Jump to content

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, εσυ αυτο χρησιμοποιείς? Και δεν σηκωνεται απο την μια μεριά? Το εχεις με θηκη? Ευχαριστώ.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

• Απαντήσεις 912
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στείλτε κανένα link να πάρω. Κ εγώ ασύρματη. Φόρτιση

Δεν τα πήρα από το διαδίκτυο!!!Από κατάστημα νοκια τα πήρα

Καλημέρα, εσυ αυτο χρησιμοποιείς? Και δεν σηκωνεται απο την μια μεριά? Το εχεις με θηκη? Ευχαριστώ.

Aν ξεπεράσεις το ότι χρειάζεται νερό και μια σταγόνα σαπούνι στην τοποθέτηση (όπως όλα τα screen protector αυτού του τύπου) εφαρμόζει άψογα. Για θηκη έχω την original με την ασύρματη φόρτιση.

Aν ξεπεράσεις το ότι χρειάζεται νερό και μια σταγόνα σαπούνι στην τοποθέτηση (όπως όλα τα screen protector αυτού του τύπου) εφαρμόζει άψογα. Για θηκη έχω την original με την ασύρματη φόρτιση.

ποια είναι η original?? το προστατευει ικανοποιητικα από πτωσεις? είναι σαν την χρωματιστη original του 920, από το ιδιο υλικο?

Στείλτε κανένα link να πάρω. Κ εγώ ασύρματη. Φόρτιση

http://www.amazon.es/s/ref=nb_sb_noss?__mk_es_ES=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=cc-3066

ποια είναι η original?? το προστατευει ικανοποιητικα από πτωσεις? είναι σαν την χρωματιστη original του 920, από το ιδιο υλικο?

Εχουμε καμια απαντηση εδώ??? :worry::worry::worry:

ικανοποιητικα ναι, τελεια οχι. Ιδιο υλικο/χρωμα, δηλαδη πολυκαρβονιο. Εμενα με αφησε ικανοποιημενο αν και εννοειται προτιμω την ενσωματωμενη δυνατοτητα οπως εχει το 920

Καλημέρα ψάχνω θήκη και ασύρματο φορτιστη για το 920 ,κάποια πρόταση??

Θήκη την official λαστιχένια που είναι και υπεροχη στην αφή και έχει και 6€ στο eshop.

Ασύρματο φορτιστή επειδή ψάχνω και γώ,λέω να αποφύγω κινέζικους και να πάω στους official απο Amazon γυρω στις 30 £.

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013431

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_box_?k=nokia+wireless++charger

Θήκη την official λαστιχένια που είναι και υπεροχη στην αφή και έχει και 6€ στο eshop.

Ασύρματο φορτιστή επειδή ψάχνω και γώ,λέω να αποφύγω κινέζικους και να πάω στους official απο Amazon γυρω στις 30 £.

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013431

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_box_?k=nokia+wireless++charger

Γιατί όχι Κινέζικo φορτιστη? Και θήκη υπάρχει official κασετίνα να καλύπτει την οθόνη?

Τα έχτε μπλέξει λίγο η εγώ μπερδεύτηκα? :lol:

emm_stra μιλάς για 1020 !? :confused:

Ναι

απλα μαλλον μπερδευτήκαμε γιατι ο admin αντεγραψε τα post από το επισημο για το 1020.

Αν μπορεις να βοηθήσεις, θελω ένα screen protector καλο που να μπαινει καλα και μια θηκη από σκληρο πλαστικο που να αγκαλιαζει το κινητο.

Θηκη βρηκα αυτή http://www.likebrands.gr/index.php?route=product/product&path=20_96_120&product_id=170

καλη είναι???

Αυτή είναι gel και όχι σκληρή. Υπάρχουν κάτι ωραίες που έχουν δείξει στο wpcentral.com, απο φελλό, σκληρό πλαστικό κλπ.

Με screen protector έχω πάψει να ασχολούμαι...

:rtfm:

Αυτή είναι gel και όχι σκληρή. Υπάρχουν κάτι ωραίες που έχουν δείξει στο wpcentral.com, απο φελλό, σκληρό πλαστικό κλπ.

Το τζελ αυτό είναι σαν το tpu???

Γιατί όχι Κινέζικo φορτιστη? Και θήκη υπάρχει official κασετίνα να καλύπτει την οθόνη?

Θήκη flip πρέπει να υπάρχει για το 920 αλλά είναι δυσεύρετη και πρέπει να είναι και άσχημη.. Μπορείς να πάρεις από τρίτα μαγαζιά.

Κινέζικο φορτιστή με την έννοια του no-name (γιατί πρακτικά όλοι στην Κίνα και στα πέριξ φτιάχνονται) λέω να αποφύγω γιατί αν πάθει τίποτα το τηλέφωνο, άντε να μου το φτιάξει η Nokia... Επίσης δε ξέρω πόσο καλά κάνουν τη δουλειά που το θες.. Προσωπική μου άποψη αυτή, έτσι; Μην παρεξηγηθώ.

Για θήκη Flip τσέκαρε ebay. Θα βρεις πάρα πολλές που δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοπάρεις (εγώ πήρα 3 :D:D για 1020 όμως)...

Όσο για τον Κινέζικο φορτιστή καλύτερα να το αποφεύγεται καθώς μετά χάνεις την εγγύηση και δεν στο φτιάχνουν τζάμπα στην Νόκια εφόσον το καταλάβουν...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Όσο για τον Κινέζικο φορτιστή καλύτερα να το αποφεύγεται καθώς μετά χάνεις την εγγύηση και δεν στο φτιάχνουν τζάμπα στην Νόκια εφόσον το καταλάβουν...

Σε ασύρματη φόρτιση, τι να καταλάβουν???? :wacko:

Το μόνο αρνητικό με "κινεζικο" ασύρματο φορτιστή είναι οτι σε κάποιες συσκευές δεν "πιάνει" με αποτέλεσμα να μην φορτίζει...

Ούτε μπορεί να σου χαλάσει την συσκευή, ούτε μπορούν να καταλάβουν κάτι όπως λέει ο Αχιλλέας...

Καλησπέρα

λεω να παρω αυτην http://www.cellphones.gr/p/2888/%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-nokia-lumia-1020-tpu-blue

αυτές που λες στο wpcentral πως τις βλέπουμε?

Επισης γιατι δεν ασχολεισαι με προστασια οθονης?

Έχει shop το wpcentral και μερικές έχουν δείξει και σε reviews στο YouTube.

Απ' τις αγαπημένες μου, αλλά δεν ξέρω πόσο καλή είναι...

Η προστασία οθόνης δεν μου χρειάζεται. Ούτε καν στο 610 μου δεν είχα κάνει γρατσουνιά στην οθόνη, ούτε στο 5800 βέβαια αλλά είναι μακρυά αυτό.

Σχετικα με ασυρματη φορτιση, να πω οτι πηρα τον NOKIA WIRELESS CHARGING PILLOW BY FATBOY.

Δε χρειαζεται καμια ακριβεια στην τοποθετηση. Φορτιζει μια χαρα.

Δυσκολα θα παω πισω σε κινητο χωρις ασυρματη πλεον. Μεγαλη βολεψη.

Θα προτιμουσα βεβαια να μη χρειαζεται το καπακι(οπως σε αλλα nokia).

Τελος, δε με τρελεινει το υφασμα που εχει χρησιμοποιηθει στο μαξιλαρακι. Πρεπει να ειναι 150% πολυεστερας.

Έχει shop το wpcentral και μερικές έχουν δείξει και σε reviews στο YouTube.

Απ' τις αγαπημένες μου, αλλά δεν ξέρω πόσο καλή είναι...

Η προστασία οθόνης δεν μου χρειάζεται. Ούτε καν στο 610 μου δεν είχα κάνει γρατσουνιά στην οθόνη, ούτε στο 5800 βέβαια αλλά είναι μακρυά αυτό.

αυτο πες το οταν οπως εγω μου ειχε πεσει ΜΙΑ και μονο φορα στην ασφαλτο!

Καλημέρα ψάχνω μια θήκη για το Lumia 920 αλλα να είναι σαν τσαντάκι με φερμουάρ έχετε κάτι να μου προτείνεται??

βρήκα αυτή στο ebay αξίζει τι λέτε θέλω να το βάζω μέσα μαζί με την θήκη σιλικόνης ebay

Το ξέρω μοιάζει γυναικεία αλλά δεν βρίσκω άλλη

Edited by andreas443

spacer.png