Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ πρόβλημα στη σύνδεση με το Kies... Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα το συνδέσω μέσω USB? Έκανα και την τελευταία αναβάθμιση του Kies αλλά το πρόβλημα παραμένει (μάλλον έχει σχέση με τους MTP drivers...)

ρυθμισεις/εφαρμογες/αναπτυξη και τικαρε εντοπισμος σφαλματων USB και θα εισαι ενταξει!

edit..ακυρο,αλλο καταλαβα!

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει γραφτεί πολλές φορές με λεπτομέρειες. Απεγκατάσταση των drivers από Διαψχείρηση του Υπολογιστή και μετά αυτόματη εγκατάσταση με την σύνδεση του τηλεφώνου.
Το έκανα αλλά τίποτα. Μου βγάζει σφάλμα σε CDC Seria και SAMSUNG_Android (δεν βρίσκει drivers).

Έχω ενεργοποιήσει την αυτόματη εγκατάσταση από Windows Update.

Τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο κινητό για το USB debugging?

Θα διαγράψω το Kies και τους drivers, θα κάνω επανεκκίνηση και θα επιχειρήσω πάλι από τη αρχή. Πως πρέπει να γίνει η διαδικασία; πχ πότε να εγκαταστήσω το Kies κλπ. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ.

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το Kies, και αφού κάνεις επανεκκίνηση εγκατέστησε το Samsung new PC Studio > επανεκκίνηση > εγκατάσταση Kies.

Έχει και το pc studio μερικούς drivers που ίσως βοηθήσουν...

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Κλεισε το κινητο..ανοιξε το kies..συνδεσε το κινητο κ μετα ανοιξε το (κινητο) .Αν δεν πιασει δοκιμασε το αλλιως...κλεινεις κινητο...συνδεεις ανοιγεις κινητο κ μολις ανοιξει ανοιγεις το kies. Εμενα ετσι διορθωθηκε...με δυο τρεις προσπαθειες.

Παιδια πέρασα την ΚΚ5 2.3.6 και δεν μπορω να πω ότι μ ενθουσίασε.

Βέβαια δεν εκανα wipe και πιθανώς γι αυτο να μου φαίνεται ότι δεν ειναι smooth.

To σίγουρο ειναι ότι η κάμερα έχει λίγο περισσότερα ροζ σε σχέση με την KJ3.

Τράβηξα φωτο στο ίδιο σημείο και φαίνεται καθαρά.

Εκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και περνάω τωρα το backup μου απο το titanium γιατι νομίζω ότι δεν ειναι η πραγματικη εικόνα αυτη που είδα.

Πιστεύω ότι χρειαζεται μετα απο καθε update είτε απο Kies είτε απο Odin να γίνεται επαναφορα και στήσιμο απο την αρχη.

EDIT

Τελικά είχα δίκιο. Ήθελε καθαρή εγκατάσταση. Μετα την επαναφορα των εργοστασιακών ρυθμίσεων ειναι πολυ smooth. Δεν έχω εντοπίσει ακόμα διάφορες με την σειρά KJ2 & 3.

Όμως η συσκευη μου ειναι τέλεια έτσι. Ακόμα και όταν βγει το ICS θα περιμένω μεχρι να βεβαιωθω ότι όλα ειναι οκ πριν το εγκαταστήσω.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα,

θα ήθελα να μου λύσετε μερικές απορίες:

1. έχω κάνω απλό root (δλδ δεν έχω περάσει άλλη rom. Μόνο για να παίρνω backup με το titanium). Εαν χρειαστεί να το πάω για service πρέπει να περάσω πάλι το firmware ή αρκει μόνο η διαδικασία με το usbjig?

2. Έχω την 2.3.4. Η 2.3.5 έχει μεγάλες αλλαγές ώστε να αξίζω να περάσω τη Σκανδιναβική (έχει βγει για Ελλάδα);

3. Για επίσημες ROM και μόνο, είναι αρκετό το να γνωρίζω ότι έχω την 2.3.4 EUR ή χρειάζομαι και άλλες λεπτομέρειες (πχ kernel, modem etc) ώστε να κατεβάσω την official για να την έχω για restore?

4. (Εαν το λέω σωστά) τι και πώς κάνω full wipe πριν την εγκατάσταση, τα δεδομένα από την SD (πχ φωτογραφίες) χάνονται;

5. το link για το odin που υπάρχει στην αρχική σελίδα είναι για το τελευταίο version του odin?

ευχαριστώ & ελπίζω να μη σας κούρασα... :X

Λοιπον ειχε καιρο να με κουφανει το αγαπημενο μου samsung οποτε ειπε να το κανει χτες.

Μολις το συγχρονιζω στο KIES απο το λαπτοπ κ κανω επανεκκινηση πεταει ΟΛΕΣ τις εφαρμογες μου εξω απο τους φακελους.Το βαζω να συγχρονισει στο KIES στο σταθερο κ μολις κανω restart ολα επανερχονται σαν να μην εγινε τπτ.Λες κ αντιπαθει το λαπτοπ.

Να τονισω οτι λαπτοπ κ σταθερος εχουν ακριβως την ιδια εκδοση λειτουργικου αλλα κ KIES updated.Γιατι συμβαινει μονο με το λαπτοπ αυτο το πραγμα?Το εχει συναντησει κανεις αλλος?

Το κινητο ειναι στοκ στην 2.3.4 κ μονο οταν συγχρονιζω κατι στο KIES το κανει αυτο στο λαπτοπ.Αν απλα το συνδεσω κ το βγαλω δεν μου πεταει εξω τις εφαρμογες.ΜΟΝΟ στον συγχρονισμο κ ΜΟΝΟ στο λαπτοπ....το εχει δει κανεις αλλος?

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

1. πώς βλέπω το sales code?

2. το αρχείο το οποίο κατέβασα από την 1η σελίδα το έκανα unzip και έχω το αρχείο xxx.tar.md5 αυτό το βάζω στο pda?

3. Θεωρείτε ότι αξίζει να βάλω την 2.3.6 (από την 2.3.4);

ευχαριστώ;

Edited by sakiss

παιδια συγνωμμη για την ασχετη ερωτηση..αλλα επειδη εχω βαλει custom ρομ και επειδη ειναι να δωσω το κινητο σε ενα παιδι θελει να του περασω την στοκ ρομ την επισημη ελληνικη για να ισχυει η εγγυηση!λοιπον αρα μονο περναω την επισημη ελληνικη και θα ερθει η συσκευη στα πλαισια της εγγυησης παλι?η χρειαζεται να κανω και κατι αλλο??

Λοιπον ειχε καιρο να με κουφανει το αγαπημενο μου samsung οποτε ειπε να το κανει χτες.

Μολις το συγχρονιζω στο KIES απο το λαπτοπ κ κανω επανεκκινηση πεταει ΟΛΕΣ τις εφαρμογες μου εξω απο τους φακελους.Το βαζω να συγχρονισει στο KIES στο σταθερο κ μολις κανω restart ολα επανερχονται σαν να μην εγινε τπτ.Λες κ αντιπαθει το λαπτοπ.

Να τονισω οτι λαπτοπ κ σταθερος εχουν ακριβως την ιδια εκδοση λειτουργικου αλλα κ KIES updated.Γιατι συμβαινει μονο με το λαπτοπ αυτο το πραγμα?Το εχει συναντησει κανεις αλλος?

Το κινητο ειναι στοκ στην 2.3.4 κ μονο οταν συγχρονιζω κατι στο KIES το κανει αυτο στο λαπτοπ.Αν απλα το συνδεσω κ το βγαλω δεν μου πεταει εξω τις εφαρμογες.ΜΟΝΟ στον συγχρονισμο κ ΜΟΝΟ στο λαπτοπ....το εχει δει κανεις αλλος?

Φίλε μου θα σου συνιστούσα να πετάξεις αυτό το άθλιο κομμάτι λογισμικού που λέγεται ΚΙΕΣ (που χειρότερο μόνο το itunes είναι) και να κάνεις την δουλειά σου χωρίς αυτό, εύκολα και γρήγορα. Για ποιο λόγο το χρησιμοποιείς?

