κ το καλωδιο....θα τ κοιταξω... Έχεις την τελευταία επίσημη rom οπότε ο υπολογιστής θά'πρεπε να στο βρίσκει κανονικά, δοκίμασε και σε άλλη θύρα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Παιδια καλησπερα... 1.Υπαρχει καπου ενας πληρης οδηγος για μια σωστη/καθαρη αναβαθμιση του S2 ?? (ειναι πολλες οι σελιδες...) 2.Αξιζει τον κοπο να την κανει κανεις τωρα η να περιμενει την JB? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Παιδια καλησπερα... 1.Υπαρχει καπου ενας πληρης οδηγος για μια σωστη/καθαρη αναβαθμιση του S2 ?? (ειναι πολλες οι σελιδες...) 2.Αξιζει τον κοπο να την κανει κανεις τωρα η να περιμενει την JB? Ευχαριστω Η 4.0.4 είναι αρκετά καλη δοκίμασε την και βγάζεις τα συμπεράσματα σου ,η jb μπορεί να αργήσει λιγο παραπάνω νε έρθει .:X Δες τον οδηγό στην πρώτη σελίδα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Παιδια καλησπερα... 1.Υπαρχει καπου ενας πληρης οδηγος για μια σωστη/καθαρη αναβαθμιση του S2 ?? (ειναι πολλες οι σελιδες...) 2.Αξιζει τον κοπο να την κανει κανεις τωρα η να περιμενει την JB? Ευχαριστω Καλησπέρα και σε σένα. 1. Λέγοντας "σωστή/καθαρή αναβάθμιση"; Έχεις κάποιο πρόβλημα με το firmware σου - και το οποίο θα πρέπει να μας γνωστοποιήσεις για να έχουμε μια "εικόνα" της συσκευή σου ώστε να κατατοπιστούμε σε τι θα ήταν καλύτερο να σου προτείνουμε- και θες να το αλλάξεις ή απλώς θέλεις να τσεκάρεις αν υπάρχει ήδη κάποια επίσημη αναβάθμιση και να σου πούμε τον τρόπο να κάνεις το update; 2. Ξανά.. ανάλογα το firmware που έχεις αυτή τη στιγμή (Ρυθμίσεις-Πληροφορίες σχετικά με..;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Go_Back Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Να πω την αλήθεια μου όμως, είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το "σχέδιο", άντε, με μικρές ίσως καθυστερήσεις και για το S2 αλλά και για το S3. Αν εννοεις ως «σχεδιο» την υποστηριξη που εχει μεσω των ανακοινωσεων δηλωσει η Samsung επισημα, οτι θα προσφερει σε ολες αυτες τις συσκευες τις και tablets (παλαιοτερες) που κυκλοφορουν. Μεσω παροχης του jb ως official update, εκτος απο τις δυο συσκευες που αναφερεις (S2+S3). Κρατω μικρο καλαθι φιλε Μακη ! Αν και το θελω παρα πολυ, για ολους τους χρηστες και κατοχους των εν λογω συσκευων/tablets. Οι επιφυλαξεις μου ειναι τεραστιες, οχι για τους κορεατες που θελουν να «ξετιναξουν» την Banka.. Αλλα για τους υπολοιπους, που θα τους κοιτουν με τα κυαλια και το καραβι θα τριζει.. Ο καπετανιος (google), κανει ομως κουμαντο ! Και προβλεπω φουρτουνες στην θαλασσα. Αρε να μην εχουν στα σκαρια οι κορεατες ενα υπεροχο (OS), να το πεταξουν στην πασαρελα και να γελασει ο καθε πικραμενος με τις μηνυσεις και τα παρελκομενα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts