laz72 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Για σας, μετά από μια αναβάθμιση στο κινητό παρουσιάστηκε πρόβλημα και δεν συνδεέται στο WiFi του σπιτιού μου. Ακόμα και μετα την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν λύθηκε το πρόβλημα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο ή έχει να προτείνει καμμία λύση? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powered Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μετά από βλάβη εντός εγγύησης μου αλλάξανε την πλακέτα και τώρα έχει το firmware της cosmote. Δεν μπορώ να μπω ούτε στο menu για backup/recover πατώντας το volume up+power button ούτε να το κάνω root πάλι όπως το είχα κάνει πέρσι όταν το αγόρασα... Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Παράθεση http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μετά από βλάβη εντός εγγύησης μου αλλάξανε την πλακέτα και τώρα έχει το firmware της cosmote. Δεν μπορώ να μπω ούτε στο menu για backup/recover πατώντας το volume up+power button ούτε να το κάνω root πάλι όπως το είχα κάνει πέρσι όταν το αγόρασα... Μπορεί να βοηθήσει κανείς; με τι τροπο προσπαθεις να του ξανακανεις root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powered Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Και με το flashtool προσπάθησα και με το eroot. Στο πρώτο μου βγάζει μήνυμα λάθους "partition size changed" κάτι τέτοιο και στο eroot δεν το αναγνωρίζει καν. Παράθεση http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Και με το flashtool προσπάθησα και με το eroot. Στο πρώτο μου βγάζει μήνυμα λάθους "partition size changed" κάτι τέτοιο και στο eroot δεν το αναγνωρίζει καν. Έγω το έκανα με το eroot. Παρόλο που είχε της cosmote το rom. Αλλά προσπαθώντας να το βάλω custom rom πλέον κάνει μόνο bootloop. και εχω κολλήσει εκεί Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
targakias Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω το κινητό εδώ και ένα χρόνο και μου έχει ξεφλουδίσει το πίσω καπάκι , μπορεί να μου το καλύψει η εγγύηση και αν όχι που μπορώ να βρω ένα καινούργιο σε προσιτή τιμή? Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hellboy77 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 φιλε sibi εχουν κωδικο τα αρχεια θα μπορουσες να τον πεις?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μάγκες καλησπέρα, rootαρα το 918 ενός φίλου, πέρασα μία custom αλλά το κινητό έχει κολλήσει σε ένα endless bootloop. Προσπάθησα με το Alcatel manager (δε θυμάμαι πως διάολο λέγεται) αλλά δε γίνεται τίπτις... Μπορεί κανείς να βοηθήσει? https://www.dropbox.com/s/ju38ddoo921mm5b/alcatel.jpg Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios8765 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Να σας ρωτησω,εσπασα την οθονη του κινητου μου (το γυαλι) και βρηκα αυτό στο ebay-ειναι αυτό που χρειαζομαι;;; http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-Digitizer-for-Alcatel-One-Touch-OT-918-OT-918D-cell-phone-/151161863866?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item2331f2feba Τι ειναι το digitizer;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios8765 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλημέρα σας! Έσπασα την οθονη του κινητου μου (το γυαλι) και βρηκα αυτό στο ebay-ειναι αυτό που χρειαζομαι;;; http://www.ebay.com/itm/Ne...item2331f2feba Τι ειναι το digitizer;; Τhanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπερα σε ολους... προσφατα επανεφερα κινητο (brick) alcatel one touch 918d dual sim! Οποιος ενδιαφερεται να επαναφερει κινητο 918d υστερα απο brick ή φορματ κλπ, που δεν ανοιγει ας μου απντησει και θα του δωσω τα αρχεια που χρειαζεται μεσο του foroum με upload...