Jump to content

pelopidass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pelopidass

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

pelopidass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλη χρονια και καλη επιτυχια σε ολους!!! :)
  2. Το κινητό ειναι από τα πιο όμορφα που κυκλοφορούν κατά της αποψη μου! Καλή επιτυχία σε όλους!
  3. Και εγω δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα γιατι 1) πουλησα το κινητο, τωρα εχω ενα htc desire hd και 2) μου κλεψαν το πισι οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα!
  4. Συγνωμη για την καθυστερηση, δεν νομιζω να παιζει ρολο γιατι και οι 2 και οι 2.1 υποστηριζουν το Int2Ext+. Μετα που το δοκιμασες τι εγινε περασε ή κολησε; Σε εμενα παιρνουσε κανονικα το script. Τελικα τι εγινε το δοκιμασες και περασε; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.
  5. Ακριβως. Εγω περασα αυτο http://d-h.st/Otj απο το xda που εχει και δουλευει μια χαρα σε εμενα. Αρχικο θεμα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716124 . Ελπιζω να βοηθησα!
  6. Καλησπέρα σε όλους και σας ευχαριστώ πολύ που βάλατε την Ρομ μου! Πρώτα από όλα για το Supercharger ναι κάνει δουλειά, τουλάχιστον εγώ είδα μια μικρή διαφορά. Δεύτερον χρησιμοποιώ το official firmware v23AAE0. Έχουν αφαιρεθεί τα πάντα είναι μια καθαρή ρομ και βάζετε ότι θέλετε. Από patch δεν έχει αυτό με την κάμερα γιατί απλά ανεβάζει το μέγεθος χωρίς να κάνει διαφορά. Έχει όλα τα tweaks από όλες τις άλλες ρομ. Για να χρησιμοποιήσεις το Int2ext+ πρέπει να έχεις κάρτα μνήμης class 10. Ελπίζω να σας κάλυψα.
  7. Κατεβάζουμε το συγκεκριμένο zip το κάνουμε αποσυμπίεση και το βάζουμε στην κάρτα μνήμης. http://www.mediafire.com/download/lqaui716v7jcpoj/busybox_v1.19.4_wraithdu-installer_script_v14.zip Μετά κατεβάζουμε http://www.mediafire.com/view/4l978kotpzl235q/V6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC12_Test_6.sh.pdf και βάζουμε και αυτό στην κάρτα μνήμης επίσης. Κατεβάζουμε απο το μάρκετ το SManager (είναι δωρεάν). Μετά ανοίγουμε το πρόγραμμα πάνε στο φάκελο που έχουμε αποσυμπιέσει το busybox (1o link) και επιλέγουμε το busybox_v1.19.4_wraithdu_installer_v14.sh . Μετά θα ανοίξει ένα παραθυράκι, πάνω πάνω θα έχει μια νεκροκεφαλή και από κάτω λέει "su". Το επιλέγουμε και μετά πατάμε οκ. Αυτό θα κάνει την εγκατάσταση του script, διαβάζουμε αυτά που λέει ώστε να καταλάβουμε πότε τελίωσε. (Αν θυμάμαι καλά λέει στο τέλος Well Done, ή κάτι παρόμοιο). Πατάμε το πίσω και μετά επιλέγουμε το V6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC12_Test_6.sh.pdf . Ξανά επιλέγουμε το "su" και πατάμε άνοιγμα. Εκει πέρα θα σας πει τι ρυθμίσεις μπορείτε να κάνετε ανάλογα με τα γούστα σας! Υ.Γ. Απαραίτητη προϋπόθεση να ξέρουμε αγγλικά! Credits to xda!
  8. http://www.mediafire.com/download/lg648c3q4x605n4/tv_v2.1.zip Η διαδικασια που την παιρνάτε είναι ίδια με το προηγούμενο! Ελπίζω να σας αρέσει! Θα ανεβασω και εναν οδηγο για ενα script για να πηγαινει καλυτερα! :)
  9. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Περίεργο αυτό που μου λες. Δοκίμασα να βάλω και άλλους λογαριασμούς αλλά τίποτα. Δοκίμασε να δημιουργήσεις έναν απλό λογαριασμό μέσω του υπολογιστή και δοκίμασε να συνδεθείς στο κινητό με αυτόν. Πάλι θα έχει το ίδιο πρόβλημα; Περιμένω απάντηση σου! Edit: Αυτό γίνεται στην αρχή; Δηλαδή στο Setup Wizard? Αν ναι τότε απλά πάτα skip και μόλις είναι όλα έτοιμα τότε άνοιξε WiFi μπες στο Market και βάλε εκεί το gmail σου! :) Ελπίζω να γίνει!
  10. @barbas1977 Ευχαριστώ πολύ που την έβαλες φίλε! Ναι όντως το παρατήρησα και έβαλα πλέον και προβολή εικόνων αλλά και άλλαξα το launcher απο MiHome σε Smart Launcher και είδα ακόμα καλύτερη διαφορά. Όταν ανέβει θα βάλω λινκ. (Έχω ένα θέμα με το νετ μου οπότε απο αύριο) :)
  11. Καλησπέρα σε όλους σήμερα τελίωσα την ρομ την οποία έγραφα εδώ και καιρό. Λέγεται Tourlu_Version καθώς έχει στοιχεία απο διάφορες ρομ και κάποια update από διάφορα άτομα. Αναλυτικά. MiHome Launcher (πολύ ελαφρή, με το γνωστό task killer της Xiaomi) init.d support (ext2 tested, ext3 και ext4 λογικά θα υποστηρίζονται αλλά δεν τα δοκίμασα) Based on Stock ROM with v23AAE0. tweaks στο build.prop για καλύτερη αφή, όχι μαύρη οθόνη μετά από κλήση, prevent ui in gpu κ.α. Εννοείτε rooted. Εγώ την έχω βάλει αρκετές φορές και το κινητό δουλεύει άψογα. Αν κανείς σας αντιμετωπίσει boot loop (δεν νομίζω αλλά κινητά είναι αυτά) ας έχει μια εφεδρική στην κάρτα μνήμης. Αν έστω και ένας την δοκιμάσει θέλω τα σχόλια του (αρνητικά και θετικά. Download link ---> http://www.mediafire.com/download/7t5j2yrykwa9k3d/tourlu_version_v2.zip Επίσης παρακάτω ένα update που αλλάζει τα εικονία, την μπαταρία και το boot animation. Update ----> http://www.mediafire.com/download/knbco82s32j9o4r/UOT-06-10-16-12-1.zip Οδηγίες εγκατάστασεις. - Βάλτε το tourlu_version_v2.zip και το UOT-06-10-16-12-1.zip στην κάρτα μνήμης. - Wipe data, Factory Reset. - Wipe cache. - Wipe Davlik cache. - Install zip from sdcard. - Διαλέγουμε το tourlu_version_v2.zip - Reboot. - Περιμένουμε χωρίς να αγγίζουμε την αφή. Μέχρι 5 λέπτα είναι φυσιολογικό μου έχει τύχει σε μια άλλη ρομ οπότε μην αγχώνεστε. - Μόλις ανοίξει ακολουθούμε τις οδηγίες. Μόλις τελιώσουμε ξανακάνουμε επανεκκίνηση. - Install zip from sdcard (ΧΩΡΙΣ να κάνετε wipe τίποτα) και επιλέγουμε το UOT-06-10-16-12-1.zip - Περιμένουμε να ανοίξει και Βουαλάάάάάά!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ είναι δοκιμασμένο ΜΟΝΟ σε Alcatel OT-918D. Σας ευχαριστώ. EDIT. Όποιος το βάλει να μην κάνει update το MiHome Launcher (απλά ας πατήσει εκκαθάρηση ειδοποιήσεων) γιατί γίνεται πιο βαρή)
  12. Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς το INT2Ext+ ? Αν ναι, με τι κάρτα μνήμης; (Τι class εννοώ). Επίσης έχει κανένας UHS-I κάρτα μνήμης;
×
×
  • Create New...