παιδια συγνωμμη για την ασχετη ερωτηση..αλλα επειδη εχω βαλει custom ρομ και επειδη ειναι να δωσω το κινητο σε ενα παιδι θελει να του περασω την στοκ ρομ την επισημη ελληνικη για να ισχυει η εγγυηση!λοιπον αρα μονο περναω την επισημη ελληνικη και θα ερθει η συσκευη στα πλαισια της εγγυησης παλι?η χρειαζεται να κανω και κατι αλλο??

Wipe data / factory reset Στο CWM και περνάς την στοκ.

Αν το πάει για service είναι εκτός εγγύησης, το flash counter έχει γράψει 1 μέτα το custom rom .Πρέπει να το μηδενίσεις εκτος από το να περάσεις την stock rom με χρήση jig

• Administrators
Αν το πάει για service είναι εκτός εγγύησης, το flash counter έχει γράψει 1 μέτα το custom rom .Πρέπει να το μηδενίσεις εκτος από το να περάσεις την stock rom με χρήση jig

Περισσότερα για το USB JIG εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309302

Modpic.gif

σας ευχαριστω πολυ παιδια..!δηλαδη την εκατσα...και θα κατσω με τον γαλαξια..!δεν με χαλασε καθολου :P

σας ευχαριστω πολυ παιδια..!δηλαδη την εκατσα...και θα κατσω με τον γαλαξια..!δεν με χαλασε καθολου :P

Ολο και καποιος φιλος θα εχει ενα jig απο Θεσσαλονικη να σε βοηθησει. Εκτος αν δε θες να το πουλησεις τελικα ;)

Ολο και καποιος φιλος θα εχει ενα jig απο Θεσσαλονικη να σε βοηθησει. Εκτος αν δε θες να το πουλησεις τελικα ;)

χαχαχα με επιασες..ηταν να το δωσω για iphone 4 32gb και με ζαλιζε ο αλλος αν θα εχει εγγυηση..στην αρχη δισταζα και τελικα αποφασισα να ανταλλαξουμε το σαββατο που μας ερχεται..και επειδη μετανιωσα εχω και μια καλη δικαιολογια να του πω ωστε να ακυρωθει !! καλα που με ενημερωσατε για το usb jig!

χαχαχα με επιασες..ηταν να το δωσω για iphone 4 32gb και με ζαλιζε ο αλλος αν θα εχει εγγυηση..στην αρχη δισταζα και τελικα αποφασισα να ανταλλαξουμε το σαββατο που μας ερχεται..και επειδη μετανιωσα εχω και μια καλη δικαιολογια να του πω ωστε να ακυρωθει !! καλα που με ενημερωσατε για το usb jig!

Πόσο σίγουρο είναι ότι βγαίνεις εκτός εγγύησης εάν έχεις βάλει custom? θέλω να πω...έχει πάει κάποιος στην Samsung Hellas και τον ακύρωσαν γι'αυτό τον λόγο? Έχω διαβάσει και εγώ ότι έτσι είναι, αλλά δεν έχω δει κάπου πραγματικό περιστατικό. Για τον φίλο απο Θεσ/νίκη μπορώ να εξυπηρετήσω για jig, αλλά άμα είναι να πάρεις Hiphone4 μην περάσεις έξω από το σπίτι μου! :lol: (πλάκα κάνω)

Οχι ρε φιλε με το μηλοφωνο, μην το σκεφτεις καν! Για τον αλλο φιλο που ρωταει αν και δεν ξερω παρομοιο περιστατικο ειναι σχεδον 100% οτι εισαι εκτος εγγυησης, αφου το αναφερει και στο βιβλιαρακι οτι πρεπει να εχεις επισημο λογισμικο μεσα. Γι αυτο αλλωστε βαλανε και τον flash counter στα GS2!

• Administrators
Πόσο σίγουρο είναι ότι βγαίνεις εκτός εγγύησης εάν έχεις βάλει custom? θέλω να πω...έχει πάει κάποιος στην Samsung Hellas και τον ακύρωσαν γι'αυτό τον λόγο?

Πιο σίγουρο δεν γίνεται, ας είμαστε προσεχτικοί σε αυτά τα θέματα, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και οι λύσεις έτοιμες.

Modpic.gif

Καλημερες! Εχω κανει root στο κινητο βαζοντας CheckRom και Siyah kernel.

Παρατηρω οτι στο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ στο πεδιο "Εκδοση βασικου φασματος" γραφει Ι9100ΧΧΚΙ4 και η εκδοση του Android ειναι η 2.3.6.

Μπορω να βαλω το firmware ΚΚ2 χωρις να υπαρξει καποιο προβλημα?

Αν ναι, μεσω odin?

edit: διαβασα οτι στη CheckRom γινεται χρηση της ΚΚ2, γιατι σε μενα γραφει ομως ΚΙ4? Σιγουρα ειναι κατι που μου διαφευγει...

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

παιδια εχει στην αρχη του thread την εκδοση 2.3.6 με ελληνικα παντου. Και αναφερει οτι μετα να κανουμε αλλαγη του sales code σε EUR. Γιατι αυτο?

Επισης αυτα τα formware στο thread ειναι επισημα έτσι. Αυτα τα επισημα firmware ανεβαζουν τον flash counter +1 καθε φορα που περνάς μια τετοια rom? ή μονο στις custom rom ισχυει αυτο?

TCe

Από τέλος Γενάρη να υπολογίζουμε το ICS στο Galaxy μας...

Αυτο το εχει δοκιμασει κανεις ?

( http://www.theandroidsoul.com/android-4-0-ics-ice-cream-sandwich-update-for-galaxy-s-2-ii/ )

Καλημερες! Εχω κανει root στο κινητο βαζοντας CheckRom και Siyah kernel.

Παρατηρω οτι στο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ στο πεδιο "Εκδοση βασικου φασματος" γραφει Ι9100ΧΧΚΙ4 και η εκδοση του Android ειναι η 2.3.6.

Μπορω να βαλω το firmware ΚΚ2 χωρις να υπαρξει καποιο προβλημα?

Αν ναι, μεσω odin?

edit: διαβασα οτι στη CheckRom γινεται χρηση της ΚΚ2, γιατι σε μενα γραφει ομως ΚΙ4? Σιγουρα ειναι κατι που μου διαφευγει...

Το ΧΧΚΙ4 που σου γράφει ειναι το modem.

Ti na balw twra edw.. den kserw!

παιδια

1) ο flash counter αυξανει οταν περναμε custom rom ή και οταν περναμε μεσω odin official rom?

2) Οταν κανουμε root ο flash counter δεν αυξανει ετσι? δεν ξερω αν λεω βλακειες.

TCe

• Administrators
παιδια

1) ο flash counter αυξανει οταν περναμε custom rom ή και οταν περναμε μεσω odin official rom?

2) Οταν κανουμε root ο flash counter δεν αυξανει ετσι? δεν ξερω αν λεω βλακειες.

1) Με custom rom.

2) Αν κάνεις root με CF-Root δεν αυξάνει ο custom binary counter.

Modpic.gif

Κατεβασα πριν λιγο την ΚΚ5 απο το λινκ της πρωτης σελιδας και βλεπω μεσα στον ξεζιπαρισμενο φακελο να γινεται ενας χαμος απο αρχεια.Θελω να ρωτησω οσους την περασαν

1.Το ΑΒΟΟΤ αρχειο το περασε κανεις?Δεν πρεπει λογικα οι bootloaders να ειναι μεσα στο PDA?

2.Το efs που κολλαει? (αυτο λογικα υπαρχει μεσα στο pda)

3.Ποιο απο τα 2 csc βαλατε ?

4.Εχει κανει κανεις repartition?(το u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit ειναι για το repartition φανταζομαι)

Edited by truckman

• The topic was unpinned