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπερα σε ολους... προσφατα επανεφερα κινητο (brick) alcatel one touch 918d dual sim! Οποιος ενδιαφερεται να επαναφερει κινητο 918d υστερα απο brick ή φορματ κλπ, που δεν ανοιγει ας μου απντησει και θα του δωσω τα αρχεια που χρειαζεται μεσο του foroum με upload...:D Ρε Βαγγελάρα θα βοηθήσεις??? Έχω κολλήσει σε ένα ατελείωτο bootloop και δε λέω να ξεκολλήσω!! Αλλά δεν έχω το dual... Έχω το 918, δε ξέρω αν κάνει Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ρε Βαγγελάρα θα βοηθήσεις??? Έχω κολλήσει σε ένα ατελείωτο bootloop και δε λέω να ξεκολλήσω!! Αλλά δεν έχω το dual... Έχω το 918, δε ξέρω αν κάνει κανει νομιζω... το τηλ. ανοιγει τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) κανει νομιζω... το τηλ. ανοιγει τωρα; για δοκιμασε αυτο... εννοειται οτι δεν φερνω καμια ευθυνη, σε μενα παντως μετα απο brick επανηλθε κανονικα... http://www.mediafire.com/download/hpc4c3s9v0or5od/ALCATEL_918d_dual_sim_restore_after_brick_or_format.rar Edited February 20, 2014 by vanzelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 για δοκιμασε αυτο... εννοειται οτι δεν φερνω καμια ευθυνη, σε μενα παντως μετα απο brick επανηλθε κανονικα... http://www.mediafire.com/download/hpc4c3s9v0or5od/ALCATEL_918d_dual_sim_restore_after_brick_or_format.rar Το κατεβάζω... Σου είπα έχει κολλήσει σε ένα ατελείωτο bootloop. Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelis Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Το κατεβάζω... Σου είπα έχει κολλήσει σε ένα ατελείωτο bootloop. αν χρειαστεις επιπλεον βοηθεια πες μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ερωτηση παιδες μου χαλασαν τα ακουστικα (handsfree) μπορω να παρω ενα οποιοδηποτε universal 3,5mm ή αλλης μαρκας (Nokia πχ)? ή εχει θεμα το κινητο και θελει μονο alcatel ? εχει δοκιμασει κανεις κατι αλλο? και για να προλαβω τους φιλους που θα πουν να παρω μπλε δοντι, θελω ενσυρματο λογο μουσικης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 ερωτηση παιδες μου χαλασαν τα ακουστικα (handsfree) μπορω να παρω ενα οποιοδηποτε universal 3,5mm ή αλλης μαρκας (Nokia πχ)? ή εχει θεμα το κινητο και θελει μονο alcatel ? εχει δοκιμασει κανεις κατι αλλο? και για να προλαβω τους φιλους που θα πουν να παρω μπλε δοντι, θελω ενσυρματο λογο μουσικης Απο τοτε που το χρησιμοποιουσα θυμαμαι οτι ολα δουλευαν για να ακους μουσικη....ειχαν προβλημα ομως τα περισσοτερα με το θεμα ενσωματωμενου μικροφωνου και κουμπιου απαντησης κλησης....δηλαδη στις κλησεις σε αλλα δεν ακουγοσουν και σε αλλα οταν σε επαιρναν το κουμπι απαντουσε μονο του και εκλεινε κιολας την κληση....εν κατακλειδι ακρη εβγαλα με μερικα τυπου iphone τα λευκα....αλλα μιας και τωρα εχω παει σε αλλο δικαρτο και παλι ειχα προβλημα ειμαι πληρως ικανοποιημενος απο αυτα εδω εχουν δυο βυσματα και τελικα πρεπει να ειναι οντως universal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 λογικο αυτο με το κουμπι στα after market μιας και το εργοστασιακα handsfree ΔΕΝ εχουν κουμπι απαντησης/τερματισμου οποτε η εξτρα λειτουργια του κουμπιου καπου μπερδευε το ιδιο το τηλεφωνο χμ.... οποτε ψαχνω να βρω handsfree με σκετο μικροφωνο χωρις κουμπι απαντησης/τερματισμου κλησης thanks!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 λογικο αυτο με το κουμπι στα after market μιας και το εργοστασιακα handsfree ΔΕΝ εχουν κουμπι απαντησης/τερματισμου οποτε η εξτρα λειτουργια του κουμπιου καπου μπερδευε το ιδιο το τηλεφωνο χμ.... οποτε ψαχνω να βρω handsfree με σκετο μικροφωνο χωρις κουμπι απαντησης/τερματισμου κλησης thanks!!:) σωστος!! τωρα το θυμηθηκα οτι δεν ειχε κουμπι απλα εψαχνα με κουμπι λογω μηχανης ;) οποτε οσα σου ειπα αφορουν handsfree με κουμπι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luojo Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 αν χρειαστεις επιπλεον βοηθεια πες μου... Χρειάζομαι εγώ βοήθεια Vanzelis αν μπορείς. Ακολουθώ τις οδηγίες στο How to restore αλλά δεν καταλαβαίνω το βήμα 6. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Χρειάζομαι εγώ βοήθεια Vanzelis αν μπορείς. Ακολουθώ τις οδηγίες στο How to restore αλλά δεν καταλαβαίνω το βήμα 6. Σε ευχαριστώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1972704 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ρε παιδια δεν μπορω να το κανω ρουτ ουτε με το e-rooτ, ουτε με το SP FlashTool. Φταιει μηπως που η ρομ ειναι cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μου εδωσαν αυτο το τηλεφωνο 918D του εκανα root αν μπορειτε πειτε μου ποια rom να του βαλω γιατι με την μαμα εχω προβλημα δεν μπορω να μπω στο market. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts